“Bonbon” takaró

"Bonbon" takaró

Nem számít, milyen érdekes dolgok léteztek, soha nem sok sok. És ha egyes felhasználók elégedettek a szokásos klasszikus, mások a folyamatos keresést a kreativitás és az újdonság, díszítő minden szobában a lakás valami szokatlan. Vegyünk legalább egy takarót: lehet, hogy nem csak meleg, puha vagy élénk színekben készült. Ma fontos az űrlap egyik jellemzője: a bonbon takaró modern designjának fókusza.

Mi az, amire szükséged van?

A “bonbon” takaró – kezdetben dekoratív stílus, amelynek eredete a patchwork patchwork technikán alapul, régóta létezik a világ különböző népei között. Ez a szövet hátrányának köszönhető, így minden szoba mozgásban volt. Ma a terméknek több címe van: “Bombon”, “Biscuit”, “takaró a puffokból”, “marshmallow”.

Ma a bonbon stílusú takarók egy új, bemutatható típusú textilből készülnek, és a szövet kiválasztása alaposan, a szín gamma kiválasztásával. A technika egyfajta dekoratív és iparművészet, és összehasonlítva az ismerős lapos patchwork-hez, amelyet a csomagolással elért textúra és mennyiség jellemez.

"Bonbon" takaró

A “Bonbon” takaró egy textilháló, amelynek két különböző oldala van: egy lapos lebegő és térfogatú arc, amely azonos méretű fragmensekből áll. A vándor széle lehet tömör, széles szél formájában, rohanással, lisztdal vagy szalaggal díszített pomponokkal díszítve. Általában a termék hasonlít a megfelelő sorrendben telepített miniatűr puffokra, lapos alapon rögzítve.

Funkcionalitás

A szokatlan típusú takaró nem csak egy dekoráció: a szoba független fókusza, amely egy különleges légkörre és tervezési ötletre mutat. Ez lehet a stílus vagy a hivatkozás alapja, az egyes belső tárgyak kombinálásával.

Ez a termék többfunkciós:

 • Közvetlenül a takaró, amely lefedi a felhasználó testét alvás közben;
 • Könnyen cserélhető bármilyen kockás, egy ágytakaróvá, és ad egy hálószobát a hálószobába, jól ápolt kinézetű;

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

 • A mérettől függően egy kanapé, karosszék vagy széklet ideiglenes köpenye lehet;
 • Szükség esetén egy kockás kókuszká alakul, amely a felhasználót egy székben vagy egy kanapén egy hideg helyiségben fedezi;
 • lesz az első gyerek szőnyeg, amely csak megtanult leülni (lágyítja az őszöt).

Jellemzők és előnyök

A boot takaró egyedülálló. Ezek nem hatalmas módon jönnek létre, így az ilyen termékek egyike sem volt másolat. Még akkor is, ha a méret egybeesik, a textíliák és a töltési sűrűség mindig más. Alapvetően olyan termékek, amelyeket előre készítettek elkészített vázlatokkal, amelyek különböző fragmenseket jelöltek.

Köszönhetően ezt a megközelítést, akkor jön ki minden minta: az egyszerű átlós csíkok, cikáznak vagy „sakktábla”, hogy dísz vagy térfogati geometriai formák, a különböző sziluettek vagy absztrakció.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Méltóság

Szokatlan takarók sok előnye. Ők:

 • Gyakorlatilag nincs különbség a rendszeres takaró termikus tulajdonságaiban, így a kényelem érzését és a felhasználó fűtött testét túlmelegedése nélkül;
 • A csomagolásként használt könnyű töltőanyag miatt nincs nagy súlya, olyan kényelmes és könnyen használható;
 • Mozgás a természetes eredetű textilből, nem bosszantó még érzékeny bőrt, így allergiás alkalmas;

"Bonbon" takaró

 • Különböző korosztályok, köztük az újszülöttek, az óvodai és az iskolai időszak, a serdülők és a felnőttek (beleértve az időseket is);
 • A helytelen oldal természetes bélésével van felszerelve, amely a termék hőt ad, maximális kényelmet biztosít és az alvás során kiküszöböli az enzieret;
 • Lehetséges, hogy egy független design elem, vagy gyártott készlet formájában, amely kiegészítve van egy hasonló stílusú burkolattal vagy kész párnákkal, hasonlóan az oldalakhoz egy kiságyhoz, az ülésekhez vagy a kanapéhoz, az azonos anyagból származó texturált játékok;
 • van egy hipoallergén töltőanyag kitűnő légcserével és higroszkópossággal, amely ellenáll a mikroorganizmusok médiumának kialakulásának;

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

 • A textíliák sűrű szerkezetének köszönhetően a por nem halmozódik fel, és nem halmozódik fel, ami megakadályozza a por kullancsok kialakulását – a bőr bőrének és bőrpírjának forrása;
 • Mobil, és ha szükséges, könnyen hajtogatható, hajtsa be a raktárat a vászonbútor dobozban, anélkül, hogy sok helyet foglalna el;
 • A kézimunka egyik szükséges technikája, akivel még a tapasztalatlan mesternek is képesnek kell lennie arra, hogy megbirkózzon még a tapasztalatlan mesterrel, a szakemberek technikáival, akik tudják, hogyan lehet könnyedén és gyorsan megvalósítani az ilyen dolgokat;
 • Mindig üdvözöljük, mint ajándékot vagy szeretteit;
 • A legtöbb esetben izolálja a mosógépet egy mosógépben finom üzemmódban 30 fokos módon.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Általánosságban elmondható, hogy a bonbon takaró megéri a töltött eszközöket, megnyerve a klasszikus analógok vagy plaidok hátterét, fedett. Stílusosak és drágák.

Hibák

A szokatlan “puffadt” textúrával rendelkező takarók nem használhatók matrac burkolatként, a matrac felületének lágyságának változtatásával. Ha lehetségesnek tűnik, akkor szem előtt tarthat: egy egyenetlen felület megsérti a hátsó helyzetét. Ez különösen igaz a csecsemőkre, amelyek gerincét még nem rendelkezik a megfelelő kanyarokkal.

Az egyéb árnyalatok korlátozott alakot tartalmaznak: a négyzet elemekből való futás, a takaró csak négyszögletes vagy négyzet. Ezenkívül a korlátozások is vannak a fragmensek méretei is: ha a négyzetek nagyok, a takaró elveszti vonzerejét, a textúra változásait, a rajz érthetetlen, külön fragmensekké válik.

"Bonbon" takaró

Ezenkívül a takarók a mosás szükséges “helyes” szárítás után. Nem lehet lógni, fontos, hogy a vízszintes síkon szárítsa meg, a szárítás kizárható fűtőberendezésekkel vagy vasval. Gyakrabban az ilyen tartozékokat ágyspeadként használják.

Gyártásuk időt vesz igénybe, amely türelmet, tökéletességet és pontosságot igényel egy termék végrehajtása során. Ami a padlót illeti, olyan takarók, mint a lányok. A fiúk nagyobb valószínűséggel hajlamosak a hagyományos lehetőségekre, különösen akkor, ha a termék textúrája kifejezett. Ugyanez mondható el a férfiakról: Az ilyen termék megfelel a házastársak belsejében, de egyáltalán nem világos a főiskolai házban.

Nézetek

A törölők a törekvésekkel két szabályra oszthatók: gyermekek és felnőttek számára. Ettól függően, a szín és a téma színezésével különböznek.

A gyermekek takarójára Használja a rajzfilm nyomatokat. Alapvetően az ilyen termékeket az egyes termékek differenciálhatóságával végzett készletek formájában végzik.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Felnőtt termék Szigorúbb: gyakrabban rajzoló négyzetek zöldség- és virágos témák. Az ilyen terméket kiegészíti a Puff textíliából készült párnák rendszeres esetével. Ez elkerüli a textúra túlterhelését, és ugyanakkor támogatja a fő hangsúlyt.

"Bonbon" takaró

Milyen nehéz megtenni: mi a baj az utasításokkal?

Nem számít, hogy hány leírása az interneten gyakran olyan zavaró, hogy ha követi az ilyen utasításokat, nehéz elérni a jó eredményt. Néha úgy tűnik, hogy a gyártás a vászon öltéssel emlékezteti a csomagolás hozzáadásával. Tény, hogy a “bonbon” takarók gyártása sokkal könnyebb. Nem igényel az alapítvány fárasztó rajza, az élek kombinációja, kimerítő illeszkedés. Ha követi a szakmai kézművesek utasításait, minden meglehetősen érthető és egyszerű.

A lényeg a következő: Kezdetben a bombázók készülnek, amelyek két különböző méretű négyzetből állnak (a nagyok, kisebbek, az egyes arcok központjaiban lévő hajtások elhelyezése: ez az, amiért a négyzetek kerekek).

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Ezután minden félnél minősülnek, a rangokhoz kapcsolódnak, majd egy szilárd vászonba, nem felejtik el, hogy a pomponokkal varrják a szélét. Után, gyorsan szintetizálódott egy göndör öltés formájában. Ezután tegyen kis vágásokat az offline állapotból, töltse ki a bombázási bombázást, “zárt” lyukakat kézi öltéssel, fordítsa a takarót az arcon, bezárja a rejtési vonal fordító pontját.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Ha nem szeretné kideríteni a terméket, egyszerűen egy bonbonréteget és a szigetelt alapot kipufogógázzal helyezheti el, és egy szegélyt készíthet.

A “Bonbon” varrási takaró a saját kezével a “bonbon” varrási takaróval megtekinthető a következő videóban.

Dimenziók

A jelvények takaróinak mérete változatos. Az ágy paraméterekhez kötődhet, mérje meg a klasszikus takaró, az ágytakaró, takaró méretét. Néhány modellt elvégzik, figyelembe véve a növekedési és felhasználói komplexumot, így a terméket gyakran nem szabványos.

Feltételesen méretek Az ilyen takarók három csoportra oszthatók:

 • Újszülöttek és gyermekek számára az óvodai, az óvodai kor és a junior osztályok diákjai – kb. 70×100, 80×100, 100×100, 110×100, 110×140, 120×140 cm;

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

 • Tizenéves, Kissé tágas, paraméterekkel közelítenek egy takaróval: 80×180, 80×190, 90×180, 120×180 cm;

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

 • Termékek felnőtteknek nagyméretű dimenziókkal: 140×180, 140×190, 150×200, 160×200, 180×200 cm és több (egy és franciaággyal).

"Bonbon" takaró

Anyagok és színek

Összetevők – Fontos rész. Nem kell kísérletezni egy csomagolással, cserélje ki a töltőanyagot pamut gyapjúval vagy fonal maradványain – az ilyen helyettesítés súlya és a mosás után elrontja a megjelenést.

A fő “összetevők” bonbon takarók:

 • két, három, négy, négy kontraszthang mintázata (siter, szatén);

"Bonbon" takaró

 • Alapanyag (sűrű kabát);
 • melegítő;
 • szigetelés (sintepon);
 • töltőanyag (hollofiber, szinteps, szitkódok);

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

 • Megerősített szálak hangos textilben;
 • Pins fixtorok;
 • olló;
 • vonalzó;

"Bonbon" takaró

 • Pouf kartonmintázat;
 • Edge dekoráció (szatén vagy replik szalag, fonat);
 • A jövőbeli termék rendszere.

A fiú vagy lányok színes megoldásai eltérőek. Többnyire árnyalatokat választanak, figyelembe véve a szerző vagy az ügyfél preferenciáit. A lányok szeretik a Barbie minden hangját, így egy ilyen takaró rózsaszín lehet szürke, türkiz, lila. Ábrák több mint szimbolikus: babák, fagylalt, cukorka, medvék, pussies és más gyönyörű és aranyos elemek.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

A fiúk számára a tengeri alanyok, a zöld, sárga, a termék felületét különböző nyomatokkal díszítik: csíkok, ketrec, borsó, absztrakció. A felnőttek számára a hangok palettája jobban visszatartott. Ez egy monofonikus, szigorú árnyalatok pasztell gamut, néha fényes kontrasztok két telített festék.

"Bonbon" takaró

Gyönyörű belső terek bombázó takaróval

Mivel önmagában a “keksz” stílus texturált takarója egyedülálló, és azonnal felhívja a figyelmet, előnyös, ha a meglévő belső tárgyakhoz kötődnek.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

A stílus a bombonok nyomtatásán keresztül fejezhető ki, árnyalataikat, különleges elemeiket (például a medve, a napsütéses beszélgetés a gyermekek témáiról és a kis felhasználó életkoráról). Az idősebb gyermekek számára a nyomtatás kisebb fényerejével történik, de a tét színes: például megismételhető hangfüggönyök, tapéta, lámpa lámpa lámpa, virágcserép, minta kép.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Nem kell sírnod ​​egy színnel, öntsük őket a szoba teljes területére: a szín színe negatívan tükröződik a tervezés eszméjére, az elnyomó légkör kialakítására.

Az üres lapok színének kiválasztása, érdemes megfontolni: Előnyös, ha könnyű árnyalatokat használnak a pasztell gamut, mivel képesek lightbe belépni a szobában, hő, vizuálisan növelve a szoba helyét.

Ahhoz, hogy szépen nézzen a belső térben, nem tudod elfelejteni a négyzetek méretét. Kis univerzális és tökéletesen öntött az átfogó kép, nagy létrehozza az illúziót díszítő párnák soraiban.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Egy ilyen takaró szépen néz ki különböző stílusban. A leginkább jellemző tervezési lehetőség az ország (ha a modell fényes torzításból áll). A klasszikusok vagy a modern termék beviteléhez szükséged van egy monofonikus dekoráció nélkül.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Arab opció is lehetséges: arany befejezése, egy szoba kis ismétlődő színkombinációja, maximum két szín – és egy takaró “ezer és egy éjszaka készen áll”!

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Ha luxust szeretne megmutatni, érdemes választani egy drága textilet társaival (egy kirakodás monofonikus, két másik képet). Bármilyen kevés dolog fontos: a nyomtatásnak prémium, csipke, de nem foral.

"Bonbon" takaró

"Bonbon" takaró

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása