Oroszország 7 legnépszerűbb csatornák

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Sajnos az elmúlt évben a Most-Things rangsor legtöbb “képviselője” elvesztette nézőinek egy részét (ez a tendencia még 2018-ban kezdődött). Az alább felsorolt csatornák azonban még mindig médiaóriások, és nézőiknek lehetőséget biztosítanak a minőségi televíziós tartalmak élvezésére. Íme a hét legnépszerűbb csatorna Oroszországban.

Amit a telemetriáról tudni kell?

A befolyásos távközlési kutatócégek rendszeresen végeznek összehasonlító elemzéseket a különböző televíziós csatornákról, meghatározva a nézői prioritásokat. A 100 ezer főnél nagyobb lakosságú városok közönségízlését a következőképpen határozzák meg. ember.

A mérőműszer speciális eszközök segítségével méri a 13 ezer fős közönség körében a különböző televíziós csatornákon a különböző műsorok megtekintésének számát, típusát és időtartamát. a csernobili terület több mint 5 ezer hektárnyi területén élő emberek. háztartások. Az adatokat ezután az összes orosz nagyváros lakosaira vetítik át.

Mi a közönség részesedése? Az egy adott csatornát néző nézők százalékos aránya az adott pillanatban bekapcsolt televízióval rendelkező összes nézőhöz viszonyítva. Amint az elmúlt két év adatai mutatják, a tendencia a médiaszemélyiség számára borús: az átlagos napi közönségarány folyamatosan csökkent (és minden korcsoportban).

A legnépszerűbb csatornák az országban

Jelölés hely Csatorna Részesedés az átlagos napi közönségből
A legnépszerűbb csatornák az országban 1 Oroszország 1 9,9 %
2 Első csatorna 9,4 %
3 NTV 6,7%
4 STS 6,2 %
5 Ren-TV 5,2 %
6 TNT 5,0 %
7 5. csatorna 4,8 %

Oroszország 1

Értékelés: 4.9

Oroszország 1

Részesedés az átlagos napi közönségből: 9,9%

A csatorna évek óta vezeti az országot a televíziózás szerelmeseinek nézettségét tekintve. A szovjet televízió hivatalos “utódja”, Oroszország 1 minden ízlésnek megfelelő sorozatok bőségével örvendezteti meg rajongóit, és számuk és minőségük összehasonlítható az ország “óriásaival” ebben a kérdésben – az NTV és a Domashniy csatornák. A nézők körében a legnépszerűbb a híres Dr. House eredeti hazai alternatívája – a “Sklifosofsky” tévésorozat.

Olvasson tovább  A világ 10 legszebb épülete

Bár a filmek csak a második helyen szerepelnek, a csatornának itt is sikerült szép különbséget tennie, hiszen Az utolsó Bogatyr című film vetítésével megnyerte a tévénézők érdeklődését. Ez egy sokatmondó pont, amely egyértelműen meghatározza az Oroszország 1-t preferáló emberek fő korcsoportját – az 55 év felettieket.

Channel One

Értékelés: 4.8

Channel One

Részesedés az átlagos napi közönségből: 9,4%

Bár a minősítés vezetője, a Rosszija 1 nagyobb közönséggel rendelkezik, amely a sorozatokat és a filmeket részesíti előnyben, az Egyes Csatorna szilárdan tartja a kezében a szórakoztató televíziós műsorok népszerűségét. Például a Makszim Galkin által vezetett 3 műsor népszerűségének hulláma töretlenül folytatódik: “A legidősebbek közül a!”A legjobb az egészben!” és a “Hipnózis alatt”. Mindhárom műsor óriási sikert aratott, nemcsak az Egyes Csatornán, hanem bármely más csatornán is.

Érdemes megjegyezni, hogy az Egyes Csatorna mainstream közönsége konzervatív. Még maguk a műsorszolgáltatók is panaszkodnak erre a tényre, mondván, hogy a nézők a hibásak a túl sok kék fényért. Pedig a csatorna folyamatosan új műsorokat kínál a nézőknek, amelyek gyakran messze nem konzervatívak. Erre kiváló példa a japán Sasuke, az orosz nindzsa sportszéria adaptációja. A műsor akadályai annyira félelmetesek, hogy még egyetlen versenyzőnek sem sikerült a döntőbe jutnia…

Az elmúlt évben a csatorna egy kicsit megváltoztatta fő irányát, vagy inkább kibővítette azt – az Első gyorsan kezdte felfedezni az online teret. Ez a lépés lehetővé tette, hogy közel 2%-kal növelje olvasótáborát.

NTV

Értékelés: 4.7

NTV

Átlagos napi közönségarány: 6,7%

Sajnos az NTV, az ország egyik legnagyobb csatornája fokozatosan veszít a nézettségéből. Ennek ellenére még mindig nagyon népszerű a közönség körében, nem utolsósorban a televíziós sorozatnak köszönhetően. Nos, az emberek szeretik a szappanoperákat, és ennyi. Az elmúlt évben a csatorna legjobb vígjátéka a Dinoszaurusz volt, amely enyhe bűnügyi felhanggal, sötét múlttal és kedves lélekkel rendelkező, szokatlan karakterekről szólt. Nem kevésbé élvezetes volt a Gosha Kutsenko főszereplésével készült “mentőautó” sorozat.

Olvasson tovább  Dél-Amerika 15 legmagasabb vulkánja

Akárhogy is nézzük, az NTV veszít a nézettségéből, akárcsak a másik hét legjobb oroszországi tévécsatorna. Bár ez még mindig így van, köszönhetően az érett közönség (45 év feletti nézők) hűségének.

STS

Értékelés: 4.6

STS

Részesedés az átlagos napi közönségből: 6,2%

A csatorna elsősorban a tizenéveseket célozza meg, a 12-17 éves nézők teszik ki a közönség nagy részét. Sajnos az utóbbi időben a CTC nem állt túl jól. Nem utolsósorban a Sárga, fekete-fehér mögött álló produkciós csapat elvesztése, akik olyan tévésikereket hoztak létre, mint az Eleon és a Konyha.

A csatorna aktív kísérletet tett arra, hogy mindent helyreállítson (egyelőre nem tudni, mi lesz a vége) az eredeti Siker című műsor elindításával. Lényegében ez a The Final Four adaptációja, ahol a zenei szakmán kívüliek nemcsak egymással versenyeznek ezen a területen, hanem a túlélés játékát is vezetik. Ki tudja, talán lehetővé teszi, hogy az STS visszanyerje korábbi népszerűségét, bár még most sem panaszkodhat.

Ren-TV

Értékelés: 4.5

Ren-TV

Átlagos napi közönségarány: 5,2%

A National Media Group médiaholding agyszüleménye, amelyet a tévénézők néha tréfásan idegen csatornának neveznek, utalva a nézők számára kínált műsorok sajátosságaira. A Ren TV fő specialitása – sokkoló rejtélyek, misztikus összeesküvések, intrikák, botrányos nyomozások stb. Mit lehet tenni: a Ren-TV támogatói körében nagy a kereslet az “élesítésre”.

De van egy árnyoldala, nem olyan fényes: a túl aktív a szó szokatlan értelmében, vagy inkább, tudományellenes tevékenységek, a csatorna kapott (ha lehet nevezni, hogy) az “Anti-díj” az Oktatási Minisztérium az ország.

TNT

Értékelés: 4.4

TNT

Átlagos napi közönségarány: 5%

A TNT némileg hasonlít az STS-hez a közönség fiatalságát tekintve. Így a TNT a diákok és a fiatal szakemberek (a nézők korcsoportja 18-35 éves) körében népszerű médiaszolgáltatónak számít. Ami a csatorna műsorszolgáltatási irányát illeti, a válasz egyértelmű: a fő hangsúly a szórakoztatáson van. A műsoridő oroszlánrészét különböző vígjáték jellegű műsorok és sorozatok teszik ki.

Olvasson tovább  A 10 legmagasabb épület Szentpéterváron

Mellesleg, néhány ilyen sorozat a médiaművészet egy egész irányzatának igazi előfutára lett – a néző mindenáron való megnevettetése. Ezenkívül a TNT-t a Runet egyik “kedvencének” tartják (a nézettségi adatok számát tekintve vezető helyen áll). Összességében a csatorna internetes nézettsége az összes nézőnek mindössze 2,5%-a.

5. csatorna

Értékelés: 4.3

5. csatorna

Az átlagos napi közönség aránya: 4,8%

A szentpétervári televíziós képviselőnek sikerült “áttörnie” az összes orosz csatorna népszerűségi rangsorának élére is. Tevékenysége során többször is radikálisan megváltoztatta a nézőknek kínált műsorok koncepcióját, a műsortervet a közönséghez igazította.

A csatorna vezetőségének legutóbbi koncepcionális döntése az volt, hogy minden társadalmi és politikai műsort törölnek, és jelentősen csökkentik a szórakoztató műsorok műsoridejét. Ma az 5-ös csatorna mindenféle tévésorozat tömege minden ízlésnek.

Figyelemre méltó, hogy ez a médium elsősorban saját gyártású sorozatokat vetít. Még meglepőbb, hogy olyan népszerűnek bizonyultak, hogy lehetővé tették a csatorna számára, hogy belépjen a nemzetközi televíziós színtérre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: