12 legjobb oldal angol nyelvtanuláshoz

Az angolul tanulni vágyó felnőtteket és gyerekeket érdekelni fogja, hogy megismerjék a legjobb online tanulási forrásokat. A népszerű weboldalak nemcsak szótárakat, hanem párbeszédek, játékok és diktálások formájában is kínálnak feladatokat. Meg kell nézni, hogy melyiknek van több előnye, mint hátránya néhány tartalmi elemmel szemben. Szakértői rangsorunk megkönnyíti.

A legjobb angol nyelvtanulási oldalak rangsora

Jelölés hely termék neve értékelés
A legjobb oldalak angol nyelvtanuláshoz gyerekeknek és tizenéveseknek 1 study-languages-on
 • 5.0
  2 4.9
  3 4.8
  4 cam
  idgeeng
 • sh.org
 • 4.7
  5 4.6
  6 funeng
 • 4.5
  A legjobb oldalak angol nyelvtanuláshoz felnőtteknek 1 bistroeng
 • 5.0
  2 4.9
  3 learningeng
 • sh.
 • 4.8
  4 Eng
 • 4.7
  5

  uzzle-eng

 • 4.6
  6 4.5

  Legjobb oldalak angol nyelvtanuláshoz gyerekeknek és tiniknek

  Az első kategóriába azok a weboldalak tartoznak, amelyeket kifejezetten gyermekek és tizenévesek számára terveztek. Ennek ellenére néhány felnőtt használja őket. Különösen a kezdő angol nyelvtudásúaknak. A források részletes és hozzáférhető módon mutatják be az információkat. Nagyszerű módja a gyakorlásnak könnyen követhető gyakorlatokkal.

  study-languages-on
 • Rangsor: 5.0

  STUDY-LANGUAGES-ON<li></div><p>NE COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/78716666193421-1312.jpg” height=”200″ title=”NYELVTANULÓNAK-ON</p><li>NE COM”><p>A minősítést az orosz nyelvű oldal nyitja meg, amelyet a kényelem és a könnyű használat jellemez. Azok a gyerekek, akik még csak most kezdik el tanulni az idegen nyelv alapjait, imádni fogják az intuitív kezelőfelületet és a lehetőséget, hogy párbeszédeket hallgassanak, valamint színeket, gyümölcsöket és állatokat tanuljanak.</p><p>A gyermek szívesen ismételget a narrátor után, és a témák oldalakra bontásának köszönhetően könnyen navigál az oldalon. A kvízek segítenek megszilárdítani a tanultakat. Az oldal folyamatosan frissül új témákkal. Ha regisztrál, elmentheti a tesztek és feladatok eredményeit.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a használat egyértelműsége;</li><li>azonnali ellenőrzés;</li><li>A leckék témák szerint vannak felosztva;</li><li>sok gyakorlat és teszt;</li><li>Minden képességi szintre;</li><li>Képeken a szókincs;</li><li>az eredmények tárolásának lehetősége.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Kevés elmélet és magyarázat hiányzik.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=FREDDIESVILLE COM

  A második helyezett az angol nyelvű oldal, amely középiskolás diákoknak készült. Az erőforrás számos szemléltető videós oktatóanyagot, ingyenes anyagokat és játékokat tartalmaz. A tevékenységek nehézségi szintekre vannak osztva. Az oldal a kinyomtatható tananyagok és a tudás játékos formában történő megerősítésének lehetősége miatt lett kiválasztva.

  A gyerekek élvezik a keresztrejtvényfejtést és a videóban szereplő karakterek ismétlését. A helyszínről alkotott vélemények túlnyomórészt pozitívak. Igaz, a felhasználók több mint fele úgy gondolja, hogy a gyermeknek nehéz lesz önállóan elvégezni a javasolt feladatokat. A tanár vagy a szülők segítségére van szüksége.

  Előnyök

  • színes dizájn;
  • Sok szórakoztató játék és tevékenység;
  • Különböző nehézségi szintek;
  • a tananyagok elérhetősége.

  Hátrányok

  • csak haladó gyermekek számára.

  Értékelés: 4.8

  STARFALL COM

  A rangsorban a következő az angol nyelvű oldal . Elődjével ellentétben a legkönnyebben használhatónak tartják. A forrás még a gyenge idegennyelv-tudással rendelkezők számára is vonzó lesz. Az információkat úgy mutatják be, hogy intuitív módon kattintani és tenni lehessen. Vannak gyakorlatok az ábécé megtanulásához, olvasási szabályok, rövid vetélkedők képekkel. Minden szó szinkronizálva van és meghallgatható.

  A gyerekek szeretik a színes designt, az érdekes történeteket, a nagy és jól olvasható betűket. A szórakoztató játékoknak köszönhetően sok új szót és mondatot jegyezhetünk meg. A program alkalmas a fiatalabb iskoláskorú gyermekek számára. Ajánlott azoknak a szülőknek, akik segíteni akarnak gyermeküknek az angol nyelvtanulásban. Néhány tevékenység átfedésben van az iskolai tantervvel.

  Előnyök

  • Segít, hogy a gyermekük felgyorsuljon;
  • bármilyen tudásszintre;
  • egyszerű, érdekes történetek az olvasás gyakorlására;
  • színes játékok;
  • Sok jó osztályzat.

  Hátrányok

  • nincs jelentős hátránya.

  cam
  idgeeng
 • sh.org
 • Értékelés: 4.7

  CAM</div><p>IDGEENG</p><li>SH.ORG” src=”/wp-content/uploads/2023/09/90416666193421-3312.jpg” height=”200″ title=”CAM<br />IDGEENG<li>SH.ORG”><p>Az angol nyelvű weboldal rengeteg dalt és gyakorlatot tartalmaz a tanulók szókincsének fejlesztésére. A tevékenységek még azok számára is érthetőek lesznek, akik most kezdtek el angolul tanulni. Összesen három nehézségi szint van. A gyermeknek a legkönnyebbel kell kezdenie, és fokozatosan haladnia kell az utolsóig. Időről időre vissza kell térni az első szakaszhoz.</p><p>Az egész program a Közös Európai Referenciakeretben elfogadott szintekre épül. Könnyen elvégezhető a számítógépen és a táblagépen is. Az oldal igen népszerű a gyerekek és szüleik körében. Ezért is méltó a negyedik helyre a rangsorban.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nincs negatív értékelés;</li><li>Sok lebilincselő gyakorlat;</li><li>három nehézségi szint;</li><li>jól megtervezett program.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=

  A Teremok honlapja.A Ru-t az angol nyelvű oktatójátékok sokasága jellemzi. Segítségükkel minden óvodás megtanul számolni és olvasni, és emlékezni a szavak helyesírására. Ez a megközelítés egy tudományág tanulására segít fejleszteni a memóriát, élesíteni a készségeket. Színes design és világos menük. Van egy angol nyelvtanulási rész, más weboldalak pedig színezőkönyveket, találós kérdéseket és verseket, online mesemondó eszközt és animációs rajzfilmeket tartalmaznak.

  Így az oldal célja elsősorban a szórakoztatás és a szórakozás. A vélemények alapján a gyerekek szívesen játszanak angol nyelvű játékokat. Alkalmas 2-3 éves korú gyermek számára. A legjobb módja az első idegen nyelv elsajátításának.

  A

  • Rengeteg extra szórakozás;
  • a legkisebbek számára is alkalmas;
  • Szórakoztató, színes játékok, amelyek elősegítik a tanulást.

  Hátrányok

  • nincs elmélet;
  • Egy szekciót szenteltek az angol nyelvnek.

  funeng
 • Értékelés: 4.5

  FUNENG<li></div><p>SHGAMES COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/8251666193421-2112.jpg” height=”200″ title=”FUNENG</p><li>SHGAMES COM”><p>A végső helyezés egy olyan oldalé, amely nem csak tizenévesek számára alkalmas, hanem olyan felnőttek számára is, akik már egy ideje tanulnak angolul, és szeretnék elmélyíteni tudásukat. A rangsorban szereplő többi feladattal ellentétben itt nehezebbek a feladatok. Nem olyan színesek és vonzóak. De a témák jól vannak lebontva, és segítenek a nyelvtani készségek fejlesztésében.</p><p>A helyesírási készségek csiszolására és a szókincs bővítésére szolgáló forrás. A tanárok választják, akik ingyenes oktatási weboldalakat keresnek az interneten. Az alacsony forgalom és a kevés értékelés miatt a forrásnak csak az utolsó helyet kellett adnunk a jelölésben.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az oldalon könnyű navigálni;</li><li>Rengeteg hasznos anyag;</li><li>alkalmas középiskolásoknak és középiskolásoknak.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Kevésbé népszerű a rangsorban szereplőkhöz képest.</li></ul><h2>A legjobb oldalak angol nyelvtanuláshoz felnőtteknek</h2><p>Sok felnőtt saját maga tanult meg angolul a speciálisan erre a célra kialakított weboldalaknak köszönhetően. Mindössze egy számítógépre és internetkapcsolatra van szüksége. Tudja meg, mely erőforrások különösen népszerűek.</p><h3>bistroeng<li></h3><p>Értékelés: 5.0</p><div style=BISTROENG<li></div><p>SH COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/851666193421-7812.jpg” height=”200″ title=”BISTROENG</p><li>SH COM”><p>Képzési weboldal bistroeng</p><li>sh az egyik legnépszerűbb forrás az önálló tanuláshoz. A leckék a videók megtekintésén és az aduó meghallgatásán alapulnak. Az osztályok díj ellenében vehetők igénybe. Az oldal videó oktatóvideói hatalmas nézettséget értek el a YouTube-on. Alkalmasak kezdőknek és azoknak, akik már elsajátították a középhaladó szintet.<p>A forrás alapítója Oksana Dolinka, angol tanárnő. Ő a szerzője a kezdőknek szóló gyorstalpaló tanfolyamnak, és a honlapja számos elismerést kapott hatékonyságáért és szórakoztató videóiért. Itt megtalálod a felhasználói véleményeket, az alkotó életrajzát és rengeteg témát a kezdőknek a semmiből.</p><h4>A</h4><ul><li>a videók hatalmas népszerűsége;</li><li>a leckék világossága;</li><li>Minden felhasználói szint számára alkalmas;</li><li>felhasználóbarát felület;</li><li>érdekes és könnyű órák.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs jelentős hátránya.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=PREPLY COMPREPLY COM

  A következő a rangsorban az az oldal, amely lehetőséget ad arra, hogy bármilyen nyelvet megtanuljon bármely országból. Az angol mellett kínaiul, franciául és még arabul is tanulhatsz. Az oldal egy egyedülálló tanulási portál, amelyet különböző tudásszintű emberek számára terveztek. különlegessége az online oktatók széles választéka a világ bármely pontjáról.

  A tanárok minősítettek, és profiljukat az adminisztráció ellenőrzi. A tanulási tartalmakhoz fejlett felhasználók csatlakoznak, akik szintén meghívhatnak diákokat és jó pénzt kereshetnek. A helyi osztályokban a fizetős órák jutaléka minimális lesz.

  Előnyök

  • elfogadható fizetési rendszer;
  • lehetséges megfelelő oktatót találni;
  • pénzkereseti lehetőség.

  Hátrányok

  • A gátlástalan tanárba való beleesés kockázata.

  learningeng
 • sh.
 • Értékelés: 4.8

  LEARNINGENG<li></div><p>SH.VOANEWS COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/311666193421-9712.jpg” height=”200″ title=”LEARNINGENG</p><li>SH.VOANEWS COM”><p>Nem tudtuk megállni, hogy ne vegyünk fel egy egyedi, önálló idegennyelv-tanulásra alkalmas weboldalt. Rengeteg amerikai élettörténetet, videókat és hangfelvételeket tartalmaz. Az erőforrás nagyszerű nyelvtanulási élmény lesz. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szintet.</p><p>A felhasználók a gyors angol megértés, a felhasználóbarát kezelőfelület alapján választják ki a tartalmat. Multimédiás forrás az angol nyelvtanulás egyik legjobb módszerének tekinthető. Az oldal számos országban népszerű, és a legjobb segítség a bankárok, ügyvédek és mindazok számára, akik meg akarják érteni és képesek válaszolni a külföldieknek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>felhasználóbarát felület;</li><li>eredeti feladatok;</li><li>újságcikkek;</li><li>A bemondó tiszta beszéde;</li><li>több nehézségi szint.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>Eng<li></h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ENG<li></div><p>SHDOM COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6221666193421-612.jpg” height=”200″ title=”ENG</p><li>SHDOM COM”><p>A rangsorban a következő az online angol nyelvtanuló iskola. A felhasználók örülnek a fejlesztők okos stratégiájának, amely filmnézést, beszélt mondatok meghallgatását és nyelvtani gyakorlatokat kínál. A gyakorlatok témái a személyes érdeklődéstől függnek.</p><p>Napi 10 szó megtanulása, 5 kifejezés memorizálása, 1 nyelvtani téma elsajátítása és egy videó megtekintése elég ahhoz, hogy hamarosan előrelépés történjen. A platform legnagyobb hátrányának a fizetős használatot tartják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>jó nyelvtani gyakorlat;</li><li>könnyű használat;</li><li>egy felhasználóbarát privát iroda;</li><li>Intelligens képzés az önálló tanuláshoz.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>az ár nem mindenki számára elérhető.</li></ul><h3><p>uzzle-eng</p><li></h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=PUZZLE-ENG<li></div><p>SH COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6211666666193421-8812.jpg” height=”200″ title=”PUZZLE-ENG</p><li>SH COM”><p>Orosz nyelvű puzzle-eng</p><li>könnyen tanulható nyelvtan, beszédkészség és szavak memorizálása. Folyamatosan frissülő, lebilincselő gyakorlatok, feladatok és játékok gyűjteménye. Alkalmas minden tudásszinthez. A tartalom kiválasztásakor a személyre szabott tanulási program, a feliratozott hangleckék, az angol nyelvű könyvek rendszeresen frissített online könyvtára és a virtuális beszélgetőtárssal való beszédgyakorlás lehetősége a legfontosabb szempontok.<p>az erőforrásról szóló vélemények többsége pozitív. Vannak azonban olyan felhasználók, akik elégedetlenek a visszajelzések hiányával, azzal, hogy fizetni kell a webhely használatáért.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>sok hallás utáni megértés;</li><li>sok funkcionalitás;</li><li>rendszeres promóciók;</li><li>Átfogó nyelvi fejlesztés;</li><li>szótár és virtuális párbeszédek jelenléte;</li><li>személyre szabott program kidolgozása.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>fizetős szolgáltatások;</li><li>nincs visszajelzés;</li><li>az oldallal kapcsolatos alkalmi problémák.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=BBC COMPUZZLE-ENG<li></div><p>SH COM” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6211666666193421-8812.jpg” height=”200″ title=”PUZZLE-ENG</p><li>SH COM”><p>Orosz nyelvű puzzle-eng</p><li>könnyen tanulható nyelvtan, beszédkészség és szavak memorizálása. Folyamatosan frissülő, lebilincselő gyakorlatok, feladatok és játékok gyűjteménye. Alkalmas minden tudásszinthez. A tartalom kiválasztásakor a személyre szabott tanulási program, a feliratozott hangleckék, az angol nyelvű könyvek rendszeresen frissített online könyvtára és a virtuális beszélgetőtárssal való beszédgyakorlás lehetősége a legfontosabb szempontok.<p>az erőforrásról szóló vélemények többsége pozitív. Vannak azonban olyan felhasználók, akik elégedetlenek a visszajelzések hiányával, azzal, hogy fizetni kell a webhely használatáért.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>sok hallás utáni megértés;</li><li>sok funkcionalitás;</li><li>rendszeres promóciók;</li><li>Átfogó nyelvi fejlesztés;</li><li>szótár és virtuális párbeszédek jelenléte;</li><li>személyre szabott program kidolgozása.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>fizetős szolgáltatások;</li><li>nincs visszajelzés;</li><li>az oldallal kapcsolatos alkalmi problémák.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=BBC COM

  A BBC News honlapja alkalmas a meglévő készségek fejlesztésére. Hasznos kezdőknek. A felhasználók szívesen néznek BBC-videókat, tájékozódnak a legfrissebb hírekről, tanulnak szavakat és kifejezéseket… Ez a legjobb lehetőség az amerikai angol megértésének gyakorlására.

  A visszajelzések szerint ez a tanulási módszer elsőre nehéznek tűnhet. De ahogy elmerülsz egy idegen nyelvben, az iskolai szavak kezdenek eszedbe jutni. A nyelvezet minden alkalommal világosabbá válik. Élvezi a sportról, állatokról és ételekről szóló videók elérhetőségét. Mindenki megtalálja a neki tetsző témát.

  Előnyök

  • Rengeteg érdekes videó;
  • ingyenes forrás;
  • tematikus válogatások;
  • élénk nyelvezet.

  Hátrányok

  • Kezdőknek nem alkalmas;
  • gyenge nyelvtani tartalom.
  Olvasson tovább  9 legjobb online TV boltok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: