A 12 legjobb online angol nyelviskola

*A szerkesztőség szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Az idegen nyelvek közül az angol a legnépszerűbb, mivel a nemzetközi kommunikáció elismert nyelve. Olyan osztályokban vagy tantermekben tanítják, ahol nagyszámú tanuló vagy hallgató van. Egy tanár egyszerre több tucat diáknak adja át a tudást, ami természetesen nem teszi lehetővé, hogy mindenkire külön-külön koncentráljon. A tantárgy tanulásának minősége szenved ettől, és ezt követően sokan elveszítik érdeklődésüket a további tanulmányok iránt.

Az online oktatás, technikai lehetőségeinek köszönhetően, az angol nyelvtanulási igények sokkal szélesebb körét képes lefedni. Sok iskola van az interneten, amelyek e-learninget és minőségi oktatást kínálnak. A választási lehetőségek széles skálája lehetővé teszi a tanuló igényeinek megfelelő, személyre szabott program és órarend kialakítását. Mind a tanulmányok mélysége, mind az egyes tanulmányi területek szabályozhatók.

Szaklapunk elemezte az angol nyelvi szolgáltatások piacát és azonosította a legjobb online iskolákat.

A legjobb online angol nyelviskolák rangsora

Jelölés székhely a név ár
A legjobb online angol iskolák rangsora 1 Big Ben 5.0
2 Englex 4.9
3 A
 • A
 • 4.8
  4 Skyeng 4.7
  5 Go- 4.6
  6 Amerikai Oktatási Klub 4.5
  7 Melene 4.4
  8 Ninnel 4.4
  9 Eng
 • shDom
 • 4.4
  10 IGEN 4.3
  11
 • ngvaBOOM
 • 4.2
  12 Tetrica 4.1

  Big Ben

  Értékelés: 5.0

  Big Ben

  Az első helyezett “Big Ben” online iskola elnyerte a fokozott angol nyelvtanulási lehetőségek biztosításáért. A gyakorlatban ez 20%-kal több tudást jelent ugyanebben az időszakban, mint más hasonló intézmények esetében. A nyílt napokon a vállalat promóciókat szervez, és ajándékokat ad felnőtteknek és iskolásoknak. Egyedülálló tanítás egy személyes oktatóval, valamint a lehetőség, hogy megtervezze az órák ütemezését és időtartamát.

  Az intézmény rugalmas oktatási szolgáltatásokat kínál. Nagy online tanulási lehetőségekkel, négy nappali tagozatos iskola található Moszkvában. SKYPE vagy ZOOM segítségével nyújtott távoktatási programok. Minden korosztálynak és minden tudásszintnek megfelelnek.

  Ha közvetlenül az intézménynek fizet, a szakemberek részletesen elmondják, hogyan kaphat 13% -os visszatérítést adólevonással. A 6 és 16 év közötti tanulók számára a tanfolyamok a kritikus gondolkodást fejlesztik. A felnőtt pályakezdők számára a gyakorlati kommunikáció átfogó megközelítését kínálják.

  A

  • 13%-os cashback lehetőség;
  • a tanítási formák széles választéka;
  • egy ingyenes lecke egy leendő tanárral;
  • Nyílt nap promóciók és ajándékok.

  Hibás

  • nem azonosított.

  Englex

  Értékelés: 4.9

  ENGLEX

  Második helyen egy online oktatási intézmény, amely nagyszerű minősítést kapott gondosan kiválasztott oktatói gárdája miatt. Az angol nyelvoktatás egyik legjobb iskolájaként való pozicionálása nem érdemtelenül történik. 371 fős nyelvi személyzet. Mindegyikük részletes értékelésen esett át, hogy ne csak a tudás, hanem a tanítási készségek tekintetében is megfeleljenek a magas szintű követelményeknek.

  Az erős összetétel az egész szervezet alapja, amely méltán foglalja el az egyik vezető pozíciót az oktatási piacon. Az első ingyenes leckére való feliratkozástól kezdve az iskola hozzáférést biztosít egy professzionális platformhoz, amely személyre szabja a leckéket minden egyes diák számára. Kiterjedt funkcióinak köszönhetően egy teljes SKYPE leckepakett áll rendelkezésre.

  Mivel az iskola tanárai angol anyanyelvűek, a diákok igénybe vehetik szolgáltatásaikat, ami sikeresebb tanulási élményt biztosít. Népszerűsége ellenére az Englex ésszerű és rugalmas finanszírozási politikával rendelkezik, amely az Ön igényeihez igazítható.

  A

  • A képzési programok elérhetősége;
  • ingyenes oktatási segédanyagok;
  • a folyamat rugalmas megszervezése;
  • Előzetes képzés tanárral.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A
 • A
 • Értékelés: 4.8

  A<li></div><p>A” src=”/wp-content/uploads/2023/09/74716666195761-9812.jpg” title=”A</p><li>A”><p>A következő jelölt érdemelte ki a harmadik helyet egyedülálló tanítási módszereikért. Az online tanulás saját A platformon zajlik</p><li>A ON<li>NE és képes gyors és magas színvonalú angol nyelvtanulást biztosítani. Lehetőségeinek köszönhetően az önképzés a nap 24 órájában streamelhető, és bárhol elérhető, ahol van internet-hozzáférés. Több mint 100 órányi tananyagot tartalmaz, a házi feladatokat nem számítva.<p>Az interaktív szerzői kurzusok be vannak ágyazva a programba, és ahogyan azokat elvégzik, az eredményektől függően egyéni órarendet építenek fel. a játékos prezentációs formátum, a haladás nyomon követése és a feladatok automatikus ellenőrzése gyorsabb tanulási folyamatot tesz lehetővé. A hétszeres intervallumos ismétlés egyedülálló technikája megerősíti az elsajátított ismereteket.</p><p>Az online tanítási lehetőség lehetőséget kínál a tanárral való személyes kommunikációra. E formátum választása jelentősen csökkenti a tanítási időt, és lehetővé teszi, hogy a beszédgyakorlatok akár 80%-át is elvégezze. Egy mobilalkalmazás</p><li>A SKY lehetővé teszi az anyag elsajátítását a fő munka megszakítása nélkül. 14000 angol szót tartalmaz anyanyelvi példákkal a helyes kiejtésre, és lehetőséget ad az anyag bemagolás nélküli elsajátítására.<h4>Előnyök</h4><ul><li>házon belüli képzési platform;</li><li>24/7 hozzáférés az anyagokhoz;</li><li>a tanulás formája játék formájában történik;</li><li>mobilalkalmazás.</li></ul><h4>Hiányosságok</h4><ul><li>nincs azonosítva.</li></ul><h3>Skyeng</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=SKYENG

  A negyedik helyen Európa legnagyobb online iskolája, több mint 9 millió diákkal. leckék. A létesítményben angol nyelvet tanítanak gyerekeknek, felnőtteknek és vállalkozásoknak. A modern technológia segítségével a képzés online leckék formájában történik, a lecke végén pedig jelentést küldünk vissza. világosan mutatja a tanulók által elért haladást, és szükség esetén azonnali kiigazítást tesz lehetővé.

  A technikai lehetőségeknek köszönhetően a gyakornokok és a nyelvészek közötti közvetlen kommunikáció mobil alkalmazáson és asztali számítógépen keresztül is biztosított. Az oktató személyzet képességei és a gyakornokokkal való folyamatos kommunikáció révén nagyfokú ismeretterjesztés valósul meg. az első ingyenes órát az angol nyelvtudás szintjének meghatározására és a megfelelő tanár kiválasztására tartják.

  A vállalat egyedi módszerekkel segíti a tanulókat a tananyag sikeres elsajátításában, ösztönözve a tanulót az előrehaladásra. Ezután szokássá válik, és vágyat ébreszt arra, hogy folytassuk. Ez a megközelítés biztosítja a diákok által kívánt pozitív eredményeket.

  Előnyök

  • Tanulás angolul beszélő tanároktól
  • Mobilalkalmazás;
  • Közvetlen kommunikáció a tanárral;
  • A képzés eredményei.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Go-

  Értékelés: 4.6

  Go-

  Az ötödik helyet egy olyan online angol nyelviskola kapja, amely a legmodernebb oktatástechnológiát használja. A fejlett tanítási módszerek bevezetése lehetővé teszi a hatékony és gyors eredmények elérését. Az adaptált programokkal lehetőség van arra, hogy minden diákhoz egyénre szabottan közelítsünk. Mini csoportok állnak rendelkezésre, hogy különleges motivációt biztosítsanak az angol nyelvtanuláshoz.

  Az online iskola nemzetközileg tapasztalt tanárokkal rendelkezik. Nagy hangsúlyt fektetünk a szóbeli kommunikációra, ami elősegíti a tanár és a diák közötti megértést. Ez pedig felgyorsítja a nyelvtanulási folyamatot, és jelentősen lerövidíti annak időtartamát. Az iskola programjai a munkaerőpiac igényeihez igazodnak, és igyekszik megfelelni azoknak.

  A tanulás négy sávban zajlik. A képzési szervezet koordinátora ingyenesen elmagyarázza, hogy melyik program melyik célra a legalkalmasabb. Ugyanezen feltételek mellett lehetőség van egy bevezető órára, hogy tájékozottabb döntést hozhassunk.

  Erősségek

  • felkészülés a nemzetközi vizsgákra;
  • képzés a munkaerőpiac főbb területein;
  • különböző kategóriákban kompetens szakemberek;
  • Nagyobb hangsúly a beszédgyakorlatokon.

  Hiányosságok

  • nem azonosítják.

  Amerikai Oktatási Klub

  Értékelés: 4.5

  AMERIKAI OKTATÁSI KLUB

  A hatodik osztály a tanulás központja, ahol a hagyományos és a kommunikatív módszerek kombinációja hozza a legjobb eredményeket. Oroszországból, Ausztráliából, az Egyesült Királyságból, Kanadából és az USA-ból származó, okleveles nyelvészek dolgoznak a cégnél. A tanfolyam elvégzése után a hallgató tanúsítványt kap. Az első próbaóra nem bevezető formában, hanem élőben, a leendő csoporttal és a tanárral együtt zajlik.

  Az online tanulás bármikor lehetséges. A távoktatás ugyanolyan hatékony, mint az élő órák, ha jól csinálják. Egy kattintásnyira, az iskola legjobb tanárai válaszolnak minden kérdésre. Az otthoni tanulás azt jelenti, hogy nem kell utazni, és ez pozitív hatással van mind a tanulók, mind a tanárok koncentrációjára.

  A teszteket az iskola online platformján keresztül szervezik, és meghatározzák az angol nyelvtudás szintjét. Ezt követően egy teljes körű ingyenes órát foglalhatsz, amely segít abban, hogy végül kialakíthasd a saját véleményedet a lehetséges tanulmányi kilátásaidról.

  A

  • lebilincselő és érdekes órák;
  • a nyelvtanulás az első ingyenes leckétől kezdve;
  • egyedi memorizálási technikák;
  • szoros kapcsolat angol anyanyelvűekkel.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Melene

  Értékelés: 4.4

  Melene

  A hetedik helyezett a melenei nyelvi központ lett. Az iskola az angol nyelv két területére összpontosít. az iskolában vagy egyetemen szerzett ismeretek fejlesztése, valamint az amerikai és nemzetközi vizsgákra való felkészülés (TOEFL, IELTS, ILEC stb.).) Rugalmas menetrend. Ez naponta különböző időpontokban állítható be, és testre szabható (45, 60, 90 perc).

  Az automatikus foglalási funkció kényelmes a tanároknak és hasznos a diákok számára. Nincsenek időkorlátos csomagok, így a diák akár 20%-ot is megtakaríthat. Ennek oka, hogy ha Ön engedély nélkül kihagy bármilyen számú órát, akkor nem kell fizetnie, és egyszerűen folytatódnak a leckék, amikor visszatér.

  A vállalati képzés szintén szerepel a szolgáltatások listáján. Az angol nyelvtudás fejlesztése az Ön céljai alapján. Minden leckét távolról, Skype-on keresztül tanítunk.

  Előnyök

  • egyéni tanulási ütemterv;
  • felkészülés a nemzetközi vizsgákra;
  • a tanórák időtartamának kiválasztása;
  • kiterjesztett nyelvi gyakorlat.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Ninnel

  Értékelés: 4.4

  NINNEL

  Nyolcadik helyezést ért el a Ninnel Online School személyre szabott megközelítése miatt. Egytől-egyig oktatás, amely hatékonyabb, mint a csoportos órák. A közvetlen kommunikáció révén lehetőség van a folyamat kiigazítására, az irány megváltoztatására és a diák aktuális igényeinek előtérbe helyezésére.

  Az angol nyelvi programok széles skáláját kínáljuk az alapfokú tanfolyamoktól a haladó szintű elmélyült tanfolyamokig, angolul beszélő tanárral. Vállalati ügyfeleknek is kínálunk szolgáltatásokat alkalmazottaik nyelvi fejlesztése érdekében. Nyelvészek készülnek a nemzetközi bizonyítványok megszerzéséhez szükséges vizsgákra.

  A választott témától függően a tanulási folyamat elektronikus segédanyagok, hanganyagok és videópárbeszédek segítségével zajlik. amennyiben nem tud részt venni egy fizetett órán, legfeljebb 24 órával korábban. a lecke kezdete előtt, a lecke törlése érdekében. Ez a honlapon található órarendben a tanácsadó és a tutor tájékoztatása nélkül történik.

  Előnyök

  • kibővített programválaszték;
  • a lecke lemondásának lehetősége díj felszámítása nélkül;
  • Nemzetközi vizsgák sikeres letétele;
  • Angol nyelvtanulás bármilyen szinten.

  Hibák

  • nem azonosított.

  Eng
 • shDom
 • Értékelés: 4.4

  Eng<li></div><p>shDom” src=”/wp-content/uploads/2023/09/69816666195761-5812.jpg” height=”187″ title=”Eng</p><li>shDom”><p>A kilencedik helyen egy online forrás, amely széleskörűen foglalkozik a technológiai és modern tanítási módszerekkel. Van egy praktikus digitális tankönyv, beszélgető klubok, egy személyes oktató és egy mobilalkalmazás. Egy ilyen gondoskodó légkörben lehetetlen egy helyben állni és nem fejlődni. A vállalat gondoskodott arról, hogy egyetlen tanuló se maradjon felügyelet és támogatás nélkül semmilyen helyzetben.</p><p>Az iskolában orosz vagy angol nyelvű tanárok közül választhatsz. Az órák online, otthonról is elvégezhetők, függetlenül attól, hogy a tanuló földrajzilag hol tartózkodik. A társalgási klubokban gyakorolhatja angol beszédkészségét, és megpróbálhatja leküzdeni a nyelvi akadályokat.</p><p>A mobilalkalmazás nem csak az egyenlegjelzéseket teszi lehetővé, hanem azt is, hogy az órarendet kezelje, és új szavakat tanulva házi feladatot készítsen. A 24/7-es ügyeletet ellátó tutor szolgáltatása pozitív hatással van a diákok előrehaladására. Segítségével szükség esetén módosíthatja a programot, átütemezheti vagy törölheti az órát.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>felhasználóbarát digitális tankönyv videókapcsolattal;</li><li>Informatív mobilalkalmazás;</li><li>hasznos beszédgyakorlat;</li><li>online órák rugalmas időbeosztással.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>IGEN</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=IGEN

  A saját módszertan szerint működő idegen nyelvi iskola a tizedik vonalban van. A YES Nyelvi Központ segítségével megtanulhatsz angolul anélkül, hogy magolnod kellene és órákat töltened könyvekkel. Az iskola egyedülálló gyakorlatával 3 éves kortól nyújt oktatási szolgáltatásokat a gyermekeknek. Egyéni, csoportos és vállalati képzések felnőttek számára is elérhetőek.

  Az órákat egy funkcionális online osztályteremben tartják, magasan képzett tanárokkal, köztük angol anyanyelvű tanárokkal. A tanfolyam sikeres elvégzése után a nyelviskola tanúsítványt állít ki, amely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését.

  Előnyök

  • ingyenes próbalecke;
  • A tandíj ésszerű költségei;
  • egyedülálló saját módszertan;
  • kényelmes, személyre szabott menetrend.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

 • ngvaBOOM
 • Értékelés: 4.2

  <li></div><p>ngvaBOOM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/24416666195761-3012.jpg” height=”227″ title=”</p><li>ngvaBOOM”><p>A tizenegyedik helyezett egy olyan online iskola, amely a távoktatási technológia legújabb vívmányait alkalmazza. Ritka kombinációja a tanulási folyamat ésszerűsítésének és a minőségi végeredménynek. Az átgondolt rendszernek köszönhetően a szakemberek olyan szórakoztató légkört teremtenek, ahol a diákok élvezik a tanulást.</p><p>Minden iskolai munka Skype-on keresztül történik. A tanuló egy saját irodában követheti nyomon a fejlődését, ahol minden lényeges folyamat megjelenik. A nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. Az intézmény 4 területen működik: diákok, üzleti, utazási és bizonyítványok. Ez hat program segítségével történik, amelyek mindegyike fokozatosan emeli a szintet, és ugródeszkaként szolgál a következő szinthez.</p><p>Nem mindenkinek van meg az anyagi lehetősége arra, hogy az Egyesült Királyságba utazzon nyelvet tanulni. </p><li>Ugyanazokat a szolgáltatásokat anélkül is igénybe lehet venni, hogy egy másik országba kellene költözni, és nem kellene jelentős forrásokat költeni. A leendő diákja tudásszintjének meghatározásához egy rövid tesztet kínálunk, és ingyenes bemutatkozó találkozóra is jelentkezhet.<h4>Előnyök</h4><ul><li>fejlett tanulási rendszer;</li><li>egy könnyen használható, funkcionális alkalmazás;</li><li>felkészülés a bizonyítványok kiállítására;</li><li>24 órás privát iroda.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Tetrica</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=TETRICS

  Az online iskola befejezi a felülvizsgálatot, garantálva a kiváló eredményeket az angol nyelv minden szintjén tanulók számára. Ezt az egyedülálló szerzői módszertan és a jól szervezett tanulási folyamat optimális kombinációja biztosítja. Ennek eredményeképpen a diákok könnyen tanulhatnak idegen nyelvet anélkül, hogy túlfizetnének a szolgáltatásért.

  Az órák egy ingyenes bevezető óra után kezdődnek, ahol a tanár meghatározza az Ön fittségi szintjét és megtervezi az egyéni tanulási programot. A jelentkezőnek ezután egy kényelmes online információs platformot biztosítanak házi feladatokkal és jegyzetfüzettel. A tanárok kiválasztása a gyakornok véleménye alapján történik. Valós idejű kommunikáció.

  A Tetrica végzőseinek nyilvánvaló fejlődése nélkül nem lehetett volna ilyen ragyogó teljesítményt elérni az iskola csapatának felépítésében. Minden 47 gyakornok az oktatójává válik. A maximális eredmények elérése érdekében sok diák örömmel marad a megszokott légkörben, de nyelvészként.

  Előnyök

  • ingyenes bevezető tanfolyam;
  • A szerző hatékony módszertana;
  • informatív erőforrás platform;
  • kényelmes, nem feltűnő szolgáltatás.

  Hátrányok

  • nem azonosítják.
  Olvasson tovább  A 8 legjobb design stúdió Moszkvában
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: