11 legjobb kardiológus Moszkva városában

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem vásárlási útmutató. A klub megvásárlása előtt konzultáljon szakemberrel.

A modern kardiológiai osztályok elképzelhetetlenek fejlett kardiológiai kezelések, műszeres diagnosztika, tapasztalt szakemberek és innovatív berendezések nélkül. Sajnos kevés olyan klinika van hazánkban, amely minden rászoruló betegnek magas színvonalú ellátást tud nyújtani.

Számos olyan pozíció van, amely segít egy megbízható kardiológiai osztályú egészségügyi intézmény kiválasztásában. Ezek közé tartozik az intézmény szakosodása, a felszereltség minősége, az orvosok képzettsége, a rehabilitációs lehetőségek, a szolgáltatások költsége és sok más paraméter. Ezeket a kritériumokat vettük figyelembe, amikor Moszkva legjobb kardiológusait rangsoroltuk.

A legjobb kardiológiai kórházak értékelése Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb állami kardiológiai központ Moszkvában 1 FGBU Nemzeti Kardiológiai Kutatóközpont, Oroszország Egészségügyi Minisztériuma 5.0
2 Az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériumának Szaharov Kardiológiai Tudományos Kutatóintézete. Sklifosovsky Nemzeti Kutatási Orvosi Központ. Kardiológiai osztály 4.9
3 A legjobb állami kórházak Moszkvában, Oroszországban. .. Az orosz Egészségügyi Minisztérium Bakulev Gyermekgyógyászati Kutatóintézetének klinikai intézete 4.8
4 Az orosz Egészségügyi Minisztérium Bakulev Gyermekgyógyászati Kutatóintézete. Yu akadémikus. . Veltischeva Kórház, Komplex szívritmuszavarok sebészeti kezelése és elektrokardiostimuláció osztálya 4.7
5 Intervenciós kardiológiai központ 4.6
6 Az A.V. Gagarinról elnevezett Orosz Sebészeti Tudományos Központ és az I.P. Pavlovról elnevezett Orosz Sebészeti Tudományos Központ. B akadémikus. . A Petrovszkij Kórház Aorta- és posztaorta-sebészeti Központja, Aorta és ágai Sebészeti Osztálya 4.5
A legjobb privát kardiológiák Moszkvában 1 Medsi 5.0
2 Európai Orvosi Központ 4.9
3 Skandináv Egészségügyi Központ 4.8
4 Gyógyszer 4.7
5 Nyitott klinika 4.6

A legjobb állami kardiológiai klinikák Moszkvában

FGBU Nemzeti Kardiológiai Kutatóközpont, Oroszország Egészségügyi Minisztériuma

Értékelés: 5.0

FGBU Nemzeti Kardiológiai Kutatóközpont, Oroszország Egészségügyi Minisztériuma

A rangsor vezetője a FGBU NRIC Kardiológiai Intézet. Fő tevékenységi területek: szív- és érrendszeri sebészet, szívritmuszavarok, pacemakerek, endovaszkuláris kezelés, radioizotópos diagnosztika. Az érrendszer valamennyi szegmensén sürgősségi és elektív sebészeti beavatkozásokat végeznek itt. A koszorúér-betegség sebészeti kezelésének hagyományos módszere a szívizom-revaszkularizációs műtét.

A szívritmuszavarokat speciális laboratóriumban kezelik katéteres és hibrid eljárásokkal. A Kardiológiai Központot a veleszületett vagy szerzett rendellenességgel rendelkező felnőttek billentyűinek protézisével kapcsolatos műtétek elvégzésére keresik fel. A flebológiai részleg nyitva áll, amely a vénák és a nyirokerek betegségeinek diagnosztikai és terápiás intézkedéseit kínálja.

A Kardiológiai Központ orvosai nagy tapasztalattal rendelkeznek a kardiológia területén. Az intézmény jelenleg az MHI rendszerében nyújt orvosi ellátást. Bizonyos biztosítótársaságokkal azonban szerződéseket kötnek. A lista megtalálható a szervezet honlapján.

Olvasson tovább  12 legjobb virágküldő szolgálat Szentpétervár

Rengeteg hálás páciens véleménye található az interneten. Köszönetüket fejezik ki a kardiológiai osztály orvosainak, és megjegyzik a személyzet kedves és udvarias hozzáállását. Cím: Moszkva, ul.15a Cserepovszkaja utca 3. Telefon: +74951504419.

A.V. Plehanov Sürgősségi Betegellátási Kutatóintézet. Sklifosovsky Nemzeti Kutatási Orvosi Központ. Kardiológiai osztály

Értékelés: 4.9

Az első a Sclifosovról elnevezett Sürgősségi Orvostudományi Kutatóintézetben található. Sklifosovsky Sürgősségi Orvostudományi Kutatóintézet. Kardiológiai osztály

hotos/a.690240474512723/775074949362608

A második helyet a moszkvai Bakoulev Sürgősségi Betegellátási Kutatóintézetnek ítéltük oda. Sklifosovskogo. Az osztály 2010 márciusában nyílt meg. Elsődleges feladata az ischaemiás myocardialis necrosisban szenvedő betegek naprakész kezelése. A betegek többsége mentővel érkezik ide. Az osztályon intenzív osztály és reanimációs osztály működik.

Képzett tudósok dolgoznak itt 1 orvossal, a többiek pedig MD/PhD jelöltek. A Kardiológiai Osztály szorosan együttműködik a Sugársebészeti Osztállyal. Ez lehetővé teszi számukra az akut szívinfarktusban és akut szívkoszorúér-betegségben szenvedő betegek gyors és pontos kezelését.

A kardiológiai központról alkotott vélemények túlnyomórészt pozitívak. Hosszú várakozási időkről számoltak be a recepción. A nővérhívó gomb a kórteremben öröm. Fontos, hogy a szervezet képviselői reagáljanak a betegek negatív visszajelzéseire, és próbálják megoldani a helyzetet. 24/7 telefon: +74956806722. Cím: Moszkva, Szuharevszkaja tér 3, Moszkva.

Fejlesztéseik között szerepel egy billentyű-bioprotézis és egy ér-bioprotézis. .. Bakulev Institute of Cardiology of the Ministry of Healthcare of Russia (Oroszország Egészségügyi Minisztériuma)

Értékelés: 4.8

Bakulev Kardiovaszkuláris Sebészeti Kutatóintézet A.N. Bakulev Az Orosz Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Szív- és Érrendszeri Központja

A rangsorban a következő helyen a Nemzeti Orvosi Központ áll, amelynek fő előnye a házhoz menés lehetősége és a perinatális kardiológiai központ jelenléte. Az emberek olyan problémák miatt keresik fel a központot, mint a veleszületett szívbetegségek, iszkémiás megbetegedések, stroke, agyi érrendszeri rendellenességek és a lábak érrendszeri betegségei.

A kardiológiai központ Európában vezető szerepet tölt be a szívbypass-műtéteket alkalmazó műtétek számát tekintve. Közel 20 évvel ezelőtt itt nyílt meg a Perinatális Kardiológiai Osztály, ahová a súlyos szívproblémákkal küzdő terhes nőket és újszülötteket szállítják.

Összesen 60 részleg van, több mint 2500 magasan képzett alkalmazottal. A klinika legjobb szakemberei innovatív kezelési módszereken dolgoznak. Fejlesztéseik között szerepel a billentyűk és erek bioprotézise.

A.V. Lomonoszovról elnevezett FGBU NRCC. .. A Bakoulev Sürgősségi Orvostudományi Kutatóintézet modern berendezések széles választékával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra a szívbetegségek gyors azonosítását és a kapcsolódó patológiák diagnosztizálását. A központban MRI-, CT-, ultrahang-, EKG-, stresszteszteket és egyéb vizsgálatokat végeznek. Idén a központot a nemzetközi szabványoknak megfelelő, egyedülálló műtőkkel szerelték fel.

A fő hátránya – az orvoshoz való kinevezés összetettsége. A recepción udvariatlanok lehetnek a betegekkel szemben. Cím: 135 Rublevskoe Shosse. Tel: +74952680328.

Bakulev Gyermekgyógyászati Kutatóintézet, Oroszország Egészségügyi Minisztériuma. akadémikus Yu. . Komplex szívritmuszavarok sebészeti kezelése és elektrokardiostimuláció osztálya

Értékelés: 4.7

VE Gyermekgyógyászati Kutatóintézet, Komplex szívritmuszavarok sebészeti kezelése és elektrokardiostimuláció osztálya

Továbbra is vezető gyermekgyógyászati központként tartják számon. Az intézetet 1927-ben alapították. az RSFSR Népbiztosok Tanácsának határozata alapján. Az itteni csapat professzorokból, orvosokból, valamint kiváló orosz orvosokból és tudósokból áll. A műtétek ingyenesek, orvosi utasításra.

A komplex szívritmuszavarok sebészeti osztályán a szívritmuszavarok diagnosztikájának és kezelésének új módszereit fejlesztjük és alkalmazzuk. A szakemberek rendszeresen részt vesznek aritmológiai konferenciákon. Az osztály a legmodernebb felszereléssel rendelkezik a gyermekek minden korosztályának ellátásához.

Olvasson tovább  A 6 legjobb kerület Voronyezsben élni

Az épület előtt nincs parkolási lehetőség. A recepciós személyzet időnként udvariatlan lehet. Az ambuláns osztály árai Moszkva viszonylatában meglehetősen elfogadhatóak. Például egy szív röntgenfelvétel 3 nézetben 3500 rubelbe kerül, a szív- és érrendszeri sebész konzultációja 1600 rubelbe kerül. Telefon: +74954834183. Cím: Taldomskaya 2.

Intervenciós kardiológiai központ

Értékelés: 4.6

Alkalmazott Kutatási Központ az Intervenciós Kardiológiai Kardiológia területén

Nem hagyhattuk ki az Intervenciós Kardiológiai Tudományos és Gyakorlati Központot sem. 1997-ben alapították. A betegek jelentős része krónikus és akut koszorúér-betegségben, strukturális rendellenességekben szenved.

Az Intervenciós Kardiológiai Központ orvosai a legújabb módszereket és technológiát alkalmazzák. A betegeket más intézményekből vagy mentővel veszik fel a fekvőbeteg-osztályra. Intenzív kezelés és a betegek állapotának folyamatos ellenőrzése.

A véleményekből ítélve este nem lehet kapcsolatba lépni az egészségügyi személyzettel. Nincs mód arra, hogy megtudjuk a beteg állapotát. A betegeket jól táplálják a kórházban. Adjon kiegészítőket, ha szükséges. A gyógyszereket a betegeknek gyakran maguknak kell megvásárolniuk. A kórházban nincsenek drága gyógyszerek. Cím: 5 m Sverchkov sáv, Moszkva. Telefonszám: +74994508889.

Az I.M. Sechenov nevét viselő Orosz Sebészeti Kutatóközpont az aritmológia egyik vezető központja Oroszországban. Az orvos a Brenntag Polska Egyetem akadémikusa. . A Petrovszkij Aorta- és ágsebészeti Központ

Értékelés: 4.5

A B. akadémikusról elnevezett Orosz Sebészeti Tudományos Központ. Petrovszkij Orosz Tudományos Sebészeti Központ, Az aorta és ágainak sebészeti osztálya

Az első kategóriát a moszkvai kardiológiai központ egészíti ki innovatív orvosi berendezésekkel és tapasztalt szakképzett személyzettel. A létesítmény híres megfizethető szolgáltatásairól és az egyes betegekhez való személyes hozzáállásáról. Más kórházak által elhagyott betegek befogadása.

Az orvosok a leginnovatívabb eljárásokkal dolgoznak, és hibrid műtéteket végeznek, amelyek a világ sebészetének egyik fő trendje. Rezidens a Gagarin Orosz Szív- és Érrendszeri Sebészeti Tudományos Központban (RSCC). Acad… A Petrovskogo Orvosi Központot a kardiológusok kiváló képzési helyszínének tekintik.

Az épület kényelmes elhelyezkedése, a parkolás, a jó várakozási lehetőség az intézmény előnyei. Gyakran hosszú várólisták vannak az orvosokhoz. A recepciós személyzet munkájával kapcsolatban vannak panaszok. Nem mindenki rendelkezik orvosi alkalmassággal. A szervezet honlapján lehetőség van online időpontot foglalni. Helyszín: 2 Abrikosovsky pereulok, Moszkva. Telefon: +74997664704.

A legjobb privát kardiológia Moszkvában

Medsi

Értékelés: 5.0

Medsi

A Medsi Klinika szívbetegségben szenvedő betegek számára nyújt orvosi ellátást. A szakemberek pontosan diagnosztizálják a patológiákat, és helyes kezelést írnak elő a magas vérnyomás, a CHF, az akut szívelégtelenség és a szívizomelhalás kezelésére.

A kardiológusok a legmodernebb berendezésekkel rendelkeznek, amelyekkel a betegségeket a legkorábbi stádiumban diagnosztizálhatják. A kezeléshez új generációs hatékony gyógyszereket írnak fel, minimálisan invazív sebészeti beavatkozásokat alkalmaznak. A Medsi fő előnyei a kardiológiai gyakorlatban szerzett hatalmas tapasztalat, a hozzáértő személyzet, a személyre szabott betegellátás.

A konzultáció csak 970 rubel. A klinikának több ága van Moszkvában. Címük a szervezet honlapján található. Kényelmes, hogy a klinika minden nap nyitva van, még hétvégén és ünnepnapokon is. Telefon: +74950214702.

Európai Orvosi Központ

Értékelés: 4.9

Európai orvosi központ

Az EMC klinikák hálózata európai szintű szolgáltatásokat kínál a moszkvai polgároknak. Az intézményt a magasan képzett orvosok és a kiváló technikai felszereltség miatt választják. A sürgősségi és sürgősségi osztályok, beleértve a sebészetet is, a nap 24 órájában nyitva vannak. Mindig rendelkezésre áll diagnosztikai eljárásokhoz – MRI, CT, ultrahang, EKG.

Olvasson tovább  A 20 legjobb születésnapi ajándék a férjednek

A kardiológusok tapasztalt szakemberek, a legmagasabb kategóriába tartozó orvosok. A vélemények csak pozitívak. Az orvosok a tachycardia, a szívelégtelenség, a szívhibák és a szívritmuszavarok diagnosztikáját és kezelését végzik. Az emberek szerint az EMC-szolgáltatások árai kissé magasak. A szolgáltatások összköltsége megfizethetetlen lehet. A kardiológiai központban azonban nincsenek sorok, és az elemzések eredményei nagyon gyorsan rendelkezésre állnak. Cím: Schepkina, 35. Telefon: +74995193631.

Skandináv Egészségügyi Központ

Értékelés: 4.8

Skandináv Egészségügyi Központ

A rangsorban a következő helyen a Skandináv Egészségügyi Központ áll. Magasan képzett, tapasztalt orvosok és a pontos diagnosztikához szükséges összes berendezés rendelkezésre áll. A szívközpont orvosai olyan betegségeket kezelnek, mint a magas vérnyomás, a szívkoszorúér-betegség, a kardiomiopátia és az akut szívinfarktus.

A kardiológiai diagnosztikai berendezések lehetővé teszik az elektrokardiográfia, az EKG és az ECHO elvégzését, a nyomás napi ellenőrzését. Egy teljes kardiovaszkuláris vizsgálat körülbelül 3 napot vesz igénybe. A vizsgálatok és a diagnosztika eredményei felhasználhatók egy adott betegségre való hajlam mértékének megállapítására, a fizikai aktivitásra és a táplálkozásra vonatkozó egyéni program kidolgozására.

Konzultáció egy kardiológussal a telemedicinális technológia segítségével 1200 rubelbe kerül. További fizetős szolgáltatások bevezetéséről van információ. A klinikán sürgősségi hívást lehet kezdeményezni. Az épület közelében mindig van parkolóhely. A recepciónál gyakorlatilag nincs sorban állás. Cím: Moszkva, ul. A klinika az Orosz Föderáció egyik vezetője az orvosi tevékenység biztonsága és minősége terén 6. 2, bld. 25. Telefon: +74999386408.

Gyógyszer

Értékelés: 4.7

Gyógyszer

A rangsorban a következő a moszkvai “Medicine” magán kardiológia. A klinika az Orosz Föderáció egyik vezetője az orvosi ellátás biztonsága és minősége terén. Az intézmény minden ügyfélnek személyes orvost, írásbeli tanácsadást és hozzáférést biztosít az interneten keresztül a kórtörténetéhez.

A klinikát a várakozási idő hiánya és az egynapos rendelések miatt választották. Amennyiben az időpontot előre bejelentkezik, nem kell 20 percnél többet várakozni. A beteg megkapja a vizsgálati eredményeket, beleértve az altatásban végzett műtéti beavatkozás videofelvételeit is. Az adminisztrátorok figyelembe veszik az ügyfelek minden kívánságát és észrevételét.

A központ szívrehabilitációt biztosít, ahol olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint a barotréning, terápiás gyakorlatok szimulátoron, vákuummasszázs, a szív fokozott külső ellenpulzálása. A szolgáltatások árai nem a legalacsonyabbak. A súlyos szívműtét és annak előkészítése meghaladhatja az 1 millió eurót. Telefon: +7 (495) 775-73-60. Cím:10, 2. Tverszkaja-Jamszkaja pereulok

Nyitott klinika

Értékelés: 4.6

Nyitott klinika

hoto-26246204_457240367

A rangsor utolsó helyét az “Open Clinic” egészségügyi központok hálózata foglalja el. Legutóbbi eredmények: rangos ISO tanúsítvány, “Fogyasztói jogok és a szolgáltatás minősége” díj, “Az év kórháza” díj.

2018-ban több mint 500 ezer beteg kereste fel a kardiológiai központot. Népszerű showbiznisz sztárok választják a klinikát. A kezelőorvos az első találkozótól kezdve a beteg teljes felépüléséig vezeti a beteget. Az orvos által végzett összes manipulációt, vizsgálati eredményt és következtetést egy elektronikus kártyán rögzítik. A figyelmes személyzet és az épület kényelmes elhelyezkedése szintén említésre méltó.

A kardiológus konzultációja 1900 rubelbe kerül. A rendelési idő 30 perc. Egyes vélemények szerint az orvosok szükségtelen eljárásokat írnak elő. A kezelés teljes költsége meglehetősen magas lehet. Cím: Moszkva, ul.7, 1. épület, 1905 y. Telefon: +74951530886.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: