Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

A különböző paraziták által okozott orchideák különböző betegségeinek. Néma cherberry vezethet a virág betegségéhez. Többet fogunk mondani arról, hogyan lehet megszabadulni a parazitáról.

Nézetek

A matematikai chervests elég sokat. Minden biológiai nézetnek van néhány funkciója.

Seaside Torment Cherver

E paraziták egyik képviselője. Elég széles körben elterjedt. Az ilyen típusú Cherwell nősténye hosszúkás törzs. A borítójuk színe – rózsaszínes szürke árnyalattal. A rovarirtó szorosabb vizsgálatával lehetséges, hogy felismerje a fényfákot, amely a megjelenésben hasonlít a lisztre.

A parazita adathordozók speciális sörtéket fednek le. Általában kis méretük van. A hátsó területen vannak olyan hornyok, amelyek a keresztirányú irányban vannak. A biológusok megjegyzik, hogy ezeknek a rovaroknak a hímei és nőstényei számos funkciót tartalmaznak. Érdekes módon a felnőtt férfi személyeknek nincs orális lyuk, ami azt jelenti, hogy a tápláló elemek nem fogyaszthatók. A reprodukció után meghalnak. Ugyanakkor vannak szárnyai, ami jó mobilitással rendelkezik.

A kínos féreg nőstényeinek fontos megkülönböztető jellemzője, hogy nincsenek szárnyai. Általában ezek a női rovarok a telepekkel élő növényeken élnek. Ezek a paraziták tenyésztik a tojásokat. Mielőtt elhalasztja őket, a nőstények különleges elemeket alkotnak a biológiai szubsztráton, ami hasonlít a gyapjú megjelenésére. Ezek az elemek, amelyek az orchideákra néznek, mint egy fehér virágzás, amelyen keresztül sokan elkezdenek arra gondolni, hogy a növényt néhány parazita érinti.

A biológusok megjegyzik, hogy ezek a paraziták eléggé aktívak. Cherwec nem csak jól mozog a virágok és levelek az orchideák, hanem könnyen elérheti a szubsztrátot.

Ha több virágcserép van az ablakpárkányon vagy más helyen, akkor ezek a paraziták azonnal több színben lehetnek.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

A kínzási férgek nőstényei meglehetősen prolifikusak. Kedvező körülmények között ezek a rovarok csak egy szezonban csak 2-4 alkalommal elhalaszthatják a tojásokat. A tojás utáni fejlődés következő szakasza a lárva. Távolítsa el az enyhe cherwell lárváit az orchideán, lehet egy figyelmes megfigyelő. Látják a fehér pelyhek megjelenését. Annak érdekében, hogy a lárva aktívan növekedjen, tápanyagkomponenseket igényel. Ehhez az orchideához kapcsolódik, és elkezdi fogyasztani a gyümölcsleveket.

Az egyik leginkább “kedvelt” élőhelye egy kínos cherler, a szinuszok területe. A virágterület nedvessége és hőmérséklete elég jól illeszkedik a parazita fejlődéséhez és életéhez. A parasitis adatok egy másik biológiai nézete citrus gyötrő cseresznye. Ennek a rovarnak a fontos jellemzője, hogy a természetes viasz specifikus összeomlása van. Ha részletesebben figyelembe veszi a parazitát, akkor lehetséges, hogy meglehetősen vastag sörtéket érzékel a test oldalán. A rovar színe – sárgás vagy barna.

Brushless Torment Cherver

Egy másik biológiai nézet ezeknek a parazitáknak. A rovar nőstényei nagyon sok konkrét titkot osztanak ki, amelynek ragadós konzisztenciája van. Ez az anyag hozzájárul ahhoz, hogy a gomba megjelenjen az orchideán. A virág zsíros károsodása a parazita nőstényeit hozza létre.

Van egy rózsaszín vagy narancssárga hívójuk. Ugyanakkor a női egyének kissé nagyobb férfiak.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Okok és jelek megjelenése

Oksági tényezők, amelyek az orchideák vereségéhez vezethetnek enyhébb hajókirándulásokkal, több. A szakemberek megjegyzik, hogy ez a betegség gyakrabban fordul elő az évszakok számára, Amikor a szennyezés szintje csökken. A napfény növényének kevéssé hozzájárul ahhoz, hogy a természetes anyagcsere folyamatok lassuljanak, és így a különböző parazita betegségek kockázata nő. A “kockázati csoport” szintén gyengült virágok. Ha az üzem kezdetben egészséges volt, és jól nőtt, a fertőzés kockázata a kínos farmerrel és annak további károsodásával csökken.

Olyan okokból, amelyek hozzájárulhatnak e parazita megjelenéséhez, az orchideák is magukban foglalják:

 • a nitrogéntartalmú hordozó trágyainak indokolatlan használata;
 • a környezeti páratartalom csökkentése;
 • Késedelmes növényi tisztítás a levelekből, amelyek már halottak voltak;
 • Helytelenül kiválasztott hőmérséklet;
 • túl gyakori vagy rossz öntözés.

Matematikai Chervests találhatók számos növényen. Ezt nem szabad elfelejteni az orchidea szerelmeseinek. Vannak, akik azt gondolják, hogy ez a parazita elsősorban a leveles sinusvirág feltűnője. Ez azonban nem. A felnőttek a virágokon is megtalálhatók. A nőstények tojása elhalaszthatja az aljzatot. A termesztett lárvák mozgathatók és könnyen elérhetik a leveleket, hogy elvégezzék a hatalmukat.

A mérkőzések veszélye is az, hogy a megélhetésük hátterében jelentősen növeli a másodlagos növénybetegségek kockázatát.

Ugyanakkor az életének folyamatában a parazita (általában a lárváik) “befecskendezett” része a növényen belüli kibocsátásának részét képezi, ami azt a tényt eredményezi, hogy a virág növekedése jelentősen megsérti. Ugyanakkor a levelekben, és még a gyökérrendszere is romlik az árfolyam reakciók áramlását.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

A harc módszerei

Annak érdekében, hogy megszabaduljon a kínos hajóktól, elegendő türelemmel kell elosztani. A kártevők küzdelme meglehetősen nehéz. Végezze el az ilyen parazitákkal fertőzött orchideák kezelését. A sérült virágok terápia ideje nagymértékben függ a kezdeti állapotuktól, valamint a sérülés mértékétől.

A “beteg” orchideák kezelésének első szakasza az üzem alapos ellenőrzése. Ha a virágok ellenőrzése esetén a paraziták jelei megtalálhatók, meg kell vágni őket. Ugyanezt kell tenni, ha a virágok elcsodálkoznak. Minden rendelkezésre álló növényt törölni kell. Egy ilyen alapos mechanikus feldolgozás után már speciális gyógyító eszközzel feldolgozhatja a sérült virágot.

Kezelje a virágot a kínzó cseresznye által.

Néhány ember nem vágja le az érintett leveleket. Ha azonban az üzem ilyen részeik jelentősen elcsodálkoznak, akkor ebben az esetben még jobbak az eltávolításra. Ez segít megmenteni az üzem életét.

Ezt követően az orchidea képes lesz gyógyítani, új egészséges szórólapokkal, majd virágokkal lesz.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Vegyszerek

Modern vegyi anyagok – elég hatékony eszközök az enyhe őrizet elleni küzdelemhez. Alkalmazzuk ezeket a gyógyszereket még a paraziták által erősen megsérült virágok kezelésére is. Szakértők Megjegyezzük, hogy a vegyi anyagok ténylegesen segítenek a fiatal személyeknek a hajók számára. Ugyanakkor olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek negatív hatással vannak a felnőttek számára.

Vegyi anyagok használata esetén meg kell emlékezni, hogy több kurzusra lehet szükség. Ezt meg kell tenni, mert a kínzási férgek több szakaszuk van a fejlődésükről.

Így a kémiai készítmény egyetlen alkalmazása után nem minden lárvát vagy tojást meghalhat. Ebben az esetben az érintett üzem újbóli feldolgozása hozzájárul a fennmaradó rovarok végső károsodásához. Szakértők Megjegyezzük, hogy egyes esetekben még 3-5 kémiai alkalmazásokra van szükség. Ugyanakkor az érintett orchideát 12-14 nap elteltével oldattal kell kezelni.

Az egyik használható vegyi anyagok egyike A gyötrő farmer fertőzött virágok kezelésére “fitodéter”. Az ilyen gyógyszer feltétel nélküli előnye, hogy biztonságos az ember számára. Ebben az esetben a benne lévő komponensek behatolnak a kezelés után felmerült virágba, majd utána a lárvák organizmusában. A rovarok egy része már 2-1,5 óra elteltével hal meg, miután feldolgozza a növény ezt a gyógyszert. A fertőzött orchideák kezelésére a Phythoderma oldatot használják. Ehhez 2 ml gyógyszert javasolunk 0,2 liter víz hígítására.

Annak érdekében, hogy meggyógyítsuk orchidea a kínos férgektől, használhat más eszközöket. Az egyikük “Aktara”. Ez az anyag az orchideák belsejébe esik, majd a belső rendszerére vonatkozik. Fokozatosan ez a gyógyszer virágba kerül. Ennek az eszköznek az ideje, hogy a levelek permetezése után kb. 2-3 hét. A szubsztrátumban ez a gyógyszer hosszabb – 1,5-2 hónap.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Népi módszerek

Pusztítsd el az orchideákon megjelenő kínzási férgeket nem csak vegyi anyagok segítségével. A szakértők azt javasolják, hogy milyen módon kezelik a színek kezelésére olyan esetekben, amikor jelentősen megsérülnek, mivel meglehetősen agresszív összetételük van. A népi jogorvoslatok nagy része hatékonyan működik, de ugyanakkor “lágyabb”.

Ahhoz, hogy készítsen egy eszközt, hogy megszabaduljon a virágtól a Chervests-ből, meg kell tennie:

 • Alkohol – 1 st. L.;
 • Liter meleg víz;
 • Gazdaságos szappan – 20 g.

A terápiás gyógyszer előállításához először meg kell őrölnie a szappant. Ezután minden komponenst alaposan összekeverni kell egymással. A feldolgozás során különös figyelmet kell fordítania a szekciókra, ahol sok fehér lemez van. Egy másik hatékony eszköz, hogy megszabaduljon a fertőzött növényektől az enyhe cherwellből, a lóhús infúziója. A gyógyszertárban megvásárolható.

Az érintett orchidea permetezése előtt az infúziót 1: 1 arányú vízzel kell hígítani. Ahhoz, hogy feldolgozzák őket, nemcsak a cseresznye és a virágok által érintett levelek és virágok, hanem gyökerek is vannak.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Megelőző intézkedések

Megelőző intézkedések A növények fertőzése enyhébb testekkel szembeni fertőzések segítik a betegség esetleges kockázatát. Fontos feltétel az eredetileg egészséges virág megszerzése. Ehhez gondosan ellenőrizni kell az üzemet a vásárlás előtt. Ha van egy “gyötrelem” esik, akkor ne vásároljon ilyen orchideát.

Annak érdekében, hogy csökkentsék az orchideák letétkezelők fertőzésének kockázatának csökkentését, gondosan meg kell követni a következő ajánlásokat.

 • Kövesse a levegő páratartalmát beltérben, Hol van a virág. Ha a szoba túl száraz, akkor ebben az esetben a növényt egy másik szobába kell mozgatni, nedvesebb levegővel. Ebben az esetben a leveleket vízzel törölheti.
 • Az optimális világítás fenntartása. Tehát, amikor az Insolation, ajánlott gondolkodni a szálláshelyről egy speciális lámpa orchidea mellett.
 • Rendszeresen becsülje meg a virág állapotát. Az orchidea ellenőrzése rendszeresen kell lennie. Amikor egy fehér plakk jelenik meg a növény leveleiben vagy virágain, meg kell szüntetni a növény fertőzésének valószínűségét enyhe cherverrel. Ez segít megmenteni az orchideát a lehetséges halálból.

Hogyan lehet megszabadulni Miller Cherwell-től az orchidea?

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása