Irkutszk 5 legjobb kerülete, ahol érdemes élni

*A szerkesztők szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Irkutszk az Angara folyó két partján fekszik, amely Kelet-Szibéria régi városát két részre osztja. A jobb oldali a fő közigazgatási és kultúrtörténeti központ, míg a bal oldali a kollégiumi negyedeket és az ipari vállalkozásokat foglalja magába.

Megtanultuk a városlakók preferenciáit, és meghatároztuk a legjobb helyet a kényelmes élethez Irkutszkban. Figyelembe vették a lakásárakat, az infrastruktúrát, az ökológiai helyzetet, a közlekedési megközelíthetőséget és más fontos tényezőket.

Irkutszk legjobb részei Irkutszkban élni

Jelölés A hely Név Értékelés
A legjobb helyek Irkutszkban élni 1 Oktyabrsky 5.0
2 Szverdlovszkij 4.9
3 Jobb part 4.8
4 Kirovsky 4.7
5 Leninsky 4.6
4324321.jpg

Alava, CC BY-SA 4.0, a Wikimedia Commonson keresztül

Oktyabrsky

Értékelés: 5.0

Oktyabrszkij kerület ideálisnak tekinthető az élet Irkutszkban. Területileg a városközponttal határos. Itt van egy nagy utca Baikalskaya. Barátságos környezet.

A fő hátránya a drága lakhatás. A lakások ára folyamatosan emelkedik. Az egy hálószobás lakás a Sancy lakóparkban 4,6-6,4 millió rubelbe fog kerülni. Bútorozatlanul értékesített lakások. Van egy földalatti parkoló és egy bekerített terület. Vannak szupermarketek, gyermek- és sportpályák, egy étterem.

Természetesen vannak megfizethetőbb ingatlanok Irkutszkban, de a legtöbb városi lakos és vendég hajlamos jelzáloghitelt felvenni vagy készpénzért lakást vásárolni az Oktyabrszkij kerületben. A városközponthoz való közelségének köszönhetően nagyon kényelmes és kényelmes.

Szverdlovszk

Értékelés: 4.9

A második helyen a tekintélyes Szverdlovszkij kerület áll. Több körzetre oszlik. A legkényelmesebb lakóhelyek Ershovszkij és Jubileiny. A fiatal családok érdeklődésüket fejezik ki a területükön épülő modern lakótelepek iránt. A jó elhelyezkedés, az elfogadható árak miatt választják a fejlesztők lakásait.

Az egyik legkényelmesebb lakóhely Akademgorodok, csendes és békés légkörével. Rengeteg közkert, kis ligetek, kis ligetek. Hátránya – nehéz eljutni a városközpontba.

Olvasson tovább  Top 10 vállalat az erkélyek üvegezése területén Moszkva területén

A szverdlovszki kerületben sok olyan hely van, ahová az egész család elmehet. A legfontosabb látnivalók közé tartozik a Moziház, a JamPark és a Szórakoztató Tudományok Múzeuma, az Experimentarium. Számos kávézó, étterem és éjszakai klub van nyitva. A terület jót tesz a környezetnek. Irkutszk más részei nem ilyen zöldek.

Jobb part

Értékelés: 4.8

A Right Bank kerület az Angara folyó jobb partján található. Ide tartozik Lesnoy és Iskra. A történelmi központ magában foglalja a város összes fontos látnivalóját. Ez a kerület különböző építészeti stílusokat és korszakokat ötvöz. A Right Bank District dinamikusan fejlődik és halad előre.

Erősségek – kedvező bűnözési arány, jó környezet, jól karbantartott utcák a környéken. A hátrányok közé tartozik a rossz közüzemi szolgáltatások, kevés játszótér és szórakozási lehetőség a gyermekek számára.

A lakhatási költségeket tekintve a másodlagos piaci lakások megfizethetőek az átlagos életszínvonalú emberek számára. A modern lakóparkok lakásai drágák. A “Strizhi City” lakóparkban a 2 hálószobás lakásokat 5,5 millió, a 3 hálószobás lakásokat 7 millió forintról értékesítik.

Kirovszkij

Értékelés: 4.7

Annak ellenére, hogy a Kirovszkij kerület nem rosszabb, mint a minősítés többi résztvevője az infrastruktúra fejlesztésében, csak a 4. helyet adtuk neki. A kerület az utóbbi években hanyatlóban van. A vevők gyakran nem vesznek lakást ezen a területen a szennyezés miatt. a szmog a kerületben a nagyszámú gépkocsi miatt erősebben jelentkezik.

Többnyire tehetős emberek vásárolnak lakásokat. Az oktatási intézmények, kulturális létesítmények, üzletek, történelmi épületek, parkok és terek jelenléte vonzza őket. Minden megvan a kényelmes és teljes élethez. A közlekedési rendszer jól fejlett.

Leninsky

Értékelés: 4.6

A legolcsóbb lakások a Leninszky kerületben találhatók. A terület jelenleg aktív fejlesztés alatt áll. Új házak, óvodák és klinikák épülnek. Az infrastruktúra azonban fejletlen.

A terület egy része környezetszennyező. Szmog látható a repülőgépgyárból és az autókból. A tömegközlekedéssel nincsenek nagyobb problémák.

A Leninszkij kerület mindig is tisztességes lakásválasztékkal rendelkezett, ezért a terület gyakran vezet az eladásokban. Szakértőink szerint az emberek nem azért vesznek itt lakást, mert szeretik, hanem mert olcsó. Például egy új épületben 1 890 000 rubelért vásárolhat egy stúdiólakást, egy 2 hálószobás lakás körülbelül 3 300 000 rubelbe kerül.

Olvasson tovább  7 legjobb bevásárlóközpontok Voronyezs városában
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: