10 legjobb gamepad az okostelefonon való játékhoz

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

A sokféle játékvezérlő között van egy speciális kategória – gamepads az okostelefonon való játékhoz. Ők viszont két alapvetően különböző típusra oszlanak: mechanikus gamepads, amelyek egy mechanikus tartó mechanikus karral, és egy teljes értékű elektronikus gamepads, de alkalmazkodott játszani egy okostelefonon legalább a jelenléte révén tartó gadget és a kompatibilitás a mobil operációs rendszerekkel.

Mi az Expertology magazinnál úgy döntöttünk, hogy segítünk olvasóinknak a választásban azzal, hogy áttekintést nyújtunk a legjobb gamepadokról mindkét típusú okostelefonhoz.

A legjobb Gamepadek az okostelefonon való játékhoz

Jelölés a hely termék neve ár
A legjobb mechanikus gamepadok okostelefonos játékhoz 1 W11X 590 €
2 X2 5 500€
3 Seuno H9 613€
4 Kék cápa lövész PUBG Mobile Triggerek 449€
5 Seuno Proda PD-03 285€
A legjobb elektronikus gamepadok az okostelefonos játékhoz 1 IPEGA PG-9129 1 790€
2 Artplays AC55 3 915€
3 Xiaomi Feat Fekete lovag X8pro 3 340€
4 Mad Catz C.T.R.L. R Mobile Gamepad 4 590€
5 Razer Raiju Mobile 11 290€

A legjobb mechanikus gamepadok okostelefonos játékhoz

Kezdjük a legegyszerűbb technikai megoldásokkal, hogy kényelmesen játszhassunk az okostelefonunkon. Ezek nagyon hasonlóan nézhetnek ki egy hagyományos gamepadhoz, vagy jelentősen eltérhetnek, egészen a formát tekintve egy pár különálló ravaszig, amelyek a készülék testéhez rögzítő tartókkal vannak ellátva. Mindkettő tisztességes kereslet, és a legtöbb esetben rendkívül olcsón árazva.

Ami a márkákat illeti, ebben a szűk szegmensben a nagy nevek ritkaságszámba mennek. Gyakrabban még a gyártó sem ismert, a gyártás országa mindig nyilvánvaló – Kína, és maga a készülék nem is rendelkezik névvel, hanem csak a sorozat alfanumerikus jelölésével. Mindazonáltal néhány elem néhány száz rubeles áron elég jó az okostelefonon való játékhoz.

W11X

Értékelés: 4.5

W11X

Az első “noonem” -gamepad, amely több mint egy jó szót mondhat, nem rendelkezik egyértelmű névvel, és az orosz online piactereken alfanumerikus jelöléssel – W11X – található. Miután ellenőrizte a talált modell paramétereit a leírásunkkal, megbízhatóan meghatározhatja, hogy mivel van dolga. Ezt a modellt a kínai Seuno cég gyártja.

A W11X az előző generációs W10-es mechanikus vezérlő kissé továbbfejlesztett változata, amely ebben a kontextusban meglehetősen jó. Ez a gamepad egyfajta specializációval rendelkezik. A gyártó úgy pozícionálta, hogy optimális a szupernépszerű akció-lövöldözős játék PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) mobil verziójának lejátszásához. A játék neve még az okostelefon felületére is fel van vésve. Ez a specializáció más Battle Royale stílusú játékokra is vonatkozik.

A gamepad teste egyszerű műanyagból készült, de nem rossz. A bevonat matt felületű, ami azt jelenti, hogy csúszásgátló és hatékonyan elrejti az ujjlenyomatokat. A szokásos helyükön tükrös, polírozott fém kioldók vannak. A kivehető, puha anyagból készült, tollra emlékeztető párnák az okostelefon képernyőjének felületével érintkező ravaszok végére vannak erősítve. A gamepad alsó része dupla flip állvánnyal rendelkezik, amely kényelmes a hosszú órákon át tartó folyamatos mobiljátékhoz.

A modell egy egyszerű kartondobozban érkezik, nagyon “nem” a hosszú szállítás viszontagságaitól való védelem szempontjából. Ez nyugodtan leírható hátrányként, amíg a gyártó a jövőbeni tételeknél felül nem vizsgálja a megközelítést. Egy tartalék párat mellékelünk arra az esetre, ha a főegység elhasználódna. A ravasz útja jól beállított, nem merev és nem gyenge.

A W11X gamepad általános konklúziója meglepően jó minőségű egy “non-nome” modellhez képest, és ez nem csak az eszköz minőségéről szól, hanem arról is, hogy képes bővíteni a játéklehetőségeket. A PUBG és sok más, nem feltétlenül a Battle Royale-családba tartozó játékon túl is használható. A lényeg az, hogy a játék lehetővé teszi, hogy a megfelelő műveleteket rendelje az érintőkapcsolókhoz.

Ez nem a Seuno termékcsalád legújabb modellje. Frissített W11X verzió, csak vastagabb gumírozott markolattal rendelkezik. Hogy ezek a fejlesztések indokolják-e a magasabb árat, azt Ön dönti el.

Előnyök

 • az anyagok és az összeszerelés minősége nem rossz;
 • kényelmes ravaszlöket;
 • a rögzítőkkel szilárdan a helyén tartja a szerkentyűt;
 • csuklós dupla állvány;
 • tartalék kioldóbetétek mellékelve;
 • Mindent egybevetve, jelentősen növeli a kényelmet és a játékélményt.

Hátrányok

 • Nulla “kemény héjú” csomagolás.

X2

Értékelés: 4.6

X2

A felülvizsgálatunkban szereplő második, fejlett mechanikus ravasz formájú gamepad tulajdonképpen az előző bővített változata, bár a gyártó különbözik. A piactereken gyakran nagyon tömören van címkézve – X2, néha találhatsz valamit, ami inkább egy normális modellnév, például Union PUBG Mobile X2 vagy más változatok, de az “X2” egyfajta kulcs. A leírásunk alapján tájékozódhat.

A különbségek az előző modellhez képest jobbak, ami már első pillantásra is látszik. Először is, a készülék lábnyoma lényegesen nagyobb. Ami azt jelenti, hogy a gamepad nemcsak nagy okostelefonokat, hanem még kis táblagépeket is befogad. Hogy mennyire lesz kényelmes ezzel a konfigurációval játszani, az egy külön kérdés, de legalább lehetséges.

A gamepad teste tartós ABS műanyagból készült, az előző modellhez hasonlóan matt kivitelben. A kütyü ülésének felületén szögletes-agresszív gamer stílusban látványos kép van gravírozva. A nem feltűnő, mégis jellegzetes vérvörös dizájnbetétek vizuálisan vonzóvá teszik a terméket. A felépítés szilárd és robusztus. Az alján egy összecsukható állvány található a vezérlő asztali rögzítéséhez.

a gamepad funkcionalitása egyértelműen sokkal szélesebb körű, mint elődjénél. Négy karos kioldó, két mutatóujjas és két középső ujjas kioldó. Ezenkívül egy gombot is tartalmaz, amely a képernyőhöz rögzíthető.

Ez a modell még egy kis hivatalos 30 napos garanciával is rendelkezik a gyártótól. A garancia időtartama természetesen nem hasonlítható a “standard” a legtöbb esetben 12 vagy akár 6 hónaphoz, de ugyanez mondható el az árról – ezt a továbbfejlesztett modellt egyes helyeken még olcsóbban is megvásárolhatja, mint az előzőt.

Előnyök

 • A ház ABS-ből készült;
 • négy kiváltó ok;
 • gombot a képernyőre;
 • csuklós állvány;
 • biztonságosan a helyén tartja a készüléket;
 • Illeszkedik a nagy átlójú készülékekhez;
 • lenyűgöző design és megjelenés.
Olvasson tovább  11 legjobb kagylós telefonok

Hátrányok

 • “Védtelen” csomagolás.

Seuno H9

Értékelés: 4.7

Seuno H9

Egy újabb mechanikus gamepad az okostelefonon való játékhoz a kínai Seuno cégtől. A H9 a legfejlettebb modell a “H” sorozatban, olyan fontos funkcióval, mint az aktív hűtés.

A Seuno H9 teste általánosságban csak jónak mondható – tartós fekete ABS-műanyag, masszív felépítés. A matt felület csökkenti a csúszást a kezében, és teljesen elrejti az ujjlenyomatokat.

A mutatóujjak két fő ravaszán kívül van néhány ravasz a középső ujjak számára is. Használhatók oldalirányú támaszkodásra, és olyan játékokban, ahol oldalirányú támaszkodás nem lehetséges, más mozgásokhoz – guggolás, fekvés, futás stb. – is beállíthatók. .

A ravaszok fémből készültek, kényelmes lökettel, és ami fontos, fémrugókon vannak. Az ilyen mechanikus gamepadoknál nagyon gyakran a gyakran törő műanyag elemek játsszák a lengéscsillapító szerepét, de a Seuno H9 ravaszai szinte örökké működnek. Néhány további tartozékkal érkezik.

Most pedig a legfontosabb, ha nem is a legfontosabb, de mindenképpen a legfeltűnőbb. Ez a modell aktív hűtést használ – egy ventilátor az ülés közepén, amely egy egyszerű, de kellemes megvilágítással is fel van szerelve, amely egyetlen kék LED-et tartalmaz az oldalán. A ventilátor a gamepad beépített akkumulátorával működik, és több órán keresztül működik. Az akkumulátor a mellékelt USB-kábelen keresztül bármilyen alkalmas eszközről – PC, laptop, powerbank, adapter – tölthető.

Szeretnénk hozzátenni, hogy van egy Seuno H5 modell ebben a tartományban, amely egyszerűbb és olcsóbb. 2 kioldóval rendelkezik, és a keletkező többlethely rovására nagyobb átmérőjű ventilátorral rendelkezik.

Előnyök

 • Kiváló minőségű anyagok és konstrukció
 • matt felületkezelés (nem csúszik, nem látszanak ujjlenyomatok);
 • puha párnák az okostelefon testének megkarcolódásának megakadályozására;
 • A ravaszok fémrugókon vannak;
 • Nagy fogantyúk, kényelmes fogás;
 • megvilágított ventilátor;
 • Kellemes és világos ütés a ravaszoktól;
 • akkumulátor.

Hátrányok

 • nem észleltek nyilvánvaló hátrányokat.

Blue Shark Shooter PUBG Mobile kiváltja a kék cápa lövöldözős játékokat

Értékelés: 4.8

Kék cápa lövész PUBG Mobile Triggerek

Nézzünk most meg egy minimalista, de elegáns és ebben az esetben kényelmes és kiváló minőségű technikai eszközt a mobil játékhoz. Ez nem is klasszikus értelemben vett gamepad, hanem egy pár ravasz, amely a test okostelefonra van telepítve, de ebbe a kategóriába illik, és a potenciális felhasználók nagy része számára még jobban illeszkedik, mint a monolitikus gamepad az ultra-kompakt formájú tényező miatt.

A Blue Shark nevet nem véletlenül adták ennek a modellnek – kívülről okostelefonra szerelt Triggers úgy néz ki, mint két kék cápa.

Az első előnye ennek az osztott formájú faktornak, hogy nincs merev elhelyezése az érintőképernyő pontjainak. A kioldók egymástól elkülönítve mozgathatók, hogy megtalálják a legkényelmesebb helyet, és nem kell foglalkozni az érzékelőzónák egyszerű, de néha fárasztó beállításával. Rögzített kioldókapcsolók, amelyek szorosan illeszkednek az okostelefon hátuljához.

A második pozitívum a gyártó érdemei. A ravaszok jól megépítettek, mind az anyagok, mind a mozgó alkatrészek kényelmes érzetét tekintve. A ravasz mozgása csodálatosan kellemes, könnyű és mégis jellegzetes – van egy jellegzetes kattanás és tapintható visszajelzés, amikor rákattintasz.

Leírásunkat néhány tippel szeretnénk befejezni olvasóink számára. Abban az esetben, ha a Blue Shark nem kapható a piacon, van egy teljesen hasonló jellemzőkkel és funkcionalitással rendelkező modell – Tattoo 98K. Csak kialakításukban különböznek, de összességében ugyanolyan kényelmesek és megbízhatóak.

Előnyök

 • Kiváló minőségű és tartós műanyag ház;
 • kényelmes, tiszta és kellemes mozdulatok a ravaszon;
 • Nem kell minden alkalommal újratölteni az okostelefon képernyőjét, amikor eltávolítja és újra telepíti a kioldókat;
 • megbízható kioldók;
 • Szép design cápaszerű ívekkel.

Hibák

 • nem észleltek nyilvánvaló hátrányokat.

Seuno Proda PD-03

Értékelés: 4.9

Seuno Proda PD-03

Az Expertology legjobb mechanikus gamepadok okostelefonos játékhoz való választékát egy olyan csúcsmodell zárja, amely meggyőző tulajdonságai mellett európai minőségi tanúsítványokkal is büszkélkedhet. A PD-03 gyártásának idején a Proda már rendelkezett németországi beruházással és minőségellenőrzéssel, így a gamepad némileg németnek is tekinthető.

Ebben a modellben a fő hangsúlyt a hűtési hatékonyságra helyezik. És a lényeg nem az a kellemetlen érzés, hogy egy forró okostelefon van a kezünkben, hanem az, hogy a túlmelegedés csökkenti a teljesítményt, és a játékok késhetnek és késni fognak. Ez a megközelítés tehát minden oldalról indokolt – a kényelem, a modul biztonsága és a teljesítmény szempontjából.

valószínűleg ez az egyetlen a piacon, amely jó minőségű mechanikus gamepadot kínál aktív hűtéssel, örvény típusú ventilátorral. Az ilyen ventilátor nem fújja körbe a levegőt a hűtött felületen, hanem a készülék ülésének fémpárnázatán lévő réseken keresztül vezeti el, és a gamepad fogantyúinak hátsó részén lévő nyílásokon keresztül lövi ki. Ez egy kétszeresen elegáns ötlet, mivel a játékosok keze további szellőzést kap, kevésbé izzadnak, és így kevésbé csúsznak ki. A fent említett fém műanyag hőelnyelőként működik – az okostelefon szorosan hozzátapad, hatékonyan elvezeti a hőt. Egy ilyen rendszer szó szerint 20-30 másodperc alatt hűti le az okostelefont 40 fokról testhőmérsékletre.

A Seuno Proda PD-03-ban a ravasz lenyomása fém, mint a többi Seuno gamepadban, ebben és a párhuzamos vonalakban. De itt még fejlettebbek a mechanizmusok tekintetében. Míg a Seuno H9 ravaszai fémrugókon mozognak, ami már nagyon jó, addig ez ütéscsillapító fémlemezeket használ.

A gamepad lineáris paraméterei a következők. A tok méretei 160x120x50 mm. A ventilátor átmérője kb. 70 mm, vastagsága kb. 15 mm. Forgási sebesség – 2400 fordulat/perc.

Előnyök

 • erős műanyag tok;
 • csúszásmentes és jelöletlen felület;
 • szilárd felépítésű;
 • Fémrugós lemezeken lévő ravaszok;
 • Tartalmazza a tartalék kioldóhegyeket;
 • A leghatékonyabb és legjobban átgondolt aktív hűtés;
 • EU-s minőségi tanúsítványok;
 • 6 hónap gyártói garancia.

Hibák

 • kicsomagolás ütés- és cseppvédelem nélkül.

A legjobb elektronikus gamepadok okostelefonos játékhoz

az Expertology magazin szerint az okostelefonon való játékhoz a legjobb gamepadok második válogatásában olyan teljes értékű vezérlőket vizsgálunk, amelyek olyan elektronikus eszközök, amelyek nem mechanikusan lépnek kölcsönhatásba a készülék felületével, hanem annak operációs rendszerével. Az ilyen eszközök univerzálisak, és használhatók PC-n vagy notebookon való játékra, de további mechanikus és szoftveres funkciókkal rendelkeznek – az okostelefon egy speciális zárral csatlakoztatható a gamepadhoz, és a további interakció vezeték nélkül történik.

IPEGA PG-9129

Értékelés: 4.6

IPEGA PG-9129

Kezdjük a gyűjteményünk legolcsóbb készülékével. A kínai IPEGA márka éppen a jó minőségű és olcsó gamepadok miatt ismert. A sokoldalú PG-9129 magas pontszámot kapott a szilárd minőségéért és a megfizethető áráért, amely még a fent említett eszközökkel is összehasonlítható, amelyek közel sem rendelkeznek ilyen jól felszerelt elektronikával és funkciókkal.

Olvasson tovább  10 olcsó okostelefonok jó kamerával és akkumulátorral

Ez a modell egy kicsit úgy néz ki, mint egy Dualshock 4, a vezérlők elrendezése az Xbox saját gamepadok stílusában. Kezdőknek – ezek a vezérlők bot nem egymás mellett található ugyanazon a vonalon, mint a gamepads PlayStation, és elágazó különböző végein a kezelőpanel átlósan. A vezérlő kompakt, mérete – 158h102h62 mm, súlya – 168 gramm. Csomagolási méretek – 175x135x65 mm, teljes súly csomagolással együtt – 267 g.

A gamepad teste tartós ABS műanyagból készült, és az építés szilárd, nem nyikorog vagy nem játszik. A pálcák alapjának szép kékes színe azonnal látható. A fogantyúk felülete matt felületű a csúszás csökkentése és az ujjlenyomatok és kézlenyomatok kiküszöbölése érdekében. Maga a felület kemény és nagyon ellenálló a karcolásokkal szemben, míg a matt felület nagyon jól elrejti a kisebb karcolásokat. Az XYBA vezérlőgombok világítanak, ha bekapcsolva van. A csuklós retesz belülről rugalmas keverékkel van kezelve, hogy megvédje a szerelt okostelefon testét a karcolásoktól. A retesz két különböző pozícióba állítható, attól függően, hogy milyen szögben kényelmes a játékos számára. A tartónak van egy további meghosszabbítása, így egy nagy, akár 90 mm széles eszköz is befér az ülésbe.

A játékvezérlő Bluetooth 4 vezeték nélküli technológián keresztül iOS vagy Android rendszerre optimalizált.0 magabiztos adás- és vételi tartományban, akár 8 méterig. Az operációs rendszer minimális verziója Android 6.0 vagy iOS 11.0. A felhasználói visszajelzések szerint azonban ez a modell nem működik jól az Apple készülékeivel.

Saját 400 mAh-s akkumulátorral működik, ami 10-14 óra játékidőnek felel meg. Töltés az apró USB aljzaton keresztül, a töltőkábel tartozék.

Fontos újítás ebben és a párhuzamos sorozatban az IPEGA gamepadok jelenléte a DirectPlay funkció, amely lehetővé teszi, hogy könnyen játsszon mobil játékokat, nem kifejezetten a gamepad vezérléshez igazítva, nehézkes emulátorok használata nélkül.

Az Expertology szerkesztőségének tippje azoknak, akiknek nem tetszik a botok átlós elrendezése, de inkább megszokták, hogy szinte egymás mellett vannak elhelyezve. Az IPEGA termékcsalád tartalmazza a PG-9076-ot, egy PlayStation stílusú gamepadot, amely pontosan ugyanazzal a funkcionalitással rendelkezik, mint a PG-9129.

Előnyök

 • Stabil burkolat, matt, jelöletlen felülettel;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • Az okostelefon-tartó két pozíciója közül választhat;
 • testreszabható funkcióbillentyűk;
 • DirectPlay funkció – nem adaptált mobiljátékok lejátszása emulátorok használata nélkül;
 • Aranyos kék színű pálcikaalapok

Hátrányok

 • nem megbízható “barátja” az iOS-nek;
 • Először meg kell jegyeznie a különböző eszközökhöz való csatlakozáshoz szükséges billentyűkombinációkat.

Artplays AC55

Értékelés: 4.7

Artplays AC55

A következő okostelefonos játékhoz való gamepad ebben a választékban drágább, de sokkal érdekesebb, mint az előző. Ez egy teljesen univerzális modell, amely okostelefonokhoz és PC-khez egyaránt alkalmas.

Már a gamepad megjelenése is utal a megfelelő minőségre, és ha egyszer a kezében tartja, szinte 100% -ban meggyőződhet róla. Ha nem tudod egyszerre megkülönböztetni a minőségi és erős ABS-műanyagot és az arctalan karcoló műanyagot, akkor a kellemes, csúszásmentes, puha tapintású bevonatot nem lehet összetéveszteni semmi mással – pontosan a hátoldal felülete készül így, amelyet a játékos tart.

a vezérlők elrendezése itt is ugyanúgy történik, mint az Xbox-on, a botok átlós elrendezésével. A botok alapszíne élénk narancssárga. Az okostelefon-klipsz rendkívül sokoldalú – különböző átlójú készülékek, köztük nagyobb, 6 hüvelykes vagy még annál is valamivel nagyobb átlójú készülékek tartására használható. A tartó hátulján található további drótrögzítő biztosítja a biztonságos fogást és felszerelést. A legjobb az egészben, hogy levehető, hogy egyetlen mozdulattal teljesen eltávolítható legyen, így könnyedén használhatja a számítógépén, majd ugyanilyen könnyen visszateheti.

Az alján található lehajtható állvány, amellyel a készüléket az asztalra állíthatja, és így csökkentheti a kezére nehezedő terhelést, mivel egy gamepad és egy okostelefon tandemje elég nagy súlyú lehet. A súlypontot gondosan kiszámítottuk, így még egy súlyos okostelefon sem lesz aránytalan a gamepadhoz képest.

A gamepad és a számítógép vagy hordozható eszköz közötti vezeték nélküli kapcsolatnak két típusa van. PC vagy laptop esetén egy miniatűr vevőegységgel rendelkezik, hasonlóan azokhoz, amelyeken keresztül a vezeték nélküli egerek és billentyűzetek működnek. Bluetooth-kapcsolat az okostelefon operációs rendszeréhez.

Az előlap középső részén három vezérlőgomb található, amelyek megnyomásával az üzemmódok változnak. a gamepad támogatja a két legfontosabb és leggyakrabban használt API-t – X-Input és Direct Input. Az üzemmódokat és állapotokat a LED kijelzők tükrözik. Ha az okostelefon klip van rajta, összehajtogatva a felhajtható klipsz alatt rejtőzik.

Saját újratölthető akkumulátorral működik, amely a kapacitás és az energiafogyasztás nagyon jó kombinációjával rendelkezik. Tehát a gamepad akár 20 órán keresztül is képes működni. A töltés a micro-USB aljzaton keresztül kevesebb mint 2 órát vesz igénybe.

Az Artplays AC55 gamepad egy szép átlátszó tokban érkezik, amely védőhátlappal rendelkezik, amely megakadályozza a szállítás közbeni sérüléseket. USB töltőkábel és dokumentáció mellékelve.

Előnyök

 • Kiváló minőségű kivitelezés, tetszetős design;
 • A puha tapintású bevonat a hátoldalon;
 • Támogatja az X-bemenetet, a közvetlen bemenetet;
 • Két vezeték nélküli csatlakozási lehetőség – Bluetooth és rádióvevőn keresztül;
 • Biztonságos, de levehető okostelefon-tartó;
 • LED üzemmódjelzők;
 • jól átgondolt ergonómia;
 • Lenyűgöző akkumulátor-üzemidő viszonylag gyors töltés mellett.

Hátrányok

 • rövid automatikus kikapcsolási időzítő;
 • Újra kell csatlakoztatni, ha a gamepad hibernált üzemmódba kerül.

Xiaomi Feat Fekete lovag X8pro

Értékelés: 4.8

XIAOMI FEAT FEKETE LOVAG X8PRO

Most lépjünk egy lépéssel feljebb a gamepadok minősége, funkcionalitása és általános “hűvössége” szempontjából, és fontoljuk meg a FlyDiGi X8 Pro feltűnő modelljét. Az eltérés az alcímben szereplő névben nem véletlen.

Ezt a modellt a Flydigi Lab tervezte és készítette., A minőségi számítógépes perifériák vezető gyártója 2008 óta. A Xiaominak csak pénzügyileg van köze hozzá – a crowdfunding kampány szponzori pénzének oroszlánrészét. Ezért a név azt jelzi, hogy “Feat”, azaz “Featuring”, azaz oroszul “képviseli”. És az összes szellemi és gyártási fejlesztés kizárólag a Flydigi Lab csapatának érdeme. Ezért a különböző piactereken különböző neveket találhat, beleértve a legrövidebb FlyDiGi X8 Pro-t a Black Knight előtag nélkül, de meg kell érteni, hogy ugyanarról a modellről beszélünk.

Az X8 Pro nem különösebben drágább, mint a fent leírt Artplays AC55 gamepad, de egy gyors pillantás a specifikációkra elég ahhoz, hogy lássuk, hogy egy magasabb kategóriás eszközzel van dolgunk. Ez már a látványos dizájnból is kitűnik, amely egyértelműen a részletekre való gondos odafigyelést mutatja.

Olvasson tovább  A 7 legjobb LG okostelefon

A készülék mérete – 155x103x64 mm, súlya – 220 g. Tartós fekete ABS műanyagból készült. Visszafogott, mégis feltűnő és figyelemfelkeltő absztrakt nyomatok a tollak felületén. Egyszerre dekoratív funkcióval és az ujjlenyomatok elrejtésével is rendelkezik. A vizuális hatást növeli a kezelőszervek színes kialakítása – kék a bal oldali botkormányon a jobb oldali fekete ellenében (átlósan elrendezve, mint egy Xbox gamepad), valamint az XYBA gombok kék háttérvilágítása.

Ez a modell kivételesen érzékeny 6 tengelyes giroszkópokat használ a markolatok belsejében. Ők felelősek a mozgás pontos észleléséért és a játékban való közvetítéséért. Bluetooth 4 a játékvezérlő csatlakoztatásához.0 vagy vevő 2.4G. Kompatibilis az Androiddal, a Windowssal és még a Steammel is. Zökkenőmentesen használható VR-élményekhez is. Az iOS-szel kompatibilis, de a hivatalos tanúsítvány MFI (Made For iPhone) eszköz nem rendelkezik, és ez csalódást okoz az “Apple” okostelefonok felhasználóinak.

Beépített 300mAh akkumulátorral működik. Egy teljes feltöltés 8-10 órányi folyamatos játékra vagy akár 80 óra készenléti időre elegendő. A teljes feltöltés 3-4 órát vesz igénybe.

Előnyök

 • a Xiaomi védnöksége alatt készült;
 • a gyártó innovatív megközelítései, amely számos szabadalmaztatott találmányt birtokol;
 • Kiváló minőségű építés és anyagok
 • minőségi kézműves munka;
 • beépített hattengelyes érzékeny giroszkóp;
 • biztonsági zár a viselhető kütyühöz;
 • két vibrációs motor rezgési teljesítményével rendelkezik;
 • Aero egér funkció giroszkópok alapján;
 • Kompatibilis különböző platformokkal, beleértve a Steamet és a VR-élményeket;
 • szemet gyönyörködtető design.

Hátrányok

 • nincs hivatalos MPI-tanúsítvány, bár a gyártó állítása szerint kompatibilis az iOS rendszerrel.

Mad Catz C.T.R.L. R Mobile Gamepad

Értékelés: 4.8

Mad Catz C.T.R.L. R Mobile Gamepad

A következő a felülvizsgálatunkban a szinte ikonikus Mad Catz C sorozat már nagyon olcsó gamepadja.T.R.L. Emellett sokoldalú, így okostelefonos vagy PC-s/laptopos játékra is alkalmas. Az R jelölés Android kompatibilitást jelent. Az Apple készülékek számára külön verziója van, amely R helyett I kódolású.

Ezt a modellt is az Xbox 360 vezérlők funkcionális stílusában tervezték, átlós bot elhelyezéssel. A műanyag kiváló minőségű, felső felülete fényes, alsó felülete matt. Ez nem egy rossz kombináció, mivel a matt felület a markolat alján csökkenti a csúszást a kezében. De nem mindenki szereti a fényes felsőrészt, ráadásul a karcolások, karcolások és ujjlenyomatok sokkal jobban láthatók. A piros Mad Catz logó a jobb oldali “agyaron” látható.

Az irányítás minden lényeges elemet tartalmaz: négy XYBA, egy D-Pad, két analóg bot, két hüvelykujjas bot, két shifft… A pálcák kellemes tapintásúak, világos vonallal és függőleges nyomással. A panel közepén található kerek bekapcsológomb, amely vezeték nélkül csatlakozik a számítógéphez vagy okostelefonhoz. A nem feltűnő kék fény bekapcsol párosításkor. A Start és a Vissza gombok szegélyezik. Számos értékesítési pontja közül az egyik a multimédiás gombkonfiguráció, amely a Raiju-t automatikusan távirányítóvá alakítja.

Az okostelefon a csomagban található levehető csúszó konzollal rögzíthető a gamepadhoz. Maga a konzol egy menetes rögzítéssel csatlakozik a vezérlő testéhez. Az érintkezési felületeken bordázott gumival ellátott csúszópárkányok 4-6 hüvelyk átmérőjű viselhető eszközöknek adnak helyet.

Az eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakozik a számítógéphez vagy a viselhető eszközhöz. Támogatott 4. szabvány.0 és még az elavult Bluetooth 3.0, ami biztosan tetszeni fog a régebbi generációs számítógépek tulajdonosainak.

Ez a modell két AAA elemmel (vagy újratölthető elemekkel) működik. Egy készlet akár 40 órányi játékra is elegendő. Az elemtartóban található egy micro-USB aljzat. Az első gondolattal ellentétben nem játszhatsz úgy, hogy a gamepadot ilyen módon csatlakoztatod áramforráshoz. Ez a kapcsolattípus kizárólag újrafrissítésre szolgál, ha Ön a következőkre kíván vagy kell.

A csőd és a Mad Catz eladása miatt a felhasználók által megszokott márkás alkalmazás eltűnt a hivatalos Apple és Google üzletekből. Ez némi nehézséget okozott a kompatibilis és megfelelő játékok megtalálásában, de a megoldások megtalálása nem lesz túl nehéz.

A

 • a műszaki kivitelezés minősége;
 • Szép és jellegzetes ütés a botok függőleges lökésével;
 • multimédiás gombok blokkja;
 • Visszafelé kompatibilis az elavult Bluetooth 3 szabvánnyal.0;
 • Meglehetősen erős rezgőmotorok az “agyarakban”;
 • vonzó megjelenés.

Hátrányok

 • Nehéz megtalálni a tartalmat a gyártó csődje és a hivatalos alkalmazás eltűnése miatt az Apple és a Google üzletekből.

Razer Raiju Mobile

Értékelés: 4.9

RAZER RAIJU MOBIL

A legjobb okostelefonos játékhoz való legjobb gamepadok áttekintése, hagyományosan a csúcsmodell, amely messze elmarad az összes előzőtől, mind teljesítményben, mind osztályban, és várhatóan az árban is. Már a név önmagában – Razer – is hangosan utal arra, hogy ez valami különleges, legalábbis.

Érdemes rögtön elmondani, hogy ezt a modellt inkább PC-s és Android-alapú játékokra tervezték, és nem annyira alkalmas a PC és az Android-alapú mobil eszközökkel való használatra. Kétféleképpen csatlakozhat Android eszközökhöz: vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül vagy vezeték nélkül USB Type-C-n keresztül. Az előbbi előnye, és a vezetékes kapcsolat garantálja a sebességet és a villámgyors átvitelt, ami valódi különbséget jelenthet a versenyszerű játékokban. A csatlakozási módokat a hátoldalon található egyszerű karral válthatjuk át.

A funkcionalitás tekintetében a Razer Raiju Mobile őszinte tiszteletet parancsol. Egy igazi fegyver a mobil eSport számára. Az alapvető vezérlőgombok, botok és a keresztléc mellett vannak alapvető triggergombok és számos extra is. a tollvonások egy egyszerű reteszelő mechanizmussal lerövidíthetők, a készüléket tapasztalt játékosok számára beállítva, a reakcióidő és a finom motoros készségek finomítása megnövekedett. Másrészt csökkentheti a bot érzékenységét – ez egy gyakran használt trükk, hogy a mesterlövész puska célzása megbízhatóbbá váljon, de nem ez az egyetlen módja a beállításnak.

Mint minden prémium elektronikai termék, a Raiju Mobile is kivételes figyelmet fordít a részletekre. A gamepad hátlapja rovátkolt gumi anyaggal van ellátva, amely olyan érzés, mintha a tenyeréhez formázták volna. Maga a műanyag test tartós és mégis durva, matt textúrával, amely nem csúszik, és nem hangsúlyozza az ujjlenyomatokat és a kisebb karcolásokat. A markolat legfeljebb 79 mm szélességű mobilkészülékeket képes befogadni.

Az akkumulátor élettartama is dicséretes, egyetlen feltöltéssel közel 24 óra folyamatos használatot tesz lehetővé. Töltés – USB Type-C kábelen keresztül. Két szabványos kábelt tartalmaz – egy rövid és egy hosszú kábelt. A kábelek csúcsminőségűek – szövetbe csomagolva és megerősítve a legveszélyeztetettebb helyeken.

A

 • márka;
 • prémium osztály;
 • Kivételes minőség;
 • funkcionalitás
 • Vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási módszerek;
 • kioldó vezérlés;
 • A bot érzékenységének beállítása;
 • teljes készlet.

Hátrányok

 • túlzó ár.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: