Egy gyors serpenyŇĎtiszt√≠t√≥

Ma megmutatjuk, hogyan lehet a mosogatást unalmas házimunkává tenni. Ismerje meg, hogyan lehet 10 perc alatt elmosogatni egy halom edényt, és a folyamat számos érdekes részletét.

Cikk√ľnk ut√°n szak√©rtŇĎje leszel az ed√©nyek tiszt√≠t√°s√°nak √©s a mosogat√°si √ľtemterv elk√©sz√≠t√©s√©nek, hogy ne hagyd ki a sorodat. √Čs elŇĎsz√∂r is, v√°lassza ki a megfelelŇĎ eszk√∂z√∂ket √©s k√©sz√ľl√©keket

Hogyan kell gyorsan mosogatni

Mosogatószerek

A tartoz√©kok teszik a piszkos ed√©nyek mosogat√°s√°t egyszerŇĪv√© √©s sz√≥rakoztat√≥v√°. Hamarosan a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ h√°ztart√°si tiszt√≠t√≥szerek szak√©rtŇĎj√©v√© v√°lik, √©s megtanulja, hogyan v√°lassza ki a legjobb tiszt√≠t√≥szereket.

Sz√ľks√©g√ľnk lesz:

 1. szivacs;

 2. az ecsetet;

 3. mosogatószer;

 4. T√∂rlŇĎkendŇĎk;

 5. speci√°lis k√©sz√ľl√©kek;

√ćme egy √°ttekint√©s arr√≥l, hogy a fenti mos√≥szerek k√∂z√ľl melyek a leghat√©konyabbak.

Szivacsok

Ez a h√°ztart√°sokban leggyakrabban haszn√°lt term√©k. A habgumib√≥l k√©sz√ľlt szivacsok t√∂bb szempontb√≥l is k√ľl√∂nb√∂znek:

 1. Méret.Vannak kis, közepes és nagy szivacsok. Azt kell választania, amelyik a legkényelmesebb a keze számára.

 2. Az anyag porozit√°sa szerint. A p√≥rusok m√©rete nem meghat√°roz√≥. A nagyobb p√≥rusokkal a szappanbubor√©kok m√©ret√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen a hab nagyobb volumenŇĪ. A finom hab sŇĪrŇĪ habja nagy koncentr√°ci√≥ban tartalmaz fel√ľletakt√≠v anyagokat. Ez seg√≠t a zs√≠rok √©s egy√©b szennyezŇĎd√©sek gyors felold√°s√°ban.

 3. a l√°gys√°g √°ltal.A puha anyag kevesebb tiszt√≠t√≥erŇĎvel rendelkezik, de k√≠m√©letesebb a k√©nyes fel√ľleteken.

 4. Csiszol√≥sz√°lak vagy m√°s bevonatok jelenl√©te √°ltal. Az olyan kieg√©sz√≠tŇĎ funkci√≥k, mint a f√©mezett h√°l√≥ √©s a sz√°las r√©teg, n√∂velik a tiszt√≠t√°si kapacit√°st a nehezebb szennyezŇĎd√©sek eset√©n.

 5. √Ār szerint.Gyakran nem ez a d√∂ntŇĎ t√©nyezŇĎ. Az √°r a m√°rk√°t√≥l, az anyagk√∂lts√©gtŇĎl √©s a term√©k elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz haszn√°lt berendez√©stŇĎl f√ľgg.

Javasoljuk, hogy v√°lasszon egy k√∂zepes por√≥zus szivacsot, amely k√∂r√ľlbel√ľl akkora, mint a tenyere, √©s egy r√©teg csiszol√≥sz√°l van rajta. √Ėnt is a saj√°t ig√©nyei alapj√°n kell ir√°ny√≠tani, √©s a legjobb √°r√ļ opci√≥t kell v√°lasztania. A k√ľl√∂nb√∂zŇĎ habgumi term√©kek fokozatos kipr√≥b√°l√°s√°val megtal√°lhatja az √Ėn sz√°m√°ra megfelelŇĎt.

S√ļrol√≥g√©pek √©s kef√©k

Hogyan kell gyorsan mosogatni

Egy√©b mosogat√≥eszk√∂z√∂k: s√ļrol√≥k, kef√©k √©s kapar√≥k. Ezek a dolgok gyakran ergonomikus foganty√ļkkal rendelkeznek, √©s k√∂nnyen tarthat√≥k.A tiszt√≠t√≥szerek a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂kkel is rendelkeznek:

 1. A szennyezŇĎd√©sek hat√©kony tiszt√≠t√°sa a k√©sz√ľl√©k tiszt√≠t√≥fel√ľlet√©nek n√∂vel√©s√©vel. Ha egy k√∂z√∂ns√©ges szivacsot tartasz a kezedben, csak egy r√©sz√©t haszn√°lod. Ebben az esetben a kefe teljes fel√ľlet√©t mossuk, a k√©z nyom√°s√°t egyenletesen elosztva a foganty√ļnak k√∂sz√∂nhetŇĎen.

 2. Gyorsan tiszt√≠tja a nehezen hozz√°f√©rhetŇĎ helyeket. A s√∂rt√©k k√∂nnyen behatolnak √©s elt√°vol√≠tj√°k a kormot √©s a leped√©ket a foganty√ļk k√∂r√ľli m√©lyed√©sekben.

 3. Tartsa puh√°n a kez√©t. A sz√°razs√°got √©s bŇĎrirrit√°ci√≥t a mos√≥szerek agressz√≠v √∂sszetevŇĎi okozz√°k. A csiszol√≥szivacs bevonatok mikrokarcol√°sokat okoznak, amelyek √©rdes bŇĎrt eredm√©nyezhetnek a kezeken. A nyeles kef√©k haszn√°lata kiz√°rja a mos√≥szerekkel val√≥ k√∂zvetlen √©rintkez√©st.

 4. Cs√∂kkentett mos√≥szerfogyaszt√°s. A nagyobb tiszt√≠t√≥erŇĎ nagym√©rt√©kben cs√∂kkenti a sz√ľks√©gtelen fel√ľletakt√≠v anyagok haszn√°lat√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t.

 5. K√©nyelmes t√°rol√°s. A foganty√ļknak k√∂sz√∂nhetŇĎen a kef√©k felakaszthat√≥k vagy √°llv√°nyra helyezhetŇĎk. A mos√≥fel√ľlet term√©szetes szellŇĎz√©se cs√∂kkenti a bakt√©riumok szaporod√°s√°nak sebess√©g√©t.

Olvasson tov√°bb  Hogyan kell mosni az akvarellfest√©keket

Milyen gyakran kell cserélni a mechanikus tartozékokat?

A háztartási tisztítóeszközök fogyóeszközök, amelyeket rendszeresen ki kell cserélni. Mint minden dolog, a szivacsok és kefék is elhasználódnak és meghibásodnak:

 1. A szivacsr√©teg √∂sszegyŇĪrŇĎdik, elszakad…

 2. A csiszolószálak hajlamosak elkopni és feltekeredni.

 3. A s√∂rt√©k deform√°l√≥dnak √©s √∂sszegyŇĪrŇĎdnek.

A szerves maradv√°nyok is besziv√°roghatnak az anyag vastags√°g√°ba √©s a s√∂rt√©k k√∂z√©, ami bakt√©riumok √©s gomb√°k elszaporod√°s√°t okozza. A szennyezett t√°rgyak gombasp√≥r√°k √©s bakt√©riumok (gyakran patog√©n) terjed√©s√©nek forr√°sai. Ez√©rt javasoljuk, hogy ker√ľlje a szennyezett tiszt√≠t√≥eszk√∂z√∂k haszn√°lat√°t a gyermeked√©nyekhez.

A fogy√≥eszk√∂z√∂ket idŇĎben ki kell cser√©lni. Az ed√©nyek tiszt√°n tart√°s√°√©rt folytatott mindennapi k√ľzdelemben a szivacsok fizikailag k√©ptelenek elviselni az √°lland√≥ terhel√©st. Ez√©rt egy-k√©t h√©t ut√°n egyszerŇĪen ki kell cser√©lni ŇĎket.

Ugyanakkor haszn√°ld a j√≥zan eszed. Ha naponta 1 t√°ny√©rt mos el, akkor a habszivacs asszisztens cser√©j√©nek idŇĎpontj√°t 1 h√≥nappal kitolhatja.

Ha egy szivacs viszonylag frissnek tŇĪnik, √©s nem b√≠rja kidobni, minŇĎs√≠tse √°t tiszt√°lkod√°si kell√©knek.

A k√∂lts√©gek megtakar√≠t√°sa √©rdek√©ben javasoljuk, hogy a szivacsokat n√©h√°ny naponta egyszer tegye be a mosogat√≥g√©pbe. Nem javasoljuk, hogy a habgumit mikrohull√°m√ļ s√ľtŇĎbe tegye, mivel a szintetikus anyagok magas hŇĎm√©rs√©kleten meleg√≠tve √°talakulnak √©s m√©rgezŇĎ anyagokat bocs√°tanak ki.

T√∂rlŇĎkendŇĎk

A tisztas√°g bajnokai k√©t t√°borba oszlanak ebben a k√©rd√©sben. Vannak, akik ped√°nsan t√∂rlik le az √∂sszes ed√©nyt, amit elmosogatnak. M√°sok csak hagyj√°k, hogy a v√≠z lefolyjon, √©s visszateszik a konyhai eszk√∂z√∂ket a hely√ľkre. De egy pont egyes√≠ti a k√©t szemben√°ll√≥ t√°bort. Ezek krist√°lyb√≥l √©s √ľvegbŇĎl vannak.

Amint az √ľvegek sz√°radni kezdenek, feh√©res cs√≠kok v√°lnak l√°that√≥v√°. Teh√°t m√©g a legkem√©nyebb t√∂rlŇĎkendŇĎ-rajong√≥ is mindig fog egy kendŇĎt, √©s azzal f√©nyes√≠ti a krist√°lypoharat.

V√°lasszon megfelelŇĎ text√≠li√°kat erre a c√©lra. A le√≠r√°snak megfelelŇĎ t√∂rlŇĎkendŇĎk fŇĎbb jellemzŇĎit √©s modelljeit az al√°bbi t√°bl√°zat tartalmazza:

Ingatlan

Leírás

A textilanyag típusa

Higroszkópos

V√≠zfelvevŇĎ k√©pess√©g√ľk

Mikrosz√°las, frott√≠r, waffel, cellul√≥z, viszk√≥z, bambusz kendŇĎk

Hidrofilit√°s

Nagy mennyis√©gŇĪ v√≠z t√°rol√°s√°nak k√©pess√©ge

Mikroszálas, cellulóz

Szennyezéstaszító képesség

Könnyen mosható

Mikrosz√°las, bambusz t√∂rlŇĎkendŇĎk

A szárítás sebessége

A textil nagy nedvess√©gfelvevŇĎ k√©pess√©ge lehetŇĎv√© teszi a gyakori haszn√°latot, √©s cs√∂kkenti a rothad√°s √©s a bakt√©riumok elszaporod√°s√°nak kock√°zat√°t

Mikrosz√°las, bambusz t√∂rlŇĎkendŇĎk

Finom √°pol√°s

Törlés után nem hagy port és szöszt

Mikroszál, bambusz, viszkóz

Mosószerek

Hogyan kell gyorsan mosogatni

A h√°ztart√°si vegyszerek kiv√°l√≥ munk√°t v√©geznek. A h√°ziasszonyok el√©gedettek a megtakar√≠tott idŇĎvel √©s a mosogatott ed√©nyek tisztas√°g√°val. Egy m√°sik szempont a kiv√°lasztott term√©kek k√∂rnyezetbar√°t jellege. Egyes folyad√©kok term√©szetes √∂sszetevŇĎkbŇĎl √°llnak, m√°sok tiszt√°n szintetikus anyagokb√≥l k√©sz√ľlnek.

A leghatékonyabb mosogatószer bemutatása.

Ecosoda

Term√©szetes term√©k glicerin √©s term√©szetes olajok alapj√°n. Sz√≥dabikarb√≥n√°t √©s √∂bl√≠tŇĎ hat√≥anyagokat tartalmaz. A glicerin megnyugtatja a k√©z bŇĎr√©t. A bio-ez√ľstionok antibakteri√°lis hat√°s√ļak √©s g√°tolj√°k a mikroorganizmusok n√∂veked√©s√©t.

Bio Mio

A term√©szetes √∂sszet√©tel lehetŇĎv√© teszi a term√©k biztons√°gos haszn√°lat√°t ed√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂k mosogat√°s√°hoz, a baba etet√©s√©hez √©s a j√°t√©k kieg√©sz√≠tŇĎkh√∂z. A koncentr√°lt formula gazdas√°gos haszn√°latot biztos√≠t.

Sinergetic

A k√©sz√≠tm√©ny hipoallerg√©n √©s antibakteri√°lis tulajdons√°gokkal rendelkezik. Hat√©konyan mossa le a szennyezŇĎd√©seket minden v√≠zhŇĎm√©rs√©kleten. Gyermekruh√°k, ed√©nyek √©s gy√ľm√∂lcs√∂k mos√°s√°hoz aj√°nlott.

Olvasson tov√°bb  Hogyan tiszt√≠tsunk egy nagyon piszkos szŇĎnyeget

ril

Koncentr√°lt mos√≥szer, amely akt√≠v szintetikus √∂sszetevŇĎk√∂n alapul, term√©szetes √°pol√≥anyagok hozz√°ad√°s√°val. Az aloe kivonat √©s az E-vitamin puh√≠tja √©s v√©di a k√©z bŇĎr√©t.

Sz√©les hŇĎm√©rs√©klet-tartom√°nyban mŇĪk√∂dik, hat√©konyan √©s eredm√©nyesen tiszt√≠t, m√©g a textur√°lt fel√ľleteken is felsz√≠vja a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ szennyezŇĎd√©seket.

Sanita

A sŇĪrŇĪ g√©l mesters√©ges hat√≥anyagokat, sz√≠nez√©keket √©s illatanyagokat tartalmaz, amely kiv√°l√≥ v√©delmet ny√ļjt a szennyezŇĎd√©sek ellen, √©s nem sz√°r√≠tja a kezet. A folyad√©k j√≥l habzik, √©s m√©g hideg v√≠zben is megtiszt√≠tja a zs√≠rt. Aj√°nlott ed√©nyek √©s konyhai fel√ľletek mosogat√°s√°hoz.

Sarma szóda hatás

SŇĪrŇĪ g√©l √°llag√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a folyad√©k j√≥l habzik, √©s hideg v√≠zzel lemossa a makacs szennyezŇĎd√©seket. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek g√°tolj√°k a bakt√©riumok szaporod√°s√°t. Sz√≥dabikarb√≥n√°t √©s m√°s akt√≠v vegyi anyagokat tartalmaz.

Hogyan mosogassunk el egy halom edényt 10 perc alatt

ElŇĎsz√∂r is n√©zze meg a feladatot, majd hat√°rozza meg a mosand√≥ ed√©nyek fŇĎ csoportjait. Ezek lehetnek:

 1. Poharak, poharak, csészék.

 2. Edények, tányérok.

 3. Villák, kanalak, kések.

 4. Ed√©nyek, fazekak √©s serpenyŇĎk.

 5. Egy√©b mŇĪanyag √©s f√©m t√°rgyak: ed√©nyek, spatul√°k, z√∂lds√©gh√°moz√≥k.

Ma nem az a c√©lunk, hogy megszabaduljunk az ed√©nyeken l√©vŇĎ sz√©nlerak√≥d√°sokt√≥l, neh√©z szennyezŇĎd√©sektŇĎl √©s foltokt√≥l, hanem az, hogy gyors megold√°st kapjunk a porcel√°n, f√©m √©s mŇĪanyag ed√©nyek sz√©les sk√°l√°j√°ra.

Ha az √∂sszes piszkos ed√©nyt az asztalra tessz√ľk, akkor magunk is kital√°lhatjuk, hogy milyen sorrendben takar√≠tsuk ki ŇĎket.

3 legyet √ľt√ľnk egy csap√°sra: idŇĎt, vizet √©s mos√≥szert takar√≠tunk meg.

K√©sz√≠tse elŇĎ a strat√©giai felszerel√©st szivacsok, kef√©k √©s mos√≥szer form√°j√°ban, √©s k√∂vesse az utas√≠t√°sokat.

ElŇĎk√©sz√≠t√©s

Hogyan kell gyorsan mosogatni

MielŇĎtt elkezden√©nk mosogatni, t√°vol√≠tsuk el az √©telmarad√©kokat, rakjuk halmokba, v√°logassuk csoportokba, √©s l√°ssunk munk√°hoz:

 1. Viseljen kesztyŇĪt, ha bŇĎre sz√°raz √©s √©rz√©keny.

 2. Zárja le a mosogató nyílását, és engedjen bele meleg vizet. Alternatív megoldásként öntsön vizet egy medencébe.

 3. Tegyen néhány csepp mosószert, és keverje bele a vízbe. Vagy öntse a terméket vízsugár alá, hogy szappanos habot hozzon létre.

 4. Ha dupla mosogatóval rendelkezik, töltse fel a második részt tiszta vízzel. Ha nem, akkor töltsön meg egy második medencét vízzel.

Mos√°si folyamat

A legtiszt√°bb (nem zs√≠ros) ed√©nyekkel kezdj√ľk. √Āztassa a poharakat √©s hasonl√≥ t√°rgyakat, bele√©rtve a te√°s t√°ny√©rokat is, a szappanoldatban.

Mi√©rt nem tessz√ľk az √∂sszes ed√©nyt egyszerre?? Ha zs√≠ros t√°ny√©rokat tesz√ľnk krist√°lypoharakkal egy√ľtt, a v√≠z azonnal szennyezett√© v√°lik. A meleg v√≠z hat√°s√°ra a zs√≠r megolvad, lebegni kezd, √©s v√©kony filmr√©teggel bor√≠tja be a v√≠z √©s a poharak fel√ľlet√©t. Tov√°bbi tiszt√≠t√≥szer vagy v√≠zcsere sz√ľks√©ges.

Ez√©rt az okos dolog, hogy a gyakorlatilag tiszta √ľveg√°rut egy tiszta szivaccsal √©s szappanos haboldattal √∂bl√≠tse le a mosogat√≥ban.

Ezután a többi étel következik. Annyi vizet tehetsz bele, amennyit csak akarsz. A mosás a csoportok számára is kényelmesebb.

ElŇĎsz√∂r mosogasson el. Azt√°n az evŇĎeszk√∂z√∂k. Az √∂sszeset egyszerre, t√©telesen is megmoshatja. Ehhez vegy√ľk a vill√°kat √©s a kanalakat az egyik kez√ľnkbe, legyezz√ľk ki ŇĎket, √©s felv√°ltva 2 oldalr√≥l szivacsozzuk ŇĎket.

Ne felejts√ľk el, hogy az √∂sszes ed√©nyt egy szomsz√©dos tart√°lyba k√ľldj√ľk √∂bl√≠t√©sre.

Amikor a mosogat√≥ ism√©t szabadd√° v√°lt, tegy√ľk a serpenyŇĎket a v√≠zbe. A zs√≠ros serpenyŇĎk v√°rhatnak egy kicsit tov√°bb. De hogy idŇĎt takar√≠tson meg, cseppentsen egy csepp Fae-t a serpenyŇĎbe, √©s adjon hozz√° langyos vizet. Hagyja ŇĎket √°ztatni.

K√∂zben mossa el az ed√©nyeket, mŇĪanyag ed√©nyeket, fedeleket, merŇĎkanalakat √©s spatul√°kat.

Ezut√°n t√∂ltse be a be√°ztatott ed√©nyeket, √©s t√∂ltse be ŇĎket a mos√°si folyamat befejez√©s√©hez. A piszkos ed√©nyek tov√°bbi mosogat√≥szer haszn√°lat√°t ig√©nylik.

√Ėbl√≠t√©s

Ha a v√≠ztakar√©koss√°g nem annyira fontos szempont, akkor a k√∂vetkezŇĎ lehetŇĎs√©get javasoljuk a h√°ztart√°si porcel√°n √©s ker√°mia ed√©nyek √∂bl√≠t√©s√©re. √Ėbl√≠tse le a mosogat√≥ban az egym√°sra rakott ed√©nyeket, de ne vegye ki ŇĎket, hanem csepegtesse le ŇĎket.

Ezut√°n kapcsolja be a foly√≥ vizet, √∂bl√≠tse le sorban az egyes k√©sz√ľl√©keket, √©s tegye ŇĎket egy t√∂r√∂lk√∂zŇĎre vagy egy speci√°lis sz√°r√≠t√≥ra.

A v√≠z ki√∂nt√©se egy ed√©nyekkel teli medenc√©bŇĎl tr√ľkk√∂s feladat. Ha ez a helyzet, tegye ezt:

 1. √Ėbl√≠tse le az ed√©nyeket egym√°s ut√°n, majd tegye ŇĎket az asztalra.

 2. Cserélje ki a vizet, és tegye vissza az összes edényt a medencébe.

 3. √Ėbl√≠tse le, vegye ki √©s hagyja lecs√∂p√∂gni.

 4. Az elj√°r√°s m√°sodszor is megism√©telhetŇĎ.

Nedvesítés

Egy gyors módja a mosogatásnak!

Ez egy amatŇĎr l√©p√©s. Nem fogjuk a folyamatot sz√ľks√©g szerint erŇĎltetni. Kezelje a helyzetet egy√©nileg. Ha nincs el√©g idŇĎ, hagyja, hogy a v√≠z lefolyjon. Azt√°n rendezd √°t az ed√©nyeket.

Hasznos kis tr√ľkk√∂k

Gyorsan √©s egyszerŇĪen elv√©gezhetŇĎ, seg√≠thet megelŇĎzni az ed√©nyek felhalmoz√≥d√°s√°t √©s idŇĎt takar√≠that meg a mosogat√°ssal. √ćme n√©h√°ny tipp, hogy a mosogat√°s folyamata egy kicsit k√∂nnyebb legyen:

 1. Reggeli ut√°n tegyen egy t√°ny√©rt √©s egy cs√©sz√©t a mosogat√≥ba, √©s t√∂ltse meg v√≠zzel. Tegye az evŇĎeszk√∂z√∂ket egy t√°ny√©rra √ļgy, hogy az is a v√≠zben legyen. Az ed√©nyek be√°ztak, √©s csak le kell √∂bl√≠teni ŇĎket, √©s a sz√°r√≠t√≥ra kell tenni ŇĎket, am√≠g csomagolsz.

 2. A csal√°di √©tkez√©s ut√°n tegye az ed√©nyeket a mosogat√≥ba, √∂nts√∂n n√©h√°ny cseppet a foly√©kony mos√≥szerbŇĎl a v√≠zbe, √©s hagyja √°llni 20-30 percig.

 3. Ha kempingezel, √©s elfelejtetted a szappant, fogj egy kis hamut a tŇĪzrŇĎl, √©s haszn√°ld tiszt√≠t√≥szerk√©nt. J√≥l mŇĪk√∂dik a homok √©s a zs√≠ros ed√©nyeken l√©vŇĎ l√≥romfŇĪvel is.

 4. Ne haszn√°ljon csiszol√≥anyagokat a m√°zas ed√©nyeken, mert azok k√°ros√≠thatj√°k a fel√ľletet.

 5. K√©zzel mossa el az √ľveget √©s a krist√°lyt, √∂bl√≠tse le hideg v√≠zzel, √©s sz√°r√≠tsa meg ruh√°val.

 6. Mos√°s ut√°n tegye a poharakat fejjel lefel√©, √©s akassza fel a serlegeket a sz√°rukn√°l fogva. √ćgy elker√ľlhetŇĎ a v√≠zbŇĎl sz√°rmaz√≥ cs√≠kok.

Ezekkel a kis tr√ľkk√∂kkel √©s tippekkel idŇĎt takar√≠that meg a mosogat√°s sor√°n. V√©szhelyzet eset√©n pedig, p√©ld√°ul egy vacsora- vagy kokt√©lparti alkalm√°val, ha tudja, hogyan kell gyorsan mosogatni, k√∂nnyebben megbirk√≥zik a porcel√°n- √©s √ľvegkupacokkal.

√Črt√©kelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Hell√≥ mindenkinek! √Čn vagyok Cybulya Guculka, √©s nagy lelkesed√©ssel osztom meg szenved√©lyemet a h√°ztart√°si g√©pek jav√≠t√°s√°val √©s telep√≠t√©s√©vel kapcsolatban. Ennek az oldalnak az √≠r√≥jak√©nt engem a technol√≥gia ir√°nti szeretetem √©s a v√°gy hajt, hogy seg√≠tsek m√°soknak meg√©rteni √©s megoldani a g√©peikkel kapcsolatos probl√©m√°kat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: