Top 10 mozi Szentpéterváron

*A szerkesztőség szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Úgy tűnik, hogy a modern technológia megölte a moziba járás gondolatát, nem is beszélve arról, hogy ténylegesen el is kell menni oda. De az emberek érdekes időtöltésként jártak és járnak moziba. A mozik hangulatában mégiscsak van valami különleges. Különösen a szentpétervári helyszínek. Nemcsak modern mozik vannak, hanem olyanok is, amelyekbe a családok már évek óta járnak. Némelyikük tökéletesen felújított építészettel, mások udvarias személyzettel és extra bónuszokkal lepnek meg. Hogy az északi fővárosban tett mozi látogatása igazi élvezet legyen, kiválasztottuk a 10 legjobbat. Ebben a cikkben megtudhatod, miért szeretik őket a helyiek, és azon túl is.

A 10 legjobb mozi Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A 10 legjobb mozi Szentpéterváron 1 Formula Kino Galéria 5.0
2 Velikan Park a Gorkovszkaján 4.9
3 Mirage mozi az Europolisban 4.8
4 Aurora 4.7
5 Művészi 4.6
6 Mozi Grand Palace 4.5
7 Home 4.4
8 Mozi Háza 4.3
9 Karo Ohta 4.2
10 Mozi két személyre Pandora 4.1

Formula Kino Galéria

Értékelés: 5.0

Formula Kino Galéria

A mozilánc az egyik legnépszerűbb mozinak számít. Összesen 10 mozi, beleértve az IMAX és VIP mozitermeket is. Az IMAX-terem, amelyet kifejezetten hatalmas vászonnal terveztek, felnagyítja a látható teret, és maximálisan magával ragadó élményt nyújt. A filmeket néha eredeti nyelven, feliratozva vetítik. A látogatók szerint a “Formula Kino” hangzása olyan magas színvonalú, hogy minden oldalról körülveszi az embert.

A modern multiplex hatalmas vászonnal van felszerelve, amely vizuálisan még jobban megnöveli a nézőteret. A filmválaszték itt elegendő, de hétköznapokon szakértőink azt tanácsolják, hogy elővételben vásároljon jegyet, mivel nem mindig van szabad hely. A művészetek szerelmesei a világ leghíresebb színházi, operai és balettelőadásainak közvetítéseit élvezhetik a világ főbb színpadairól. A mozi kényelmes ülésekkel, minőségi hangzással és számos fiókkal rendelkezik a városközpontban – ezek azok a pluszok, amelyek a legjobbak közé sorolják. “Formula Kino” a következő címen található: Ligovsky pr., 30a, Szentpétervár, 191040.

Velikán park a Gorkovszkajánál

Értékelés: 4.9

Velikan Park a Gorkovszkaján

“Az óriáspark egy multiplex, 4k digitális mozivetítőkkel és Dolby Atmos hangberendezéssel. Ezt a helyet mindenki értékelni fogja, aki szereti a privát teret. Az ülések távol vannak egymástól. Egyébként a mozi nem sokban különbözik a többitől. Az intézmény elfogadható árakkal és a kép magas minőségével örvendeztet meg. A popcorn itt nem a legolcsóbb, de a vásárlói vélemények szerint nagyon finom.

Általában ugyanazokat a filmeket vetítik itt, mint más népszerű mozikban, de van egy kellemes bónusz – 16:00-ig szinte minden filmet meg lehet nézni mindössze 100 rubelért. A filmnézés előtt a mozi mellett található kávézóban megpihenhet és elfogyaszthat egy kiadós ételt. Szakértőink úgy vélik, hogy ez az intézmény kiváló lehetőség a kikapcsolódásra, anélkül, hogy sokat költene a zsebére. De ha prémium kategóriás környezetet szeretne élvezni, akkor itt nem fog tetszeni. Az emberek azért jönnek ide, hogy filmeket nézzenek. Mivel ez a mozi azt csinálja, amit állít, ezért a mi értékelésünkben egy pontot adunk neki. A mozi címe: Aleksandrovsky Prospect, 4/3, Szentpétervár, 197101.

Olvasson tovább  Top 5 IVF központok Volgográdban

Mirage mozi az Europolisban

Értékelés: 4.8

Mirage mozi az Evropolisban

Az alacsony jegyárak és az olcsó helyek a VIP-részlegekben az első dolog, ami a moziba látogatáskor szemet szúr. A Mirage Cinema egy modern mozikból álló mozilánc. Itt filmet nézni nemcsak érdekes, hanem nagyon kényelmes is. A modern technológia tökéletes képet és jó hangzást biztosít. Hagyományos előadótermek találhatók a mozi termei között. Ha a VIP-helyet választja, a standard ülések helyett kényelmes kanapékat talál. A közelben vannak asztalok az ételek és italok számára, és egy gomb, amellyel hívni lehet a pincéreket.

A finomságok között különböző típusú popcorn, japán és olasz ételek is szerepelnek. Egyes filmekre már 100 rubelért is lehet jegyet venni. Igaz, hogy az ilyen jó árak nem minden nap elérhetők, és természetesen csak a rendszeres várótermekre vonatkoznak. A mozi egyetlen hátránya, hogy 3D szemüveget kell vásárolni. A bár egyesek számára drága lehet. A mozi rendelkezik egy praktikus alkalmazással, amely a színlapokkal és a jó modern mozikkal rendelkezik, ezért került be az értékelésünkbe. A mozi a Poljusztrovszkij Prospektuson található., 84A, Szentpétervár, 194021.

Aurora

Értékelés: 4.7

Aurora

Szentpétervár legrégebbi mozija évszázados múltjával vonzza a látogatókat. Az első filmeket már 1913-ban bemutatták itt. Most két társalgó van – egy nagy és egy kicsi. Az időben elvégzett felújítás sikkessé teszi az épületet. Felújították korábbi szépségét, és modern hangtechnikai berendezésekkel szerelték fel. A közelmúltban történt felújítás ellenére a mozi külseje még mindig rendelkezik néhány történelmi jellegzetességgel. Az épületbe belépve olyan érzés, mintha egy múzeumba lépnénk be. Sok látogató úgy gondolja, hogy ez ugyanaz a mozi, amely megőrizte az igazi Szentpétervár szellemét.

Az intézmény a filmek széles választékával és megfelelő áraival kedveskedik az ügyfeleknek. Gyakran nem csak új filmeket, hanem jó szerzői filmeket is mutat. Néha fesztiválokat, retrospektíveket és filmvetítéseket tartanak az Aurórában. Egy kis mínusz adható azért, hogy télen hideg és kényelmetlen a nagyteremben. Egyébként a történelmi mozi ugyanolyan versenyképes, mint a többiek. A metró közel van, és könnyen megközelíthető. A mozi jó elhelyezkedéséért, gyönyörű belső teréért és a filmek magas színvonaláért egy sort kapott a minősítésünkben. A mozi a következő címen található: Nevsky Prospect, Szentpétervár., 60, Szentpétervár, 191023.

Művészi

Értékelés: 4.6

Khudozhestvenny

/CUa3TKMKyax/\

A Khudozhestvenny mozi volt az egyik első mozi az északi fővárosban. Nyolc jól felszerelt színházterem várja Önt. Négy közülük 130 fő befogadására alkalmas, van két kisebb 20 fős és egy nagyon nagy, 250 fős VIP-terem. A kárpitozott bútoroknak köszönhetően még a hosszú vetítések alatt is kényelmesen ülhet. Minden moziterem kényelmes bútorokkal és kiváló minőségű filmes felszereléssel van felszerelve: hangrendszerek, 3D-s vetítőberendezések, digitális mozivetítők, egyedi, nagyméretű vásznak…

Olvasson tovább  A 11 legjobb szépségszalon Szamara városában

Gyors kiszolgálás mindig elérhető a bárpult mögött. Itt italokat és popcornt is árulnak, így a vetítés alatt sem kell éhezni. Korábban szusit is lehetett rendelni, de a sushi bár és a miniszterelnöki terem felújítás miatt átmenetileg zárva van. A mozi nagy előnye, hogy különböző árkategóriákban árul jegyeket, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A modern Dolby Digital berendezések tökéletes hangzást biztosítanak. Ezzel elfelejted, hogy filmet nézel, és teljesen elmerülsz a mozi világában. A mozi a Nyevszkij Prospektuson található., 67, Szentpétervár, 191025.

Mozi Grand Palace

Értékelés: 4.5

Mozi Grand Palace

11 mozi, ebből kettő a legmodernebb LUXE szélesvásznú formátummal. A helyi belső terek és nézőtér megfelelnek a prémium kategóriás mozik követelményeinek. Az ülések akusztikus rezgéscsillapító rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy elveszítse a mozi és a valóság közötti határvonalat. A varrat nélküli képernyőfelületek speciális alumíniumozott bevonattal vannak ellátva.

Minden terem modern Barco projektorokkal van felszerelve, 3D rendszer – XpanD Active. Az intézmény egyetlen mínusza, hogy a legeslegutolsó előadásokon senki – pincér, pultos vagy menedzser – nincs a munkahelyén. Érdemes megfontolni, ha a látogatás utolsó óráiban akar jegyet vásárolni. Egyébként a mozi nagyon tisztességesnek számít. Nagyon finom desszerteket árul, a terem ritkán telik meg, a székek pedig nagyok és kényelmesek. Egy tapasztalt vásárló megjegyzései: “Minden megfelel a családunknak! A nyitás óta megyek. Hozzáadott társalgók, snackek és pizzák. A lányok mindannyian mindent megtesznek, olyan, mintha hazamennénk. Ezt a mozit az első osztályú felszereltsége miatt értékeljük. A mozi a következő címen található: Italianskaya str., 15, Szentpétervár, 191186.

Haza

Értékelés: 4.4

Rodina

A “Rodina” mozi Szentpétervár központjában található, és 1916 óta működik. Ha a Nyevszkij Prospektről lekanyarodunk a Karavannaja utcára, és sétálunk egy kicsit, meglátunk egy gyönyörű épületet. A “Rodina” mozi központ hivatalos csoportja filmoktatással foglalkozik, filmfesztiválokat tart, szerzői nem kereskedelmi, fesztivál, animációs filmeket mutat be. A szovjet és orosz filmművészet gyermekfilmjei és rajzfilmjei is megtekinthetők.

Az épületben egy nagy és egy kis előadóterem található 2D és 3D formátummal. Ma a Városi Gyermekfilmközpont “Rodina” aktívan részt vesz a filmoktatásban, filmfesztiválokat tart, szerzők nem kereskedelmi, fesztivál, nem-fikciós és animációs filmeket mutat be. Rengeteg jó kritika a színházról az interneten. Egy elégedett vásárló megjegyzéséből: “Mindig is szerettem ide járni. Ennek a helynek van egy sajátos íze és pikantériája”. Az intézmény bekerült az ár-érték arányos minősítésünkbe. A mozi a következő címen található: Karavannaya St., 12, Szentpétervár, 191023.

Mozi Háza

Értékelés: 4.3

Mozi Háza

/COD4gyBnYah/

A Mozi Háza a klasszikus palota stílusában pompás termeivel nyűgözi le a látogatókat. Ennek a mozinak az a nagy különbsége, hogy itt régóta várt újdonságokat és olyan remekműveket is láthat, amelyek még nem kerültek forgalomba. Alkalmanként House of Cinema vetítések a világ minden tájáról származó korábbi filmekből. Mindent egybevetve, ez egy eléggé átlagos mozi, snack bárral és elfogadható árú jegyekkel. Ezért szeretik. A moziban Wi-Fi is van, és a vetítések előtt néha ingyenes jegyeket sorsolnak ki. A moziház előterében folyamatosan kép- és fotókiállításokat szerveznek.

Olvasson tovább  Top 13 bébiétel-gyártó

Jó hang- és képminőség. Az egyetlen hátránya, hogy a légkondicionáló néha szivárog. Az alacsony jegyárak azonban arra ösztönzik a látogatókat, hogy szemet hunyjanak, mivel élvezhetik a filmek és rajzfilmek megtekintését. Ez egy nagy múltú mozi Szentpétervár központjában, jó repertoárral, nagy történelemmel. Mindig elkaphat egy aktuális filmet anélkül, hogy nagy veszteséget szenvedne a pénztárcája. Ez tetszett szakértőinknek, és ezért került a legjobb értékelésbe. A mozi a következő címen található: Karavannaya St., 12, Szentpétervár, 191023.

Karo Okhta

Értékelés: 4.2

Karo Ohta

Neves mozi az Okhta Mallban található. Összesen 11 terem van, amelyek mindegyikében több film vagy rajzfilm közül választhat. A látogatók különösen kedvelik az önkiszolgáló mozibárt és az otthonos légkört.

A mozi az új generációs multiplexek közé tartozik, maximális befogadóképessége 2000 fő. Más moziktól eltérően ez a mozi két LUXE: A RealD Experience teremmel rendelkezik, hatalmas vásznakkal. Szakértőink által a magas hang- és képminőségre értékelve. A legtöbb látogató a kényelmes ülésekről is elismerően nyilatkozik. A dupla kényelem kedvelői számára egy Fekete szoba áll rendelkezésre, dupla fekvőfotelekkel és kényelmes egyéni asztalokkal az étkezésekhez. Kényelmes takarók várják Önt, ha esetleg fázna. Nem kell elvonatkoztatnod a filmtől, ha kedved támad enni. Mindent megrendelhetsz a pincértől, amire szükséged van. A bár magas árai ellenére a színház számos pozitív kritikát kapott. A jó szolgáltatásért és a tisztaságért a szakértők egy sort adtak a minősítésünkben. A mozi a következő címen található: Yakornaya str., 5a, Szentpétervár, 195027.

Mozi két személyre Pandora

Értékelés: 4.1

Mozi két személyre Pandora

hotoalbums/328511#img-78553623

A hangulatos magánmozi első látásra lenyűgözi a látogatókat. Egy nagy csarnok helyett sok kis szobát találsz. Minden klinikának sajátos belső tere van, ami lehetővé teszi az egyéni megközelítést. Ezt a mozit gyakran választják fiatal párok romantikus randevúkra. Gyertyafényben nézni a kedvenc filmedet a pároddal – mi lehetne ennél jobb?? Ez a hely mindenkinek tetszeni fog, aki moziba akar menni, de valami triviális dolgot is el akar kerülni.

Ez a mozi nyolc kiadó helyet kínál. Az egyetlen közös bennük a nagy képernyő. Saját ételt és italt ingyenesen hozhatsz magaddal. Persze, egy kicsit drágább, mint más mozik, de nem találsz más ilyen mozit a városban. Itt ünnepelhet egy születésnapot és bármely más ünnepet. a színház hangulatos légköre és barátságos személyzete csak segít a jó hangulatban maradni. Ezért került be a legjobbak közé a legjobb. A mozi a következő címen található: Konnaya str., 12, Szentpétervár, 191024.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: