14 legjobb munkaerő-közvetítő ügynökségek Moszkva városában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Moszkvában jelenleg több mint ezer toborzási ügynökség működik, köztük nagy nemzetközi holdingok és kis niche cégek egyaránt. Általában mindegyikük a munkáltatókkal való aktív együttműködésre irányul. A legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartozik a toborzás és értékelés, a HR outsourcing, a piaci felmérések és a bérfelmérések, valamint a tanácsadás, a képzés és a szemináriumok.

A toborzók felajánlják a pályázóknak, hogy felveszik jelentkezési lapjaikat vagy önéletrajzaikat az adatbázisba (a legtöbbször ez ingyenesen megtehető). Ezenkívül az álláskeresők tanácsadást, segítséget kaphatnak az önéletrajz megírásához és a pályaorientációhoz.

Hogyan válasszuk ki a legjobb munkaerő-közvetítő ügynökséget Moszkvában??

A kiválasztási folyamat során elsőként a nyilvános forrásokból származó részletes információkat kell keresni. A nyitottság a megbízhatóság, a szakmaiság és a megbízhatóság biztos jele. A munkaközvetítő irodák honlapjainak a következő információkat kell tartalmazniuk:

 1. A vállalat fejlődéstörténete (az alapítás dátuma, a megalakulás legfontosabb mérföldkövei, a toborzási piacon szerzett tapasztalat és munkaidő);
 2. Eredmények és díjak (bizonyítványok, ranglistákon való részvétel, pénzügyi sikerek);
 3. Szerkezet (vállalati részlegek, szolgáltatási terület, külföldi irodák jelenléte);
 4. Emberi erőforrások (vezetők, róluk szóló információk);
 5. Árpolitika (nyílt ár minden egyes szolgáltatásra vagy szolgáltatáscsoportra).

A legjobb munkaerő-közvetítő ügynökségek értékelése Moszkvában

Jelölés hely Munkaerő-felvételi ügynökség értékelés
A legjobb munkaerő-közvetítő ügynökségek értékelése Moszkvában 1 Inter-HR 5.0
2 Elnök 4.9
3 HR-VISION 4.8
4 Személyzet
 • ne
 • 4.7
  5 Racionális gabona 4.7
  6 CVJob 4.6
  7 Személyzet #1 4.5
  8 Kedvenc 4.5
  9 Hays 4.4
  10 Maxima KA 4.3
  11
 • Inter-HR
 • 4.2
  12 Anchor 4.1
  13 MainStaff 4.0
  14 Egység 4.0

  Inter-HR

  Értékelés: 5.0

  Inter-HR

  Az Inter-HR Recruitment Agency ma nyitja meg rangsorunkat. A vélemények alapján itt minden feltétel adott az álláskeresők és a munkáltatók számára. Az ügyfelek a kényelmes árképzést és az eredménygaranciát említik. Az Inter-HR által szolgáltatott adatok azt mutatják, hogy a munkáltatók egyszer, majd újra visszatérnek.

  A pályázók is elégedettek az együttműködéssel – a honlapon vannak nyitott állásajánlatok, kényelmes keresés, lehetővé teszi a megfelelő lehetőség gyors megtalálását. Tartalmaz továbbá pályaorientációs programokat, álláskeresési tippeket, hogyan írjunk professzionális önéletrajzot és még sok mást. egyéb.

  1. Cím: Moszkva, Nyikolajamszkaja utca 62, 2. emelet, Központi közigazgatási körzet, Taganszkij kerület
  2. Telefon: +7495 911-29-99
  3. Honlap: inter-

  Elnök

  Értékelés: 4.9

  Elnök

  A második helyet az “Elnök” munkaerő-közvetítő ügynökség érdemelte ki, amely az egyik egyedülálló szolgáltatást nyújtja – 5 napon belül lezárja az üres álláshelyeket. A vállalat azt is ígéri, hogy addig toborozza a megfelelő embereket, amíg a munkáltató nem kapja meg a szükséges eredményeket.

  “Elnök” garanciát vállal és felajánlja, hogy a korábban felajánlott helyett talál egy alkalmazottat, ingyen és 180 napra. Egyébként nemcsak a hazai, hanem a külföldi ügyfelek is az “elnök” ügyfelei lesznek. A kifizetés az elvégzett munka ténye alapján történik.

  Ami az álláskeresőket illeti, azt mondják, hogy az “elnöknél” viszonylag gyorsan találhatnak munkát. Szintén az oldalon megtalálja mind az ingyenes nyitott állásajánlatokat, valamint segítséget kérhet az alkalmazottak “Elnök” szakmai segítséget.

  1. Cím: Mr. Moszkvai utca. Krasznoproletár utca 16, 7-es bejárat, 1. emelet
  2. Telefon: +7 (499) 685-12-17
  3. Honlap: elnök-

  HR-VISION

  Értékelés: 4.8

  HR-VISION

  A HR-VISION toborzási ügynökség 2001-ben kezdte meg tevékenységét. A kezdetben 3 főből álló cég fennállása alatt komoly toborzó céggé nőtte ki magát Moszkva legjobbjai között. Ma már több ezer ügyfél veszi igénybe az ügynökség szolgáltatásait, méghozzá igen sikeresen, amit a számos pozitív értékelés is bizonyít. A szakértők a Visiont a harmadik helyre sorolták népszerű rangsorunkban.

  Ez az ügynökség büszkélkedhet a szakemberek gyors keresésével – 2 naptól 3 hétig -, valamint a nagyvállalatok HR-igazgatóival és vezetőivel való személyes kapcsolattartással. Egy nagy számítógépes adatbázisban több mint 500000 önéletrajzot gyűjtöttek össze, amelyeket folyamatosan frissítenek. A munkáltatók számára olyan szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint az online foglalás, előfizetéses szolgáltatás, toborzás Oroszország és a FÁK-országok összes városában.

  1. Cím: Moszkva, 2nd Donskoy proezd, hr.4 Leninsky Prospekt metróállomás; Moszkva, Partiyny pereulok, v 1.1 Serpukhovskaya metróállomás
  2. Telefon: munkáltatóknak +7 (495) 973 76 73; álláskeresőknek +7 (495) 979 39 49
  3. Honlap: hr-

  Személyzet
 • ne
 • Értékelés: 4.7

  Staff<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/09/10516666195701-114.jpg” height=”154″ title=”Személyzet</p><li>ne”><p>A személyzeti ügynökség a negyedik helyen áll a rangsorban</p><li>ne szakosodtak a speciális piaci szegmensek toborzására. Személyzet<li>ne a toborzási piac legjobb vállalatai közé tartozik, és többszörösen elnyerte az “Orosz üzleti élet kapitányai” üzleti díjat.<p>Személyzet</p><li>ne kínál szolgáltatásokat a személyzet keresése és értékelése, ritka szakemberek, tanácsadás, mind az Orosz Föderációban, mind külföldön. A díj a munkavállaló éves jövedelmének 15%-a. 3 hónapos garancia is van arra az esetre, ha a jelöltek nem mennek át a próbaidőn. Ez idő alatt ingyenes cserét kínálunk. De a személyzet<li>ne álláskeresési, tanácsadási és önéletrajzírási szolgáltatásokat nyújt álláskeresők számára.<ol><li>Cím: Moszkva, Lyalin pereulok, d. 1/36, pp. 2.</li><li>Telefon: +7 (495) 721-71-82</li><li>Weboldal: személyzet</ol><p></p><h3>Racionális gabona</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Racionális gabona

  A Rational Grain munkaerő-közvetítő ügynökség közép- és felsővezetők keresésére a főbb iparágakban és szegmensekben. A vállalat 2012 óta működik, és ez idő alatt sikerült megbízható partnerként hírnevet szereznie Moszkvában, Szentpéterváron és külföldön egyaránt. Olga Stepanova, a Rational Grain alapítója üzleti díj nyertese és Oroszország 50 legjobb fejvadászának egyike. Az ügynökség az ötödik lépcsőfokon van a minősítésünkben.

  A Rational Grain 3-6 hónapos garanciát vállal, és a próbaidő alatt végig támogatja a jelöltet. A szolgáltatások költsége a kérelmezők éves jövedelmének 15-22%-a.

  1. Cím: Moszkva, Marxistskaya, 34, korp. 8
  2. Telefon: 7 495 777 09 07
  3. Weboldal:

  CVJob

  Értékelés: 4.6

  CVJob

  A CV Job Corporation toborzással és álláskereséssel foglalkozik Oroszországban és Európában. A CV Job személyzeti tanácsadási szolgáltatásokat, a szükséges dokumentumok elkészítését és számos egyéb szolgáltatást is kínál, például bérfelmérés, a személyzet képzettségének értékelése, a személyzet képzése, a munkakörülmények értékelése formájában. A pályázók önéletrajz, kísérőlevél, önéletrajz, portfólió, önéletrajz és portfólió elkészítéséhez szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A CV Jobot a hatodik helyre helyeztük a minősítésben.

  A CV Job HR és számviteli kiszervezést is kínál. A kifizetés a munkára kiválasztott jelölt után történik, legfeljebb 3 hónapos garanciaidővel. Az ügyfelek visszajelzéseikben megjegyzik, hogy az ügynökség vezetői többnyelvűek, ennek köszönhetően nincsenek nehézségek az együttműködésben és a különböző országokban bármilyen szakterületen dolgozó alkalmazottak keresésében.

  1. Cím: Moszkva, ul. Nikulinszkaja utca 14, Moszkva
  2. Telefon: +7 495 532-59-49; +7 844 250-59-49
  3. Honlap: hr-

  Személyzet №1

  Értékelés: 4.5

  Az 1. számú személyzet

  A nyílt forrásokból származó statisztikák alapján a “Személyzeti №1” munkaerő-közvetítő ügynökség az egyik legnépszerűbb ügynökség a webes felhasználók körében. Ehhez a “Személyzet №1” a minősítésünk hetedik sorába kerül.

  A munkavállalókat a szükséges szakmai készségek, sőt, ha szükséges, a pszichológiai kompatibilitás alapján is összeválogatják az egyes pozíciókhoz. A jelentkezők teszteknek, jogi értékeléseknek és személyiségteszteknek vetik alá magukat a felvételhez. A hálózatban lehetőség van arra, hogy találkozzunk olyan válaszokkal, amelyeket az ügyfelek szükség esetén készek újra az ügynökségben kezelni.

  1. Cím: Moszkva, Gazetny pereulok, 9, 2. épület, 32-es iroda
  2. Telefon: +7-925-823-23-75

  Kedvenc

  Értékelés: 4.5

  Kedvenc

  A Favorit a toborzás piacának tapasztalt és jelentős szereplői közé tartozik. Az ügynökség 2003 óta működik, és ez idő alatt vezető pozíciókat szerzett a HR-szférában. Ma a “Favorit” Moszkva TOP-5 legjobb munkaerő-közvetítő irodája közé tartozik, saját bázisa több mint 2 millió ügyféllel rendelkezik, és több mint 300 000 szakembert foglalkoztat. önéletrajz és több mint 23 ezer. sikeresen foglalkoztatott szakemberek. Szakértőink a nyolcadik helyre sorolták az ügynökséget.

  A “Favorite” Moszkvában, valamint Oroszországban és más országokban – Kínában, az USA-ban, Franciaországban – működik. A nyilvánvaló előnyök között az ügyfelek 12 hónapig tartó garanciát, a szakemberek keresését a legalacsonyabb szinttől a legmagasabb szintig, az “expressz” toborzást – a megfelelő jelölt megtalálása 1 nap alatt. Nem kevésbé érdekes és szolgáltatások a ritka szakemberek keresésére, tömeges kiválasztás (legalább 5 jelentkező egy üres álláshelyre).

  Az álláskeresők számára tanácsadást, segítséget nyújtunk az önéletrajzok kitöltésében, folyamatosan frissülő adatbázisunkban kereshetünk aktuális állásajánlatokat.

  1. Cím: r. Moszkva, Pyatnitskaya utca, 71/5s2, 4. emelet, 402-es iroda
  2. telefon: +7 (495) 988-55-25
  3. Weboldal: favorit.pro

  Hays

  Értékelés: 4.4

  Hays

  Több mint 50 éve működő nemzetközi munkaerő-közvetítő ügynökség, amely 33 országban 252 irodával és több mint 9000 alkalmazottal rendelkezik. A Haysnek Oroszországban és külföldön minden jelentős vállalatnál vannak ügyfelei. Az ügynökség kilencedik helyen áll az Expertology minősítésben.

  A Hays szakmai segítséget nyújt mind az álláskeresőnek, mind a munkáltatónak. Itt könnyen megtalálhatja a keresett állást, tanácsot vagy segítséget kaphat önéletrajzának megírásához. Az alkalmazottak felvétele a szakmai és technikai készségek, a megfelelő végzettség és tapasztalat alapján történik. A munkáltatók az üzleti folyamatok adminisztrációját és kiszervezését, valamint a munkaerő-kölcsönzést is igénybe vehetik.

  A weboldal egy intelligens keresőmotorral rendelkezik, amely a visszajelzések alapján megkönnyíti a keresett álláshely megtalálását. Az álláskeresők szerint a Hays valódi lehetőséget biztosít arra, hogy jó állást találjanak.

  1. Cím: Moszkva, Paveletskaya Ploshchad, v.2 pp.2 Paveletskaya Plaza Business Center
  2. Telefon: +7 (495) 228 22 08
  3. Weboldal:

  Maxima KA

  Értékelés: 4.3

  Maxima KA

  Tizedik helyen állunk a ranglistán, 2003-ig visszamenőleg, a szakmai munkaközvetítő ügynökségek. Ma a Maxima Oroszországban és a FÁK-országokban is kínálja szolgáltatásait. 2018-ban a vállalatot a legjobbak közé sorolták.

  Az aktuális állásajánlatok a honlapon találhatók. Ezt követően egy külön toborzót jelölnek ki a jelölt mellé, aki felügyeli a projektet. Az álláskeresők számára munkaközvetítést, önéletrajzírásban való segítségnyújtást és konzultációkat kínálnak.

  A Maxima a munkáltatók számára számos szolgáltatást kínál a közép- és felsővezetők keresése, a személyzeti auditálás és a személyzeti értékelés terén. A pályázók jelentkezését távolról is meg lehet tenni, a honlapon található online űrlap segítségével.

  1. Cím: Moszkva, 3-th Khoroshevsky pr, 1c1
  2. Telefon: +7 495 648-66-65
  3. Weboldal: maxima-

 • ghtman megoldások
 • Értékelés: 4.2

  <li></div><p>ghtman Solutions” src=”/wp-content/uploads/2023/09/19916666195701-5914.jpg” height=”191″ title=”</p><li>ghtman Solutions”><p>Munkaerő-felvételi ügynökség</p><li>A ghtman Solutions – amely átfogó megközelítést kínál a munkaerő-felvételhez – a tizenegyedik helyen áll a rangsorban. A vállalat nem keres állásokat, a jelentkezőket arra ösztönzik, hogy önéletrajzukat egy közös adatbázisba helyezzék el, amely teljesen ingyenes.<p>A munkáltatók számára</p><li>A ghtman Solutions több mint kedvező feltételekkel rendelkezik. Akár 1 év valódi garancia egy menedzser és akár 6 hónap egy szakember esetében, interjú már a szerződés aláírását követő 2. napon, valamint a versenytársakénál jóval alacsonyabb, vonzó árak. Például az ügynökség díja az éves jövedelem 12%-a, és a kifizetés csak az állás felvétele után történik.<ol><li>Cím: Moszkva, ul. Bratislavskaya, d. 6</li><li>Telefon: +7 (495) 227-55-90</li><li>Weboldal:</ol><p></p><h3>Anchor</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=ANCOR

  Az Anchor Personnel Holding, amely a tizenkettedik helyen áll a rangsorban, toborzási szolgáltatásokat nyújt Moszkvában, Oroszországban és külföldön egyaránt. A vállalat az elsők között van, és 1990 óta működik., ami lehetővé tette számunkra, hogy széleskörű tapasztalatokat szerezzünk, és nagyszámú szakember-adatbázist építsünk ki, mindenesetre ez az, ami sok munkáltatót vonz. Ma a holdingtársaság 5 vállalatot foglal magában, amelyek különböző országokban nyújtanak szolgáltatásokat.

  Az “Anchor” szolgáltatásokat kínál a személyes és otthoni személyzet, a felsővezetők, a különböző területek szakemberei kiválasztására, akiknek munkatapasztalata legalább 2 év. Az álláskeresők feltölthetik önéletrajzukat egy közös adatbázisba, és kereshetnek nyitott álláshelyeket a.

  1. Cím: Golden Gate 2, Golden Gate, A torony, Entuziastov Blvd
  2. Telefon: +7 (495) 926-41-00
  3. Weboldal:

  MainStaff

  Értékelés: 4.0

  MainStaff

  A személyzeti, képzési és piackutatási szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi ügynökség a tizenharmadik a rangsorban. MainStaff kínál keresés közép- és felsőfokú szakemberek, valamint ritka személyzet. A jelöltek keresése már a jelentkezést követő 2-3. napon megkezdődik. A jelölt ingyenes cseréje 3 és 6 hónap között lehetséges. A kifizetés a foglalkoztatás ténye alapján történik. Visszajelzéseikben a munkáltatók általában elismerésüket fejezik ki a szakmaiság és a jól összehangolt munka miatt.

  A MainStaff az álláskeresők számára a tanácsadástól az önéletrajzíráson át a képzésig a szolgáltatások teljes skáláját kínálja. Ugyanakkor némi elégedetlenséget vált ki, hogy egyes álláshelyek nem jövedelmezőek.

  1. Cím: Moszkva, ul. Prospekt Mira, d.105, pp.1, 5. emelet, 550-es iroda
  2. Telefon: +7 (495) 988-76-72; +7 (926) 618-20-30; +7 (926) 618-20-54; +7 (926) 618-20-51
  3. Weboldal:

  Egység

  Értékelés: 4.0

  Egység

  Egy több mint 20 éve a piacon lévő ügynökséggel zárja a rangsorunkat. Ez idő alatt a szakemberek több mint 19000 projektet valósítottak meg, ami lehetővé tette, hogy szakmai nevet és hírnevet alakítsanak ki. Az Unity ma már nagy és egyre bővülő álláshirdetési adatbázissal büszkélkedhet (kb. 2 millió. CV), amely mindig legalább 300 forró ajánlatot tartalmaz. Ezen kívül az ügynökség szolgáltatásokat nyújt az egészségügy és biztonság, az üzleti folyamatok kiszervezése, a személyzeti tanácsadás és a munkaerő-kölcsönzés területén.

  Az álláskeresők lehetőséget kapnak önéletrajzuk közzétételére és interjúra, valamint feliratkozhatnak az állásajánlatokra, hogy naprakészen értesüljenek a legújabb ajánlatokról. A jelöltek számára minden szolgáltatás ingyenes, és ez pozitív hatással van a vállalat rangsorára.

  1. Cím: 45B, Novoszlobodszkaja utca, Moszkva
  2. Telefon: +7 (495) 126-95-14; +7 (495) 363-61-67
  3. Weboldal:
  Olvasson tovább  6 legjobb e-pénztárca
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: