9 A legjobb vegytisztító Moszkva városában

A vegytisztítók küldetése az, hogy időt takarítsanak meg a megapolisz lakosainak a ruhák mosására, különösen azok a tételek, amelyek víz és szappanoldat nélkül különleges gondoskodást igényelnek – szigorú öltönyök, estélyi ruhák, szőnyegek, függönyök és más kényes textíliák. Különböző típusú foltokhoz speciális oldószerek, speciális mosógépek és szerszámok. Az ügyfél fő feladata a megfelelő vegytisztító kiválasztása, hogy elkerülje a szövetek szakszerűtlen kezelését és a tárgyak romlását. Az EXPERTOLOGY több száz moszkvai vegytisztítót tömörítő csapata azonosította a 9 legjobb hálózati szervezetet, ahová biztonságosan elhozhatja különleges textíliáit a megfelelő ápoláshoz.

Hogyan válasszunk egy vegytisztítót

Oroszország fővárosa nagy metropolisz, ezért ha a rangsorban figyelembe vett létesítmények messze vannak az otthonától vagy a munkahelyétől, válasszon olyan helyet, ahol néhány szabály szerint intézheti a dolgait:

 1. Szolgáltatások köre.Tanulmányozza a szervezet ajánlatát, a fel- és leszállási szabályokat és a szakemberek által nyújtott szolgáltatások listáját. Nem kell felülvizsgálni a vállalat műszaki felszereltségét – ezt a szolgáltatások köre határozza meg.
 2. Vélemények. Ez a legékesebb bizonyítéka a vegytisztító hatékonyságának és szakmaiságának. Az ügyfelek véleményét megtalálhatja a közösségi média csoportokban, a weboldalon vagy az ügyfélsarokban található megjegyzések és javaslatok könyvében.
 3. Ár.Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a pénztárcájának legmegfelelőbbet.
 4. AjánlásDiane Cristallino: a technológus hibáinak elkerülése érdekében, amelyek az anyagtípus pontatlan meghatározása miatt fordulhatnak elő, amelyből ma már sok van, őrizze meg a ruhadarab címkéjét, amely meghatározza a termék ápolási feltételeit.

A minősítés az összes kulcsfontosságú szemponton alapul: elhelyezkedés, szolgáltatások és árak köre, vásárlói visszajelzések.

Moszkva legjobb mosodáinak értékelése

Jelölés hely termék neve értékelés
Moszkva legjobb mosodáinak értékelése 1 Diana 4.9
2 Csicsóka 4.8
3 Vegytisztító #1 4.8
4 Glavhimchistka 4.7
5 Bianca 4.6
6 Kontraszt 4.5
7 Lora 4.5
8 WashDrop 4.5
9 Cristallino 4.4

Diana

Értékelés: 4.9

Diana

A Diana vegytisztítók hálózata jelenleg Moszkvában és a regionális városokban működik, szinte minden nagyobb kerületben vannak szolgáltatási pontok. Ez az ügyfelek kényelmét szolgálja, hogy mindenki élvezhesse a minőségi szolgáltatást az utazás költségei nélkül. Csak Moszkvában több száz vegytisztító van.

“A Diana egy több szolgáltatást nyújtó vállalat. A vegytisztítók mindenféle textíliát, bőrárut, faliszőnyeget, függönyt, természetes belsőruhát, redőnyt, párnát és cipőt elfogadnak. A szakemberek különleges gondossággal kezelik a természetes szőrmét, és speciális biotisztító szolgáltatással rendelkeznek az anyagok ezen kategóriájához, kíméletes, de hatékony vegyületeket és technológiát használva. Kiegészítő szolgáltatások gazdag választéka: bőr és velúr ruhák vízlepergető impregnálása, műterem, hámlás eltávolítása, textíliák festése, ózonozás, hőcímkék felhelyezése. “A Dianának van egy takarító részlege is – ők eljönnek az Ön otthonába vagy irodájába, és általános vagy helyenkénti takarítást végeznek.

Ügyfeleink többnyire pozitívan nyilatkoznak a láncról, ezért ajánljuk.

 1. Weboldal: .
 2. Cím: 387 takarító Moszkvában.
 3. Egyetlen többvonalas telefonszám: 8-800-200-82-27.
 4. A központok reggel 7:00 órától este 11:00 óráig tartanak nyitva.

Előnyök

 • A főváros minden kerületében vannak központok;
 • Kényelmes működési mód;
 • Képviseleti irodák Moszkva környéki városokban;
 • Szakemberek otthoni látogatásai, dolgok szállítása;
 • Promóciók és kedvezmények;
 • Alap- és kiegészítő szolgáltatások széles skálája, beleértve a helyszíni takarítást is.

Hátrányok

 • Általában magas árak.
Olvasson tovább  7 legjobb MRI központok itt: Szaratov

Csicsóka

Értékelés: 4.8

Csicsóka

A rangsor második helyét a Lisichka vegytisztító lánc foglalja el, amelyből 63 van Moszkvában és a legközelebbi külvárosokban. Nyitva tartás: a helyszínek különböző időpontokban, többnyire a hét minden napján nyitva vannak; néhány helyszínen hétvégén is.

A vállalatot 1997-ben alapították; a kezdetektől fogva a legjobb berendezésekkel, anyagokkal és technológiákkal látják el a vegytisztítókat. A Foxglove mosoda az egyik vezető orosz mosoda a technikai felszereltség és a szolgáltatás minősége tekintetében. Emellett a folyamatba bevezették a zöld fogalmát is

 • Tisztább. Ez a szövetek és felületek GreenEarth technológiával történő ökológiai tisztításának egy speciális fajtája, amely a környezet számára biztonságos természetes szilícium használatát jelenti.

  A szakemberek ruhákkal, lakástextíliákkal, bútorokkal, szőrmével és bőrrel, membránokkal, fehérneműkkel és más típusú tárgyakkal foglalkoznak. A szolgáltatások árai viszonylag alacsonyak; felár ellenében vízhatlanítás, molyirtás, a bőr puhítása és tonizálása, valamint az ingek csomagolása is lehetséges. Lehetőség van arra, hogy a karbantartást szállítószalag vagy személyes technikus végezze. A technológus tanácsadása ingyenes, mielőtt átvennénk a munkát.

  Az ügyfelek kényelme érdekében a “Fox” Moszkvában és MO-ban futárszolgálattal szállítja a tisztított tételeket.

  1. Weboldal:
  2. .
  3. Cím: 63 vegytisztító Moszkvában és a moszkvai régióban.
  4. Egyetlen telefonszám: +7 (495) 730-59-27.
  5. Munkarend: 09-00 és 22-00 között (a legtöbb helyen).

  Előnyök

  • Bevezette a Zöld koncepciót
  • PeiGreen CITY (környezetbarát);
  • Mindenféle textíliával való munka;
  • Születésnapos fiúk és lányok számára 20 % kedvezmény;
  • Megfelelő árak;
  • Helyszíni kiszolgálás;
  • Expressz takarítási szolgáltatás 1 nap alatt;
  • Moszkva minden kerületében található tisztító;
  • Affiliate banki programok.

  Hátrányok

  • A tárgyakat nagyon szelektíven vesszük át, hogy csökkentsük a sérülés kockázatát.

  1. számú vegytisztítás

  Értékelés: 4.8

  Száraz tisztítás # 1

  Neve ellenére a “Száraz tisztítás № 1” csak a harmadik a minősítésünkben. Ez egy mosodahálózat, amely 37 mosodát foglal magában Moszkvában és a moszkvai régióban. Mindegyik kényelmesen helyezkedik el a közlekedési csomópontok és metróállomások közelében.

  A “Dry Cleaning №1” szolgáltatásainak választéka meglehetősen széles körű, és magában foglalja a mosást és a professzionális tisztítást minden típusú szövet és textil, bőr, szőrme, szőrme… További szolgáltatásokat nyújt a stúdió, a ruházati, rövidáru és cipőjavító műhely.

  Az árak átlagosak, és különböző társadalmi csoportok számára kedvezményeket biztosítanak: idősek, nagycsaládosok, háborús veteránok – 20%, diákok – 10%. Az új ügyfelek az első megrendelésre 10% kedvezményt kapnak, ezután felhalmozhat egy személyes kedvezményt a hálózati hűségprogramon. Különböző promóciók esetén is igénybe vehetőek kedvezmények. Sokkal jövedelmezőbb, ha a tisztítást ömlesztett szállítással rendeljük meg – a szolgáltatások regisztrálásakor az 5000 rubelt meghaladó összegért a futár ingyenesen hozza a dolgokat Moszkvában, a moszkvai körgyűrűn túl (legfeljebb 40 km) 10000 rubelért kell rendelni.

  1. Weboldal: .
  2. Cím: 37 vegytisztító Moszkvában és a moszkvai régióban.
  3. Egyetlen többcsatornás telefonszám: +7 (495) 988-16-76.
  4. Működési mód központok: 08-00-tól 22-00 óráig (a legtöbbször meg kell adni a címet).

  Előnyök

  • Az összes alapvető szolgáltatás széles skálája;
  • Szállítási szolgáltatás;
  • Hűségprogramok és kedvezmények a különböző ügyfélkategóriák számára;
  • Műterem és javítóműhely;
  • A Kutuzovszkij Prospekt 9. szám alatti vegytisztító szolgálat. 1 éjjel-nappali szolgáltatás.

  Hátrányok

  • Drága szállítás (alulteljesítés esetén).

  Glavhimchistka

  Értékelés: 4.7

  Glavkhimchistka

  25 K a Lomonoszovszkij proszpektuson. A Kutuzov sugárút 9, 4. szám alatt található a “Glavkhimchistka” központi műhelye, ahová az ügyfelek dolgai Moszkva minden részéből érkeznek feldolgozásra. Bőrruhákat, felsőruházatot, lábbeliket, kötöttárut, klasszikus öltönyöket, lakástextíliákat, szőnyegeket fogadunk. A műhely a legmodernebb és leghatékonyabb berendezésekkel, szövet- és szőrmekezelési technológiákkal van felszerelve, és rendelkezik egy szőrme hűtőszekrénnyel, ahol a meleg évszakban tárolhatja kedvenc szőrmebundáját.

  Ha a Glavkhimchistka gyűjtőhelye messze van az ügyfél otthonától vagy munkahelyétől, a futár felveszi a tiszta ruhákat, és visszaszállítja azokat. A hálózat egyre bővül, beleértve a franchise-helyeket is, így hamarosan lehet, hogy a lakóhelye közelében lesz egy olyan átadási pont, ahol leadhatja a ruháját vagy a párnáit kezelésre.

  1. Weboldal: zlavkhimchistka.rf.
  2. Cím: Lomonoszovszkij Prospekt 25 k. 4, 30 recepciós hely Moszkvában.
  3. Egyetlen telefonszám: +7 (495) 374 99 99.
  4. A központok 10 órától 22 óráig tartanak nyitva.

  Előnyök

  • Gyűjtőpontok minden nagyobb moszkvai kerületben;
  • Gyors hálózatbővítés;
  • Hamarosan elindul egy mobiltelefonos alkalmazás;
  • Glavkhimchistka jó statisztikái a szolgáltatás minőségéről;
  • Vannak expressz tisztítóközpontok.

  Hátrányok

  • Meglehetősen késői nyitás (10:00 óra).

  Bianca

  Értékelés: 4.6

  Bianca

  A Bianca vegytisztító lánc gondoskodik a lakás- és felsőruházatról, lakástextíliákról, bármilyen bőráruról, bútorokról és autóhuzatokról, lábbelikről. A babatermékeket a Baby Speci technológiával, speciális enyhe vegyszerekkel kezeljük. Környezetbarát és biztonságos háztartási vegyszereket is vásárolhat, és ruháit javíttathatja vagy varrhatja. A Bianca szakemberei bútorok és belsőépítészeti tárgyak tisztítására érkeznek az ügyfelekhez.

  Több mint 40 gyűjtőpont Moszkvában. Ha egyikük sem felel meg területileg az ügyfélnek, lehetőség van arra, hogy 9:00 és 23:00 óra között megrendelje a futárszolgálatot, a 2000 rubeles szolgáltatások nyilvántartásba vételénél ingyenes lesz.

  1. Weboldal: bianca-
  2. Cím: Több mint 40 recepciós és expressz takarítási helyszín Moszkvában.
  3. Egyetlen telefonszám: +7 (495) 181-59-33.
  4. Nyitva tartás: 09-00 és 21-00 óra között.

  Előnyök

  • Átlagos árak;
  • Ajándékkártyák;
  • Kedvezmény az első megrendelésre: 10%;
  • Ingyenes szállítás 2000 rubeltől megrendelt szolgáltatások esetén;
  • Lágy háztartási vegyszerek értékesítése.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Kontraszt

  Értékelés: 4.5

  Kontraszt

  . A hasonló cégeknél ritka szolgáltatás – esküvői ruhák és színházi jelmezek tisztítása, még a plüssjátékokat is rendbe lehet tenni és biztonságosan oda lehet adni a gyerekeknek – a kezelést hatékony és biztonságos anyagokkal végzik, az iparág legújabb technológiáival. Nincs olyan szövet, amelyet a Contrast Dry Cleaners technológusai ne tudnának megjavítani. Az alkalmazott technikák lehetővé teszik számunkra, hogy megoldjuk a különböző szennyeződéseket, még olyan esetekben is, amikor más vegytisztítók nem engedik az ügyfelet. Egy másik szokatlan szolgáltatás az utazáshoz való csomagolás.

  Szállítási szolgáltatás elfoglalt ügyfelek számára. Moszkvában futáraink rendszeresen látogatják a moszkvai városi komplexumot, a főváros minden kerületébe mennek ki a megfelelő időben, és már 24-48 órán belül visszaadják a ruhákat. Egyébként a szakemberek maguk is eltávolítják a függönyöket, ha tisztításra szorulnak, és a gondozás után visszahelyezik őket a helyükre.

  Megjegyzés: A “Kontrast” teljes mértékben felelős a munka során kapott tételek biztonságáért és minőségéért, így gyakorlatilag nincs hiba a technológusok munkájában.

  1. Weboldal: contrast-.
  2. Több mint 100 gyűjtő- és expressz-tisztítóhely Moszkvában.
  3. Egyetlen telefonszám: +7(499)703-30-70.
  4. A központok munkaideje: 10-00 és 22-00 óra között.

  Előnyök

  • Több mint 100 gyűjtőpont;
  • Függöny eltávolítása és felszerelése vissza;
  • A megrendelések gyors feldolgozása;
  • Házon belüli futárszolgálat;
  • Mindenféle szövet, bőr, szőrme és velúr megmunkálása.

  Hátrányok

  • Az árak magasabbak az átlagnál, de mindig vannak jó ajánlatok.

  Laura

  Értékelés: 4.5

  Laura

  Moszkvában 16 átvételi hely van. A technológusok mindenféle szövetet és szőrmét felvesznek a munkába, bármilyen összetett foltot mosnak és súrolnak, fejlett eszközök és technikák segítségével, beleértve az AQUATEX-et is. A vásárlók ruháikat festethetik, vagy átfestethetik, illetve fóliával és vízlepergető impregnálással is elláthatják. Figyelemre méltó: A munka árai valamivel alacsonyabbak, mint a piaci átlag, így a “Laura” -val való együttműködés során sokat takaríthat meg. A vállalati ügyfelek számára speciális együttműködési feltételek vannak érvényben.

  Van egy helyszíni szolgáltatás, ahol egy profi takarító ad tanácsokat, aki a megbeszélt időpontban érkezik, elmagyarázza, hogyan kell eltávolítani a foltokat és a fényezést, árkalkulációt ad, felveszi a tárgyat, és visszatér (általában 1-2 nap múlva), amikor a tárgy készen áll.

  1. Cím: 16 gyűjtőpont Moszkvában.
  2. Egyetlen telefonszám: 8(495)366-8839.
  3. A központok munkaideje: az egyes gyűjtőpontok esetében pontosítani kell.

  Előnyök

  • Megfelelő árak a szolgáltatásokért;
  • Futárszolgálatok;
  • Különleges együttműködési feltételek vállalati ügyfelek számára;
  • Promóciók és kedvezmények.

  Hátrányok

  • Viszonylag kevés gyűjtőhely.

  WashDrop

  Értékelés: 4.5

  WashDrop

  A WashDrop és a Qlean egy szokatlan tisztító, amely bekerült a rangsorunkba. Ez egy egyedülálló mobil szolgáltatás, amely nem igényel átvételi pontot, ahol egy futár veszi át a tárgyakat, majd 48 órán belül vasalva és a megfelelő formában – vállon, összehajtogatva vagy becsomagolva – visszahozza őket.

  A WashDrop és Qlean magában foglalja mindenféle szövet, felsőruha, függöny, ágynemű és kiegészítő mosását és vegytisztítását. A technológusok megközelítése is érdekes: mindenféle szövetet vesznek a munkához, de a helyszíni diagnosztika nem mindig megbízható. Ezért, ha a foltot nehéz eltávolítani, a mesterek kapcsolatba lépnek az ügyféllel, és megállapodnak a folt eltávolításának kockázatáról. Ez kiküszöböli a kellemetlen “meglepetéseket” a megrendelés kézhezvételekor, különösen azért, mert a megrendelés csak a tételek ügyfél általi gondos ellenőrzése után történik. A WashDrop garantálja a javítást vagy a visszavásárlást, ha az anyagot agresszív tisztítószerek károsították.

  A WashDrop használata egyszerű: egyszerűen adja le online megrendelését, és várja meg a futár érkezését. A vállalat gondoskodott az ügyfelek kényelméről, és létrehozott egy vállalati alkalmazást, amely a weboldalhoz hasonló szolgáltatást nyújt a megrendelés leadásához. Rendszeres szolgáltatás esetén célszerű kiválasztani a megfelelő díjszabást – “Egy mosás” (nincs limit), “Havi üzleti” (szolgáltatás 20 ing), “Havi” 20 kg ágynemű vagy “Hónap +” 20 ing és 15 kg ruha esetén. A futárszolgálatok árai Moszkvában az egyik legalacsonyabbak.

  1. Weboldal: .
  2. Cím: 12 Cosmonauta Volkova utca.
  3. Egyetlen telefonszám: +7 (495) 646-82-59.
  4. Működési mód: az ügyfél számára bármikor megfelelő.

  Előnyök

  • Futárszolgálat itthon;
  • Alacsony árak és kedvező árak ingyenes szállítással;
  • Az ár tartalmazza a vasalást;
  • Rövid határidők;
  • Kényes tisztítási és mosási módszerek;
  • Konzultáció a tárgyak felvételekor és az ügyféllel való egyeztetés a foltok eltávolításának módjáról;
  • Utánvétel vagy fizetés a weboldalon (applikáción keresztül).

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Cristallino

  Értékelés: 4.4

  Cristallino

  Értékelésünk-értékelésünk utolsó szakasza a Cristallino Dry Cleaners, amely a COLUMBUS földszintjén található a Collumbus str. Kirovogradskaya utca 13a. A vállalatnak csak egy fogadóközpontja van (Tsaritsyno Residential Complex, ul. Az üdülőhelyen futárszolgálat működik: a szakemberek elmennek az ügyfél helyszínére, és összegyűjtik a csomagokat, majd visszahozzák a textíliákat, de tiszta állapotban.

  A Cristallino megkülönböztető jellemzője a környezetbarát HIGLO (Belgium) oldószer használata. Sokkal hatékonyabb, mint a kevésbé drága megfelelői, és nem káros a bőrre, beleértve az allergiásakat is. A ruhafeldolgozás során olyan fejlett technikákat alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik az összetett szennyeződések akár 98%-ának eltávolítását.

  A szolgáltatások árai átlagosak, bár a technológia és az alkalmazott eszközök drágák; az ügyfelek számára gyakran vannak előnyös akciók.

  1. Weboldal: yourcrystal
  2. .
  3. Cím: ul. Kirovogradskaya utca 13a.
  4. Egyetlen telefonszám: +7 (800) 222-55-42.
  5. Működési mód: napi 24 óra.

  Előnyök

  • Hatékony technológia és biztonságos használat;
  • Időszakos akciók és kedvezmények;
  • Mindenféle szennyeződéssel dolgozhat;
  • Futárszolgálat.

  Hátrányok

  • Csak 1 fogadóközpont.
  Olvasson tovább  11 legjobb online matematikai iskola
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: