Minden a Pelargonia Denise-ról

Denise Pelargonium tartozik a Geranium család (nemzetség Pelargonium) egy ház növény csodálatos szépség, hasonló egy szépen komponált menyasszonyi csokor. A virágzata úgy néz ki, mint a rózsabimbók, csodálatos, szelíd árnyalatokkal. Sok virág próbál vásárolni egy Pelargoniumot a gyűjteményükbe.

Tábornok

Európában a virágot forró Afrikából hozták. Amikor a kereskedők hajója, a kontinenstől délre gazdag, abbahagyta a víztartalék feltöltését, meglepte a csodálatos növényt, amely a vadon élő állatok között egyetértett. A XVIII. Században a Pelargonium aktívan fejlődött Európában, aztán elterjedt a világ többi országába.

Néha a növény zavaros a gerániummal, de a virágok különböznek a szerkezetben. Geranium 5 teljesen azonos szirmok, és Pelargonium van felső és alsó szirmok különböző térfogatú és alakú, a színösszeállítás is bonyolultabb, hogy az inhomogenitás.

Botanika írja le Denise Pelargonium-t, mint egy évelő cserje növény egyenes vagy elágazó szálakkal. Van egy ujjlenel levelei és az esernyő virágzat, meglepődik a rózsaszín szín végtelen változata. A gyümölcs dobozt az alulról felfelé mutatják, és felszabadítják a magokat.

A déli eredetre gyakorolt ​​hatása befolyásolta az afrikai szépség éghajlati preferenciáit. Könnyen elviselheti az aszályt, de nem tud télen télen.

A PelarGonium nem csak szép, hanem hasznos növény is. A levelekben lévő illóolajokat a kozmetológiában használják. És a gyökerek kivonata alapján a gyógyszerészek gyógyszereket termelnek a felső légutak kezelésére.

A híres fajták leírása

Denise zóna Fogonia számos fajtával rendelkezik. Svédországban és Belgiumban választották ki, azzal az eredményt, hogy minden óvoda megkapta az egyedülálló növényét. Próbáljuk meg kitalálni, hogy milyen különbségek vannak.

 • Pelargonium Denise Sutarve (Denise Sutarve), A Swedish Nursery Sutetrygg, egy miniatűr, jól összehajtott bokor. A kis szemüveg rózsákhoz hasonló rügyekkel virágzik. A szirmai szelíd rózsaszín színű fehér árnyalattal.

 • Denise Belgiumból Rockdale – Gyönyörű bokor, amelynek felülete mentes teljesen megszűnt virágok, hasonló a virágos rózsaszín rügyekhez. Érett megjelenésük elegáns stamens. Ez a fajta a legtöbb kereslet. A növény népszerűségének kihasználása, néhány gátlástalan eladót Denise hamisításra adják ki. Csak óvatosnak kell lennie, és csak Pelargoniumot kell szereznie a bevált óvodákban.

Hogyan nőjünk?

Pelargonium denise kombinált fényűző megjelenés és visszaélés gondoskodik. Természetesen nő, és a kertész nagy része. De ez egy jó gondozás, hogy egy növény egészséges és csodálatos virágzás, elégedett a csodálatos kilátásokkal.

Reprodukció

A Pelargonium összes fajtáját magvakkal vagy dugványokkal lehet megszorozni. Növények által termesztett növények, Bloom bőséges. De vonatkozik konkrétan Denise Pelargonium nőttek ki a magok, a virágok nem mindig öröklik a jelek ez a fajta, így flowerflowers inkább szaporodnak a növény dugványok.

 • A magvak reprodukálása (január-március). A vetőmag elhelyezéséhez a gyümölcsnek egy nedves anyagra kell tartania egy darabig. Amikor megduzzadnak, és elkezdenek “szétválogatni”, azokat a tartályokban egy nedves alaptalan, enyhén kesztyűvel ültetik, és üveggel vagy cellofánnal borítják. A konténerek napsütéses helyen (például az ablakpárkányon) vannak felszerelve, és hagyjuk, amíg csíráznak. Biztosítani kell, hogy a talaj ne vezessen, és a környezeti hőmérséklet nem volt alacsonyabb, mint + 22-25 Celsius fok. Néhány héttel később a fiatal csírák megjelennek, meg kell számolni őket, szétszerelhetjük az elválaszthatóbb tartályokba, és pár hónapot növelnek, ha a hőmérséklet-rendszer csökken. Az egyes edényekbe átültetett növények.

 • Szaporodás a dugványokkal (február-március és július-augusztus). Vágás vágás egy felnőtt növényből félig tiszteletben tartott hajtások segítségével. 3 és 5 levél között kell lennie. Pár órákban levő dugványok a gyógyító vágásokhoz, majd eltávolítják a 2 alsó lapot és a tartályokat. A talajt semleges savassággal, megtermékenyített tőzeggel és jól robbanásszerűen állítjuk elő. Mérsékelten öntözött, szorgalmasság nélkül, hogy ne forgatjanak a leszállási anyagot. A konténerek átkerülnek az ablakpárkányra a csírázáshoz. Néhány hét elteltével a dugványok gyökerezik és nőnek.

Hőmérsékleti üzemmód

A pelargónium fejlődéséhez és virágzásához a 20-25 fokos hőhőmérséklet kényelmesnek tekinthető. Amikor a növény a téli béke állapotában van, az alacsonyabb árakat – + 10-15 fok. Az ilyen környezet képes módosítani a verandákat vagy a szigetelt erkélyeket.

De ha a PelarGoniums Winter Winter meleg lakás körülmények között van, akkor nem szükséges eltávolítani a távoli sarokban, jobb, ha az ablakpárkányon elhagyható, mivel magas hőmérsékletű üzemmódban teljes világításra van szükség.

A meleg téli időszak alatt a növény szokásos módon öntözik, de ne táplálkozzon.

A nyári szezonban egy pelargóniumot helyez az utcára, meg kell emlékezni, a növény termikus ház, és ha az éjszakai hőmérsékletet +10 fokig csökkentik, a pot jobb a házba helyezni.

Annak ellenére, hogy ellenállt a magas hőmérsékletnek, és egy vázát hordoz egy pelargóniumba az utcán, a ragyogó nap jobb sugarai alatt, megkaphatja a következő változásokat: a növény halászat, és a levelek és a virágok az idő múlásával működnek.

Ha a meleg szezonban a Pelargoniumot a nyílt talajban termesztik, a hő nem szörnyű. A megfelelő öntözés a negatív változások virágával nem fog.

Locsolás

A PelarGonium képes felhalmozni a nedvességet, így jobb, ha kevesebbet öntött, mint túlzásba. A felesleges nedvességen reagálhat a gyökerek reakciójával.

A forró nyári időszakban az üzemet fokozatosan öntözik minden nap vagy minden második napon, gondosan irányítsa a gyökér nedvességét.

A PelarGonium nem szereti a permetezést.

Ha a téli pihenőidő alatt a növényt csökkentett hőmérsékletű rezsimben végzett helyeken végzik, akkor még mindig törölje azt, hogy ne vágja le a talajt, de havonta 1-2 alkalommal.

A Pelargonia nem az, hogy kóstolja meg a klórozott vizet, amely a darukból áramlik. A folyadék jobb az öntözés előtti napon, és lehetővé teszi a klór enyhébbé tételét. Tapasztalt virágtermékek kapacitása ingatlan vízzel folyamatosan tartandó.

Világítás

Pelargonium – könnyű-tagos növény. A szobai körülmények között meg kell választania a legfényesebb ablakokat, egy ablakot a déli vagy keleti ablakhoz.

Hanem edények virágokkal az utcán fúvott hőségben, a növény jobb a félidő megszerzéséhez.

A hideg körülmények között a telek idején a PelarGonium veranda nem igényel hosszú világítást, de szobahőmérsékleten elegendőnek kell lennie. A fény hiánya lelassítja a növény növekedését, a szárakat hígítják, és a levelek flex.

Podkord

A téli pihenés után a növény aktívan fejlődik. Ebben az időszakban, kora tavasszal ősszel kell táplálni. Ehhez havonta kétszer egy kissé megnedvesített talajban folyékony műtrágyákat injektálunk.

Az adagoló magában foglalja a káliumot, a nitrogént és a foszfort. Ha nitrogénnel szemben néz ki, az üzem a friss fiatal lombozat támadja meg.

A vastag virágzás érdekében jobb hangsúlyozni a káliumfoszáron.

Használhatja a kész folyékony műtrágyát. Az adagolási és alkalmazási szabályokat az utasítások tartalmazzák.

Átruházás

Minden évben vagy kettő piros utazás. A kora tavasszal a legjobb idő a Pelargonia eloszlására. A hajtásokat az elkészített földbe ültetik, és gondosan öntözik. Az öntözésnek naponta kell lennie, de gyenge, amíg új aljzatok nem jelennek meg a növényen – ez azt jelenti, hogy gyökeret vetett. A transzplantáló edényt kicsi, ilyen körülmények között a növény könnyebben virágozni fog.

A különböző talajkészletek által elszenvedett Pelargonium kirakodására néhány közülük adunk:

 • homok, gyep, tőzeg keveréke humusz és perlit hozzáadásával;
 • A talajt levélellátással és gyepekkel keverjük össze, néhány homok hozzáadása;
 • A vízelvezetés az edény alján helyezkedik el, a Föld humusz és tőzege elalszik.

A kész keverékek megvásárolhatók virágüzletekben, mert a PelarGoniumnak semleges savasságú talajt kell választania.

Ritkítás

Egy gyönyörű dekoratív kompakt bokor felett kell dolgozni. Ehhez egy fiatal növény metszése, megadva a kívánt formákat. Hosszú hajtások sokkoltak, hagyva a standard gally 10-15 centiméter. Egy hónappal később a PelarGonium bokor és virágzás alakul ki.

Téli

Télen egy növény megáll egy növényben, abbahagyja a virágozást és lefagyasztja fejlődését. Ebben az időszakban a Pelargoniumnak kényelmes telekkel kell rendelkeznie:

 • a + 10 fokos hőmérsékletre csökkenti a hőmérsékletet;
 • havonta 1-szer, nem emberi;
 • nincs adagoló nem alkalmazandó;
 • Hideg körülmények között a világítási szerep nem játszik.

A tél vége alatt az üzemet szobahőmérsékletre kell átvinni, és táplálja a folyékony műtrágyát. Fokozatosan a busz elkezd felébredni és erősíteni.

Összefoglalva, adjunk néhány tippet. Ha megvilágítja és szárítja a határ leveleket, akkor azt jelenti, hogy meg kell növelni az öntözést.

A PelarGonium virágzásának oka a téli rezsim megsértése lehet – ez azt jelenti, hogy a növény túlterheltek túlzottan üvegház körülmények között.

A szeretet és a megfelelő gondozás segít a gyönyörű virágzó bokor növekedésében.

Videó A Pelargonia gondozásáról lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: