12 legjobb hitelkártya utazáshoz

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Gyermekkorunk óta sokan álmodtak arról, hogy külföldi országokat látogatnak meg, és látják a bolygó legérdekesebb helyeit, de nem mindig a kívánságaink valósággá váltak. Spórolni, spórolni, félretenni kellett, és nem mindig volt elég pénzed a régóta várt nyaralásra. Ma ez a probléma gyorsan megoldódik. Hitelkártyával körbeutazhatja a világot anélkül, hogy csökkentenie kellene a napi költekezését.

A bankok sokféle terméket fejlesztenek ki, amelyek közül minden hitelfelvevő kiválaszthatja a számára legelőnyösebbet. Az utazási kártya kiváló pénzügyi ajánlat a gyakran repülő utasok, a helyi és külföldi útvonalakon gyakran utazók, valamint a külföldön vásárlók számára. Sokan közülük további bónuszokat hoznak az ügyfélnek, ami segít egyensúlyt teremteni a fizetett kamatok és a kölcsönzött pénzeszközök felhasználásából származó nyereségek között.

A hitelkártyák különböznek a hitelkeret, a türelmi idő, a vásárlási kedvezmények, a fenntartási költségek tekintetében. Áttekintésünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb pénzügyi ajánlatokat. A bemutatott banki termékeket a felhasználók és a pénzügyi szakértő elemzők is nagyra értékelték.

A legjobb utazási hitelkártyák rangsora

avel Premium Alfa Bank
JelöléshelyHitelkártyaÉrtékelés
A legjobb utazási hitelkártyák értékelése1All Air
 • Tinkoff Bank
 • 5.0
  2Alfa
  4.9
  3“VTB 24 Világkártya4.8
  4“Aeroflot Bonus” Sberbank4.7
  5Tinkoff S7 Air
 • Tinkoff Bank
 • 4.7
  6Travelpass Credit Európa Bank4.7
  7Eastern Bank utazókártya4.6
  8Utazási jutalmak Raiffeisenbank4.5
  9CitiPremierMiles Citibank4.4
  10” Határtalan világkártya Promsvyazbank4.3
  11#Manything Rosbank4.2
  12Travel Bank Otkritie4.1

  All Air

 • Tinkoff Bank

  Értékelés: 5.0

  All Air<li></div><p>nes Tinkoff Bank” src=”/wp-content/uploads/2023/02/60416666195691-3612.jpg” height=”400″ title=”Minden levegő</p><li>nes Tinkoff Bank”></p><p>Az első egy ismert bank által az aktív utazók számára tervezett hitelkártya volt. A kérelem benyújtása után 2 perccel már érdeklődhet egy kérdéssel kapcsolatban. A hitelkeret 700000 rubel összegben van beállítva. Türelmi idő 55 nap. Kamatláb – évi 15%-tól. A hitelfelvevő életkora 18 évre csökken. Csak orosz útlevélre van szükség a szerződés hivatalossá tételéhez.</p><p>A mérföldek elég gyorsan összegyűlnek. 10% szálloda- és autófoglalásra, 5% túrákra és vasúti utazásokra, 3% repülőjegyekre. A rekord 30%-os kedvezmény a vásárlásokra a pénzintézet különleges ajánlataiból. A mérföldek különböző kategóriájú áruk és szolgáltatások kifizetésére használhatók fel. Ingyenes utas- és poggyászbiztosítás a díjban foglaltak szerint. Az orvosi kezelésre, gyógyszerekre, szállításra, nemzetközi hívásokra vonatkozó fedezet 50.000 $.</p><p>Ha a poggyász elveszik vagy több mint 6 órát késik, az ügyfél biztosítási kifizetést kap. A mobil- és internetbankolás ingyenes. Előfizethet sms értesítésre, amely havonta 59 rubelbe kerül. A bank számos ajánlata közül a felhasználók megkülönböztették az All Air</p><li>nes, mint a legelőnyösebb a helyi és távolsági utazáshoz.</p><h3>Alfa</p><tr>avel Premium Alfa-Bank</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=
  Alfa<tr></div><p>avel Premium Alfa Bank” src=”/wp-content/uploads/2023/02/21416666195691-8012.jpg” height=”400″ title=”Alfa</p><tr>avel Premium Alfa Bank”></p><p>A második helyen álló termék segít a rendszeresen külföldre utazóknak megtakarítani a kiadásokat és élvezni a különböző utazási kedvezményeket. Maximális elérhető limit: 1000000 RUB. Türelmi idő – 60 nap. Nemcsak az áruk és szolgáltatások online fizetésére, hanem a készpénzfelvételre is kiterjed. Minimum korhatár – 18 év. Nem szükséges regisztráció a fogadó régióban. Az első évben nincs számlavezetési díj.</p><p>Automatikusan kap 1000 üdvözlő mérföldet. A források felhasználása tekintetében</p><tr>avel., Különböző jutalmakat kaphat. a szállodai ár 11%-a, a vasúti és a repülőjegyek 10%-a, illetve 7,5%-a. Egyéb vásárlások esetén – 5%. Sok kártyabirtokos számára az az előny, hogy a megszerzett mérföldeket nem kell beváltani. Elég, ha hathavonta legalább egyszer használja a kártyát, hogy az egyenleg ne csökkenjen.</p><p>A tulajdonosok a következő kiváltságokkal rendelkeznek: business lounge kártyák, poggyászcsomagolás, concierge szolgáltatás. Az internet roaming 14 napig szintén ingyenes. A személyi asszisztens szervezi a találkozókat, megtervezi az érdekes helyek meglátogatását, éttermi foglalásokat és jegyeket foglal rendezvényekre. A saját források a hitelfelvétellel azonos mértékben használhatók fel. Havi készpénzfelvételi limit – 2000000 r.</p><h3>“VTB 24 Világkártya</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=

  A harmadik egy olyan pénzügyi termék volt, amely többféle árfolyamot kínál az utazóknak. Az Arany kártya választásával 3000 mérföldet automatikusan jóváírnak egyszerre. továbbá minden elköltött 35 rubel után. 2 mérföld vissza. Születésnapján a vásárlásokért kapott pontok megduplázódnak. Az utasbiztosítás ingyenes. Maximális rendelkezésre álló hitelkeret – 750000 RUB. Az éves ráta 26%. Egyszeri kibocsátási díj – 350 RUB.

  A Platinum kártya az előnyök kibővített körét kínálja. Az első vásárlás után 6,000 mérföldet írnak jóvá. Minden 35 rubel. – 4 mérföld. A limitet 1000000 RUB-ra emelték. Ezzel szemben a kamatláb 22%-ra csökkent. A készpénzfelvétel egyenlő mértékben kerül felszámításra. Az első vásárlás mérföldekért 1500 bónusz felhalmozásával lehetséges az Arany kártyán és 3000 bónusz felhalmozásával a Platina kártyán. Kétségtelen előnye, hogy a mérföldek részben vagy egészben felhasználhatók a jegyek kifizetésére. Online bankolás és sms értesítés mindkét csomagban ingyenesen.

  A Concierge szolgáltatás lehetővé teszi, hogy világszerte megkapja a szükséges információkat a közlekedésről, szállodákról, éttermekről és gyógyszertárakról. Az alapkártya birtokában további 5 kártyát rendelhet a családtagok számára. A tulajdonosok megjegyzik, hogy ha aktívan használja a kölcsönvett pénzeszközöket, akkor évente akár 2-3 alkalommal is repülhet mérföldekért, ami jelentősen megtakarítja az utazási költségeket.

  ” Aeroflot Bonus Sberbank

  Értékelés: 4.7

  Aeroflot Bonus Sberbank

  A negyedik sorban van a kártya, amely több csomagot is biztosít. A bónuszok és a tarifák felhalmozása a típustól függ: Classic, Gold és Signature. Az első egy klasszikus kártya, amelynek maximális limitje 600000 rubel. A kamatlábat egyedileg határozzák meg, és évi 23,9% és 27,9% között változik. Üdvözlő bónuszok 500 mérföld megnyitásakor. Továbbá, minden elköltött 60 rubel után. 1 mérföld visszatérítés a jegyvásárláskor.

  A Gold hitelkártya limitje és díja megegyezik a Classic kártyáéval. A türelmi idő ugyanaz – 50 nap. Keressen 1000 mérföldet minden egyes regisztráció alkalmával. 60 rubelért – 1,5 mérföld. A prémium kártya 3000000 rubelig terjedő kölcsönre ad lehetőséget. Üdvözlő bónuszok – 1500. Minden euró, dollár, 60 rubel. 2 mérföldet visszatérítenek. Az éves díj az Aláírás kártya esetében meglehetősen magas – 12000 RUB. A tulajdonos azonban több lehetőséget és kiváltságot kap.

  Naponta legfeljebb 500000 RUB készpénzfelvétel lehetséges minden ATM-nél díjmentesen. Akár 1000000 rubelt is lehet kapni 24 óránként online. Sok utazó nemcsak a fő oka – a bank hírneve, amely megérdemli, hogy megbízhatónak és stabilnak nevezzék -, hanem a használatából származó előnyök miatt is választja az Aeroflot Bonus-t.

  Tinkoff S7 Air

 • Tinkoff Bank

  Értékelés: 4.7

  Tinkoff S7 Air<li></div><p>nes Tinkoff Bank” src=”/wp-content/uploads/2023/02/24316666195691-9612.jpg” height=”311″ title=”Tinkoff S7 Air”</p><li>Tinkoff Bank”></p><p>Az ötödik helyet a Tinkoff Bank egy másik előnyös terméke nyerte el. Lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsön az S7 és a oneworld belföldi és nemzetközi járatain, amelyek együttesen napi 14 000 járatot jelentenek 1000 célállomásra . A tulajdonos dupla bónuszokat kap az üzletben történő vásárlásokra is . Maximális lehetséges hitel – 700000 RUB. Privilegizált használat – 55 nap. A hitelfelvevővel szemben támasztott minimumkövetelmények. A kártya 18 és 75 év közötti orosz állampolgárok számára jövedelemigazolás nélkül adható ki. A csomagot futárszolgálat szállítja ki a megadott címre, ingyenesen.</p><p>A bónuszrendszer 12000 mérföldet biztosít a vásárlásért az első 3 hónap során 250000 rubel összegért. Ezután következik a standard elhatárolás. Minden 60 rubelért. Jegyvásárláskor – 3 mérföld. Egyéb online költés – 60 rubel/1.5 mérföld. Egyszerre akár 18 mérföldet is gyűjthet a különböző promóciós ajánlatok kihasználásával.</p><p>Az alapkártya éves karbantartása 1890 RUB., További 540. Az utazók értékelik a Tinkoff S7 Air előnyeit</p><li>nes. Számos extra lehetőséget kínál. Biztosítás és VIP-szolgáltatás a világ repülőterein – ingyenesen.</p><h3>Travelpass Credit Európa Bank</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Travelpass Credit Európa Bank

  A hatodik kártya kibővített bónuszprogrammal és további opciókkal rendelkező hitelkártyává válik. Magas hitelkeret. Pozitív történelem esetén a hitelfelvevő akár 3000000 rubelt is kaphat. 55 napos türelmi idő, amely alatt díjfizetés nélkül lehet tranzakciókat végrehajtani. A pontokat több kategóriában osztják ki.

  “Légitársaságok”, “Szórakozás”, “Éttermek”, “Benzinkutak”, “Szállodák, motelek, kempingek”, “Autóbérlés”, “Városi és elővárosi közlekedés” – a külföldön felmerült költségek esetén a költött összeg 10%-át visszatérítjük. Hazánkban 7% -ot térítenek vissza a következő csoportok kiadásaira: “Légitársaságok, légitársaságok”, “Szállítás, parkolás”, “Szállodák, motelek”, “Utazási irodák”, 5% – “Töltőállomások”, 1% – “Gépjárművek bérlése” és egyéb kategóriák. A bónuszok maximális száma havonta 7000.

  A hitelprogram 2 hónaptól 1 évig terjedő kamatmentes részletfizetési tervet tartalmaz. A kártyát áruk és szolgáltatások vásárlására adják az oroszországi partnercégeknél. Az összeget egyenlő havi részletekben kell visszafizetni. A kártyát nagyra értékelik azok az ügyfelek, akik aktívan utaznak hazánkban és külföldön. Egyéb előnyök: a hitelfelvevő minimális életkora 18 év, ingyenes készpénzfelvétel külföldön, az éves fenntartási díj törlésének lehetősége.

  Vosztocsnij Bank utazókártya

  Értékelés: 4.6

  Keleti Bank utazókártya

  A hetedik helyet a kártya foglalja el, amely lehetővé teszi, hogy a felhalmozott mérföldek teljes mértékben kompenzálják a vasúti és repülőjegyek, autóbérlés, szállodai foglalások vásárlását. 21 és 70 év közötti hitelfelvevők vehetik igénybe. Az utolsó munkahelyen eltöltött szolgálati időnek legalább 3 hónapnak kell lennie. Az ügyfél hitelképességének értékelésétől függően 55 000-400 000 RUB közötti limit áll rendelkezésre. A kamatmentes időszak áruk és szolgáltatások vásárlására vonatkozik, és 56 napnak felel meg.

  Kártya kiadás – 1000 rub. Ingyenes egy éven át. A készpénzfelvétel korlátozott: legfeljebb 150.000 rubelig. naponta és 100 000 r. havonta. A bónuszok a következő feltételekkel járnak: 10% a vostbanknál történő költésért., 5% a “Szállodafoglalás”, “Légitársaságok”, “Autóbérlés”, “Vasúti jegyek” kategóriákban, 2% egyéb vásárlások esetén.

  Az előnyök között szerepelt a díjmentes külföldi készpénzfelvétel, a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés, a saját pénzeszközök felhasználásának lehetősége az egyenlegre felhalmozott kamatokkal (akár évi 4%), valamint több fizetési rendszer további kártyái saját maga vagy bármely más 14 éves vagy annál idősebb személy számára. Előre fizetett műanyag hordozó rendelhető otthonra. A futár 24 órán belül kézbesíti. A szolgáltatás ingyenes.

  Utazási jutalmak Raiffeisenbank

  Értékelés: 4.5

  Utazási jutalmak Raiffeisenbank

  A nyolcadik helyen egy olyan kártya található, amelyet kifejezetten azoknak terveztek, akik szeretnek utazni. A maximális határ – 600 ezer rubel. Az ügyfél fizetőképességétől és hiteltörténetétől függ. A kamatmentes időszak 52 napig tart. A felhalmozott mérföldek bónuszjegyekre válthatók be. A programban világszerte több mint 380 légitársaság vesz részt. Minden mérföld 30 rubelnek felel meg.

  A bónuszok felhasználhatók autóbérlésre, transzferre, szállodai és hotelfoglalásra, biztosításra, vasúti jegyekre Oroszországon belül. A bank további ösztönzőket kínált ügyfeleinek. 1,000 mérföldet kap a születésnapján. A legalább 25 000 értékű vásárlások esetén pedig. 500 mérföldet írnak jóvá. Minden elköltött 61 RUB után. 15 mérföldet gyűjtenek. Ott is részt vehet akciókban és nagyszerű ajánlatokat kaphat.

  A kibocsátás és az egyéves szolgáltatás díja 2990 rubel. Készpénzfelvételi limit: a teljes összeg 60%-a naponta és legfeljebb 100%-a havonta. Az ügyfelek szerint a meglehetősen magas, évi 28%-os kamatláb ellenére a pontok kifizetődnek, ha aktívan utazik. Sokaknak tetszett a kártya gyors kiadása, külföldön történő elvesztése esetén történő gyors pótlása és a széles körű program

  CitiPremierMiles.

  CitiPremierMiles Citibank

  Értékelés: 4.4

  CitiPremierMiles Citibank

  A Citibank előnyös ajánlata a kilencedik helyen. Minden elköltött 30 rubel után 1 mérföldet kap. Amikor feliratkozik, üdvözlő pontokat fog kapni. A maximális összeghatár 600 000 rubel. A kamatláb csökken, és 13,9%, ha a hiteltörténet jó, és a teljes dokumentumcsomagot benyújtják. A kártya 20 éves és idősebb orosz állampolgárok számára érvényes.

  A felhalmozott mérföldeket egyszerűen visszaválthatja a számlájára, vagy felhasználhatja repülőjegyek kifizetésére, szállodai szobafoglalásra, autóbérlésre vagy turistaútra. A mérföldek érvényességi ideje nem korlátozott. Nem jár le akkor sem, ha a jogosultnak minimális pénzügyi tevékenysége van. Akár 20%-os árengedményt is kaphat, ha egy partnercégnél jelentkezik. A hűségprogram kedvezményes kamatozású részletfizetési konstrukciókat kínál.

  A kártyakibocsátás ingyenes. Az éves fenntartási díj 2950 rubel. A tarifa nem nyújt ingyenes utasbiztosítást. De a kötvényeket mérföldek felhasználásával is ki lehet adni. A CitiPremierMiles-tagok elégedettek a kibővített költési lehetőségekkel, a kérelmek gyors megválaszolásával, a korlátlan kilométer-érvényességgel.

  ” Promsvyazbank Világ Határok Nélkül kártya

  Értékelés: 4.3

  A külföldi utazások során szükséges különleges kedvezménycsomaggal rendelkező banki termék bekerült a tíz legjobb utazási hitelkártya közé. A határ 600000 rubel. A kamatláb 26,5%. Kamatmentes időszak – 55 nap. Minden tranzakcióra vonatkozik, beleértve a készpénzfelvételt is. Akár 100000rub. Csak orosz útlevél szükséges. Minden 100 RUB után legfeljebb 3% visszatérítés. Ez az “Utazás” és a “Külföldi vásárlás” kategóriákra vonatkozik. 1,5%-ot írnak jóvá minden egyéb költségre.

  Pontokkal akár 100%-ban fizethet repülő- és vasúti jegyekért, szállodafoglalásért, autóbérlésért. 1 mérföld egyenlő 1 rubel. A tarifa egyik fő előnye, hogy bármely vállalatnál vásárolhat és utazásokat rendelhet. A bank nem korlátozza a hitelfelvevőt egy adott forrásra.

  Éves karbantartási költségek 1990 RUB. Ez az ár tartalmazza az sms értesítést, a mobil banki szolgáltatásokat és a kártyacserét. A Promsvyazbank ajánlatát sok ügyfél értékeli. A kártyával aktívan vásárolhat itthon és külföldön, és jó pénzügyi támogatást kap a hajóutak és utazások foglalásához. Ingyenes biztosítás a külföldre utazók számára. A kilométereket 5 évig megőrzik.

  #Manything Rosbank

  Értékelés: 4.2

  #MojnoVsyo Rosbank

  A tizenegyedik helyet a hitelkártya foglalja el, amelyben a hitelfelvevő preferenciái alapján választják ki a hűségprogramot. Aktív utazóknak

  Avel, amely minden elköltött 100 rubel után bónuszokat biztosít. Magasabb havi összeg, több kiváltság. Például, ha a jelentési időszak alatt legfeljebb 40000 RUB-ot költ el., minden 100 után 1 pontot kap vissza a számlájára., 40000-100000 – 2, 100000-300000 – 5. Ezeket részben vagy egészben felhasználhatja utazásai, szállodafoglalásai, vasúti és repülőjegy-vásárlásai kifizetésére.

  1 bónusz egyenlő 1 rubel. Havonta legfeljebb 5000 pont írható jóvá. A maximális hitelösszeg 1000000 rubel, a minimális összeg 15 ezer rubel. Kamatláb 25,9%. A türelmi idő 62 napig tart. Az első hónapban a szervizelés díjmentes. Ha a második hónapban a vásárlások összege eléri a 15000 rubelt, a jutalék nem kerül felszámításra. Egyéb feltételek vonatkoznak, és a díj 79 p. A kártyabirtokos saját pénzeszközeit használhatja, és azokkal bármilyen tranzakciót végezhet.

  a készpénzfelvétel 500000 -re korlátozódik. A bónuszok nem járnak le; nem járnak le. A #Manything nagyszerű a mindennapi kiadásokra és a helyi és nemzetközi utazásokon való spórolásra.

  Travel Bank Otkritie

  Értékelés: 4.1

  Travel Bank Otkritie

  Oroszország legnagyobb bankjának ajánlata teszi teljessé áttekintésünket. A kártyák kategóriákra vannak osztva: standard, arany és bónusz. Az első kettőben a határ 500 000 rubel, a harmadikban 100 000 rubel. Kamatlábak: 19,9; 18,9; 17,9%, illetve. A türelmi idő minden tarifa esetében ugyanaz – 55 nap. Azonnal jóváírják rubelben. Az első vásárláskor 200 rubelt adnak ajándékba. Ezután minden 100 p. 2p-t 2 részletben fizetnek. Ezt a kedvezményt a standard csomaggal rendelkezők kapják.

  Az arany kártya 300 üdvözlő rubelt kap, a prémium kártya – 600. Minden elköltött 100 rubelért. a 3. és 4. összeget visszatérítik a számlára. Ezeket a pontokat bármely légitársaság jegyeinek kifizetésére vagy szállodai szobafoglalásra használhatja. A tulajdonos a bónuszalapok legfeljebb 100%-át használhatja fel.

  A “Prémium” tarifa kibővített opciókkal rendelkezik. Concierge-szolgáltatás, ingyenes transzferek, különleges ajánlatok állnak rendelkezésre. Sokan értékelték a kártya előnyeit a gyakorlatban

  avel. A magas limit elfogadható kamatlábbal párosul. Átlátható felhalmozás a pontok rubelre történő kezdeti átváltásának köszönhetően.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: