8 legjobb utazási irodák itt: Krasznodar

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon utazási irodával.

Ha nyaralni megy, nem akar jegyeket, szállodákat foglalni, nyaralási programot kidolgozni és így tovább. Ezért az egyik leggyakoribb Google-keresés az “utazási iroda keresése”. Igaz, hogy itt is vannak árnyalatok. Az utazási iroda kiválasztásának fő problémája a cégek, a róluk szóló információk és a hatalmas számú vélemény, amelyben szó szerint megfulladhat.

Néhány évtizeddel ezelőtt egyszerűen megkérdezhetted a szomszédodat, hogy hol lehet jól nyaralni, és 2-3 ellenőrzött lehetőséget kaptál. Manapság a kínálat minden téren túlzsúfolt, és sokkal több időt vesz igénybe az utazási iroda kiválasztása. Ezért készítettünk néhány tippet az Ön számára, hogyan válasszon jó céget. Ebben a cikkben a 8 legjobb Krasznodar-i utazási iroda rangsorát is összeállítottuk az Ön számára. A főbb utazásszervezők részletes tanulmányozásán alapul, és hasznos lesz minden Krasznodarból érkező utazó számára.

Hogyan válasszon megbízható utazási irodát

Hogy ne legyenek kétségei, amikor az irodában találkozik vagy egy online beszélgetés során a menedzserrel, összeállítottunk néhány általános érvényű tanácsot az utazási iroda kiválasztásához:

 1. Barátok és rokonok ajánlásai. Ha valaki, akit ismer, nemrég tért vissza a nyaralásból, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megtudja a nyaralás minden részletét. Általában meg tudják mondani, hogy hol ettek, milyen volt a szállás, udvarias volt-e a személyzet, stb.
 2. Az utazási iroda első benyomása. A beszélgetés során figyeljen arra, hogy a menedzser mennyire rendelkezik információkkal. Ha állandóan egy füzetben vagy néhány mappában kell keresgélnie, aligha lehet jó a munkájában. A tapasztalt utazásszervezők általában gyorsan és egyszerűen tudnak mesélni bármilyen utazásról, ha a szemedbe néznek. Annyira élvezik a munkájukat, és minden utazás minden részletét ismerik, hogy az előadásuk igazi előadássá válik.
 3. Az utazás árának megfelelősége.Ne hagyja magát elcsábítani a magas árengedményekkel, ha el akarja kerülni a kellemetlen meglepetéseket a szállodába érkezéskor. Az a tény, hogy nincs olyan magára valamit is adó utazási iroda, amelyik ne adna jegyet szinte ingyen. Sikeres vállalatok, amelyek bizonyítottak a piacon, utazások már jól megvásárolt. Ezért nem részesülnek 5%-nál nagyobb kedvezményben. Az ilyen kedvezményt tartják a legbiztonságosabbnak. Ha 20%-os vagy annál nagyobb árengedményt ajánlanak Önnek, akkor nagy valószínűséggel résen kell lennie. De ha az utazásszervező nem kínál semmilyen kedvezményt, vagy ha az ára túlárazott, az is rossz jel. A piac elég gátlástalan utazásszervezők, akik csak gyorsan készpénzt akarnak az emberek, akik hajlamosak bízni a megközelítés “drága jó. Igaz, az ilyen üzemeltetők gyakran pimasz hozzáállással rendelkeznek, és nem kell félnie attól, hogy felismerje őket.
 4. Hivatali idő.Egy cég komolyságának legjobb mutatója, hogy képes-e megállni a helyét a versenytársak között. Ha egy jó utazási irodát keres, és olyan céget lát, amely több mint 5-10 éve létezik a piacon – akkor nem kétséges, hogy a nyilvánvaló szakmai.
 5. Ellenőrizze az engedélyeket. Az utazási iroda kiválasztásakor mindenképpen ellenőrizze, hogy mennyire legális, és hogy rendelkezik-e például a nemzetközi turizmusra vonatkozó engedéllyel.
 6. Hirdessen a . Egyetlen fly-by-night cég sem fog pénzt költeni minőségi reklámra. Az internetnek köszönhetően ellenőrizheti egy adott utazási iroda reklámjait az elmúlt néhány évben. Ha aktívan forgalmazza magát, az azt jelenti, hogy jól teljesít a bevételek terén. Legyen óvatos, ha az ügynökség hirdetése nemrégiben jelent meg.
 7. Irodai belső tér.Ez a kritérium nem mond semmit. De úgy döntöttünk, hogy megemlítjük, mert sokan úgy gondolják, hogy a luxusjavítás a jó ügynökség biztos jele. Tény, hogy a válság előtt drága javításokat végeztek, és a vásárlás idején egy utazás cég lehet, hogy a szemét az adósságban.
 8. Népszerűség.Egyes ügyfelek hajlamosak elkerülni a jó hírű cégeket azon az alapon, hogy túlfizetnek a csak a névért. Valójában az árkülönbség nem lesz nagy, egy jó hírű ügynökségnél sokkal nagyobb esélye van arra, hogy minőségi szolgáltatást kapjon. Népszerű cég nem rontja el a minősítést, és keményen próbál minden ügyfélnek megfelelni.

Néhányan még mindig félnek attól, hogy egy légyottos céghez kerüljenek, de ez egy meglehetősen gyakori sztereotípia. Az internet és az online ügyfélszolgálat fejlődésével egyre több lehetőség nyílik arra, hogy bármely vállalat megbízhatóságát ellenőrizzük. Ezért van sokkal kevesebb csaló. Tehát az utazás kiválasztásakor fontos, hogy figyeljünk néhány szempontra, de ne legyünk paranoiásak. Az alábbiakban bemutatjuk Önnek azokat a már bizonyított cégeket, amelyek szolgáltatásait utazók ezrei értékelik.

8 legjobb utazási irodák itt: Krasznodar

avel
JelölésHelyszínNévÉrtékelés
A 8 legjobb utazási iroda Krasznodar városában1Anex Tour5.0
2NiKa-M4.9
3Utazási iroda1234.8
4Ambotis Ho
 • napok
 • 4.7
  5Üdülőhely.ru4.5
  6Rózsaszín elefánt4.4
  7Korall
  4.3
  8Négy mérföld4.2

  Anex Tour

  Értékelés: 5.0

  Anex Tour

  A vállalat 1996 óta van jelen a piacon. Már több országban is létesített fiókokat. Ezek közé tartozik Ukrajna, Fehéroroszország, Németország, Kazahsztán és természetesen Oroszország. Az iroda nemcsak 50 országba szervez túrákat, hanem mindig új érdekes irányokat keres ügyfelei számára. Az ügynökség menedzserei ismerik a rekreáció minden finomságát a végrehajtó országokban, jól ismerik az üdülőhelyek külön adatbázisát, amely segít gyorsan kiválasztani a legjobb utazást bárki számára.

  Sok utazónak tetszik az a tény is, hogy a cég az egyik legjobb légitársasággal, az “AZUR air” légitársasággal dolgozik. Az utazási iroda tömegturizmussal, vállalati utazásokkal és csoportos kirándulásokkal foglalkozik. A szolgáltatások közé tartozik a VIP-utak és a földi kiszolgálás is. A kirándulásokkal, reptéri transzferekkel és sok mással kapcsolatos kérdéseket itt könnyen megoldhatjuk. A turisták is dicsérik az Anex Tour telefonos központját. Az utazás során azonnali támogatást nyújtanak. Szakértőinknek tetszik, hogy a cég különböző piaci szegmensekben tevékenykedik, saját utazási termékekkel exkluzív szállodákkal rendelkezik. Ezért az utazási irodát a legjobbak közé sorolták.

  NiCa-M

  Értékelés: 4.9

  NiCa-M

  Ezt az irodát tartják a legjobbnak a családi és gyermekutak szervezői között. Itt vásárolhat túrát készpénz-visszatérítéssel, vásárolhat utazást hitelre, valamint kihasználhatja a különböző promóciós ajánlatokat. Az utazási iroda mindig kényelmes szállodai szobákat biztosít ügyfeleinek. Különböző kategóriákba sorolhatók, de mindegyikben minden megtalálható, ami a kényelmes tartózkodáshoz szükséges. A weboldalon megtekintheti az összes elérhető túrát, amelyek mindegyike saját izgalmas és gazdag programmal rendelkezik. Köztük: “Spartak Football Squad”, “English Summer in Luchist”, “Todes Dance Squad” és így tovább.

  A Nika-M ügynökséget különösen dicsérik a fejlett gyermektábora miatt, amely szezononként több mint 50 000 embert fogad. Az ügyfélértékelések nagyon pozitívak: “Nagyon hálás vagyok a menedzsernek, aki a szerződésünket kísérte, mindent elmagyarázott, és gyorsan válaszolt a kérdéseimre, és sok volt belőlük, mert ez volt az első utunk. A lányunk táborát az ügynökség segítségével vettük fel, és mindenki nagyon örül!”. Az utazási iroda bekerült a legjobb gyermektáborok legjobb választékának értékelésébe.

  Utazási iroda123

  Értékelés: 4.8

  Utazási iroda123

  Ez a cég választja ki és szervezi a túrákat az irodában és távolról Oroszország egész területén. Itt rendelhetsz túrákat a Maldív-szigetekre, Dubaiba, Rodoszra, a Krímre és így tovább. Az online foglaláshoz egyszerűen válassza ki a kívánt beállításokat, és küldje el foglalását online. Itt mindig választhat forró túrákat, ahol az oldal külön szekciója tartalmazza a legérdekesebb javaslatokat.

  A turisták dicsérik az utazási irodát, amely a nyaralásuk alatt éjjel-nappal foglalkozik a különböző kérdésekkel. Ha mosodát szeretne foglalni, éttermet keresni vagy taxit rendelni, az iroda szakértői szívesen segítenek Önnek. Ez különösen akkor hasznos, ha nem beszél idegen nyelvet, vagy ha nehéz leküzdeni a nyelvi akadályokat. Ha szeretne spórolni az utazáson, az utazási iroda honlapján található az egyik legnagyobb választék a last minute utakból. Minden nap több mint 100 ajánlatot bocsátanak áruba a vezetők. A túrák gyors kiválasztása, az éjjel-nappali támogatás és a turisták minőségi támogatása miatt szakértőink az ügynökséget a legjobbnak választották.

  Ambotis Ho

 • napok

  Értékelés: 4.7

  Ambotis Ho<li></div><p>days” src=”/wp-content/uploads/2023/02/42416666196491-458-.jpg” height=”324″ title=”Ambotis Ho</p><li>nap”></p><p>Ez az utazásszervező 1996 óta dolgozik az orosz piacon. Kezdetben az iroda görögországi utazásszervezőként pozícionálta magát, de idővel az úti célok száma kibővült. Ha ezt az utazási irodát választja, akkor ellátogathat a Seychelle-szigetekre, Szingapúrba, Törökországba, Vietnamba, Görögországba és így tovább. Minden turista akár 2 évig is megszervezhet bármilyen utazást hitelre. Ehhez egyszerűen küldjön egy kérést az utazási iroda vezetőjével együtt, és 15 perc múlva választ fog kapni. A turisták szerint az üdülőhely, a szállás és a transzferek leírása mindig megfelel annak, amit az üdülőhelyre érkezéskor látnak.</p><p>Kényelmes navigáció az utazási iroda weboldalán. Itt megtekintheti annak a légitársaságnak a szabályait és szolgáltatásait, amellyel az ügynökség együttműködik. Az oroszországi túrák megvásárlásához nyújtott állami támogatás programjának segítségével is vásárolhat utazást, és akár 15000 rubel kifizetését is kaphatja. Erről és más szolgáltatásokról minden információ megtalálható az utazási iroda honlapján. Az ügyfelek számára szervezett túrák szervezése, e cég vezetői figyelembe veszik a pihenés minden részletét egy adott országban, és csak a legjobb ajánlatokat kínálják. A figyelmes személyes idegenvezető, megfizethető utazási árak utazási iroda lett kiválasztva a mi értékelésünkben.</p><h3>Üdülőhely.ru</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Resort.ru

  Ez az iroda külföldi utak szervezésére szakosodott, és 2003 óta van jelen a piacon. Az ügynökség egyéni utazókkal foglalkozik, valamint csomagok kiválasztásával és foglalásával. A vállalat nagy előnye, hogy alkalmazottai évente meglátogatják azt a szállodát, amellyel együttműködnek. Az időben történő ellenőrzés segít meghatározni, hogy milyen jó szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek. A Krasznodar lakosai könnyen használhatják ezt a szolgáltatást. Az utazás lefoglalásához csak egy online jelentkezési űrlapot kell benyújtania a weboldalon, kártyával kell fizetnie, és a visszaigazoló dokumentumokat e-mailben kell megkapnia.

  Ezzel az utazásszervezővel utazásokat vásárolhat Egyiptomba, a Maldív-szigetekre, Törökországba, valamint Kubába és az Egyesült Arab Emírségekbe. Az utazás kiválasztása a weboldalon elég egyszerű. válassza ki a kívánt országot és az indulási várost az utazásához. Már néhány másodperc alatt rengeteg ajánlatot kap, ahol megadhatja a turisták számát, az ételek típusát, a szálloda típusát stb. Azzal, hogy megszervezik Önnek a nyaralást, a menedzsereik az Ön idejéből és pénzéből a lehető legkevesebbet költik el. Szakértőink ezért választották az utazási irodát az egyik legjobbnak.

  Rózsaszín elefánt

  Értékelés: 4.5

  Rózsaszín elefánt

  Az ügynökség nagy előnye, hogy 1998 óta létezik. A vállalatnak sok éven át sikerült jó oldalról bizonyítania a piacon. Az utazási iroda kamatmentes részletfizetési lehetőséget kínál az ügyfeleknek, és időnként ajándékokkal járó korai foglalási akciókat szervez. A Pink Elephant Utazási Iroda segít Önnek tengerparti vagy síparadicsomi nyaralást foglalni, illetve egészségügyi vagy városnéző túrát vásárolni. Az ügynökség különös figyelmet fordít a VIP üdülések megszervezésére.

  Ha bármilyen összetett probléma merül fel, az ügynökség vezetői mindig készek segíteni azok megoldásában. Szakértőink dicsérték a vállalat magas rangsorolását, mivel az összes nagy utazásszervezőt vezeti az eladások tekintetében. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéseiből: “A törzsvásárlók kedvezménykártyákat kapnak, amelyekkel a barátok és ismerősök számára is kedvezményeket lehet biztosítani. 2004 óta veszem igénybe a szolgáltatásaikat, és mindig nagyon elégedett voltam. Mindenkinek ajánlom. Az ügynökség weboldalán található számos díj szintén a magas szintű szolgáltatásról tanúskodik. Mert ez a vállalat a rangsorban.

  Korallavel

  Értékelés: 4.4

  Coral<tr></div><p>avel” src=”/wp-content/uploads/2023/02/90516666196491-668-.jpg” height=”320″ title=”Korall</p><tr>avel”></p><p>A Coraltravel az egyik legnépszerűbb utazásszervező cég. 39 különböző országba tudnak utazást szervezni. Leggyakrabban az egyiptomi, spanyolországi, görögországi és törökországi utakat választják az ügyfelek. Ezt a céget azok választják, akik nemcsak a városnézést, hanem az egzotikus túrákat is szeretik. Több mint 30 vezető légitársaság és mintegy 5000 szálloda működik együtt ezzel az ügynökséggel. Bármilyen szintű sztársághoz is szokott hozzá, az utazási iroda irodája képes lesz a megfelelő opciót kiválasztani. Az ügyfelek véleménye szerint ez az ügynökség nagyon gyorsan megoldja a vis maior helyzeteket. Ezek ritkák, de még mindig fontos, hogy minden ügyfél tudja, hogy gyorsan gondoskodnak róluk a nyaralás alatt. Ebben a korallban</p><tr>avel páratlan.</p><p>Az orosz utazásszervező is elégedett a felhasználóbarát weboldal felületével. Ott nyomon követheti az összes hűségprogramot kedvezményekkel és csomagajánlatokkal. A “napi ajánlat” rovatban mindig megtalálja a legolcsóbb utakat. Az iroda túráinak költségei már tartalmazzák a jegyeket, a transzfereket, a szállást és a biztosítást. Kirándulás és egzotikus túrák, gyors programválaszték az utazási iroda bekerült a toplistánkba.</p><h3>Négy mérföld</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Négy mérföld

  Ebben az ügynökségben könnyen kidolgozhat egy testreszabott programot, és különböző szolgáltatásokat foglalhat. Választhat, hogy teljes mértékben integrálódik-e, vagy egyedi ajánlatokat tesz, például szállodát választ vagy repülőjegyet foglal. Menedzsereink 100%-ban figyelembe veszik az Ön kívánságait, hogy minden utazás kényelmes legyen. Hatalmas előnye, hogy az ügynökség szakértői személyesen jártak közel 400 városban. Ennek köszönhetően mindig hajlandóak objektív tanácsokat adni a túra kiválasztásával kapcsolatban, és néha személyes fotókat mutatnak utazásaikról.

  Az utazási iroda csak pozitív visszajelzéseket gyűjt: “Nyáron egy 4 mérföldes spanyolországi túrán vettünk részt. Nagyszerű volt! Apartmanokban laktunk, repülővel és vonattal utaztunk, és úgy tűnt, hogy magunkra maradtunk, de napról napra világos utasításokkal: hova kell követnünk és mit kell tennünk. Az egész program hozzáértően van megtervezve, így jól éreztük magunkat. A 4 Mile vezetői még vonatjegyet is vettek nekünk, így nem kellett szenvednünk az ottani pályaudvarokon.”. A “Four Miles” utazási iroda szakemberei folyékonyan beszélnek idegen nyelveken, gyorsan kiadják a vízumokat és érdekes ajánlatokat választanak ki megfizethető áron. Ehhez szakértőink kiválasztották a céget a legjobbak között.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: