9 legjobb fogorvosi rendelő Omszkban

*Szerkesztő választása. kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. A vásárlás előtt konzultáció szükséges a fogorvossal.

a fogorvosnál tett látogatás várható eredménye – nincs fájdalom, kellemetlen érzés és ok arra, hogy visszatérjen az orvoshoz a probléma kijavítása érdekében. Az ENSZ 2012-es statisztikái szerint világszerte az iskoláskorú gyermekek 60-90%-a és a felnőttek 100%-a szenved a fogszuvasodás különböző stádiumaiban, és a WHO szerint 2022-ben világszerte közel 3,5 milliárd ember szenved a szájüreg különböző betegségeiben. A helyzet folyamatos romlásával a fogászat erősödik, új klinikák nyílnak a városokban, ami megnehezíti a betegek választását – soha nem tudhatja, hogy az egyes orvosok által nyújtott szolgáltatások valóban minőségiak-e.

Megvizsgáltuk Omszk profil klinikáit, és a szolgáltatások köre, az árak és a betegek visszajelzései alapján kiválasztottuk a 9 legjobbat.

9 A legjobb fogászat Omszk városában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
9 A legjobb fogorvosi rendelők Omszkban 1 Euromed 5.0
2 Szobrász 4.9
3 Spartamed 4.8
4 BeloRovno 4.7
5 Gyöngy elefánt 4.6
6 Családi fogászat 4.5
7 Kav Dental 4.4
8 Fogszabályozó központ 4.3
9 Mosolyogj 4.2

Euromed

Értékelés: 5.0

EUROMED
 1. Honlap: euromed-/stomatologiya
 2. Cím: 4, Zelenogradskaya str. Lukashevicha, 21b
 3. telefon: +7 (3812) 34-13-33

Az “Eromed” multispecialitású egészségügyi központok hálózata modern fogászati részleggel rendelkezik, amely a fogászati szolgáltatások teljes skáláját nyújtja – protézis, terápia, száj- és állcsont-, arc- és állcsontsebészet, implantátumok, parodontológia, fogközeli szövetek kezelése, protézisek. Szinte minden orális manipuláció elvégezhető helyi érzéstelenítésben, szedációban és altatásban egy műtőben, orvosi megfigyelésre alkalmas nappali központban.

A fogászati központ saját, digitális érzékelővel ellátott röntgenberendezéssel, visiográffal és tomográffal rendelkezik a fogászati és ínybetegségek teljes körű diagnosztikájához.

Az Euromed központ szolgáltatásait tapasztalt fogorvosok nyújtják, akiknek tapasztalatait a klinika hivatalos honlapja is megerősíti. Az orvosok között nincs újonc, így biztos lehet az ellátás minőségében. Az árak a városban átlagosak és megfizethetőek.

Előnyök

 • Fogászati szakrendelés az egészségügyi központban;
 • Házon belüli CT és látásvizsgáló;
 • kezelési manipulációk altatásban és szedációban;
 • csak tapasztalt orvosok;
 • megfizethető árak.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Szobrász

Értékelés: 4.9

Szobrász
 1. Weboldal: sk
   ptor-
  • Cím: ul. 20, 70 Let Oktyabrya utca; ul. Karl Marx sugárút 34
  • Telefon: +7 (3812) 38-26-06

Omszkban két Sculptor klinika van. Elhelyezkedésüktől eltekintve megkülönböztethetetlenek egymástól – a betegek a lehető legteljesebb mértékben bármilyen típusú kezelést kérhetnek és kaphatnak mindkettőben. A Sculptorban az orvosok terápiás fogászati kezelést, műfogsorokat, furnérokat és harapáskorrekciókat végeznek.

A klinikák orvosai európai megközelítést alkalmaznak a kezelésben, aminek köszönhetően a betegek részben elégedettek a hosszú távon is fenntartható eredményekkel. Más szóval, a tömések nem esnek ki egy héttel a kezelés után, hanem megfelelő szájápolás mellett a garanciális időszak végéig szolgálnak.

A Sculptor Fogászati Klinikákon lehetőség van a VMI felvételére és a jövőbeni kiszolgálásra. Minden szolgáltatási feltétel szerepel a szerződésben, a fogorvosok nem hagyják a pácienst a kezelés felénél, hanem végigkövetik a tervet, a lehető leggyorsabban befejezik a kezelést, és szükség esetén garanciális támogatást nyújtanak. A klinika gyermekfogászati részleggel rendelkezik, barátságos és rendes orvosokkal.

Előnyök

 • fogászati kezelési szolgáltatások széles skálája;
 • különböző összetettségű manipulációk;
 • Két központ Omszkban;
 • gyermekfogászat;
 • pozitív visszajelzés.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

Spartamed

Értékelés: 4.8

Spartamed
 1. Weboldal:
 2. Telefon: +7 (3812)40-50-55

Spartamed Dental Clinics hálózat 10 speciális központok Omszkban, megtalálja a legközelebbi és időpontot egy telefonszámon vagy online a honlapon.

A Spartamed klinikák fejlett fogászati kezelési technikákat alkalmaznak, a központok a legmodernebb kezelési és diagnosztikai berendezésekkel vannak felszerelve, beleértve a számítógépes nagy pontosságú tomográfokat és röntgenfelvételeket, lézeres diagnosztikai és sebészeti készülékeket, amelyeket a gyermekek rejtett szuvasodásának felderítésére használnak. A fogorvos meghallgatja a pácienst, diagnosztikát végez, és az igények és orvosi javallatok alapján kezelési tervet készít. Szerencsére a klinika árai megfizethetőek, illetve a kezelés minden érdeklődő számára elérhető.

A kezelés mikroszkóp alatt történik, akár 40x-es nagyítással a szuvasodás alapos eltávolítása érdekében, az élő szövetek megőrzésével, CAD/CAM technológiával, a csatornák tisztítása és a tömések precíz kivitelezése. Ez a megközelítés garantálja a szolgáltatás magas minőségét. A klinika egyedi 3D-képek alapján készít fogsorokat, amelyek a páciens maximális kényelme érdekében fúziószerűen illeszkednek az állkapocsba. A kezelést helyi érzéstelenítésben és altatásban végezzük, beleértve a gyermekek esetében is.

A belépés VHI-vel, készpénzzel / kártyával történik, lehetőség van hitelre vagy részletfizetésre, ami a klinikákon megtehető.

Előnyök

 • A klinikák modern technikai felszereltsége;
 • 10 fogászati klinika Omszkban;
 • gyengéd kezelés gyermekek és felnőttek számára;
 • legújabb kezelési technológia;
 • részletfizetés és hitel.

Hátrányok

 • nem azonosították.

BeloRovno

Értékelés: 4.7

BeloRivno
 1. Weboldal:
 2. Cím: ul. Dianova 20
 3. Telefon: +7 (381) 220-70-34

A Dianova utcai “BeloRovno” klinikán fogszuvasodás és pulpitisz, korrigált harapás, fogpótlás és furnérok kezelhetők. Mindezeket a különböző összetettségű manipulációkat nagy tapasztalattal rendelkező orvosok végzik, ami garantálja az eredményeket, ezért a beiratkozás mindig szoros – a betegek ajánlással jönnek ide.

Az első találkozó magában foglalja a páciens panaszai alapján történő teljes diagnózist és a kezelési tervet, más városokból érkező betegek esetében is, figyelembe véve a találkozó szükségességét. a klinika saját laboratóriummal és diagnosztikai berendezésekkel rendelkezik a patológiáról alkotott orvosi kép gyors megszerzéséhez. Az orvosok érdekeltek az eredeti fogak megőrzésében és a korona helyreállításában, még akkor is, ha az eredeti szövetnek csak 10%-a marad meg, míg más orvosok eltávolítják ezeket a csonkokat. Általában a “BeloRivnóban” kivételes esetekben húznak ki fogakat – minden progresszív fogászat erre törekszik.

Előnyök

 • fogmegőrzési filozófia;
 • saját diagnosztikai és kezelési berendezések;
 • megfizethető árak a kezelésre;
 • natív koronák helyreállítása, fogpótlások;
 • teljes körű fogászati szolgáltatások.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Gyöngy elefánt

Értékelés: 4.6

Gyöngy elefánt
 1. Oldal: belei-
 2. Cím: Maslennikova, 45; Khimikov, 12; Neftezavodskaya, 8; 70 éves október, 7
 3. Telefon: +7 (3812) 20 76-30

Az omszki “Pearl Elephant” fogászati klinikák másik lánca széles körű szolgáltatásokat kínál a fogászati patológia, a harapás, az implantológia kezelésére. Az orvosok gyerekekkel és felnőttekkel dolgoznak.

A “Pearl Elephant” fogászati központokban magas színvonalú szakemberek dolgoznak, akik saját klinikai diagnosztikai berendezéseket használnak. Kaphat furnérokat, fogszabályzót, gyógyíthatja a fogszuvasodást, foghúzást és fehérebbé teheti a mosolyát. A klinika saját fogászati laboratóriummal rendelkezik implantátumok és egyéb protézisek készítéséhez.

“A Fehér Elefánt 10 éve működik, azóta több mint 37 000 páciens kapott egészséges mosolyt. A magas látogatottság a szolgáltatások megfizethető árainak és a VHI-politika szerinti kezelés lehetőségének köszönhető. A klinikákon időről időre vannak bizonyos típusú szolgáltatásokra vonatkozó intézkedések.

Előnyök

 • megfizethető árak és kedvezmények a kezelésre;
 • VHI szolgáltatások;
 • Házon belüli fogászati laboratórium;
 • Gyermekeket és felnőtteket egyaránt várunk a klinikára;
 • 4 klinika Omszkban.

Hátrányok

 • nincs meghatározva.

Családi fogászat

Értékelés: 4.5

Családi fogászat
 1. Weboldal:
 2. Cím: 4, Zhemchukhovskaya str. Serov, 16B; ul. Shcherbanev, 27 éves
 3. Telefon: +7 (3812) 90-56-40

Az omszki “Családi fogászat” klinikák a népszerű szolgáltatások teljes skáláját nyújtják: fogak kezelése és eltávolítása, tisztítás és fehérítés, furnérok és koronák, implantátumok, kivehető protézisek, harapás korrekciója. Az orvosok felnőtteket és gyermekeket fogadnak el.

A kulcsrakész kezelés azt jelenti, hogy az ár tartalmazza az összes szükséges manipulációt, rejtett díjak nélkül. Az első konzultáció bármelyik szakemberrel ingyenes, lehetőség van arra, hogy egyszerre több szakember is megvizsgálja – ez a lehetőség arra, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni a probléma orvoslása, mennyi ideig tart, és mi történik, ha a kezelést elhalasztják. Az orvosok a rendelések során konzultációkat tartanak a vonatkozó kérdésekben.

A klinikák saját diagnosztikai berendezésekkel rendelkeznek – CT- és digitális szkennerek, valamint a legmodernebb fogászati egységek – a Semeynaya Stomatologia technikai alapjait a technológia fejlődésével együtt folyamatosan megújítják.

A szolgáltatások árai megfizethetőek; a rendszeres betegek számára bónuszprogram van – a látogatás költségének 5%-a a számlára kerül, amely később felhasználható a szolgáltatások kifizetésére.

Előnyök

 • házon belüli diagnosztikai berendezések;
 • A fogászati szolgáltatások teljes skálája;
 • Bónuszprogram a rendszeres betegek számára;
 • a kezdeti konzultáció ingyenes;
 • Kulcsrakész kezelés rejtett díjak nélkül.

Hátrányok

 • nem meghatározott.

Kav Dental

Értékelés: 4.4

Kav Dental
 1. Oldal: denta-/
 2. Cím: 2 Ippodromnaya st. Syezdovskaya st. 29/2
 3. Telefon: +7 (3812) 362-969, +7 (3812) 372-734

A Kav Dental Omszk egyik legrégebbi fogászati klinikája – több mint 25 éve működik. A Start Smile szakértői magazin és a Kommerszant Kiadó által 2019-ben kiérdemelte a legjobb fogászati klinika címet.

Az orvosok átfogó megközelítéssel diagnosztizálják a fogak állapotát, a páciens panaszaira összpontosítva, szemrevételezéssel, röntgenfelvétellel és fogászati röntgennel. A fogorvosok filozófiája az ember eredeti fogainak megőrzése, amihez nagy pontosságú eszközöket és kezelési módszereket használnak – mikroszkóp, lézer, európai anyagok és a legfinomabb eszközök. Az orvosok újra kezelik a gyökérkezelést, eltávolítják a fogak kopását, professzionális szájhigiéniát végeznek gyermekek és felnőttek számára. Az implantátumok és protézisek egy nap alatt elkészülnek. A klinika gyermekek harapását korrigálja.

A Kav Dental egy teljes körű szolgáltatást nyújtó klinika, minden szolgáltatás szerződésen alapul, amely szerint a páciensek élethosszig tartó garanciát kapnak az implantátumokra a világ bármely pontján. Átlátható árpolitika – a kezelés ára tartalmazza az összes manipulációt, nincsenek rejtett díjak. A klinika orvosainak képzettsége és felszereltsége világszínvonalú, az árak pedig orosz árak, ezért a Kav Dental külföldieket is kezel.

Előnyök

 • A legjobb klinika 2019-ben a Start Smile és a Kommerszant Kiadó szerint;
 • Bármilyen összetettségű patológiákkal való munka;
 • gyermekek és felnőttek fogászati rendelése;
 • Élethosszig tartó garancia az implantátumokra;
 • átlátható árképzés.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

Fogszabályozó központ

Értékelés: 4.3

Fogszabályozó központ
 1. Weboldal:
 2. Cím: 3, Bldg. Maluntseva, 1, 7P
 3. Telefon: +7 (3812)67-30-15

Neve ellenére a klinika minden szükséges szolgáltatást kínál: terápia, sebészet, fogszabályozás, esztétikai fogászat, implantáció, parodontológia, higiénia és megelőző ellátás, protézis. A szolgáltatásokat az ügyfél saját pénzéből vagy a fogorvos partnerprogramjából lehet kifizetni. A születésnapodon kedvezményesen javíttathatod a fogaidat, reggel 9:00 és 11:00 között pedig szintén kedvezményes áron. Vannak más kampányok is különböző időpontokban.

A gyermekfogakat élő szövetek megőrzésével, többek között lézerterápiával kezelik. A felnőttek számára is érvényes a saját fogak megtartásának gondolata, és a foghúzást csak szélsőséges esetekben kezelik.

Előnyök

 • teljes körű szolgáltatást nyújtó klinika;
 • Kedvezmények születésnapokon és délelőttönként;
 • kezelés saját költségén és hitelre;
 • Az orvosok élve mentik meg a betegek fogait.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Mosolyogj

Értékelés: 4.2

Mosolyogj
 1. Honlap: k
 2. nika-
  • Cím: ul. A Maslennikova utca 41. szám alatti klinika; 41 Maslennikova str. Red Way, 101; ul. Koneva utca, 22/2
  • Telefon: +7(3812) 29-01-49

Az Ulyba Fogászat három klinikája Omszkban felnőttek és gyermekek számára nyújt szolgáltatásokat – minden klinikának külön szekciója van a fiatalabb betegek számára. A hálózat a leghosszabb garanciát kínálja a szolgáltatásokra, a klinika felelősségi időszakának meghosszabbításának lehetőségével.

Az európai szintű fogászat saját fogászati laboratóriummal rendelkezik. A “Smile” saját aneszteziológiai részleggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a betegek számára, hogy a kezelés időtartamára megfelelő érzéstelenítést találjanak. A szolgáltatások közé tartozik a megelőző ellátás és szájhigiénia, ultrahangos tisztítás és Air-Flow, terápia, protézisek és ortézisek, harapáskorrekció, sebészet. A klinika gyors, átfogó diagnosztikai lehetőségeket kínál.

A gyermekfogászat egy másik specialitás – a klinika gyengéden, fúró nélkül kezeli a tejfogakat, a gyermeksebészek, a protézisek és a terapeuták érzékenyek a fiatal páciensekre, és felelősségteljesen végzik munkájukat.

Az Ulybka teljes körű szolgáltatást nyújtó fogászati klinikák különböző díjakat nyertek a PROFI profilkategóriákban.

Előnyök

 • teljes körű fogászat;
 • gyermekosztályok minden klinikán;
 • diagnosztikai és orvosi berendezések;
 • hosszú távú eredménygarancia.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.
Olvasson tovább  A 10 legjobb ingyenes webtárhely
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: