LED szalagkészletek: Tárcsázza az összetételt és a kapcsolatot

A LED szalagok egy-, két-, tricolor és fehér szintézis formájában kaphatók. A három színt egy speciális vezérlővel vezérlik, amely lehetővé teszi a fényelemek színét és szintjét. A fehér nem igényel további ellenőrzést.

Mi a készlet?

Általánosságban elmondható, hogy a LED 220 V-os szalagok közé tartoznak a leghíresebb hálózati kábel mellett, anélkül, hogy ez a szalag villogna, fárasztó emberek nagyfrekvenciájukkal. Nincsenek felszerelve a tápegységgel és eladva a tekercsekben, amelyekhez a csatlakozó az egyenirányítóval a vezetékre támaszkodik.

A 12 és 24 volt közötti diódacsöveket ugyanolyan (vagy hasonló) hosszúságú tekercs formájában értékesítik, amely egy klaszter, amely nem 60 vagy 120, és csak 3 vagy 6 LED.

Ez kizárólag fehér lumineszcencia LED-ekre vonatkozik. Ha piros, kék vagy zöld linkről beszélünk, akkor a klaszterek némileg különbözőek – 5 vagy 10 LED, mindegyik ilyen szektor esetében. A tápegységet a szalag tekercsben feltételezzük, a transzformáló változó feszültség 220 V-os állandó – 12 vagy 24. A hálózati villával ellátott zsinórok kiegyensúlyozatlanok vagy leválaszthatók.

Mind a fenti esetekben a teljes befejezés tartalmaz csatlakozókat. A Csatlakozók és a tápegységek külön-külön kerülnek értékesítésre.

A kész készletek áttekintése

Beállítja a 2 m, 3 m, 5 m, 15 m – csak a tekercsek hossza mentén. Ezek a készletek több fajtát tartalmaznak.

  • Tisztán tricolor – Vörös-zöld kék polikristálok, amelyek vékony pályákkal vannak összekötve.

  • Luminoforn – sárgás foszforral borított. De a foszfor különböző színekből áll a fedetlen LED színétől függően. Tehát zöld-kék foszforot tehetsz. Minden esetben a szín közel van a fehérhez. A színkeverés növeli a lencse-szerű fejét (az elem védőháza). Néhány lámpa LED-ek ultraibolya bocsátanak ki, mindent ugyanazzal a foszforral.

A leggyakoribb felületszerkesztő LED-ek – SMD, 3. sorozat *** és 5 ***. A táblázatból származó paraméterekkel a kívánt teljesítmény és a fogyasztás ribbonjait választják.

Kit alapuló SMD-5050 LED-ek, 7,2 W / m, 30 diódák egy méter szalagon szegmens, 12 V-os, 360 lm / m, kétrétegű fehér bázis, kapcsoló zsinóron, vízszigetelése az IP-65 osztály, blokk 48 W, 5 -mry, színes hőmérséklet – 6400 K, hideg fehér színű ragyogás.

LED-es háttérvilágítás megvásárlása előtt adja meg, hogy mely LED-eket használják a szalagon.

Ezeket az információkat szerepel a dobozon, tekercs, valamint nyomtatott maga a szalag (a szám másolásra, szalagok a termék). A színhőmérsékletet is jelezzük – gyakran hőmérséklet-skála (1000-ről 100-ra).000 Kelvinov). Tehát 1000 K megfelel a vöröses-narancssárga színnek, 6000-7000 k – fehér színnélküli színnel, 100.000 – kék kék. LED szalagok vannak beállítva minden egyes konkrét esetben. Íme néhány példa.

  • Tünet az SMD-5050 diódákon. Szinte minden paraméter ugyanaz, mint az előző esetben. Meleg fehér ragyogás (3400 k).

  • A LED (a szalaghoz) hasonló az előző kettőhöz hasonló. Van egy távirányító a vörös, kék és / vagy zöld lumineszcencia vezérlésére, egy IR vevőkészülék (vezérlő) a tápegységben.

Hogyan kell csatlakozni?

A SNBSTERS csatlakoztatása, csak önállóan megvásárolt vagy összegyűjtött, több szakaszban történik.

  1. Forrasztó vezetékek (vagy szilárd 2-, 3-, 4- vagy 5-vezetékes kábel), legalább 0,75 mm2 áramú rézkábel keresztmetszetével. Kábel – mert a vezetékek jobbak a szálas (monoise, ellenkezőleg, nehezebb a fektetés). Vannak kapcsolatok a SubFielding vezetékekhez – “Plus (S)” és “Mass” (mínusz, “Föld”). Javasoljuk, hogy a gyors fanyarok és forrasztási forrasztási fluxus használata. Fővilág – főleg standard, ón-ólomkészítmények (POS sorozat). Ha szükséges, ha nem “barátok” forrasztással, használjon huzalcsatlakozókat (vezetékes csatlakozóval és plug-in terminálokkal), amelyeket már a gyárban forrasztott.

  2. Csatlakoztassa a kábel másik végét a tápegységhez.

  3. Helyezze a tápegységet egy speciálisan fenntartott helyre. A határtalan esetekben a falon lévő rést a blokk alatt gyártják.

  4. Csatlakoztassa a blokkhoz (a bemeneten) kábellel kapcsolóval.

Szükség esetén töltse ki a teljes telepítést a dobozokban, vagy a rejtett vezetékek (kábelek, a fali sokkba helyezve). Ellenőrizze a szalag munkáját. Ha van távirányító, a lumineszcens módok között.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: