A legjobb moszkvai orvosi egyetemek rangsora

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Orvosnak lenni azt jelenti, hogy teljes egészében az orvoslásnak szenteled magad. Ez nem csak egy szakma, hanem hivatás. A moszkvai egyetemek egyikére való belépéshez orosz nyelvből, kémiából és biológiából kell átmenni az USE-n, és átmenő pontszámot kell szerezni, hogy átmenjünk a versenyvizsga-válogatáson. Gyakorlatilag minden oktatási intézményben vannak költségvetési és díjfizető részlegek is. Annak érdekében, hogy ne csalódjon a választott szakmájában, és hogy valóban magas színvonalú tudást szerezzen, a legjobb moszkvai orvosi egyetemeket ajánljuk.

A legjobb moszkvai orvosi egyetemek értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb moszkvai orvosi egyetemek rangsora 1 Első Moszkvai Állami Orvosi Egyetem n.a. M.V. Lomonoszov. ..Sechenov utca 5.0
2 N.I. Pirogov Orosz Nemzeti Kutatási Orvosi Egyetem. . Pirogova 4.9
3 Pirogov Moszkvai Állami Orvosi és Fogorvosi Egyetem. .. Evdokimova 4.8
4 Moszkvai Állami Egyetem M. . A Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem 4.7
5 Népek’ Barátsága Egyetem Oroszország 4.6

Pirogov Első Moszkvai Állami Orvosi Egyetem. ..Sechenov orvosi iskola

Pontszám: 5.0

I.M. Sechenov Első Moszkvai Állami Orvosi Egyetem I.M. Sechenov Első Moszkvai Állami Orvosi Egyetem

weboldal:

“A First Med egy világszerte ismert vezető orvosi egyetem. Az osztályok és kollégiumok a főváros különböző kerületeiben találhatók. Azok az iskolai végzősök, akik arról álmodnak, hogy orvosok lesznek, először a Sechenov Med-re összpontosítanak, és itt jelentkeznek, és csak ezután jelentkeznek más iskolákba, ha nem jutnak be a versenyre. Az átmenési arány magas, de nagy a verseny a helyekért. Azoknak, akik nem tudnak államilag finanszírozott tanulmányokra jelentkezni, évi 67500 rubeltől kezdődő díj ellenében kínálnak tanulmányokat.

Olvasson tovább  Sztavropol 7 legjobb környéke, ahol érdemes élni

Pavlov Moszkvai Állami Orvosi Egyetem. . . A Sechenov Első Moszkvai Állami Orvosi Egyetem egy olyan tekintélyes egyetem, amely magas színvonalú oktatást és szakmai gyakorlatot kínál, csereprogramokat biztosít az orvosi iskolákkal a világ minden tájáról, kutatómunkát végez. Nem is olyan régen, a Permi Állami Orvosi Egyetemen megjelent egy biotechnológiai start-up cégcsoport az üzleti orientált diplomások számára.

Az egyetemen számos népszerű kar nyílt meg: orvosi, gyermekgyógyászati, megelőző orvostudományi, egyetem előtti képzés, felsőfokú ápolás, posztgraduális képzés, szociális és pszichológiai munka.

Előnyök

 • A tanulmányi területek széles skálája;
 • Cserediákok külföldi iskolákkal;
 • Kutatási munka a tanulmányok során;
 • Startupok diplomásoknak;
 • A diplomások kilátásai.

Hátrányok

 • Nagy verseny a helyekért.

Az Orosz Nemzeti Kutatási Orvosi Egyetem n.a. N.E. Bauman. . Pirogov Moszkvai Állami Orvosi és Fogorvosi Egyetem

Értékelés: 4.9

Pirogov Orosz Nemzeti Kutatási Orvosi Egyetem

Honlap: /

A második helyet a hallgatói létszám áttekintésében a Jevdokimov Moszkvai Állami Egyetem foglalja el. . . Pirogov Orosz Állami Orvosi Egyetem, Oroszország és Európa egyik legnagyobb egyeteme. Az intézmény Oroszországban elsőként nyerte el a “Nemzeti Kutatóegyetem” kategóriát, és egyben a kutatási tevékenységek központja is.

Az egyetem számos tanulmányi területet kínál a diákok és orvosok számára: egyetem előtti, egyetemi, egyetemi, képzési szakemberek, mesterek és tudományos-pedagógiai személyzet posztgraduális tanulmányok, rezidensképzés. A hallgatók további profeszsziókhoz férhetnek hozzá. oktatás. A Lomonoszov Orosz Orvosi és Fogorvosi Egyetem kutatásában részt vevő hallgatók az oktatási programok széles skáláját vehetik igénybe. . . A Pirogov Moszkvai Állami Orvosi Egyetem számos oktatási erőforrással rendelkezik: oktatási és innovatív, akkreditációs központok, könyvtár, módszertani akkreditációs és szimulációs központ, videoelőadások, nyilvános segítségnyújtás stb. . Az egyetem együttműködik orvosi központokkal Oroszországban és külföldön.

A kutatásban részt vevő hallgatók jó kilátásokat kaphatnak – a hallgatói szervezethez való csatlakozás lehetőséget nyújt az egyetem és a partnerszervezetek nagy kutatási projektjeiben való részvételre.

Az intézményen belüli karok a legtöbb orvosi szakmában kínálnak képzést: orvosi, orvosbiológiai, gyermekgyógyászati, pszichoszociális, gyógyszerészeti és fogorvosi szakmákban. Nemzetközi szintű orvosokat és különböző országokból érkező hallgatókat képeznek. A karok átmenési pontját külön határozzák meg, de minden esetben magas, a helyért folyó verseny meghaladhatja az egy személyt. A fizetős tanszék 97.000 rubeltől kínál tandíjat.

Olvasson tovább  Top 14 fejlesztő Krasznodar városában

Előnyök

 • Tevékenységek széles skálája a tudományos osztályokon kívül;
 • Nemzetközi tanulmányi programok;
 • Szakmai továbbképzések és tanfolyamok;
 • A kutatási tevékenységekben részt vevő hallgatók kilátásai.

Hátrányok

 • Magas tandíj egy díjfizető tanszéken;
 • Nagy verseny a felvételért.

M.V. Lomonoszovról elnevezett Moszkvai Állami Orvosi és Fogorvosi Egyetem. .. Evdokimova

Értékelés: 4.8

A.I. Evdokimovról elnevezett Moszkvai Állami Orvosi és Fogorvosi Egyetem. A.I. Evdokimovról elnevezett Moszkvai Állami Orvosi és Fogorvosi Egyetem

weboldal:

A harmadik helyen a Harmadik Med a főváros fő fogorvosi szakirányú egyeteme, de az egyetem orvosi, klinikai pszichológiai és felsőfokú orvosképzéssel foglalkozó karoknak, valamint az alap- és posztgraduális képzésben részt vevő főiskolának is otthont ad. oktatás, szociális munka, sőt gazdasági. A költségvetésből finanszírozott helyek száma az egyetemen kevés – alig több mint 600, míg korábban több mint 1000 volt. Fizetett osztály veszi a diákok 80000 rubel évente.

Az elméleti képzés mellett a Pirogov Moszkvai Állami Orvosi Egyetem (MSMU) jövőbeli szakemberei első felsőfokú oktatásban részesülnek a Pirogov Orosz Orvosi Tudományos Akadémián. . . A Jevdokimov Moszkvai Állami Orvosi Egyetem részt vesz a fogászatban végzett valódi kutatásokban az egyetem laboratóriumaiban és az egyetem saját klinikáin, ahol a szakemberek gyakorolnak. A tanárok többsége a legmagasabb szintű gyakorló fogorvos, akik rendszeresen képeznek Oroszországban és külföldön is. Az intézetben való tanulás előnye az a lehetőség, hogy nemcsak a klasszikus orvostudományban, hanem az innovatív technológiák elsajátításában is. Távoktatás és a kognitív erőforrásokhoz való elektronikus hozzáférés egyes kurzusok esetében.

Előnyök

 • Kiterjedt oktatási és kutatási létesítmények a fogászatban;
 • Középfokú Szakképzési Tanszék;
 • Gyakorlat az egyetemi klinikákon;
 • Az orvosok és az előadók továbbképzése.

Hátrányok

 • Kevés költségvetési hely a képzésre.

Moszkvai Állami Egyetem M. V. Lomonoszov. . Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem

Értékelés: 4.7

Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem

Weboldal: bm.

A híres Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem az orvostudományok központjaként kiváló hírnévnek örvend. . . A Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem számos ipari és tudományos terület mellett az alapgyógyászat tanszékével is rendelkezik. Ez az egyik legrangosabb egyetem, amely erős elméleti és gyakorlati hátterével a világ minden tájáról vonzza a hallgatókat. Nem véletlenül szerepel a világ legjobb 100 QS legjobb egyetemei között, és Oroszországban – az 1. helyen a szakképző intézmények között az “Arany Liga” -ban.

Olvasson tovább  7 A legjobb állatorvosi klinikák Voronyezs városában

Az MSU előkészítő tanfolyamokat kínál a 9. és 11. osztályosok számára, amelyek után a jelentkezők sikeresen belépnek a szakterületre (általános orvoslás és gyógyszerészet), klinikai orvoslás (szülészet és nőgyógyászat, neurológia, aneszteziológia-renalontológia, neurológia, szemészet, urológia és sebészet, traumatológia és ortopédia, radiológia). Az egyetem posztgraduális tanulmányokat, rezidensképzést, kémiai és biológiai tanszékeket, szűk szakterületeket biztosít. Az MSU minden területen és szakképesítésben képez szakembereket. Az oktatási intézmény számos korszerű technológiával, modern laboratóriumokkal, szemináriumokkal, konferenciákkal és más nagyszabású orvosi és kutatási eseményekkel rendelkezik.

A Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetemen az összes orvosi szakterületet. . . A Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem költségvetési, szerződéses és díjfizető tanszékekkel rendelkezik. Nagy a verseny a helyekért.

Előnyök

 • Az orvostudomány minden területe;
 • A személyzet különböző szintű képzése;
 • Kutatási tevékenységek;
 • szerződéses oktatás;
 • A világranglisták szerint tekintélyes oktatási intézmény.

Hátrányok

 • Nagy verseny a helyekért.

Népek’ Barátsága Egyetem Oroszország

Értékelés: 4.6

Népek Barátsága Egyetem Oroszország

Weboldal: /education/schools-and-departments/institutions/institute-institute-of-medicine

A PFUR Medical School olyan orvosok és gyógyszerészek képzését biztosítja, akik a program elvégzése után a világ minden táján ellátják a betegeket. A hallgatók 160 magán- és állami klinikán végeznek gyakorlati képzést. Az intézetnek 690 magas színvonalú professzorai vannak, köztük 162 tudományos doktorok és 293 docensek…, 13 disszertációs tanácsok a biológiai tudományok és a gyógyszerészet területén. A munkatársak egy része tagja az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériumának az egészségügyi információs és kommunikációs technológiák szakértői tanácsának.

A PFUR Telemedicina és e-egészségügy Intézet tagja a Telemedicina és e-egészségügy világközösségének, és az Egészségügyi Szakemberek Továbbképzési Tanszéke tanszéket nyitott a “Telemedicina és egészségügyi informatizáció” témakörben.

A PFUR Orvosi Iskola nem csupán szakmai személyzetet készít fel, hanem a legújabb orvosi felfedezések mögött is áll, tudományos innovációkat hajt végre, és eredményeiket a gyakorlatban is megvalósítja, beleértve az új kezelési szabványok létrehozását is. Menedzsment, gyógyszerészet, ápolás és fogászat szakok.

Előnyök

 • Magasan képzett;
 • Gyakorlat állami és magánklinikákon;
 • Tanárképzés;
 • Aktív kutatási tevékenység;
 • Az e-gyógyászat fejlesztése.

Hátrányok

 • Nagy verseny a helyért.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: