5 legjobb karaoke bár Szentpéterváron

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

Szentpéterváron körülbelül 200 karaoke bár van. Mindegyik különbözik a belső térben, elhelyezkedésben, szórakozásban, költségekben. Szakértőink tanácsot adnakszámos szempont alapján válasszon karaoke bárt:

 1. A legfontosabb paraméter..professzionális karaoke berendezések. A berendezésnek a lehető legeredetibb hangot kell produkálnia, kényelmesnek, nem törhetőnek, külső videóhoz csatlakoztathatónak kell lennie. A nagy termeket részesítik előnyben, ahol minőségi felszerelést használnak, és olyan hatást keltenek, mintha egy igazi koncerten lennének.
 2. A Soprano csúcspontjabelső. A szoba kialakítása legyen stílusos és ünnepi. A teremben elegendő helynek kell lennie, kényelmes kanapéknak, asztaloknak, tiszta WC-nek.
 3. Függetlenül attól, hogy az emberek azért jönnek a karaoke bárokba, hogy énekeljenek, sokan érdeklődnek az iránt,Milyen menüt kínál az intézmény.A klubnak jó rágcsálnivalókat, ételeket és italokat kell felszolgálnia elfogadható áron.
 4. személyzet– Bármely karaoke bár szerves része, erős lenyomatot hagyva. Egy karaoke-bár minden dolgozójának, a takarítótól a karaoke-bár vezetőjéig, minőségileg és szakszerűen kell végeznie a munkáját, és a lehető legudvariasabban kell viselkednie minden látogatóval.
 5. Az utolsó fontos paraméterhely:karaoke bár SPb-ben. Az ügyfelek megpróbálnak olyan bárt választani, amely a lehető legközelebb van az otthonukhoz, vagy olyan klubokat, amelyek a város olyan részein találhatók, ahonnan könnyen el lehet jutni az északi főváros bármely pontjára.

A legjobb karaoke bárok értékelése Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Karaoke bár értékelés
A legjobb karaoke bárok értékelése SPb 1 A szoprán 5.0
2 Egység Szennaja 4.9
3 24 4.8
4 CHELENTANO 4.7
5 Musicbar11 4.6

Szoprán

Értékelés: 5.0

SOPRANO2.webp

Az értékelés első sora egy karaoke étterem a szentpétervári Nyevszkij prospektuson. “A Soprano fényűző belső térrel rendelkezik, magas mennyezettel, arany díszítéssel, nagy tükrökkel, kristálycsillárokkal.

Olvasson tovább  9 legjobb fitness klubok Jekatyerinburg városában

A felügyelők az ügyfeleket lila és piros színű, arany díszítésű kanapékra ültetik. Azok számára, akik magánéletre vágynak, bőrfotelekkel és kanapékkal felszerelt VIP-kabinok állnak rendelkezésre. A Sopranos fénypontja egy nagy színpad, élénkvörös bársonyfüggönnyel és professzionális színházi világítással.

A karaoke bárokban gyakran tartanak különböző eseményeket: komédia show-kat, sztárműsorokat, zenészeket, DJ-ket. A klubban esküvőkre is van lehetőség. A karaoke klub menedzsmentje szolgáltatásokat nyújt a dekorációval, jelmezes ünnepség tartásával, szállítás bérlésével, show programmal, egyedi menü kidolgozásával kapcsolatban. A “Soprano” étteremben büfé- vagy a la carte étkezést is szervezhet.

 1. Cím: Nyevszkij proszpekt 88, Jekatyerinburg
 2. Nyitva tartás: szerda-vasárnap 21 órától.00. 06-ig.00.
 3. Telefon: +7 812 409-92-29
 4. Weboldal:

Egység Szennaja

Értékelés: 4.9

UNITY SENNAYA.webp

A második helyet a minősítésben egy karaoke étterem foglalja el, trendi belső térrel és finom ételekkel. A helyet kortárs stílusban tervezték. A helyiséget színes üvegedényekkel ellátott fapolcok, nagy tükrök és színes bútorok veszik körül.

A visszafogott világítás és a kényelmes kanapék nyugodt légkört teremtenek az Unity Sennayában. A vendégek asztaloknál vagy a kontaktbárban foglalnak helyet. Az SPb karaoke bár alagsori szintjén külön Vip-terem áll rendelkezésre 20 főig.

Az Unity Sennaya japán és európai specialitásokat kínál. A látogatók szerint a shisha-keverékek kiválóak. A karaoke bárban lenyűgöző méretű, ízletes zsemléket is felszolgálnak. A dalokat érkezési sorrendben lehet játszani. A nagyszámú asztal (15) ellenére az átmenet sebessége meglehetősen gyors, mivel nem minden látogató énekel.

 1. Cím: Per.Grivtsova 4
 2. Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig, vasárnap 12 órától.00-01.00; péntek-szombat 12.00 és 04 között.00.
 3. Telefon: +7 921 942-41-42
 4. Honlap: unity-sennaya-/

24

Értékelés: 4.8

M24.webp

A legjobb szentpétervári klubok között a harmadik helyen az M24 áll. A karaoke bár belső jellemzője a professzionális lézervilágítás, fotózóna. A klubban tizenhat képernyőből álló videofal is kíséri a hírességek fellépését.

Az M24 profi háttérénekesekből és hangmérnökökből álló csapattal rendelkezik, akik segítenek a legjobb dalok elkészítésében. A klubban füstgép és színpadi világítás is van, hogy koncertszerű élményt nyújtson. Látványos műsorok a szentpétervári karaoke bárban minden nap.

Olvasson tovább  Az 5 legjobb cirkusz Moszkvában

Az M24 4 különálló, 20 fős VIP teremmel rendelkezik: Leningrád, Chelsea, Tokió, Marseille. A dohányzásra külön helyiségek is vannak. Az M24 karaoke bárral együtt egy koncertterem, éjszakai klub és európai konyhát kínáló étterem is található egy fedél alatt. Itt húst és halat főznek nyílt tűzön.

Kellemes bónusz – a karaoke rendszer az iPad mobilalkalmazással vezérelhető. Mínusz az M24-nek – a helyszín elhagyásához a liftet kell használni, amely csak a recepciós ujjlenyomatával nyílik.

 1. Cím: Duna utca 4. 4 Dumskaya St
 2. Napi 24 órában nyitva
 3. Telefon: +7 812 416-95-16
 4. Honlap: m24-

CHELENTANO

Értékelés: 4.7

CHELENTANO.webp

A negyedik sor a Szentpétervár legjobb helyeinek értékelésében, ahol énekelhet, egy karaoke bárban foglal helyet, amelynek belseje a szerző belső terével rendelkezik, amely a kastély kíséretére emlékeztet. Kiterjedt zenei választék áll rendelkezésre, többek között a híres Adriano Celentano dalai. A karaoke program 18 órakor kezdődik.00 esték. A bár jó világítással, akusztikával, professzionális mikrofonokkal és egy elbűvölő házigazdával rendelkezik.

Az étlapon a japán és az olasz konyha dominál. Itt házi készítésű limonádékat, dizájner koktélokat és elit borokat kóstolhat. A látogatók megjegyzik, hogy az étteremben egy élő bagoly van.

Átlagos csekkár személyenként 1500 rubelből. A bónuszkártya tulajdonosai 20%-os kedvezményt kaphatnak. Vasárnaptól keddig 3000 rubelért előadhat egy dalt a karaoke-szobán kívül. A helyszín előnyei közül az ügyfelek kiemelik a kiváló kiszolgálást, az ízletes ételeket, a professzionális színpadot.

 1. Cím: Oktyabrsky Blvd. 5
 2. Nyitva naponta 09 órától.00. 02-ig.00.
 3. Telefon: +7 (812) 604-37-52
 4. Weboldal: chelentano-

Musicbar 11

Értékelés: 4.6

Musicbar 11.webp

Az ötödik legluxusabb zenei bár a Musicbar 11, amely Szentpétervár központjában található. A karaoke maratonok 23 után kezdődnek.00. A dalokat táncok és DJ szettek követik.

A karaoke bár eklektikus hangulatú. Interaktív műsorok minden este briliáns énekkel és zenével. Az étlapon japán és európai ételek, széles bor- és koktéllista várja a vendégeket. Hétvégenként orosz showbiznisz sztárok lépnek fel a Musicbarban.

Olvasson tovább  A 7 legjobb használt szalon Szentpéterváron

A karaoke bárban nincs táncparkett. De sok hely van az asztalok között, így mindenki a saját asztala mellett táncol.

 1. Cím: Malaja Morskaja utca 11
 2. Nyitva tartás: naponta 21 órától.00. 06-ig.00.
 3. Telefon: +7 812 571-11-11
 4. Weboldal:
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: