Oroszország 9 legjobb okostelefonja

Sajnos Oroszországnak nincsenek olyan üzemei, amelyek kifinomult mikroelektronikát gyártanának, hacsak nem katonai célokra. Az üzletekben azonban még mindig lehet találni orosz okostelefonokat. Hogyan?? Ez valójában nagyon egyszerű. Csak a márkák valójában oroszok, míg a készülékeket Kínában gyártják. Ez az a hely, ahol ezeket az eszközöket valójában úgy tervezték. Ismerkedjünk meg a legjobb orosz okostelefonokkal.

A legjobb orosz okostelefonok értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb orosz okostelefonok értékelése 1 Highscreen Power Five Max 2 8 118 €
2 Yandex.Telefon 9 990 €
3 BQ 6200L Aurora 9 990 €
4 YotaPhone 2 14 990 €
5 INOI 5i Pro 5 837 €
6 BQ 6015L Univerzum 8 489 €
7
 • NX PAY 4G
 • 4 759 €
  8 BQ 5516L Twin 5 990 €
  9 Digma HIT Q500 3G 2 817 €

  Ez a felülvizsgálat a termékleírások elemzésén alapul a thesmartphones/website weboldalon.

  Highscreen Power Five Max 2

  Értékelés: 4.9

  Highscreen Power Five Max 21

  A Highscreen márka jól ismert a nagy kapacitású akkumulátorral rendelkező okostelefonok rajongói számára. Régebben rekordméretű akkumulátor-kapacitású készülékeket forgalmazott alatta. Kár, hogy az orosz céget később utolérték és megelőzték a kínaiak, akik korábban nem törekedtek az akkumulátor élettartamának növelésére.

  A legjelentősebb Highscreen alkotás jelenleg a Power Five Max 2. Ez a készülék az Android egy meglehetősen friss verzióját futtatja. A hátlapján talált egy helyet a kettős kamera számára. És nem, meg kell mondani, nem a legrosszabb! De nem elég ahhoz, hogy legyőzzék a sokkal előkelőbb versenytársakkal elért eredményeket, még hasonló árcédulával is. A második modul itt a segédmodul, és gyakorlatilag üresen áll. Elméletileg a háttér elmosására kellene szolgálnia, de itt nem valósul meg a szoftver szintjén. A fő érzékelő felbontása 16 megapixeles. Felejtsd el a sötétben való fényképezést, természetesen, mivel a rekesznyílás nem tágra nyitott. Ami az előlapi kamerát illeti, fele akkora felbontással rendelkezik, de valahogy az általa készített szelfik sokkal jobb minőségűek.

  Ennek a modellnek az előlapján nemcsak egy “előlap”, hanem egy 6 hüvelykes IPS-kijelző is található. Nincsenek kivágások, ésszerűen tisztességes keretezéssel. Mindez az okostelefont gigantikussá teszi. De nem csoda, hiszen a hátlap alatt egy 5000mAh-s akkumulátor található. Újratöltése micro-USB csatlakozóval történik. Sajnos. Miért, uraim a cég Highscreen, úgy dönt, hogy felszerelni az új eszköz elavult interfész? Örülök, hogy van 3,5 mm-es csatlakozó. Az orosz vállalatok megértik, hogy nem minden fogyasztó akar teljesen átállni a vezeték nélküli fejhallgatóra. Egyébként, ha csatlakoztat egy fejhallgatót, FM-rádió válik elérhetővé. Egy szép bónusz.

  A vezeték nélküli modulok tekintetében a készülék támogatja az LTE és a Wi-Fi 802.11n. A készülék NFC-chippel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a készülékkel fizetni tudjon a vásárlásokért.

  Előnyök

  • Nem rossz IPS kijelző;
  • Alacsony költségek;
  • Van egy FM rádió;
  • Támogatja az NFC-t;
  • Nagyon erős processzort használ;
  • Tisztességes mennyiségű memória;
  • Nagyon nagy kapacitású akkumulátor;
  • Van ujjlenyomat-olvasó.

  Hátrányok

  • A súlya eléri a 220 g-ot;
  • Beépített micro-USB csatlakozó;
  • A hátlapi kamera minősége nem mindenkinek felel meg.

  Yandex.Telefon

  Értékelés: 4.8

  JANDEX.phone.webp

  A legvitatottabb eszköz a kínálatunkban. Ez nem a specifikációknak, hanem az okostelefon eredetének köszönhető. Nagy kétségek vannak afelől, hogy a Yandexnek bármi köze lenne a készülék fejlesztéséhez. Valójában az orosz cég csak a saját tulajdonú burkolatát tette rá. Szakemberei még a második hátsó kamera működéséhez sem tudták eléggé átgondolni a szoftvert – valójában itt csak egy lencse működik, amely alatt egy 16 megapixeles érzékelő rejtőzik. Apropó, a rekesznyílás csak f/2-re van nyitva.2. Ez azt jelenti, hogy jobb, ha nem használja a fényképezőgépet rossz fényviszonyok között.

  Most a Yandex.A telefon” 8 ezerért árulják. RUB. Úgy tűnik, hogy mindenképpen megéri a pénzt (eredetileg érezhetően drágábban adták el). Ez nem egy elég rossz okostelefon, fém és üveg testtel. A kínai gyártó két SIM-kártyahelyet vezetett be a készülékbe, míg a Yandex egy tálcakihúzó klipszet adott hozzá, amelyet a neve kezdőbetűjének formájára terveztek.

  A szerkentyű mérete közepesnek nevezhető. Ugyanez a súly. A készülék előlapja egy IPS-kijelző, amelynek képátlója 5,65 hüvelyk, felbontása 2160×1080 pixel. Az Android 8 felelős azért, ami a képernyőn történik.1. Frissítés a legújabb verzióra nem tud várni. Ez az eszköz alacsony eladásainak köszönhető – a Yandex csak veszteséges új szoftvereket fejleszteni hozzá.

  Az itt használt processzor Snapdragon 630. Teljesítménye elégséges a többé-kevésbé stabil működési rendszerhez. De ha nagyszámú alkalmazást telepít, a rendszer lemaradhat. Ez azonban szinte minden orosz okostelefon számára szerencsétlenség, mivel egyáltalán nem zászlóshajók.

  Ez a modell 4 GB RAM-ot és 64 GB állandó memóriát kapott. Ha ez utóbbi nem elegendő, behelyezhet egy microSD-kártyát. A készülék teste alatt is számos vezeték nélküli modul rejtőzik. Az internethez való csatlakozáshoz használhatja az LTE és a Wi-Fi 802.11ac, a vásárlások kifizetéséhez pedig NFC. A gyártó által megmentett – a “kékfogú”, itt csak a negyedik változatot használják.

  Sok orosz nem hajlandó olyan okostelefonokat vásárolni, amelyek minimális kapacitású akkumulátort tartalmaznak. Ez lehet az oka annak, hogy a Yandex.A “telefon” 3050 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet. USB Type-C-n keresztül töltődik. Van még egy 3,5 mm-es audio jack a készüléken, ami nem lehet nem tetszeni.

  Előnyök

  • Nem feledkezhetünk meg az ujjlenyomat-érzékelőről sem;
  • Modern csatlakozót használ;
  • Tisztességes mennyiségű memória;
  • A nagy sebességű vezeték nélküli hálózatok támogatottak;
  • Van NFC-támogatás;
  • Szép kiállítás;
  • Megfizethető árcédula.

  Hátrányok

  • Nem a leghosszabb akkumulátor-üzemidő;
  • Nem a legjobb márkájú héj;
  • Egy egyszerű elülső kamera;
  • Egyes példányok kisebb hibákkal rendelkeznek.

  BQ 6200L Aurora

  Értékelés: 4.7

  BQ 6200L AURORA.webp

  Az orosz BQ cég okostelefonjai általában örülnek az alacsony költségeknek. Ez azt jelenti, hogy ezek általában a legmodernebb készülékek, jó specifikációkkal. Különösen a 6200L Aurora tekinthető ilyennek. Ez a készülék keret nélküli kialakítást kapott, az elülső kamera és számos érzékelő az úgynevezett monobrowban – egy alakú kijelzőkivágásban – kapott helyet. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került, és van egy kettős kamera is. És mindezt mindössze 10 ezerért … rubel.

  A készülék munkája Android 8.1. A világhálóhoz való hozzáférés LTE és Wi-Fi 802.11ac. Sajnos a többi vezeték nélküli modul listája a kékfog negyedik verziójára korlátozódik. A gyártó elutasította az NFC-t az árcédula csökkentése érdekében.

  A fényképekhez és videókhoz a készülék kettős kamerát használ. Úgy tűnik azonban, hogy csak egy lencse működik, amely alatt egy 16 megapixeles érzékelő található. Itt nincs optikai stabilizátor, így a videózás bizonyos problémákat jelent. Érdekes, hogy egy hasonló érzékelőt építettek be a “frontális. Az arcfelismerő funkciót minden probléma nélkül működteti.

  Meg kell jegyezni, hogy az okostelefon nehéznek bizonyult. A súlya 197g. Ez annak köszönhető, hogy itt egy nagyon nagy IPS-kijelző van jelen – átlója eléri a 6,2 hüvelyket. A képernyő képaránya 18,5:9, felbontása 2246×1080 pixel. Figyelemre méltó paraméter, de lehetetlen nem észrevenni, hogy a processzor MediaTek He

 • o A P60-nak keményen kell dolgoznia egy ilyen kép feldolgozásához.

  Ami a legtöbb kritikát kapja ezzel az okostelefonnal kapcsolatban, az a 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiánya. Az ügyfélnek vezeték nélküli fejhallgatót kell használnia. Vagy csatlakoztassa őket a mellékelt USB Type-C adapteren keresztül.

  Előnyök

  • Van ujjlenyomat-olvasó;
  • Egy jó kijelző;
  • Az ár nem nevezhető magasnak;
  • Nem rossz elülső kamera;
  • USB Type-C csatlakozót használnak;
  • A nagy sebességű vezeték nélküli hálózatok támogatottak;
  • Nem rossz mennyiségű memória.

  Hátrányok

  • Nincs 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Az okostelefon meglehetősen súlyos;
  • Nincs NFC-chip;
  • Nem túl magas akkumulátor-üzemidő.

  YotaPhone 2

  Értékelés: 4.6

  YOTAPHONE 2.webp

  Mindenképpen a legszokatlanabb képviselője a választékunknak. Melyik másik okostelefon büszkélkedhet elektronikus papíron alapuló kiegészítő kijelzővel?? Elmondható, hogy ez a készülék egyesíti az okostelefon és a könyvolvasó funkcióit. Természetesen minden versenytársa képes könyvek megjelenítésére is, így a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy olvassa. De itt ez a folyamat nem okoz nagy szemterhelést, és gyakorlatilag nem terheli az akkumulátort.

  A YotaPhone 2, és nem a folytatása, amely egy okból került be a rangsorunkba. Ez egy igazán orosz eszköz. Sajnos a YotaPhone 3 gyártását a kínaiak vásárolták meg, és az orosz fejlesztőkből csak a szoftver maradt.

  Meg kell jegyezni, hogy a YotaPhone 2 kiadása már régen megtörtént. Ebben a tekintetben nehéz megtalálni a készüléket az értékesítésben. Meglepő, hogy a szerkentyűnek még mindig nagyon magas az ára – gyakran 15 ezer forintot kérnek érte. Beépített micro-USB csatlakozóval rendelkezik; – Nem drága (az értékesítés kezdetén kétszer olyan drága volt). Nos, joguk van hozzá, mert a készülék még mindig egyedi.

  A szomorú az, hogy ezt az okostelefont az Android lassan öregedő verziója hajtja. Képet ad ki egy 5 hüvelykes F felbontású kijelzőn

   l HD. A képernyő jó tulajdonsága, hogy energiatakarékos, mivel AMOLED technológiával készült.

   Az okostelefon képes a nagysebességű vezeték nélküli hálózatok támogatásával wow-ra. Ráadásul még NFC chip is van… A készülék kifejlesztésének idején nem volt igazán népszerű! Nem feledkezhetünk meg a GPS navigációról sem, amelyet az orosz műholdak támogatásával egészítettek ki.

   Egyébként a készülék teljesítménye még mindig nem lenyűgöző. Négymagos processzort használ, amelyet csak a magas órajel ment meg. A váz alatt 2 GB RAM és 32 GB állandó memória rejtőzik. A legszomorúbb dolog a microSD kártyahely hiánya. Emiatt jobb, ha nem próbál nehéz alkalmazásokat telepíteni ide, mert sok helyet foglalnak el a fényképek, videók és zenék.

   Negatív érzelmeket is kivált a YotaPhone 2-ben használt kamera. Csak 8 megapixeles, ami a modern szabványok szerint közel sem megfelelő. Ha azonban az a célod, hogy képeket készíts az Instagramra, nem lesz gond. A szelfikre azonban nem kell gondolni.

   Előnyök

   • Van egy második, e-ink alapú kijelző;
   • Az orosz szoftverek szokatlan jellemzői;
   • A költségek nem nevezhetők megfizethetetlennek;
   • Viszonylag kis méret és súly;
   • Jó AMOLED kijelző;
   • FM-rádióval rendelkezik;
   • Támogatja az LTE hálózatot és a Wi-Fi 802.11ac;
   • Van egy NFC-chip.

   Hátrányok

   • Csak egy SIM-kártyahely;
   • Undorító elülső kamera;
   • Nincs hely a memóriakártyán;
   • Az operációs rendszer régebbi verziója;
   • Mikro-USB csatlakozót használ;
   • Gyenge processzor;
   • Kis RAM;
   • Nincs ujjlenyomat-olvasó.

   INOI 5i Pro

   Értékelés: 4.5

   INOI 5I PRO.webp

   Leggyakrabban az orosz okostelefonokat nagyon kevés pénzért adják el. Ellenkező esetben egyszerűen nem lenne kereslet, mert nem lehet őket semmi egyedinek nevezni. Mi az, ami például kiemelkedik az INOI 5i Pro? De eladja, mint neki, hogy csak 7 ezer embert kérdezzen. RUB. Az ilyen eszközök vásárlói egyáltalán nem aggódnak amiatt, hogy az 5,5 hüvelykes kijelző felbontása csak 1280×640 pixel. Micsoda különbség, hiszen a készüléket elsősorban hívásokra és a közösségi hálózatokhoz való hozzáférésre fogják használni.

   Költségvetési státusza ellenére a készülék megkapta az Android 8 operációs rendszert.1 – Egy nagyon friss verzió. Két SIM-kártya foglalat is van, ami szintén nem mellékes. Internet-hozzáférés LTE hálózaton keresztül. Vagy Wi-Fi 802.11n ha hirtelen elfogyott a forgalom. Bluetooth 4 is van.0. Sok vásárló azonban inkább a hagyományos vezetékes fejhallgató-csatlakozást használja, mivel ezzel nincsenek problémák.

   Állóképek és videók készítéséhez látszólag kettős kamerát használ. Azonban inkább a fényképezéshez, mert a videók nagyon közepes minőségűek. Ami a “front end”-et illeti, az még kevésbé lenyűgöző. Az 5 megapixeles felbontás alig elegendő a videohívásokhoz.

   A készülék testén két csatlakozó található. Az első a fejhallgató csatlakoztatására szolgál, míg a második egy micro-USB. Nos, ismét be kell helyezni a vezetéket a töltőből a második vagy akár a harmadik alkalommal. És ezt gyakran kell majd tennie, mert 2850 mAh kapacitású akkumulátort használ.

   Valójában ez egy tipikus költségvetési telefon. Ezt bizonyítja a MediaTek MT6739 processzor jelenléte, amely soha nem ragadta le a csillagokat az égről. Az okostelefon 2 GB RAM-mal és 16 GB állandó memóriával rendelkezik. Jó, hogy legalább egy microSD-kártya foglalat van benne. Enélkül az INOI 5i Pro biztosan nem került volna be a felülvizsgálatunkba.

   Előnyök

   • Van egy FM rádió;
   • Nem az operációs rendszer legrégebbi verziója;
   • A képernyő jól látható a napsütésben;
   • Az LTE hálózatok támogatottak;
   • Kis méret és súly;
   • Nagyon alacsony költség.

   Hátrányok

   • Nincs NFC-chip;
   • Nincs ujjlenyomat-olvasó;
   • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
   • A kijelző felbontása mindössze 1280×640 pixel;
   • Gyenge processzor;
   • Kis emlék;
   • Mikro-USB aljzatot használnak.

   BQ 6015L Univerzum

   Értékelés: 4.4

   BQ 6015L Universe.jpeg

   Az orosz cég BQ – ez lehet a legtermékenyebb okostelefon-gyártó. A valóságban persze egyszerűen csak megrendeli a készülékeket a kínai beszállítóktól, majd márkázza őket, de erről nem gondolhatunk semmit. Mivel az ilyen prolificacy a mi értékelés kapott annyi, mint három eszköz a BQ. Az egyik a 6015L Universe. Ez a készülék mindenkinek tetszeni fog, aki alacsony áron keres egy keret nélküli okostelefont könnycseppes nyakkivágással. A képernyő viszonylag alacsony felbontását azonban el kell viselnie. Csak 1528×720 pixeles. A pixelesedés azonban nem észrevehető, így aligha fog bárkit is aggasztani ez a probléma.

   A készülék Android 8.0. A tálcájába két SIM-kártya illeszkedik. Nem nélkülöz LTE modult, így tisztességes sebességgel szörfözhet a weben. Wi-Fi, Bluetooth és még NFC is van benne.

   A készülék hátlapján a szokásos kameramodul található, amely egy 13 megapixeles érzékelőből áll. Érdekes módon az elülső kamera felbontása még valamivel magasabb is. Ez arra utal, hogy a BQ 6015L Universe elsősorban szelfik készítésére készült, nem pedig tájképek fotózására. Ez az olcsó készülék ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve, hogy megvédje a fényképeket a kíváncsiskodó szemektől, és igazi szemet gyönyörködtető.

   A készülék alatt egy okta-core Snapdragon 435 processzor rejtőzik. Tisztességes mennyiségű erőtartalékkal rendelkezik. Ez a chipkészlet minden bizonnyal jobb, mint a MediaTek olcsó alkotásai. A készülék 3 GB RAM-ot és 32 GB állandó memóriát is kap. Ha az utóbbi kapacitása nem elegendő, használhatja a microSD-kártya foglalatát; a rendszer legfeljebb 128 gigabájtos meghajtót érzékel.

   Talán ez nem is rossz okostelefon. Megéri a pénzt, amit kér, még az eladáson kívül is. Csak a kijelző alacsony felbontását és a töltő csatlakoztatásához használt öregedő csatlakozót kell elviselnie. De a készüléket nem fosztották meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozótól sem!

   Előnyök

   • Nem az operációs rendszer legrégebbi verziója;
   • Olcsó;
   • A képernyő széles betekintési szögekkel rendelkezik;
   • Az NFC támogatott;
   • LTE-hálózatokon működik;
   • Szép elülső kamera;
   • Ujjlenyomat-olvasó.

   Hátrányok

   • Alacsony felbontású kijelző;
   • Mikro-USB csatlakozót használ;
   • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő.

   Digma
  • NX PAY 4G
  • Értékelés: 4.3

   DIGMA<li></div><p>NX PAY 4G.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/08/53316666193691-529-.jpg” height=”400″></p><p>És ez egy még olcsóbb okostelefon. Tehát még elnézőbben kell kezelni. Ezt a modellt olyan idősek számára tervezték, akiknek nincs szükségük kiterjedt funkcionalitásra. Szintén Digma</p><li>Az NX PAY 4G-t rendszeresen vásárolják az iskolások. Az LTE-hálózatokon keresztül történő internet-hozzáférés lehetőségét mindenképpen értékelni fogják. Az operációs rendszer viszonylag friss verziójával is elégedettek lesznek.<p>Meg kell jegyezni, hogy ez az okostelefon kiderült, hogy súlyosan. És egyáltalán nem világos, hogy mi ennek az oka. A készülék előlapján nem különösebben nagy a kijelző, átlója mindössze 5,5 hüvelyk. A 2900mAh akkumulátor nem lehet nehéz sem. És biztosan nem befolyásolja a műanyag burkolat súlya. Nos, csak találgatni lehet..</p><p>A rendkívül alacsony ár ellenére a készülék ujjlenyomat-olvasót kapott. Természetesen az egyik legelső generációhoz tartozik, de a jelenlétének ténye nem tud nem örülni. A termék NFC-chippel is rendelkezik. Ami azt jelenti, hogy a normál üzletekben történő vásárlások kifizetésére is használható. Az itt található vezeték nélküli modulok listáján szerepel a Bluetooth és a Wi-Fi is.</p><p>Az lehet a benyomása, hogy ez egy nagyszerű okostelefon, amelynek nincsenek hibái. De nem véletlenül zárja le a választásunkat. Az orosz cég alkotása egy szerény négymagos MediaTek MT6739 processzorral rendelkezik. Mindenképpen ne várjon tőle csodákat. Még kínosabb a 2 GB RAM és a 16 GB állandó memória. Egy ilyen okostelefon megvásárlásával biztosan el kell felejtenie a nehéz alkalmazások telepítését.</p><p>Fentebb leírtuk, hogy az emberek hogyan fogják ezt a készüléket a legjobban szeretni. A többieknek nem kellene ezt megvenniük. Különösen a vásárlás lehetősége biztosan nem érdemes megfontolni azokat, akik okostelefont fognak használni a fényképezéshez. Az a tény, hogy csak egy 8 megapixeles kamerát használ. Látszólag kettős, de valójában a második modult alig használják. Ami az “előlapot” illeti, nincs miről beszélni, mert 2 megapixeles érzékelővel rendelkezik.</p><h4>Az érdemek</h4><ul><li>Van ujjlenyomat-olvasó;</li><li>Nagyon alacsony ár;</li><li>Az LTE hálózatok támogatottak;</li><li>NFC-vel rendelkezik;</li><li>Nem a legrosszabb IPS kijelző;</li><li>FM rádió áll rendelkezésre;</li><li>Az Android meglehetősen friss verziója.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Mikro-USB aljzatot használnak;</li><li>Nagyon kevés memória;</li><li>Van egy gyenge processzor;</li><li>Nem a leghosszabb akkumulátor-üzemidő;</li><li>Nagy súly;</li><li>Undorító kamerák.</li></ul><h3>BQ 5516L Twin</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=BQ 5516L TWIN.jpeg

   Egy másik nagyon olcsó okostelefon. Az orosz üzletekben az ára körülbelül 6 ezer. RUB. Ezért a pénzért butaság nagyszerű funkciókkal rendelkező készüléket kérni. Azonban el kell ismerni, hogy ez a készülék képes meglepő dolgokra. Az 5,5 hüvelykes kijelző felbontása például 1920×1080 pixel. Teljesen F

    l HD egy ilyen olcsó eszközben! Mit akarhatsz még?

    A készülék funkcionalitása Android 8.1. Ez a legtöbb manapság kapható olcsó okostelefonok szabványa. A készülék két SIM-kártya foglalattal rendelkezik. Bár nincsenek telepítve, a készülék alatti mérleg csak 154 grammot mutat. Nem rossz! És ez egy olyan akkumulátorral, amelyet egy elég tisztességes 3080mAh-ra toltak!

    Ha a készüléket fejjel lefelé fordítja, láthatja a két lencsét. Igen, ez egy újabb olcsó okostelefon kettős kamerával. Ahogy már kitalálta, a második lencse alatti érzékelő gyakran üresen áll. Ami a fő optikai egységet illeti, alatta egy viszonylag jó 13 megapixeles érzékelő található. Meglepő módon az előlapi kamera is meglehetősen nagy felbontású. A fentiek azonban korántsem jelentik azt, hogy a készülék tökéletes képet készít. Ha rendszeresen szeretne fényképeket és videókat készíteni, akkor nem egy orosz okostelefont szeretne, hanem valamit a Samsungtól, a Huaweitől vagy legalább a Xiaomitól.

    A vevőnek mindenképpen elégedettnek kell lennie az itt telepített processzorral. Ez egy MediaTek alkotás, de legalább okta-core-os. És a memória mennyisége itt nagyon kicsi. És ha a RAM nem is jelent különösebb problémát, a 16 GB belső tárhely nem teszi lehetővé néhány nehéz alkalmazás telepítését. A zene, fényképek stb. mentéséhez jobb, ha memóriakártyát használsz.

    Ami a vezeték nélküli modulokat illeti, talál egy szabványos készletet belőlük. Ez azt jelenti, hogy a készülék támogatja a Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n és LTE. Sajnos, az orosz vállalatnak fel kellett hagynia az NFC-vel. Nincs infravörös jeladó, de aligha aggódna bárki is a hiánya miatt.

    Előnyök

    • Van ujjlenyomat-érzékelő;
    • Nagyon könnyű;
    • Kiváló IPS-kijelző;
    • Nagyon alacsony költség;
    • Az operációs rendszer meglehetősen friss verziója;
    • Nem rossz elülső kamera.

    Hátrányok

    • Mikro-USB csatlakozót használnak;
    • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
    • Nincs NFC;
    • Nagyon kevés memória.

    Digma HIT Q500 3G

    Értékelés: 4.0

    DIGMA HIT Q500 3G.webp

    A legolcsóbb és meglehetősen régi okostelefon a kínálatunkban. Az üzletekben csak 3 ezerért kérik. Mikro-USB aljzattal rendelkezik;. Még a gombos telefonok némelyikét is magasabb áron árulják! Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a Digma HIT Q500 3G képességei hasonlóak hozzájuk.

    A készülék használatakor előfordulhat, hogy a memória hiánya miatt nem áll rendelkezésre elegendő memória. Az a tény, hogy a beépített tárolókapacitás itt nem haladja meg a 8 GB-ot! Tehát a készüléket csak telefonként szabad használni. A további alkalmazások közül csak a közösségi hálózati klienseket telepítik, és nem minden.

    A készülék a Spreadtrum SC7731 processzor köré épül. Most ez az egyik legolcsóbb négymagos chip. Segítségére van 1 GB RAM. A készülék teste műanyagból készült, részben ezért az okostelefon súlya mindössze 146 gramm. Úgy tűnik, az orosz cég reméli, hogy nagy mennyiségben tudja értékesíteni a készüléket. Ezért jelent meg a készülék öt változata, különböző színekben!

    Az operációs rendszer itt Android 7.0. A kezelőfelület egy egyszerű kijelzőn jelenik meg, az átlója öt hüvelyk. A 854×480 képpontos felbontás nem teszi lehetővé, hogy az okostelefon használatát könyvek olvasására vagy megtekintésére ajánljuk. Ha jobban megnézed, még a pixelesedés is látszik! Továbbá, ez a képernyő nem büszkélkedhet széles látószöggel.

    Leginkább a vásárló Digma HIT Q500 3G fogja felzaklatni az LTE támogatásának hiányát. Ez is egy nagyon régi Bluetooth modult használ. Ez azonban nem számít, a legtöbb esetben ez az eszköz egy vezetékes fejhallgatóhoz csatlakozik. Nos, az NFC-chip egyáltalán nincs ott, mivel nincs ujjlenyomat-olvasó.

    A legegyszerűbb alkatrészek ellenére, amelyekkel ez a készülék rendelkezik, még mindig megvásárolhatja egy idős személy vagy gyermek számára. De természetesen egy ilyen “cső” használatának időtartama nem valószínű, hogy hosszú lesz, hamarosan le akarja cserélni.

    Előnyök

    • Van egy FM rádió;
    • Rendkívül alacsony költségek;
    • Van egy memóriakártya foglalat;
    • Kompakt méret;
    • Alacsony súly;
    • Öt házszín közül választhat;
    • Nem rossz megjelenés.

    Hátrányok

    • Egy egyszerű fényképezőgép;
    • Nincs ujjlenyomat-olvasó;
    • Mikro-USB csatlakozót használ;
    • Nagyon kevés memória;
    • Nagyon gyenge processzor;
    • Gyenge kijelző.

    Következtetés

    Ez egy lista a legjobb okostelefonokról azok közül, amelyek feltételesen orosznak tekinthetők. A YotaPhone 2 nevű termék azonban valóban hazai készülék – ez az egyetlen képviselője a minősítésünknek, amelyet szakértőink fejlesztettek ki. Ez tekinthető a legegyedibb készüléknek is, mivel a versenytársak egyike sem büszkélkedhet második e-papír alapú kijelzővel.

    Olvasson tovább  20 legjobb nagymama telefonok
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: