6 legjobb plasztikai klinika Szentpéterváron

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Manapság egyre többen fordulnak plasztikai sebészekhez. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is. Csak néhány évtizeddel ezelőtt az esztétikai szolgáltatások nem voltak elérhetők az orvosok nem megfelelő képzettsége, a felszerelés hiánya és egyéb okok miatt. Magukat a klinikákat pedig egy ujjon meg lehetett számolni, és kizárólag a fővárosban voltak. A plasztikai sebészet 10 évvel ezelőtt vált külön orvosi szakterületté, és azóta az egyetemek elkezdtek szakembereket képezni ezen a területen.

A plasztikai műtéteknek két típusa van. Az esztétikusokat a test megjelenésének javítására használják. Ezek közé tartozik a nyak, az intim testrészek, a karok, a fenék, a fülek, a szemöldök, a homlok plasztikai műtéte. A legelterjedtebb manipulációk az orrplasztika, az arcfelvarrás, a mellnagyobbítás, a hajbeültetés, a zsírleszívás. A rekonstrukciós típus segít az embereknek abban, hogy a társadalom teljes jogú tagjának érezzék magukat, magabiztossá teszi őket, és jelentősen javítja életminőségüket. A műtét korrigálja a rejtett és nyilvánvaló deformitásokat, helyreállítja a test fizikai képességeit.

Napjainkban a tudomány olyan mértékben fejlődött, hogy a nem sebészeti kezelési módszerek is elérhetővé váltak. A lézer és a rádióhullámok nem okoznak hegeket és hegeket, és az eljárás után nincs szükség rehabilitációra.

A plasztikai sebészet nagyon népszerűvé vált, ezért új létesítmények nyílnak, nemcsak a nagyvárosokban, hanem a kisebb városokban is. Szentpétervár éppúgy az esztétikai tudományok központja, mint Moszkva. Az ország minden részéből több ezer beteg érkezik ide, hogy valóban szakképzett ellátásban részesüljön. Értékelésünk 6 szentpétervári klinikát mutat be, ahol a statisztikák és a vélemények szerint a műtéteket 100% -os hatékonysággal végzik, a legmodernebb felszereléssel, a legmagasabb kategóriájú orvosokkal rendelkeznek, és minden beteg kényelmesen érzi magát a kezelés alatt és után.

A legjobb plasztikai klinikák értékelése Szentpéterváron

Jelölés székhely klinika értékelés
A legjobb plasztikai klinikák értékelése Szentpéterváron 1 Az Északnyugati Állami Orvosi Egyetem Plasztikai és Helyreállító Sebészeti Klinikája n.a. N.E. Bauman. .. Mechnikova 5.0
2 Medici 4.9
3 MediAesthetic 4.8
4 GrandMed 4.7
5 Galaxy 4.6
6 Házon belüli klinika 4.5
Olvasson tovább  8 legjobb fogorvosi rendelő Ufa városában

Az N.N. Blokhin Északi Állami Orvosi Egyetem Plasztikai és Helyreállító Sebészeti Klinikája. .. Mechnikova

Értékelés: 5.0

I.I. Mechnikov Plasztikai és Helyreállító Sebészeti Klinika

Az első helyet az a központ nyerte el, amelyet az M.V. Lomonoszovról elnevezett Északnyugati Állami Orvosi Egyetem területén nyitottak meg. .. Mechnikova. A klinika munkájában az egyetem legjobb szakemberei vesznek részt, akik rekonstrukciós és esztétikai sebészeti szolgáltatásokat nyújtanak. A műveleteket korszerű berendezésekkel felszerelt egységekben végzik. Az alkalmazott technikák a legkorszerűbbek, beleértve az ország egyik legrégebbi orvosi iskolájában kifejlesztett saját technikákat is.

Kétségtelen előnye, hogy szükség esetén más szakterületek orvosai is részt vesznek a műtétekben, és a teljes klinikai bázis felszerelését használják. A központnak van egy járó- és egy fekvőbeteg-osztálya is, ahol a betegek európai színvonalú ellátásban részesülnek. Ingyenes parkolási lehetőség a helyszínen. Az épületben külön kényelmes váróterületek vannak.

A visszajelzések szerint pontosan olyan szolgáltatásokat lehet kapni, amilyeneket elvárnánk. A központ olyan műtéteket végez, amelyeket az ország más intézményeiben még nem végeznek, ami Oroszország egész területéről vonzza az embereket. Például az allotranszplantáció, amely a legnehezebb helyzetekben segít visszatérni a normális életbe és alkalmazkodni a társadalomhoz. A klinika kényelmesen helyezkedik el a metróállomás és a nyilvános buszmegállók közelében. Cím: Kirochnaya utca 41. Infó telefonszám: 8812303 50.

Medici

Értékelés: 4.9

Medici

A központ a második helyen áll a minősítésben, és az európai és amerikai plasztikai klinikákkal egyenrangú. Itt különböző összetettségű műveleteket végeznek. A szolgáltatások közé tartozik a kozmetológia, a plasztikai és helyreállító sebészet és a flebológia. A szakemberek mindegyike bizonyítottan képzett orvos, aki a legnehezebb manipulációkban is nagy tapasztalattal rendelkezik. Itt innovatív módszereket és világszínvonalú technológiákat fejlesztenek ki.

Felszerelés – a “Medici” büszkesége. A diagnosztikai központban mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy az összes vizsgálatot egy helyen végezze el, anélkül, hogy más egészségügyi intézményeket kellene felkeresnie. A rehabilitáció kényelmes körülmények között zajlik. Nem csak a fizikai kényelmet veszik figyelembe; légkondicionálás, modern bútorok és jól felszerelt fürdőszobák. A fekvőbeteg egységet az esztétikai élvezet érdekében tervezték, így a gyógyulási időszak gyorsabb és az eredmény kellemesebb.

Látogatói parkoló áll rendelkezésre. Sokan rámutattak a vénaproblémák kezelésében segítséget nyújtó flebológiai osztály jelenlétére. Az épület egy park mellett található, ahol friss levegőt szívhat, szocializálódhat, vagy visszavonulhat a pihenéshez. A következő címen található: 90-92 GrandMed St. Kemszkaja 1. Telefonos tanácsadás: +7812244 07 07 07.

Olvasson tovább  Top 12 életbiztosító társaság

MediAesthetic

Értékelés: 4.8

MediAesthetic

A harmadik helyen egy olyan központ áll, amely egy nemzetközi hálózat része. A fióktelepek nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is találhatók. A gazdag tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlődjünk és egyre több klinikát nyissunk, segítve a legnehezebb eseteket is. 20 év alatt több mint 800000 különböző összetettségű műveletet hajtottak végre. A szerző által a klinikán kidolgozott módszereket sikeresen alkalmazzák a MediAesthetic minden ágában.

A személyzet különböző területek hozzáértő szakembereiből áll. Ők sebészek, kozmetológusok, nőgyógyászok, fogorvosok, trichológusok. A klinika sikerét a cég elnökének, a jól ismert orvosnak, G. Mchelidzének köszönheti. ., a 100 legjobb esztétikai gyógyászati központ között van. A létesítmény nem csak kiválóan felszerelt, professzionális létesítményekkel rendelkezik. Exkluzívan kialakított belső térrel rendelkezik, ahol a betegek mind a fekvőbeteg-, mind a járóbeteg-osztályon jól érzik magukat.

Kérésre részletfizetés. Előnyös promóciókat dolgoznak ki rendszeresen. A vélemények szerint itt mindenkit egyénileg kezelnek, és az elvárásokat mindig megerősítik a tényleges eredmények. A más városokból érkező lakosok segítséget kaphatnak a foglalásban és a szállásfoglalásban kedvezményes áron. A létesítmény a Nyevszkij Prospekt 90-92. szám alatt található. Ha bármilyen kérdése van, hívja a 8812210 33 29 telefonszámot.

GrandMed

Értékelés: 4.7

GrandMed

A minősítésünk negyedik helyezettje egy multidiszciplináris klinika Szentpétervár szívében. Több mint 20 éve a tekintélyes nemzetközi közösség, az ISAPS tagjainak szakemberei. Mindenféle plasztikai sebészeti, kozmetikai, intim plasztikai, trichológiai, esztétikai flebológiai, fogászati szolgáltatást kínálnak itt. Az alkalmazott technikák szigorúan engedélyezettek és már bizonyították hatékonyságukat.

Itt minden körülményt megteremtettek a látogatók számára, akik úgy érzik, hogy nem egy egészségügyi intézményben, hanem egy drága európai szállodában vannak. Minden a legapróbb részletekig átgondolt, a szellőzéstől a kulcs- és kódrendszerig. A személyzetet kibővítettük, hogy minden látogató számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk. “A GrandMed olyan egyedülálló kozmetikai készítmények megalkotója, amelyek célja a sebészeti beavatkozások utáni rehabilitációs időszak lerövidítése. Egy svájci gyárban gyártják őket.

Sokan megjegyezték a kényelmes elhelyezkedést, a nagy parkolót és a pihenésre és várakozásra alkalmas területeket, ahol nemcsak teát vagy kávét lehet inni, hanem enni is. Nemcsak a helyi lakosok, hanem az Oroszország és a FÁK-országok más városaiból érkező látogatók is idejönnek. Cím: Szadovaja utca 35. Elérhetőségi szám: +7812327 50 00.

Olvasson tovább  12 legjobb ajándék anyának

Galaxy

Értékelés: 4.6

Galaxy

Felmérésünk ötödik helyén a neves lánc oroszországi fiókja áll. A súlyos esztétikai problémákkal küzdő emberek a Galaktikába jönnek, ahol mindig segítséget kapnak szépségük és fiatalságuk helyreállításához. A klinika nem egyszer szerepel a legjobb plasztikai sebészeti központok toplistáján Szentpéterváron. Az egyedi, szabadalmaztatott technikák és az innovatív, külföldön gyártott berendezések együttesen javították a kezelés minőségét és eredményét.

A szakemberek rendszeresen részt vesznek nemzetközi konferenciákon, ahol új ismereteket szereznek és megosztják tapasztalataikat. Itt maximális erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a betegek mindig és mindenhol jól érezzék magukat. A fekvőbeteg-ellátó kórház deluxe osztályú kórtermekből kiváló kilátás nyílik a Névára és az Aurora cirkálóra. Minden ételt a CITYTEL Csoport vezető márkaszakácsának receptjei alapján főznek. A váróteremben megpihenhet, ihat és haraphat valamit, olvashatja a legfrissebb sajtótermékeket, nézheti a TV-t.

A városon kívülről érkező betegek igénybe vehetik az online tanácsadást. A Szépség Intézet különböző promóciós ajánlatokat dolgoz ki, amelyek jelentősen csökkentik a szolgáltatások költségeit. Ön is vásárolhat ajándékutalványokat korlátlan összegre. Sokan kiemelték a nagy ingyenes, biztonságos parkolót. A központ a Pirogovszkaja rakpart 5/2. szám alatt található. Az ügyintéző telefonszáma: 8812403 02 01.

saját klinika

Értékelés: 4.5

Saját klinika

A könyvtárunkban szereplő Top 6 klinika között van egy olyan központ, amely 5 éves fennállása alatt kifogástalan hírnevet szerzett. Annak ellenére, hogy meglehetősen fiatal, hűséges páciensbázisra tett szert, akik barátaiknak és ismerőseiknek is ajánlják. Az orvosi személyzet mindegyike orvos, hatalmas tapasztalattal. A berendezéseket és anyagokat a világ legjobb gyártóitól vásárolják, hogy a műtétek során a traumát nullára csökkentsék, és jelentősen lerövidítsék a felépülési időt. A fekvőbeteg-ellátó egység kényelmes pihenőhelyekkel rendelkezik. A rehabilitációs részleg kényelmes szobákkal rendelkezik.

A szolgáltatások közé tartozik a plasztikai sebészet minden fajtája, kozmetikai eljárások, trichológia, flebológia. Egyéni megközelítés minden beteghez, a konzultációtól a szükséges manipulációk kiválasztásáig. Nyilvános parkolási lehetőség a helyszínen.

Az elégedett ügyfelek csak pozitív visszajelzést adnak. Az akciós időszakokban jelentős megtakarításokat lehet elérni az eljárásokon, és ha valaki szeretné, részletfizetési tervet is igénybe vehet. A távolról érkezők távolról is konzultálhatnak; transzfer az állomásról vagy a repülőtérről; 3 napos fekvőbeteg-ellátás kedvezményes. A kórház székhelye: Seidi utca 3a, Bangkok, ahol a kórház található, az egyik legnagyobb Oroszországban. 57, A, Matrosa Zheleznyak Str. Info telefon: 8812659 88 88 88.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: