Cacti felülvizsgálata levelekkel

A kaktuszt a leggyakoribb növények tekintik, mivel nem igényelnek sok vizet, és képesek ellenállni a nagyon súlyos környezeti feltételeknek, de csak egy tapasztalatlan kertész úgy gondolja. A cikkben részletes áttekintést adunk a kaktuszokról levelekkel.

A leveles succulensek osztályai és nevei

A kaktuszok fajtái, nevüket a készülék különböző élőhelyi feltételekhez magyarázza. A kaktuszok közül a legszélesebb körben elterjedt.

  • “PaPhipodium” az emberekben ismert kaktuszként, a “szár” csúcsával. Megérdemli az elismerést, mint a beltéri növények legszokatlanabb képviselőjét, amelyek szövetei képesek felhalmozni a vizet. Még mindig a görögök ezt az osztályt “flotta”. Teljesen igazolja ezt a nevet, mert szélességben a vadonban van, képes 1,5 métert elérni, és a magasság még több. A póker üzem legfeljebb mérföldre érhető el. Ez annak köszönhető, hogy a vastag szár “PaPhipodium” sikeresen felhalmozza a nagy mennyiségű folyadékot. Sokféle növényt a tüskék formájában védi. Ezeket a hegyes farkákat 3 darabra csoportosítják. Ha figyelembe vesszük a növény belső összetevőit, akkor megjegyezhető, hogy átlátszó sejtlé van. A “PaPhipodium” élettartama 3-15 év. A sok fajta közül az ilyen fajták megjegyezhetők: “Madagaszkár Palma”, “Pakhipodium a hangjelzők”, “Pakhipodium Zhai”, “South Pawhipodium”.

  • Egy másik nem kevésbé érdekes és híres kaktusz levelekkel “átkelés”. Számos fajta van, amely különbözik mind az alakjukban, mind a virágzásban és a színben. A “crosii” általános jellemzője azt sugallja, hogy a növény alacsony, viszonylag kis szirmokkal (akár 25 cm), és a tüskékkel szárítja. A tüskék csírázása lehet egy és csoport. A kaktusz sajátossága az, hogy a virágzási időszak végén, az egész fényes árnyalatú, mint ez, az elesett szirmokból származik egy húsos szár kaktuszon. A legtöbb kertész “átkelés”, hosszú és egyedülálló virágok, rövid időtartamú növekedés és fejlesztés. Ez egy olyan növény, amely kellemes szaga van. A kaktuszok fajtákra oszthatók: “Átkelte a szegecselt”, “Átkelés narancssárga”, “Weber átkelés”, “Crossing Godrup” és mások.

  • Képesség növekedni a háztartási körülmények között “Epiphillum” Mindenkinek van, de sajnos, nem mindenki számára érdemes kaktuszot adhat. A kaktusz lapjainak hiánya hosszú, lapos (jöjjön háromszög alakú) száraknál kompenzálódik. Az epifillum hibridek gyakoribbak, így a közelmúltban aktív növekedést jelentett a fajok számában. Szárai a növényben, húsos, a periférián van, vannak jar. Az epipillaum virágok nagyok, és elérhetik a 6 cm-es sugarúkban. A színes gamut nemcsak ismerős árnyalatú, hanem mindenféle túlcsordulás. Egy másik plusz a piggy bank a növény illatos virág.

  • Nem kevésbé eredeti kaktusz, hullámos levelek. A tudósok következtetéseket következtetek, hogy még egy kaktuszhoz hasonló virág, sem kaktusz, mint egy virág. Nagyon nehéz meghatározni a tartozás semmilyen jellegű. De szép lombozat, nagy piros-rózsaszín virágok semmi köze a hagyományos fogalmát „virág”, mert „Epiphillum” – a valódi kaktusz. Az ilyen típusú növény fajtáinak számát csak a színének mérésére mérik.

A színséma nagyon változatos, sok árnyalatot tartalmaz: a pályázati krém fényes vörösre.

Succulents rövid életű lombokkal

A lapos kaktusz gazdag fajtákban, mivel a világ minden táján már akár 300. Ezeket “bemélyedéseknek” is nevezik, a leginkább eldobható növények, amelyek képesek alkalmazkodni minden élőhelyhez. A színtartomány szép scarc: a halványzöldtől a világos zöldig. A szárak megvastagodnak, de közelebb kerülnek a vég felé. A tüskék mind a csoportok, mind az egyik. A húsos szár lehetővé teszi nagy mennyiségű tápanyag felhalmozódását, így a kaktusz teste nagyon lédús.

Succulensek hosszúkás lombokkal

Ezt a fajta kaktitokat a “hosszú távú” jellemzi. Az a tény, hogy az ilyen zamatok gyökérrendszere nagyon erős és fejlett, mivel biztosítania kell, hogy biztosítsa a kaktusz ilyen nagy területét tápanyagokkal és folyadékkal. A növények túlnyomórészt zöldek. Nagy, hosszú levelek.

A hosszú lapokkal rendelkező kaktuszok néhány fajtája kis borsót képezhet a végén, ami véletlenül ehetővé válik.

Succulents egy háromszög lombozat

A lombozat minden híres “Mokhai” -kal büszkélkedhet. Ez az, aki a háromszögletű “Chapelur” zamatok egyik képviselője. Mivel ez a faj más képviselői, nagyon szerény, bárhol csírázhat. A fényes zöld szín miatt a virág jó észrevehető, fényesen megjelenik az arcán. Kis tüskékkel, valamint a kislemezek háromszög alakú hurok (legfeljebb 3 cm) a szár teljes hossza mentén. Az ilyen szórólapok hosszúak, mert a mérete és helye miatt könnyen meghalhat a naptól, de a helyükön gyorsan megjelenik az új.

Hogyan lehet átültetni a zamatokat, olvad a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: