Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Az ujjakkal ellátott kockás a hidegtől származó üdvösség lesz, és minden családtag. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a pihenés közben tartozékot viseljen, házi feladatot vagy barátaival való összejöveteleket, és a színtartomány gazdagságai segítenek felvenni Minden felszereléshez vagy belső tárgyhoz.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Jellemzők és előnyök

Téli idő – meleg és pokik meleg takarók. Speciális verzió kiegészítő sebességű termékek. Az ilyen kockások megteremtésének ötlete a múlt század 90-es évek végén jelent meg, amikor egy amerikai diák Harry Clang Vágja le a lyukakat az ágytakarékba, hogy ha átkapcsolja a televíziós csatornákat, és szükség van valamire, akkor nem volt kötelező kezek. A következő lépés az ujjak varrása volt.

Takaró ujjakkal

Az újdonság népszerű volt a közönséggel, és Harry elkezdte online értékesíteni. A hallgató nem tudott megfelelően felszabadítani, azonban egy amerikai cég felvette az ötletet, és ő utána márkák a világon. A termékek kényelmesebbé teszik a TV-t, könyveket olvasnak vagy dolgoznak egy laptopra, és ugyanakkor megkülönböztetik az eredeti design.

Takaró ujjakkal

A modellek előnyei:

 • Kompaktság és mobilitás. A termékek kevesebb takarót mérnek, könnyen hajtogathatják, ami leegyszerűsíti az átadásukat a helyről a helyről, valamint a hosszú távú szállításokat. Ezenkívül az ilyen kockás még egy hátizsákban is illeszkedik, ami az utazás során kényelmes.
 • Gyakorlatiasság. Az ujjakkal ellátott modellek a mozgások szabadságát biztosítják, lehetővé teszik, hogy szabadon kezelhesse ügyeit anélkül, hogy eltávolítaná magának meleg kockás.
 • A színek és a rajzok gazdag választéka. A gyártók különböző árnyalatokat és nyomatokat kínálnak. Ellentétben a takarók, a kocka díszítéssel díszített, rajzfilmfigurák, absztrakt minták. A minimalizmus által bemutatott monofonikus modellek.
 • Egyetemesség. A kockás egy szabványos méretű ruhával, ujjal felszerelve. Ennek köszönhetően a termékek megfelelnek az embereknek bármilyen komplexációnak és növekedésnek.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

 • Eredeti tervezés. Egy szokatlan megjelenés vonzza a tizenéves lányokat és a fiatalokat, bár az ilyen kockások természetesen alkalmasak minden korosztály számára. A termékek megfelelőek lesznek az éjszakai tartózkodás során, Pajama pártok, egynapos tartózkodás a városon kívül, és kényelmet teremtenek.
 • Erő. Hosszú élettartam – A kockák előnye az ujjakkal, de csak a kiváló minőségű anyagokból készült tartozékokra vonatkozik. Ezenkívül ajánlott megfelelni a termékápolási szabályoknak annak érdekében, hogy működési tulajdonságaikat a lehető leghosszabb ideig tartsák fenn.
 • Kedvező érték. Az ujjakkal ellátott plaidek egy széles fogyasztói szegmensre koncentrálnak, és megfizethető áron vannak. Mivel összekapcsolják az ágytakaró elemeit és egy köntöst, nem lehet külön megvásárolni őket.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Egy másik plusz kockás ujjal az a tény, hogy minden ember számára kiváló ajándék. A tartozékok jobb barátként és nagymamaként vagy unokaöcséként jelenhetnek meg. Plaids két tökéletesen kiegészítik a romantikus estét, hozzájárulnak a fiatal szerelmesek közeledéséhez. És a gyerekek, akik a motley takarókat ajándékként kaptak, valószínűleg azonnal meg akarják próbálni.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Nézetek

A hideg szezonban elengedhetetlen meleg kötött kockás. Elrejteni őket, mint egy személy és párok. Szintén elkülönítették a kiegészítők módosításait, amelyek eltérnek a dekoratív elemek által használt formában. Általában a különbség közöttük nem olyan látható, de külön funkcionális részletekben különböznek egymástól.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Melyek a kockák az ujjakkal?

Gyakori modellek:

 • Plaid-köntös. Az egyik leggyakoribb modell, amely bármely összetett ember számára alkalmas. A fürdőköpenyből az alsó rész nagy hossza és az alkalmazott anyagok vastagsága jellemzi. A modell sajátossága az, hogy nem lehet hátra, de elöl.
 • Két főre. Romantikus megoldás a szerelmesek és a családpárok számára. A kockás négy lyukkal van ellátva, mert mindkét ember nem csak elrejti az ágytakaró, hanem végezzen néhány lépést is. Például olvasni, lejátszani a játékokat, vagy inni teát a TV előtt.
 • Motorháztetővel. Melegített opciós takaró ujjakkal. Lehetővé teszi, hogy elrejtse a fejét, amikor a beltérben túl hideg lesz.
 • Gyermekek. A szokásos kockás fürdőköpeny, amely kisebb méretű. Gyakran díszítik a motley rajzokat rajzfilm hősökkel, állatokkal. Az ilyen termékek minőségét a maximális figyelem érdekében fizetik.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Hozzá kell adni, hogy sok tekintetben ez az elválasztás feltételesen. Különösen a két kocka felszerelhető zsebekkel, vagy kapucnis van, és a gyermekmodellek a felnőttek csökkentett termékei. Ugyanakkor a kiegészítők különböznek a gyártáshoz használt anyagok szerint. Az élettartam, a működési jellemzők és a termékek megjelenése a választásuktól függ.

Anyagok

A plaids termeléséhez általában szintetikus anyagok készítése. Könnyen érdekelhetnek, hosszú élettartamúak, gazdag színskála. A gyártók előnyben részesítik azokat a szöveteket, amelyek jól megőrzött hővel rendelkeznek, és folyamatos levegőáramlást biztosítanak, így a személy nem megrontja, és nem izzad, úgy érzi, a maximális kényelem.

Takaró ujjakkal

Az ujjakkal ellátott plaidek a következő szövetekből varrnak:

 • Mikroszálas. A légáteresztő képesség magas szintje, a külső befolyásolás és nyújtás ellenállása, a külső jellemzők megőrzése a mosás után – az anyag fő előnyei. A réteg finomságának ellenére a ruhadarab jól melegszik, és az erővel megkülönbözteti. A felsorolt ​​funkciók a mikroszálas kockások magasabb árát okozzák.
 • Gyapjú. A környezetbarát anyagokból származó puha kockás fenntartja az emberi test hőségét, és képes felmelegíteni a leghidegebb tél tulajdonosát. A juhok és a teve gyapjú termékek megfizethető áron, hosszú élettartammal kombinálva.
 • Plüss. A modellek vonzó megjelenésűek, megőrzik a színt és az alakot, ha érintkezésbe kerülnek az átmosó porokkal és más agresszív környezetekkel. A szövet sima vagy dombornyomás lehet, a gyártók kétoldalas mintákkal ellátott plaideket kínálnak.
 • Gyapjú. Puha és könnyű anyag, amely elnyeli a nedvességet, és melegen tartja. Számos fajta anyag van, amelyet egy halom hosszúsága és sűrűsége jellemez; Ezekből a jellemzőktől függ a termék végső árától.
 • Mahra. Az ujjakkal ellátott plaidok előállításához használt néhány természetes anyag egyike. Az ilyen termékek kellemesek az érintésre, ne okozzanak allergiát. A hátrányok magukban foglalják azt a tényt, hogy a szövet könnyen kinyúlik, így az ujjak erősen deformálódhatnak a zokni folyamatban.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

A termék végső ára az anyagválasztástól függ. Ezenkívül fontos figyelembe venni a személyes preferenciákat. A boltban az összehasonlításhoz ajánlott, hogy megérintse a különböző szövetek takaróit, és egy adott modell megvásárlásának eldöntése után.

Színek és nyomatok

A kockák árnyalatai az adott gyűjteménytől és gyártótól függően változnak. A szőke hangok tartozékai kellemesek a szemhez és a psziché nyugtató. Ezek könnyen kombinálhatók ruházati és belső tárgyakkal. Kék vagy Burgundy Plaid – egy semleges modell, amely népszerű a fogyasztókkal. Vannak olyan monofonikus kiegészítők és dísztárgyak, amelyeket díszítéssel kell kiegészíteni. A tervezés eredetisége a festékekkel rendelkező kockák. A márkák az időtlen rajzokkal (például geometriai mintákkal) kiegészítőket kínálnak, valamint ünnepeket és eseményeket szenteltek.

Az új év kiváló ajándéka a szarvasokkal, a tűzhellyel vagy hópelyhekkel van kockázatos. A lányok nem közömbösek a japán márka Hello Kitty, tartozékok alkalmasak erre a híres macska képére.

Takaró ujjakkal

A gyűjteményeket csillagokkal, csíkokkal, körökkel mutatják be. A kockás kiegészítők dinamikusan és életben vannak, de a tervezésben azonban nem szabad túl sok árnyalatot használni. Az állatokkal, az ömlesztett arc vagy fülekkel kiegészítve, gyermekekkel és azok számára, akik a zuhanyzóban gyermekek maradnak. Ezenkívül továbbra is az egyes megrendelések gyártásának lehetősége.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

7

Fotók

Gyártók

A tartozékok számos márka gyűjteményében vannak jelen. A modellek a színben különböznek, az anyagok által használt rajz, amelynek következtében a fajok sokféle kocka biztosítják. Ezek megtalálhatók a következő gyártók szabályaiban:

 • Snuggie. Amerikai gyártó világszerte ismert. Az elsőnek az első, aki az ujjakkal ellátott kockásokat kezdte elengedni, népszerűséggel nyerte el a Hollywood Stars részvételével egy erőteljes reklámkampányt. A tartozékok tartós anyagokból varrnak, kellemes az érintéshez és a hipoallergén által megkülönböztetve. Ezenkívül a márka demokratikus áron kínál árut.
 • Teddy Boom. Ukrán analóg az eredeti kocka ujjakkal. A vállalat termékeket és felnőtteknek kínál termékeket, a kiváló minőségű anyagok használatára támaszkodik. A gyűjtemények megkülönböztető jellemzője az eredeti design. A kockák jól áthaladnak, hagyják, hogy a bőr lélegezze be és ugyanakkor megtartja a hőt.
 • Kanguru. Az európai vállalat, amely nagy választékot kínál meleg kocka ujjakkal. A modellek tágas zsebekkel vannak felszerelve, ahol eltávolíthatja a könyvet, telefonos vagy otthoni kiegészítőket. Vannak modellek díszítve minták és rajzok a sorban. A kiegészítők kiváló minőségű légáteresztő szintetikusokból készülnek.
 • Álmos. A márka Oroszországból kezdte el a szokatlan kockásokat, néhány évvel a piacon megjelenő megjelenésük után. A cég mindkét kockás csengő színekkel ellátott, és egy motley színű, mert bárki megtalálja a tartozékokat a lélekben. A termelés mikroszálas és mikro.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Hogyan kell törődni?

A tartozékok élettartamának kiterjesztése érdekében a műveletükre vonatkozó szabályokat kell követni. Ebben az esetben a tartozék hosszú ideig tart, anélkül, hogy elvesztené a külső tulajdonságokat. A kockások elhagyásakor kövesse a tippek sorát:

 • A gép vagy a kézi mosás kevesebb, mint 60 fok.
 • A fehérítőeszközök használata tilos.
 • Az akkumulátoron vagy szárítókon nem lehet megszáradni; Jobb, ha a vízszintes felületen lebomlik a kockás kockás, vagy az ablakon lógni az akasztóra.
 • A mosás során a takaró kifelé fordul – így könnyebb lesz tisztítani.
 • Ez megengedhető, hogy a mosás, általában mosószereknek semlegesnek kell lenniük.
 • A termékek gyengéd előrejelzési módot igényelnek.
 • A tartozékok egy kis szinterelés miatt nem szükséges vasalás.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Az ellátási igények teljes listájával megtalálható a kockás címkén. Az ellátás és a takarítás szabályai az adott anyagoktól függenek, mivel az egyéni árnyalatok a mosáshoz eltérnek a különböző gyártóktól.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Különben érdemes a gyapjú kocka gondozásáról. Javasoljuk, hogy mossuk a kezét 30 fokos, Ehhez speciális szerek és légkondicionálók használata ilyen szövetek számára; A fehérítés használata szintén elfogadhatatlan. Ebben az esetben a termékek megőrzik a kezdeti külső jellemzőket. A kockás mosás után nem lehet csavarni, és nyomja meg, mert kinyújthatja és elveszíti az űrlapot.

Takaró ujjakkal

Takaró ujjakkal

Áttekintés Plaind ujjak Lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása