Az 5 legjobb cirkusz Moszkvában

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálnunk kell egy szakemberrel.

Nem is olyan régen a cirkuszt még csak az akrobatákhoz és az idomított állatokhoz társították. Most minden cirkuszi előadás az állatok, akrobaták valódi előadásává vált, multimédiás technológiával és a világ művészeinek szerzői jogi produkcióival kombinálva. A cirkuszok újra népszerűvé válnak, köszönhetően ennek. A modern kínálat lehetővé teszi, hogy minden ízlésnek és árszegmensnek megfelelő létesítményt válasszon. A kínálat bősége azonban nemcsak azt jelenti, hogy rengeteg választási lehetőség van, hanem azt is, hogy nehéz kiválasztani a megfelelő cirkuszt. Szakértőink megkönnyítették Önnek, hogy megtalálja a legjobb cirkuszt Moszkvában, és összeállítottak egy listát a hét legjobb cirkuszról.

Miért menjen a cirkuszba

A cirkuszhoz való modern hozzáállás már régen megváltozott. Ha régen könnyű volt – a cirkusz nagyszerű lehetőség volt egy családi kirándulásra vagy egy randira. Ma azonban az emberek nagyjából két egyenlő táborra oszlanak. Egyesek nagyon negatívan gondolkodnak a cirkuszokról, mivel állatokat használnak, és gyakran nem megfelelő körülmények között tartják őket, míg mások hangsúlyozzák, hogy a cirkusz nem csak az állatokról szól, hanem az akrobatákról és az érdekes multimédiás műsorokról is. Szakértőink elemezték az egyik és a másik oldal érveit, és arra a következtetésre jutottak, hogy a cirkuszba járásnak vannak előnyei:

  1. Az idő megosztása. A cirkuszba járás remek lehetőség azoknak a szülőknek, akik nem töltenek sok időt a gyermekeikkel. Be kell ismernie, hogy munka után nagyon nehéz koncentrálni és minden figyelmét a gyermekének szentelni a megszokott négy fal között. Sokkal szórakoztatóbb meglátogatni egy cirkuszi előadást, ahol akrobatikus mutatványokat, varázslatos szökőkutakat, fényeket és így tovább élvezheted. Milyen előadással lehet melegebbé és bizalomteljesebbé tenni a gyermekével való kapcsolatot. És a legjobb az egészben, hogy csak egy jegyet kell venned.
  2. A gyermekek képzeletének fejlesztése. Gondolj vissza a gyerekkorodra. A legtöbben benéztek a kupola alá, és úgy képzelték magukat, mint egy fellépő akrobata. A cirkuszlátogatás és a tehetséges emberek megfigyelése segít abban, hogy higgy a saját erődben és álmodban. Annak érdekében, hogy hihetetlenül gyönyörű műsort adhassanak, a művészek minden nap órákon át edzenek. Amikor egy gyermek ilyen fényes eredményt lát, és megérti, hogy sok munkára van szükség, ez vágyat és motivációt teremt benne.
  3. Dopamin termelés.Biztosan hallottál már a boldogsághormonról. Mindig abban a pillanatban keletkezik, amikor valami csodálatosat és szépet látunk. Ez a pozitív hozzáállás nemcsak a gyerekekre, hanem a felnőttekre is vonatkozik. A legtöbb cirkuszlátogató általában pozitív energiával telve távozik a cirkuszból. Égő szemei fényesebben csillognak, mint az autó fényszórói. Ha hiányoznak a nagy események és az izgalmak – mindenképpen menjen el a cirkuszba.
Olvasson tovább  9 legjobb szépségklinika itt: Szentpétervár

Ha még mindig aggódik, hogy mennyire humánus a cirkuszba járni – csak részesítse előnyben azt a létesítményt, amelyik főleg akrobatákat mutat be. Ha ez nem számít neked, a számodra megfelelő cirkuszok listája sokkal hosszabb. Függetlenül attól, hogy mit választasz, a cirkuszba járásnak mindenképpen megvannak az előnyei. És hogy megkönnyítsük Önnek a megfelelő helyszín kiválasztását, szakértőink elkészítették Önnek a 7 legjobb moszkvai cirkusz értékelését. Némelyikük több fiókkal is képviselteti magát, így kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi fiókot.

Az 5 legjobb cirkusz Moszkvában

Jelölte Helyszín Név Értékelés
A 7 legjobb cirkusz Moszkvában 1 A Nagy Moszkvai Állami Cirkusz a Vernadszkij téren 5.0
2 Moszkvai Nikulin cirkusz 4.9
3 A csodák cirkusza 4.6
4 Durov nagyapa sarka 4.5
5 Kuklacsev macskák színháza 4.4

A Nagy Moszkvai Állami Cirkusz a Vernadskogo-n

Értékelés: 5.0

Nagy Moszkvai Állami Cirkusz a Vernadskogo-n

hoto-48016498_416827583

A cirkusz Európa egyik legnagyobb cirkuszának számít. Hatalmas csarnokában közel 3500 ember fér el, és a nézők látogatása után gyakran mondják, hogy először jártak igazi cirkuszban. Itt láthatjuk a tigrisek, oroszlánok, csodálatos számok és mutatványok akrobaták teljesítményét, és a fényes jelmezek nem hagynak senkit közömbösnek. A cirkusz színes előadásai azonban inkább az idősebb gyerekeknek és felnőtteknek szólnak. Az óvodások gyakran nem találják érdekesnek itt.

A cirkusz hihetetlen akrobatikus mutatványokkal és dekorációkkal szereti ámulatba ejteni a nézőket. Egyszer még egy tank is behajtott a színpadára. Az ilyen fellépések példátlan örömet okoznak a közönségnek. A cirkusz modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a fény- és hangtechnika alkalmazását. A cirkuszhoz legközelebbi metróállomás az Universitetskaya. A közönség imádja ezt a cirkuszt gyönyörű jelmezeiért, mesteri előadóiért és látványos zenekaráért. Ezért a szakértők felvették ezt a népszerű helyszínt a legjobbak közé.

Moszkvai Nikulin cirkusz

Értékelés: 4.9

Moszkvai cirkusz Nikulin

A főváros legrégebbi cirkusza, amely több mint 100 éve kezdte meg működését, így ma már csak a leghíresebb artisták lépnek fel itt. Ez a cirkusz elit cirkusznak számít, és igen népszerűnek bizonyult. Jurij Nikulin 1982-ben lett cirkuszigazgató, és sokat tett a cirkuszért. Neki köszönhetően a régi épületet teljesen lebontották, és új cirkuszt építettek. Most már biztonságos hely, és természetesen élvezetes élményt nyújt. Rendszeres finanszírozást biztosított, így a cirkusznak csúcsminőségű felszerelése és a leglenyűgözőbb díszletei vannak. A cirkuszi program évadonként körülbelül háromszor változik. Gyakran vannak kiképzett kutyák és Ussuri tigrisek is a közönség soraiban.

Olvasson tovább  11 A legjobb magániskolák Moszkva városában

A cirkuszi programok folyamatosan megújulnak. A kényelmes elhelyezkedés a Tsvetnoy Bulvar metróállomás közelében egyre több új közönséget vonz. Az előadások között bármikor meglátogathatja a büfét vagy vásárolhat érdekes ajándéktárgyakat. Egy tapasztalt vásárló megjegyzéséből: “Azért mentünk el, hogy megnézzük a “Minden rendben lesz”!”…és észhez tértek! Mindenkinek tetszett. Annyira ünnepi és igéző volt! Olyan volt, mintha egy tündérmesében lennék. Hatalmas köszönet minden művésznek”. Az “Aquamarin” az egyetlen hely Oroszországban, ahol nagyszabású vízi showműsorokat tartanak. Ezért választották a szakértők a rangsoroláshoz.

Csodák cirkusza

Értékelés: 4.8

A csodák cirkusza

Moszkva különböző kerületeiben vannak kirendeltségek. A közönség imádja, mivel Moszkvában nagy távolságok vannak, és mindig lehet találni egy olyan ágat, amely a lehető legközelebb van. Az egységes repertoár nem hagyja ki egyetlen előadást sem. Ez azon kevés cirkuszok egyike, ahol az előadások sosem késnek. A helyi produkciók a legkülönbözőbb korosztályoknak szólnak. Az akrobaták hihetetlen mutatványai és a jól felépített történet teszi ezt a cirkuszt a főváros egyik vezető cirkuszává. A hosszabb előadások lehetővé teszik a közönség számára, hogy teljes mértékben élvezze az előadásokat, és elfelejtse az időt.

Ez a kulturális központ sok család kedvencévé vált. Az egyes ágakban fotófülkék, a szünetben pedig bohócok várják a nézőket az előcsarnokban. Hogy a gyerekek számára kényelmesebbé tegyék a cirkuszban való ülést, a szervezők speciális párnákat is rendelkezésre bocsátottak. A megfizethető jegyek és a cirkusz fióktelepeinek jó elhelyezkedése méltóvá tette a cirkuszt arra, hogy helyet kapjon értékelésünkben. A cirkuszba azonban nem ajánlatos 3 év alatti kisgyermekeket bevinni, mivel a zene túl hangos, és megijesztheti a kicsiket.

Durov nagyapa sarka

Értékelés: 4.7

Durov nagyapa sarka

A cirkuszt a neves állatidomár és állatpszichológus, Vladimir Durov nyitotta meg. A múzeum-színház rendszeres tárlatvezetéseket tart a látogatók számára. Például 30 percig felfedezheti a cirkusz minden sarkát, ahol történeteket mesélnek a legérdekesebb helyekről. Az emberek nemcsak azért jönnek ide, hogy élvezzék a show-t és nézzék az akrobatákat, hanem azért is, hogy egy kis szeretetet és törődést mutassanak az állatok iránt. A fellépő állatok között ritka fajokat lehet felfedezni, ami megvadítja a közönséget. Különösen azt láthatja, hogy milyen jól gondoskodnak az állatokról. Tisztaságuk és rendezettségük megdöbbentő. Nem meglepő, hogy mindent nagyon jól lehet látni, mivel az ülések elég közel vannak a színpadhoz.

Olvasson tovább  A 12 legjobb MRI és CT klinika Szentpéterváron

Szakértőink a jegyek előzetes megvásárlását javasolják. A helyzet az, hogy az épület csak 30 perccel az előadás előtt nyit ki, és ha közvetlenül a kezdés előtt veszel jegyet, akkor azt kockáztatod, hogy elkésel a hatalmas sor miatt. Ha meg akarja spórolni a parkolási díjat, jöjjön vasárnap. Aznap ingyenes. Bár a cirkusz épületét már régóta nem újították fel, és maga a tér is elég kicsi, az előadások minősége és a cirkusz gazdag történelme sok látogatót vonz.

A Kuklacsev Macskák Színháza

Értékelés: 4.6

Kuklacsev macskaszínháza

Jurij Kuklacsev teljesítménye nem csak a kirakatépítés képességére épül, ollóz természetes ösztönökkel. Azon kevesek közé tartozik, akik meg tudták szelídíteni a macskák független karakterét, és segíteni tudta őket abban, hogy megmutassák tehetséges természetüket. Jurij irányítása alatt a macskák jól együttműködnek csapatként, és gyorsan végrehajtják a különböző trükköket. A közönséget lenyűgözi, hogy nem csak kutyák és macskák lépnek fel. Az egyes állatokat valódi előadóknak nevezik. Körülbelül 200 macska játszik a színházban, és a színpadon kívül macskás lakásokban él.

A szünetben a gyerekek mindig megnézhetik az élő macskákat a speciális ketrecekben. A szülőknek lehetőséget ad a kikapcsolódásra, a gyerekeknek pedig arra, hogy jól érezzék magukat. Egy kis hangulatos színház kellemes légkörrel és kényelmes fotelekkel örvendezteti meg a látogatókat. Yuri Kuklachov műsorai az óvodás és általános iskolás korú gyermekeknek szólnak. Az előadás előtt Jurij személyesen találkozik a vendégekkel az előcsarnokban, ami különösen élvezetes a rajongói számára. oktatás 1 Az előadás előtt Jurij személyesen találkozik a vendégekkel az előcsarnokban. Az előadás előtt a színházában is körbevezethetjük. A cirkuszi előadókkal szembeni hihetetlenül tiszteletteljes hozzáállás és az ártalmatlanító légkör miatt a hely bekerült a legjobbak közé.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: