A 11 legjobb karaoke klub Moszkvában

*A szerkesztők szerint a legjobb étterem. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Sok moszkvai inkább a karaoke klubokban tölti az időt. Nagyon komolyan kell választani egy ilyen helyet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem minden helyszín felel meg az ügyfelek igényeinek. Tudja meg, mire kell figyelni, és mely klubok tartoznak a főváros legjobb karaoke klubjai közé.

A legfontosabb kiválasztási kritériumok a következők:

 1. az intézmény légköre;
 2. a személyzet hozzáállása;
 3. szobakialakítás;
 4. vendégértékelések;
 5. hangminőség
 6. menü tartomány
 7. italválaszték;
 8. költségek;
 9. dalválasztás;
 10. Parkoló és privát szobák;
 11. show-műsor.

A klubok kiválasztása során figyelembe vettük ezeket a paramétereket, és nem felejtettük el, hogy a főváros legjobb karaoke klubjainak kapcsolatait biztosítsuk.

A legjobb karaoke klubok értékelése Moszkvában

Jelölés helyszín név átlagos számla
A legjobb karaoke klubok értékelése Moszkvában 1 Lounge Club Royal Arbat 2 000 – 3 500€
2 Étterem Karaoke My Place 700 – 1500€
3 Kadril 2 500 – 5000€
4 Empress Hall 1 500 – 2 500€
5 Arbat 13 700 – 1500€
6 Jimmy Poy 2 500 – 5000€
7 La La Fa 700 – 1500€
8 Pioneer 700 – 1500€
9 VINTAGE 700 – 1500€
10 STÚDIÓ 46 1 500 – 2 500€
11 AU-ROOM 2 000 – 3 500€

Lounge Club Royal Arbat

Értékelés: 4.9

Lounge Club Royal Arbat

A minősítést egy prémium karaoke klub nyitja meg, öt zónával, köztük egy közös teremmel, három VIP teremmel, egy társalgóval, egy szalonnal és egy karaoke klubbal. Az egyedülálló komplexum több mint 1500 négyzetmétert foglal el. A Royal étterem egyedi kialakítású, kiváló ételeket és kifogástalan kiszolgálást kínál. Ritkán látott vélemények a bunkó biztonsági őrökről és recepciósokról. De az ügyfelek dicsérik a finom ételeket és a szép shishát.

A repertoár széles – a popslágerektől a rockzenéig, a sanzontól a régi klasszikusokig. Egy látogatásért legalább 2500 rubelt kell fizetnie. Telefon +7495-787-7577. Cím: Novy Arbat, 21. Pénteken és szombaton 18 órától reggel 8 óráig, más napokon reggel 6 óráig.

Étterem Karaoke My Place

Értékelés: 4.8

Étterem Karaoke My Place.webp

A My Place arra késztet, hogy újra és újra visszajöjjön. Ez a hely kényelmes elhelyezkedésével, különleges bájával és stílusával, udvarias személyzetével és eredeti szórakoztató programjával különbözik az értékelés többi résztvevőjétől. A divatos hely a Novy Arbat utcához közel található. metro Prospekt Mira. A klubban 120 főig terjedő bankettre van lehetőség, ahol meghallgathatja és elénekelheti kedvenc dalait. Az étterem konyhája három konyhát kínál, köztük a japán konyhát. Mindegyiket egy tapasztalt szakács készíti.

Olvasson tovább  8 legjobb neurológiai klinika Moszkvában

A dalkatalógus minden hónapban frissül. Vannak szuper slágerek és népszerű slágerek is. Az Empress Hall csütörtökönként romantikus gyertyafényes vacsorákat szervez. Bónuszgyűjtő funkcióval ellátott mobilalkalmazás áll rendelkezésre. Átlagos számla – 1500 rubel. Cím: 42c2a Schepkina St., Gull Plaza földszintje. Nyitva: H-Szo vacsorától reggel 6 óráig, a nap többi részében 12 óráig. Tel.: +7495-1064055.

Cadril

Értékelés: 4.8

Kadril.webp

A Cadril klub a Pushechnaya utca 7/5. szám alatt található. A város bármely pontjáról megközelíthető. Ez a hely a prémium szegmensbe tartozik, és VIP szobákkal rendelkezik. Összesen öt helyiség van, amelyek 15-től 70 főig terjednek. Mindegyik egyedi kialakítású és kiváló zajszigeteléssel rendelkezik. Így a kávézó gyakran egyszerre több eseménynek is otthont ad.

Az ügyfelek szeretik a hűségprogramot, amely öt százalékos kedvezményt biztosít a további 2500 rubeles és annál nagyobb látogatások esetén. Ugyanakkor először 50 ezer rubelt kell költenie. Elit hely nem nevezhető szuperdrágának. Átlagos számla – 2500 rubel. Komoly figyelmet fordítanak a show-programra, amelyből az intézmény látogatói örömüket lelik. A “Kadrilban” gyakran találkozhatsz olyan népszerű személyiségekkel, akik a showbiznisz szempontjából fontosak. Telefon: +7495-744-3535. Nyitva minden nap 21-00 és 06-00 között.

Empress Hall

Értékelés: 4.8

Empress Hall

A következő a rangsorban egy bankett komplexum, karaoke klub Empress Hall. Ez egy nagyszabású helyszín, amely bármilyen formátumú ünnepségre alkalmas. A vendégek dicsérik a lágy megvilágítást, a kellemes hangulatot, a kényelmes bútorokat és a stílusos asztalokat, amelyek a szórakozás és a kikapcsolódás légkörét teremtik meg. Itt profik – gitárosok, szaxofonosok – kíséretében énekelheted el a kívánt slágert. Csak ki kell választania a vállalat számára legmegfelelőbb helyiséget.

Összesen 10 tágas VIP-terem, olasz étterem 90 fő részére, Grand Hall, amely 300 fő befogadására alkalmas. A látogatók dicsérik a kiváló csemegeboltot és a jelentős kedvezményeket. Az átlagos számla 2000-2500 rubel. Nyitva naponta 17 órától reggel 6 óráig. Cím: 150 Mira Ave., Cosmos Hotel. Tel:.: +7495-213-8487.

Arbat 13

Értékelés: 4.7

Arbat 13.webp

Az “Arbat 13” karaoke híres kényelmes elhelyezkedéséről, elfogadható árairól és ízletes ételekről. Itt bármilyen dalt elénekelhetsz, még a legújabbat is. A vendégek nagyon szívélyesnek találják a légkört. Általában a népszerű sztárok mellett törzsvendégeket is vonz, akik együtt énekelnek. Azok számára, akik túl szégyenlősek ahhoz, hogy a tömeg előtt énekeljenek, van egy külön terem, ahol le lehet ülni a barátokkal.

Olvasson tovább  A 10 legjobb külföldi online boltok Oroszországban

A legtöbb dicséret az étterem desszertjeit, de néhány hal- és zöldségétel messze nem ideális. A személyzet minden látogatóval jól bánik. Az átlagos számla 1500-1800 rubel. Cím: Arbat 13. +7495-695-7997. Hétfőtől csütörtökig éjfélig, péntek-szombatonként hajnali 4 óráig tart nyitva.

Jimmy Poy

Értékelés: 4.7

Jimmy Poy.webp

A főváros egyik legstílusosabb karaoke klubja a Jimmy Poy. A belső tér loft stílusú, és a helyiség három részre oszlik – bár, fő társalgó színpaddal és egy külön VIP terem 30 vendég számára. Itt tarthat céges partit, vacsorázhat a párjával, megünnepelhet egy hangos születésnapot vagy egy leánybúcsút a kedvenc dalaival.

A látogatók szerint a klub kontingense nagyon tisztességes, a kiszolgálás a legmagasabb szintű, a személyzet hozzáállása barátságos. Az alkohol árai egyesek számára túlárazottnak tűntek. Néhányan öltözködési szabályzatot szeretnének a klubban, mivel néhány lány és fiú tréningruhában, rövidnadrágban, vagy rövidnadrágban jön. Cím: Lubyansky Proezd, 15\2. Tel:.: 8495-624-1003. A Jimmy’s este 8 órától reggel 6 óráig tart nyitva.

La La Fa

Értékelés: 4.7

La La Fa

A rangsorban a következő a “La La Fa” karaoke. A klubot a jó hangzás, a vidám házigazdák, a kiváló kiszolgálás és a barátságos személyzet miatt választják. A megrendeléseket gyorsan felveszik. Kiemelendő az érdekes belsőépítészet, a nagy borválaszték és az elfogadható árak. A karaoke jól szervezett. Van egy kis színpad és több televízió is. A hangzás egészen elfogadható.

A dalok sora közepes. A legnépszerűbb dalok orosz és angol nyelven vannak jelen. A konyha drágának tűnhet, de az exkluzív ételeket nagy mennyiségben szolgálják fel. Ízletesek és szépen díszítettek, így megfelelnek a meghirdetett árcédulának. Cím: 5 Bolshoy Putinkovsky pereulok. Telefon: +7495-920-3969. A hely reggel 9 órától reggel 6 óráig tart nyitva.

Pioneer

Értékelés: 4.6

Pioneer.webp

A Club Pioneer egyszerre 70 fő befogadására alkalmas. Minimális számla: 1500 rubel. Ez a belépő és a kaució ára. A résztvevők minden irányból eljátsszák kedvenc dalaikat. Ez a helyszín vitathatatlanul a világ egyik legkiterjedtebb dalkínálatával rendelkezik. A vendégek elismerik a klub kellemes légkörét és elfogadható árait. Vannak külön termek, ahol csoportosan lehet énekelni.

Érdemes megjegyezni, hogy a hely éjjel-nappal nyitva van. Az emberek tehát a nap bármely szakában idejönnek. A véleményekből ítélve az ételek jók és az alkohol is jó. A vendégek dicsérik a DJ-ket, akik minden énekeshez igazítják a hangzást, de szidják a pincéreket, amiért udvariatlanok és csalnak a számlákkal. Van egy fizetős parkoló biztonsági őrrel. Elérhetőségek: Sadovaya-Chernogryazskaya 10. Telefonszám: +7495-763-3002.

Olvasson tovább  A 6 legjobb oszét pite Szentpéterváron

VINTAGE

Értékelés: 4.6

VINTAGE.webp

A rangsorban a következő egy viszonylag olcsó klub, ahol 1500 rubelért pihenhet. A Yandex szerint ez az a hely, amelyet a potenciális látogatók a leggyakrabban keresnek az interneten. Ez a hely tökéletesen ötvözi a finom ételeket és a hangulatos légkört. A menü széles választékot kínál, beleértve az ázsiai. Különösen népszerűek a szerb ételek.

A vendégek el vannak ragadtatva a vintage stílusú belső térrel. Szeretik a minden este élőben fellépő cover zenekarok dalait. Néhányan elégedetlenek voltak a karaoke sorban állást szervező személyzettel. Végül is óránként egyszer lehet énekelni, és csak akkor, ha szerencsés vagy. Néha a pincéreknek sokáig tart az étel felszolgálása. Telefon: +7495-796-5585. Helyszín: Bolshaya Nikitinskaya 60, 1. épület.

STÚDIÓ 46

Értékelés: 4.5

STUDIO 46.webp

A következő legjobb koncertterem. Itt van egy nagyszerű hangzás és egy tágas szoba, amely alkalmas bármilyen ünnepségre. Aki magányra vágyik, az egy különálló, magas hangszigetelésű szobába mehet. Van egy VIP-terem hangulatos légkörrel és egy társalgó a csendes, romantikus estékhez.

Az átlagos számla másfél ezer rubelről indul. Az étlapon az olasz és az európai konyha receptjei alapján elkészített ételek szerepelnek. A katalógusban több mint 60.000 dal található, és rendszeresen frissül. Mindenki megtalálja a neki tetsző dalt. A legújabb felszerelés lehetővé teszi, hogy olyan jól énekeljen egy slágert, mint egy profi művész. A STUDIO 46 a Novoszlobodszkaja utca 46. szám alatt található. Lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral a +7495-970-4242-es telefonszámon. Minden nap 18:00 és 6:00 között.

AU-ROOM

Értékelés: 4.5

AU-ROOM.webp

Végül, de nem utolsósorban az AU-ROOM egy érdekes helyszín. Híres a kedvező árairól és a 24 órás üzemeltetéséről. A pihenés minimális ára 1500 rubel. A helyszín minden hétvégén és minden szünetben nyitva tart. Sétálj be reggel, és egy telt házat fogsz látni. Ez egy meglehetősen népszerű klub, amelyet a modern phono könyvtár miatt választanak, hatalmas számú dallal. Itt a klasszikusokat is elénekelheted.

Az előnyök közül kiemelkedik a kiváló hangzás, amelyet a legújabb zenei berendezésekkel érnek el. A helyiségekben kényelmes kanapék és asztalok állnak rendelkezésre. A klubban 4 különálló szoba található, amelyek különböző számú vendéget tudnak fogadni. Itt annyit énekelhetsz, amennyit csak akarsz, a tömeg vagy a sorban állás gondja nélkül. Telefon: +7495-182-3412. Cím: Jamsky utca 15, 3. WT, pénteken és szombaton a klub reggel 6 óráig, a többi napon 23 óráig tart nyitva.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: