17 legjobb állami iskola itt: Moszkva

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, sem pedig vásárlási ajánlásnak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Minden szülő a legjobb oktatást akarja adni a gyermekének. Néhányan állami iskolába küldik gyermeküket, amely mindent megtesz a tisztességes fejlődésért. Ne kövessen el hibát az oktatási intézmény kiválasztásakor, mert a valóságban nem mindig minden olyan rózsás.

A fővárosi állami iskolák értékeléséhez a következő mutatókra kell figyelni:

 1. a létesítmény elhelyezkedése és berendezése;
 2. Nemzetközi érettségi diploma;
 3. az érettségizők egységes állami vizsgájának eredményei;
 4. konyha rendelkezésre állása;
 5. Tanfolyami díjak;
 6. további szakaszok;
 7. idegennyelv-oktatás;
 8. biztonsági rendszer.

Az alábbiakban megtekintheti Moszkva legjobb állami iskoláinak értékelését. A résztvevők kiválasztásakor nem csak a fent leírt jellemzőkre támaszkodtunk, hanem a diákok és szüleik visszajelzéseire is.

Moszkva legjobb állami iskoláinak értékelése

Jelölés helyszín Iskola évi ár
A legjobb állami iskolák Moszkvában az USE-ra való felkészüléshez 1 USE Központ
2 Lancman iskola
3 Lépések
A legjobb magán középiskolák Moszkva városában 1 FÁK Oroszország 1 100 000€
2 Lomonoszov iskola 1 000 000€
3 ONE! Nemzetközi iskola
4 Nyelvészeti Líceum Közgazdasági Iskola 400 000€
5 EGYÜTTMŰKÖDÉSI ISKOLA 750 000€
6 Pirogov iskola 480 000€
7 Akadémiai tornaterem 380 000€
8 Moszkvai Közgazdasági Iskola 1 000 000€
9 Pavlov Gimnázium 1 475 000€
10 Európai gimnázium 600 000€
11 ” Szivárvány és arany szekció 540 000€
12 Örököse 460 000€
13 21. századi integráció 730 000€
14 Filippovszkaja iskola 710 000€

A legjobb állami iskolák Moszkva városában az USE előkészítéshez

USE Központ

Értékelés: 5.0

USE Központ

Az USE központban középiskola működik a 8-11. évfolyamos diákok számára. A program magában foglalja a teljes iskolai programot, valamint az USE számára kiválasztott tantárgyak alaposabb és mélyebb tanulmányozását. A diplomások állami bizonyítványt kapnak.

Az órarendet, a program időtartamát, összetételét és jellegét minden 8-11. évfolyamra külön-külön dolgozták ki, figyelembe véve az általános oktatás és a tanuló által az egyetemi vagy általános érettségi vizsgára választott alaptárgyak közötti egyensúly fenntartásának szükségességét.

A központban dolgozó tanárok speciális kompetenciákkal rendelkeznek az USE előkészítésében, az USE/LEG egyes részeinek szakértői, és vizsgabizottságok részeként dolgoznak.

6-11 diákból álló kis osztályokat alakítunk ki, hogy a tanulókra egyéni figyelmet fordíthassunk. Az elmélet mellett az órák jelentős részét a gyakorlati tanulásnak szenteljük.

Nagy figyelmet fordítanak a tanulók pszichológiai kényelmére, minden tanulónak van egy felügyelője, aki segít nekik a kommunikációs nehézségek kezelésében, a személyes időbeosztásban és egyéb sürgető kérdésekben.

Az EGE Központ a tanulók sokoldalú fejlesztésén dolgozik, gyakorlati szociális készségekkel ruházza fel őket. A központ pszichológiai tréningeket, fontos témákról szóló vitákat, érdekes emberekkel való találkozókat, csapatépítő játékokat, piknikeket, kirándulásokat, más városokba való utazásokat és még sok más programot szervez.

Az iskola egyszerű és könnyen hozzáférhető eszközöket hozott létre a szülői ellenőrzéshez mind magának a tanulási folyamatnak a minőségét, mind a gyermekek fejlődését illetően. A tanárok rendszeresen küldenek jelentéseket a szülőknek e-mailben a tanulók fejlődéséről öt kritérium szerint. SMS-értesítést küldünk, ha egy tanuló hiányzik vagy késik az óráról, illetve egyéb különleges esetekben. Az iskola hivatalos honlapján minden szülőnek van egy személyes irodája, ahol minden információ megtalálható az elvégzett és a leendő tantárgyakról, az összes jelentésről, statisztikáról, hiányzásokról stb.

Lancman iskola

Értékelés: 4.9

Lancman iskola

2004-es megnyitása óta a Lancman School kezdettől fogva az egyetemre való felkészítésre összpontosít. Az iskola 10 éves munkája során egy nagyszabású oktatási projektté nőtte ki magát, amely 36 fiókkal rendelkezik Moszkvában és a moszkvai régióban. 2022 nyári iskolák, külsősök, óvodák, sport- és kreatív csoportok is szerepelnek a programban.

A hatékonyság érdekében az iskola a minőséget helyezi előtérbe a mennyiséggel szemben, ezért csak kis létszámú, 3-8 fős osztályokat alakítanak ki. A tanulóval szembeni személyes bánásmód nemcsak a tanár személyes figyelmét foglalja magában, hanem egy egyéni programot is.

Olvasson tovább  11 legjobb Angol nyelviskola itt: Szentpétervár

A pszichológiai kényelemre különös figyelmet fordítanak, pszichológiai szolgálat áll rendelkezésre. A logopédusok segítenek a jó dikció kialakításában.

A Lancman School a haladó angol nyelvtanulásra specializálódott. A legtöbb sikeres tanulónak lehetősége van arra, hogy külföldön folytassa tanulmányait.

A szülők heti jelentést kapnak a fejlődésről. A középiskolában háromhavonta próbavizsga és GCSE-vizsgák államilag kiadott nyomtatványok segítségével.

Lépések

Értékelés: 4.8

Stupeny magániskola Moszkva

A Stupeni iskola több mint 20 éve működik, és ez idő alatt Moszkva legjobb állami iskoláinak vezetői között szerzett helyet. Az iskola tanulói rendszeresen nyernek különböző szintű versenyeket és olimpiákat – Moszkvától a világszintig. Az érettségizők sikeresen jutnak be az elit egyetemekre. Az iskola szorosan együttműködik a moszkvai egyetemekkel – Moszkvai Állami Egyetem, MGIMO, HSE és mások.

Az oktatási folyamat magában foglalja az ötnapos iskolahetet, a legfeljebb 16 diákból álló kis létszámú osztályokat, a gyakorlati órák magas arányát, a gyermekek sokoldalú szociális és kreatív fejlesztését szolgáló programok sorát.

Az iskola az erős idegennyelv-oktatásáról ismert, különösen az angol nyelvtanításról, amit a KER bizonyítvány is megerősít. Engedélyezett Cambridge vizsgára felkészítő központ. Az angol nyelvtudás maximális fejlesztése érdekében az iskola európai országokba szervezett vakációs kirándulásokat szervez.

“Lépcsőfokok” – Számos nemzeti és nemzetközi díj nyertese, többek között a genfi Business Initiative Directions Quality Prize díja. Az iskola összesen három B-díjat kapott. I. D. Számos díj és tiszteletbeli diploma a moszkvai városi kormánytól, az RF Szövetségi Gyűlés Szövetségi Tanácsától stb. .

FÁK Oroszország

Értékelés: 4.9

FÁK Oroszország

Nyitott rangsor rangos oktatási intézmény, amely nemcsak az orosz állami diplomát, hanem tanúsítványt is ad a diplomásoknak Cam
ESOL. A tanulók 3 éves koruktól kezdhetik a tanulást. A hét és tizennyolc év közötti gyermekeknek szóló orosz program az orosz oktatási minisztérium által jóváhagyott rendszeren alapul. A 9. osztályban a tanulók 4 tantárgyból vizsgáznak, és általános középiskolai bizonyítványt szereznek. A tanterv több egységből áll, többek között a szociális és kreatív fejlődés, a nyelv és az írás-olvasás, valamint a világ megismerése témakörökből. Az oktatás nyelve angol.

Hozzávetőleges ár egy általános iskolai gyermek számára – 1100000 rubel évente, a középiskolai ár 1300000 rubelre emelkedik. Ez nem tartalmazza a tankönyveket, az extra tandíjat és a hazaszállítást. A Skolkovo campus Moszkva nyugati részén található, egy természetes park területén, számos sportpályával. A főváros központjának kényelmes közelében található. Cím: Zarechye, Berezovaya utca 2, Odintsovszkij kerület, Berezovaya utca 2. Működési mód H-P 8-30-tól 17-00-ig. Telefon: 8-800-775-42-70.

Lomonoszov iskola

Értékelés: 4.8

Lomonoszov iskola

A Lomonoszov Iskola, amely a Kremencsugszkaja utca 44. szám alatt, az 5. épületben található, a második helyen áll a rangsorban. Ez az egyik legjobb intézmény, ahol a képzés a gyermek többdimenziós fejlődését célozza. Az orosz és az angol mellett franciát, kínait és németet is tanítanak itt. Az állami iskola szállást és napi 5 étkezést biztosít. Az intézményről szóló vélemények között szerepel az ízletes ebéd, a barátságos tanárok és a magas színvonalú oktatás. Itt rendszeresen rendeznek olimpiákat. Az “Intellect” nevű holding alapítói által létrehozott, szerzői jogvédelem alatt álló technológia világszerte elismerést kapott.

Igaz, hogy nem minden szülő engedheti meg magának a tandíjat a Lomonoszov-iskolában. Éves költség – több mint egymillió rubel. Ezeket a költségeket azonban az iskola előnyei indokolják. Telefon: 7495-800-55-55.

ONE! Nemzetközi iskola

Értékelés: 4.8

nemzetközi iskola

ONE International School kampuszok! Sportlétesítmények, önellátó étkezdék, könyvtárak, zene- és táncstúdiók. Az épületek zárt, éjjel-nappal őrzött területen helyezkednek el.

A tanterv 4 oktatási profil közül választhat a gyermekek adottságaitól függően. A tanári karban nemzetközileg tapasztalt tanárok, valamint az idegen nyelvet anyanyelvi szinten beszélő tanárok vannak.

Az oktatási program magában foglalja a tantárgyak kibővített listáját tartalmazó egyetemi blokkot, egy haladó angol tanfolyamot, egy egyedülálló vállalkozói oktatási programot, valamint a nemzetközi modulokban való részvételt. Az iskolában több mint 25 csoportos és egyéni osztály van.

EGY iskola diákjai! értékes elméleti ismeretek és alkalmazott készségek elsajátítása, valamint az erős motivációjú személyiség tulajdonságainak átfogó fejlesztése. A megszerzett ismeretek és készségek lehetővé teszik, hogy a tanulók a ONE! belépni a rangos, kifogástalan hírnévvel rendelkező egyetemekre, beleértve a világranglista első húsz helyezettjét is.

Ezen túlmenően, az ONE iskolák! Oroszország vezető vállalataival, a csúcstechnológiai gyártás és innováció vezetőivel együttműködve működnek. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az iskola végzősei jelentős előnyre tesznek szert a partnercégeknél való elhelyezkedés során.

Olvasson tovább  12 legjobb fogorvos Nyizsnyij Novgorodban

ONE ágak! Nemzetközi iskola:

 1. str. 27A, 3 Khoroshyovskaya utca;
 2. ul. Mosfilmovszkaja utca 88c3.

A kapcsolattartó telefonszáma: 8 (495) 191-07-14

Nyelvészeti Líceum Közgazdasági Iskola

Értékelés: 4.8

Nyelvészeti Gazdasági Iskola-Lyceum

A következő rangsor résztvevőjét barátságos és kényelmes légkör jellemzi. A tanulókra és szüleikre nem nehezedik pszichológiai nyomás. Anya és apa mindig tisztában van gyermeke fejlődésével. A diákok nem viszik magukkal a könyveket; a második készlet az intézményben van. A diákok szeretik a kreatív belső tereket és a tágas tantermeket. Az iskolai kávézó különleges bioétel-menüt fejlesztett ki. Az állami iskolának saját öko-kertje és saját orvosai vannak. A Líceum végzősei a világ legjobb egyetemeire jutnak el. Ez a vizsgákon elért magas pontszámnak köszönhető. 11 érmet osztottak ki 2017-ben. Az iskola intenzív angol nyelvű képzést biztosít

 • Sh, a második szabadon választható; a közgazdaságtan és a földrajz speciális kurzusait kínálják.

  A beiratkozási díjon felül évente 400 ezer rubelt kell fizetnie. Elérhetőség: 8-499-521-47-14. A területen összesen három iskola található, ebből kettő a Verkehrsverbundban. 14 & 14a Krasznoszelszkaja. A harmadik épület a Baumanskaya utca 9/23. szám alatt épült.

  KOOPERATÍV ISKOLA

  Értékelés: 4.7

  EGYÜTTMŰKÖDÉSI ISKOLA

  Az Együttműködési Iskolában 12-15 fős csoportok. Minden diák számára a választott szakmára épülő egyéni programot állítanak össze. A nyolcadik osztály után a diákok profiloktatási rendszerbe lépnek. A létesítményben angolul, németül, franciául és még japánul is tanítanak. A tanulók napi háromszori étkezést kapnak, és nagy hangsúlyt fektetnek a lányok és fiúk kreatív fejlesztésére. Tánc, sport, dráma, ének.

  Az iskola együttműködik a Felsőfokú Közgazdasági Iskolával. A diplomások gyakran magas pontszámot érnek el az USE-n, és nem okoz gondot a fővárosi egyetemekre való bejutásuk. Az éves tandíj 750000 rubel. Cím: Moszkva, Szolzsenyicin utca 9A, Moszkva. Kapcsolattartó telefon: 7495-911-99-91.

  Pirogovszkaja iskola

  Értékelés: 4.7

  Pirogov iskola

  Ez az állami iskola az egyik legrégebbi a rangsorban. Az 1980-as években hozták létre. A tanterv hagyományos koncepciókon alapul. Az állami iskolában végzettek két idegen nyelvet beszélnek folyékonyan. Az iskolában összesen három nyelven folyik a tanítás – angolul, franciául és németül. Az intézménynek nincs étkezője, így a gyerekek importált ételek árából étkeznek. Számos klub van a kreatív és fizikai készségek fejlesztésére. Az érettségi után a diák könnyen bejuthat bármelyik fővárosi egyetemre.

  Az egy hónapos képzés ára – 40 ezer rubel. A Pjrogovszkaja iskola épülete a Babiyorodszkij út 5/7. szám alatt található. Telefon: 8-499-238-40-12.

  Akadémiai tornacsarnok

  Értékelés: 4.7

  Akadémiai tornaterem

  A következő rangsor résztvevőit a megerősített állami oktatási normák különböztetik meg. Ebben az állami iskolában néhány tantárgyat angolul tanítanak. Ennek köszönhetően a tanulók szabadon kommunikálnak rajta. Ez az intézmény a legjobb központ a Cambridge-i vizsgákhoz. Az iskola előnyei között meg kell említeni a kiváló tanári kart, az élénk angol nyelvű kommunikációs készségek erősítésének lehetőségét. A gimnázium a jog, a nyelvészet és az orvostudomány területén dolgozik.

  Az oktatás egy éve körülbelül 380 ezer rubelbe kerül a szülőknek. Korcsolya, aikido, szolfézs és torna órák itt vehetők igénybe. Az Akadémiai Gimnázium a Bolshaya Tikhonovskaya utca 18. szám alatt található. Telefon: 7495-609-50-06.

  Moszkvai Közgazdasági Iskola

  Értékelés: 4.7

  Moszkvai Közgazdasági Iskola

  A MASH-t 1993-ban alapították. Tizenhét év után állami gimnáziumi státuszt kapott. A Moszkvai Közgazdasági Iskola 2014-ben nyitotta meg fiókját Odintsovóban. Az iskolai nap reggel 8 órakor kezdődik és délután 5 órakor ér véget. Ez idő alatt a gyermekek 4 étkezést kapnak. Az International Baccalaureate program 1996-ban indult. A program a tanuló szociális és intellektuális fejlődését hangsúlyozza. A gyerekek és a szülők visszajelzései szerint feldúltak, hogy sok jó tanár elhagyta az iskolát. Helyükre külföldi tanárokat állítottak.

  Egyesek túlzónak tartják a tandíj árát. Az 5-9. évfolyam körülbelül egymillió rubelbe kerül, a 10-11. évfolyam pedig 1235 000 rubelbe évente. Cím: Zamorenova utca 29, Moszkva. Tel: 7499-255-0070. A fiók az Odintsovszkij kerület, der. Zaitsevo, 1A.

  Pavlovszkaja Gimnázium

  Értékelés: 4.7

  Pavlov Gimnázium

  A rangsorban szereplő többi gimnáziumtól eltérően a Pavlovskaja gimnázium ösztönző programot működtet. A nagy teljesítményt nyújtó diákok kedvezményt kapnak a tandíjból, amely eléri az 50%-ot. Az intézmény rendelkezik a nagycsaládosokat támogató programmal. Például a 4. gyermek ára 70%-kal csökken, az ötödik gyermek pedig ingyen tanulhat. Az állami iskola napi 4 étkezést biztosít. A kreativitás központja 13 szekciót foglal magában. Ez magában foglalja az éneket, a kerámiát és a rockstúdiót. A gimnáziumban tanuló gyerekek szép emlékeket őriznek. A szülők kiemelik az erős tanári kart, a hatalmas úszómedencét, a tágas stadiont és a kiváló sportolási lehetőségeket.

  Olvasson tovább  11 legjobb kardiológus Moszkva városában

  A tandíj az alapfokú és a részidős csoportokban 75 ezer rubelig emelkedik. Azoknak a szülőknek, akiknek a gyermekei magasabb osztályokba járnak, évente 1475000 rubelt kell fizetniük. Cím: der. Zsivopisnaja utca 136, Velednyikovo falu, Pavlo-Slobodszkij a/o. Telefon: 495-363-22-11.

  Európai gimnázium

  Értékelés: 4.6

  Európai Gimnázium

  Az Európai Gimnáziumnak van egy óvodája, amely felkészíti a gyermekeket az első évre. Nem semmiért, hogy ez az intézmény belép a legjobb moszkvai oktatási intézmények mindenféle értékelésébe. A gimnázium lehetővé teszi a nemzetközi érettségi megszerzését és a külföldi egyetemre való jelentkezést. A kilencedik évfolyam tanulói három tanulmányi lehetőség közül választhatnak: csak oroszul, csak angolul vagy mindkettő. A kínai nyelvet itt az 1. osztálytól tanítják.

  A tanárok fiatal, de meglehetősen tapasztalt szakemberek. Nagy kreatív potenciállal rendelkeznek. A tanulók naponta ötször étkeznek. A tandíj 45-50 ezer rubel havonta. A tornateremmel a 88002505201-es telefonszámon lehet kapcsolatba lépni. Cím: 28 Sokolnicheskiy Val, Moszkva.

  “Szivárvány” és “Aranymetszés”

  Értékelés: 4.6

  A következő rangsor résztvevőjét az a tény különbözteti meg, hogy az iskola csapata tapasztalt szakemberek – a tudomány doktora és professzorok – érzékeny irányítása alatt működik. Minden tanuló az orosz mellett angolul és egy másik, általa választott nyelven is tanul. Hallgatói csereprogramok és szakmai gyakorlatok a vezető európai egyetemeken. Az állami iskola tanulói között vannak Ivan Urgant, Szergej Zsukov és Valdis Pelsh gyermekei.

  A “Szivárvány” egy általános iskola, az “Aranyszakasz” pedig egy középiskola. Más elit intézményekkel összehasonlítva a havi tandíj meglehetősen kedvező. Ez 45-55 ezer rubelt tesz ki. Ez az ár tartalmazza a tanórán kívüli tevékenységeket és a medencét is. A létesítményben 4 fogásos étkezési terv működik. Telefon: +7-499-248-31-94. Cím: Moszkva, ul. Burdenko, 21A.

  Örökös

  Score : 4.5

  Örökös

  Az eredeti építészeti stílusú, gyönyörű helyen található az állami iskola “Heir”. A tanulók és szüleik elismerően nyilatkoznak az intézmény tanárairól és vezetőiről. Az intézménybe való belépéshez pszichológusnak kell tesztelnie vagy interjút készítenie, attól függően, hogy melyik osztályban szeretne tanulni. “A The Heir jól ismert szigorú biztonsági és komoly belépőjegy-ellenőrzéséről. Nem kell aggódnia gyermeke biztonsága miatt. Az állami iskolában számos további tevékenységet kínálnak sportklubok, éneklés és hangszeres játék formájában.

  A képzés ára eléri a 460 ezer rubelt. Ez magában foglalja az összes szekciót és az előképzést, napi 3 étkezést. Az “Örököst” mindössze 120 főre tervezték. Minden osztályban hét diák van. Elérhetőségek: +7495340-43-80. Cím: Moszkva, Boriszovszkij Prudy utca 1. épület, 19. szám, Moszkva.

  Integráció XXI. század

  Értékelés: 4.5

  XXI. századi integrációs iskola, Moszkva

  Sok pozitív visszajelzés található az “Integráció XXI. század” állami iskoláról. A tanulók nem fáradnak bele a tanárok és az oktatási rendszer dicséretébe. A létesítmény elősegíti az alapvető anyagok harmonikus fejlődését és minőségi elsajátítását. A diplomások kiemelkednek az egyetemi felvételi vizsgákon. Az International Baccalaureate-tel egy rangos külföldi egyetemre jelentkezhetnek.

  Több mint harminc speciális kurzust kínálnak kiegészítő oktatásként. Összesen öt idegen nyelv van az állami iskolában, köztük a kínai. Otthoni és iskolai kiszállási szolgáltatás elérhető. A tandíj eléri az évi 730 000 dollárt. Telefon: +7495-750-31-02. Moszkva, Marshala Katukova utca, 3. épület, 16. szám, Moszkva.

  Filippov iskola

  Értékelés: 4.5

  moszkvai filippov iskola

  A minősítés lezárásaként érdemes megemlíteni egy állami iskolát, ahol az oktatási rendszernek megvannak a maga sajátos jellemzői. A tanárok igyekeznek sok kirándulást tenni különböző helyszínekre. Ez akár egy hosszú európai utazás is lehet. Egy ilyen megközelítés segít jobban megszilárdítani a tudást és új helyeket látni. Az iskola minden évben olimpiát rendez a tanulók számára. A nyertesek értékes díjakat kapnak. Osztályonként legfeljebb 12 diák. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes emberrel maximális programot tudjunk csinálni. Ötödik osztálytól a latin nyelv is bekerül a tantervbe. Az állami iskolának van egy saját busza, amely a gyerekeket kiállításokra és múzeumokba viszi.

  A szülők szeretik a napi háromszori étkezést diétás lehetőségekkel. Felvételkor százezer rubelt kell letétbe helyezni. A középiskola évente körülbelül 710000 rubelt fizet. Telefon: +7495-70-834-90. Cím: Malaja Pirogovszkaja utca 13, Moszkva.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: