Top 9 IVF klinika Szentpéterváron

*Áttekintés a legjobbakról a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

Az IVF-klinika kiválasztása mindig trükkös, ha meddőségi kezelésről van szó. Értékelésünkből megtudhatja, mit kell keresnie, és mely szentpétervári egészségügyi központok a legnépszerűbbek Oroszországban.

A legjobb IVF klinikák Szentpéterváron

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb IVF klinikák Szentpéterváron 1 Skandinávia AVA PETER 5.0
2 Anya és gyermeke 4.9
3 Nemzetközi Reprodukciós Orvosi Központ 4.8
4 Balti Emberi Reprodukciós Intézet (BIRCH) 4.7
5 Euromed In Vitro 4.6
6 Genesis 4.5
7 Következő generációs C
 • nic
 • 4.4
  8 EmbryLife 4.3
  9 I-Clinic 4.2

  Skandinávia ABA PETER

  Értékelés: 5.0

  Skandinávia ABA PETER

  hoto-32684749_457244679

  Az ABA-PETER a “Skandinávia”, az északnyugat-oroszországi orvosi klinikák nagy hálózatának része. Fő előnyei – 1996 óta sikeres kezelési tapasztalat, saját donorbank és nemzetközileg elismert szakemberekből álló csapat. Az IVF kezelés sikerességi aránya 55,2%. Ez az egyik legjobb eredmény az Orosz Föderációban és a világon. Több mint 20 000 gyermek született az orvosok munkájának köszönhetően.

  Az ABA-PETER Skandináviában a reproduktív funkciókat állítja helyre segédtechnológia segítségével. A központ az elsők között alkalmazta az ICSI-t. A klinika saját bankkal rendelkezik üvegezett női sejtekből, embriókból és donor spermából. Szakembereinket egész Oroszországban ismerik, és rendszeresen találkoznak a különböző régiókban. IVF pácienseket fogadunk minden típusú női vagy férfi meddőséggel a kötelező egészségbiztosítás keretében.

  Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező embriológusok, genetikusok, biológusok, pszichológusok, reprodukciós szakemberek alkotják a szakértői csapatot. A betegek gyakran ajánlják az ABA-PETER Scandinavia-t szeretteiknek. A boldog szülők dicsérik az udvarias és figyelmes orvosokat, gondos hozzáállásukat és magas képzettségüket. Sok nő tervezi, hogy visszatér ide.

  A szülész-nőgyógyásszal való kezdeti konzultáció 1900 rubelbe kerül. Az ICSI-vel történő megtermékenyítés a jelzésekre 98500 rubelbe kerül. A szolgáltatások hitelre vagy részletekben is igénybe vehetők. Telefon: +78125655219. Cím: Lenin utca 8, SPb, ul. Ilyushina, 4 éves, k. 2.

  Anya és gyermeke

  Értékelés: 4.9

  Anya és gyermeke

  Az Anya és Gyermek Klinika 2006-ban jött létre. 6 kórház rendelkezik erős létesítményekkel. Az intézmény büszke a magasan képzett orvosaira, professzoraira és az Orosz Tudományos Akadémia levelezőire. A Központ szakemberei aktívan részt vesznek a kutatásban és megismerkednek az új technológiákkal. Az Anya és Gyermeknél a legmodernebb meddőségi kezelési módszereket alkalmazzák. A létesítmény embriók krioprezerválását alkalmazza, genetikai diagnosztikát végez, donorprogramokat fejleszt és béranyaságot gyakorol.

  Egyes szolgáltatások a kötelező biztosítás keretében vehetők igénybe. Ha komplex vizsgálatot választ, az egész orvoscsoportot a beteghez rendelik. A nők a szülés előkészítésének bármely szakaszában és a terhesség alatt is kapnak szakmai segítséget.

  Kényelmes körülményeket teremtenek a látogatók számára a létesítményben. A hatékony kezelést és a pozitív érzelmeket a helyiségek gondos kialakítása, a hozzáértő személyzet és az egészséges pszichológiai légkör segíti elő. Az árak elfogadhatóak, de a vizsgálatok és a kezelés teljes ára drága lehet. Néha hosszú a várólista. Egyébként nincs komoly panasz az intézményre. Az interneten több száz lelkes hozzászólás található olyan páciensektől, akik végre szülőkké váltak, és hálájukat fejezik ki a központ orvosainak. Cím: Sredniy Prospekt, Szentpétervár.., 88. Telefon: 8800-700-7001.

  Nemzetközi Reprodukciós Orvosi Központ

  Értékelés: 4.8

  Nemzetközi Reprodukciós Orvosi Központ

  A Nemzetközi Reprodukciós Orvosi Központ munkája révén több mint 15000 csecsemő született. Modern klinika magasan képzett szakemberekből álló csapattal, amely a legmodernebb meddőségi diagnózist és kezelést kínálja. A BIRCH követi a reprodukciós technológiák fejlődését és javítja ismereteinek alkalmazási alapjait.

  A központban minden donor szigorú kiválasztáson esik át, beleértve a genetikai és pszichológiai vizsgálatot is. Rendszeresen tartanak nyílt napokat, amelyeken V. Korsak professzor tart előadást.. Ingyenes belépés. A betegek lelkesednek a választott MRMC-csapatért. A figyelmes ápolók, a hozzáértő orvosok és a barátságos adminisztrátorok dicséretet kapnak. Az orvosok a pozitív kimenetelben érdekeltek. Erkölcsileg felemelőek, és mindig kapcsolatban maradnak a beteggel.

  A klinikán gyakoriak az adománygyűjtések. A rákbetegek például 75%-os kedvezményt kaphatnak a biomassza tárolási szolgáltatásokra. Az ICSI-vel végzett IVF 174000 rubelbe kerül, a program teljes béranyatámogatással együtt pedig 1,350,000 rubelbe. Cím: Szentpétervár, 53k1 Komendantsky Prospekt, Lit.. Telefon: +79313055038.

  Balti Emberi Reprodukciós Intézet (BIRCH)

  Értékelés: 4.7

  4.jpg

  A Balti Emberi Reprodukciós Intézet (BIRCH) 1993-ban nyílt meg Szentpéterváron, és azóta a szülés után kétségbeesetten vágyó betegek figyelmét is felkeltette. A központot az Oroszországban jól ismert A. Nikitin professzor vezeti.. A klinika olyan nagy keresletnek örvendő területekre specializálódott, mint a béranyaság, az ICSI és az IVF. Az intézmény híres a jó csírasejt- és embrióbankjáról. Krioprezerválási szolgáltatás.

  A Balti Humán Reprodukciós Intézet szakemberei végzik a megtermékenyítést és az asszisztált terhességet. Szorosan együttműködnek a szentpétervári szülészeti központokkal és kórházakkal. Pozitív IVF-eredményt az IVF-esetek 45-67%-ában látunk. A kötelező egészségbiztosítási rendszert más régiók lakosai is igénybe vehetik. Az in vitro megtermékenyítés több ciklusból áll. A betegeket felmérik és diagnosztizálják. Az orvosok a szuper ovuláció stimulálását végzik, a petefészek tüszőinek transzvaginális punkciójával petesejteket kapnak, majd IVF vagy ICSI segítségével megtermékenyítést végeznek. Az eljárás 14-20 napot vesz igénybe. A reproduktológussal való kezdeti konzultáció költsége 2000 rubel. Az IVF stimulált ciklusban és méhen belüli embrióátültetés 138 000 rubelbe kerül. Az OMS keretében a betegek gondatlan kezeléséről szóló jelentések vannak. Cím: SPb, ul. Elm Street, 10. Telefon: +7(911)927-00-14.

  Euromed In Vitro

  Értékelés: 4.6

  Euromed In Vitro

  Szentpétervár szívében található az Euromed In Vitro Női Egészségügyi Klinika. Az Euromed In Vitro 2010-ben nyílt meg, mielőtt nőgyógyászati osztályként működött volna. Ma a meddőségi kezelésre szakosodott. Az intézményt mindig is az egyéni megközelítés és az európai színvonalú orvosi szolgáltatások jellemezték. 2013 óta a klinika szerepel a kötelező egészségbiztosítási rendszerben, így az IVF-kezelés teljesen ingyenesen vehető igénybe.

  A központ 60 000 rubel értékű gyógyszert épített be az optimális in vitro megtermékenyítési protokollokba. Minden szolgáltatás részletekben is fizethető. A más városokból érkező betegek számára segítséget nyújtanak a szállással kapcsolatban. A létesítmény a legbonyolultabb eseteket kezeli. Nem ritka, hogy az Euromed In Vitro segít azoknak, akik már feladták a reményt.

  Az első találkozó körülbelül 1 órát vesz igénybe, és magában foglalja a kötelező ultrahangvizsgálatot. Az elsődleges konzultáció szülész-nőgyógyász szakorvossal 4000 RUB-tól kezdődik. Cím: SPb, Suvorovsky pr., 60. Telefon: +78123270301.

  Genesis

  Értékelés: 4.5

  Genesis

  A Szentpéterváron több mint 20 éve működő IVF Klinika továbbra is a lista élén áll. A központ tapasztalt szülész-nőgyógyászok felügyelete alatt működik, akik keményen dolgoznak azért, hogy a központ páciensei boldog szülőkké váljanak. A mesterséges megtermékenyítést a reprodukciós szakemberek szigorúan a jelzések alapján írják elő. Az esetek több mint 60%-a kiváló. Ez azért nagy szám, mert a természetes megtermékenyülés csak az esetek 30-40%-ában következik be.

  A klinika bevált módszereket alkalmaz. Speciális IVF-programok súlyos problémákkal küzdő betegek számára. A genetikusok megvizsgálják a magzatot, és azonosítják a rendellenességeket. A klinika saját laboratóriummal rendelkezik. Iskola a várandós szülők számára nyitva áll. Jógaórák, pszichológiai segítség. Online Skype konzultációk térítés ellenében.

  A betegek számára hátrányos a hosszú sorban állás a kezelőhelyiségekben. Van néhány információ arról, hogy extra szolgáltatásokat és vizsgálatokat rónak ki az ügyfelekre. Cím: SPb, ul. A klinika saját laboratóriummal rendelkezik, a Kirochnaya st. 64. Telefon: +78126100061. Nincs parkolás az épület mellett. Az autót a közeli utcákban kell hagynia.

  Következő generációs C
 • nic
 • Értékelés: 4.4

  Next Generation C<li></div><p>nic” src=”/wp-content/uploads/2023/11/3716666197801-529-.jpg” height=”400″ title=”Következő generációs C</p><li>nic”><p>Az IVF-klinika, amely aktívan együttműködik a donorokkal, online konzultációkat és az embriók beültetés előtti tesztelését végzi, továbbra is a rangsorban van. Következő generációs C</p><li>A kezelés megfelel az Amerikai Reprodukciós Orvostudományi Társaság valamennyi nemzetközi szabványának. A legvégső esetben modern készülékeket használnak.<p>A betegek a szervezet hivatalos honlapján választhatják ki a megfelelő donort. A biológiai anyagokat szigorúan válogatjuk és saját laboratóriumunkban ellenőrizzük. Ez kiküszöböli a legkisebb rendellenesség kockázatát is. A klinika béranyaságot gyakorol.</p><p>A létesítmény a hét 7 napján van nyitva. Ingyenes telefonos konzultáció az orvossal. Az elsődleges reproduktív kinevezés 4950 rubelbe kerül. A klasszikus IVF-program 146900 RUB-ba kerül. Az orvosok nagyon figyelmesek. Segítenek ellazulni, és részletes választ adnak minden kérdésre. A pozitív IVF-eredmények nem sokáig tartanak. A magas árak tehát komoly hátrányt jelentenek. A tiszta és modern épület külön említést érdemel. Belül hangulatos és kényelmes. Cím: 2 Petrovsky Prospekt, 3. épület, Szentpétervár. Telefon: +78127755555.</p><h3>EmbryLife</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=EmbryLife

  hoto-29592007_457241491

  A következő a rangsorban egy jól ismert szentpétervári IVF-klinika. Az EmbryLife-ot magas státusza és az ingyenes találkozók lehetősége különbözteti meg. A betegek a központot a megnyugtató és kényelmes nyitvatartási idő miatt választják. A klinika több mint 10 éve a meddőségi kezelésre irányuló szolgáltatások széles skáláját nyújtja. A szülők elismerései és az Amerikai Embriológus Kollégium akkreditációja bizonyítja a klinika hatékonyságát.

  Az orvosi központ honlapja minden szükséges információt megad és online időpontot biztosít. Az EmbryLife modern létesítményekkel rendelkezik. A betegeket magasan képzett szakemberek kezelik, akik európai képzési központokban fejlesztik tudásukat. A klinika donor IVF programokat kínál, és részben vállalja a pénzügyi felelősséget a következőkért. A kényelem és a béke légkörét a szoba kellemes berendezése adja.

  A magas árak jelentős hátrányt jelentenek. Egyes betegek úgy érzik, hogy a klinika pénzügyi érdekei prioritást élveznek. Cím: Szentpétervár, per. Szpasszkij, 14\35. Telefon: +7812327-50-00.

  Ai-Clinic

  Értékelés: 4.2

  I-Clinic

  hoto-119405097_431924616

  A rangsor utolsó helyezettje a fiatal, erős tudományos bázissal rendelkező klinika. A központ körülbelül 5 éve működik, és ismert tapasztalt szakembereiről, modern felszereltségéről és a legmodernebb reprodukciós technológiáról. A klinika az Északnyugati Állami Orvosi Egyetem egyik részlege. Így az Ai-Clinic orvosai aktívan megosztják tapasztalataikat, és ötvözik az elméletet és a gyakorlatot.

  A Központ a vizsgálati, kezelési és adományozási szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Párok jönnek ide IVF kezelésre. A megtermékenyítés magában foglalja az ICSI-t a spermium rendellenességek esetén. Nagy az esélye annak, hogy a kívánt eredményt már az első alkalommal megkapja. Késedelmes szülészeti szolgáltatás. Az I-Clinic a kötelező egészségbiztosítási program (CMI) tagja. Időnként különleges ajánlatokat tesznek közzé, amelyek lehetővé teszik, hogy a betegek kedvezményes áron végezzék el a diagnosztikát és az IVF-kezelést.

  A visszajelzések szerint a klinika orvosai gyorsan beutalják a betegeket in vitro megtermékenyítésre. Vannak, akik dicsérik az intézményt. Az orvosok átfogó és személyre szabott módon közelítik meg a kezelést. Nincsenek sorok és késések a találkozókon. Cím: Szentpétervár, ul. Korpusznaja utca 9., A épület. Telefon: +7 (812) 421-87-71.

  Olvasson tovább  Top 10 pulmonológiai klinika Moszkvában
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: