Mi a teendő, ha egy lány nem akar kapcsolatot, de kommunikál: hogyan lehet szerelmet szerezni?

Olyan helyzetek, amikor egy lány nem áll készen arra, hogy kapcsolatot létesítsen, de nem hajlandó kommunikálni, nem kevés. Elmondjuk, hogyan lehet megtudni, hogy van-e esélye, hogy megnyerje a szívét, és mi a jobb módja annak, hogy gyorsan tegye meg.

Miért mondja azt, hogy nem akar kapcsolatot

Hogyan lehet egy lány beléd szeretni

Mielőtt viselkedési stratégiát választana, meg kell próbálnia megérteni, hogy miért nem hajlandó a kommunikációt kapcsolatra fordítani.

Ennek különböző okai lehetnek:

 1. Egy nemrégiben történt szakítás, amin fájdalmasan keresztülment;

 2. attól tart, hogy az új kapcsolat rosszul fog végződni, akárcsak az előző;

 3. Előre akar jutni a karrierjében vagy a tanulmányaiban, ezért jelenleg nem áll készen egy viszonyra;

 4. úgy gondolja, hogy még nem elég idős ahhoz, hogy komoly kapcsolata legyen és megházasodjon;

 5. Még mindig bizonytalan, két kérő között választ a szívéért és a t..

Ezek az okok nem egy mondat, és esélyt adnak arra, hogy a kapcsolatot komoly románccá alakítsd.

Azonban jobb, ha elgondolkodik, hogy érdemes-e megtenni, ha a nő tartalékként használja Önt, vagy csak “kényelmes” kérőnek tartja Önt. Ebben az esetben a kölcsönösség esélye csekély.

Ha már megértette, hogy partnere miért nem siet egy komoly kapcsolatról beszélni, fontos, hogy minél hamarabb cselekedjen. A tapintat és a türelem jó tulajdonságok, de ha túl sokáig gondolkodsz, fennáll a veszélye, hogy baráti zónába kerülsz, ahonnan nem könnyű kiszabadulni. Ebben az esetben továbbra is megbízható marad, és valószínűleg a legjobb barátja, de esélye sincs a romantikus kapcsolatra.

Hogyan állapítsd meg, ha egy lány nem érdekel téged

Ez lehet, hogy azért van, mert érdeklődik Ön iránt, de még nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Annak jelei, hogy nincs esély a viszonzásra:

 1. Az üzenetekre egyetlen mondattal válaszol, anélkül, hogy további kérdéseket tenne fel, vagy beszélgetésre ösztönözné;

 2. Többször egymás után nem hajlandó találkozni veled;

 3. Csak akkor emlékszik rád, ha szüksége van valamire, például, hogy elvigyen téged valahová, segítsen a bútorok mozgatásában, adjon kölcsön pénzt, stb..

Olvasson tovább  Gyermekét megverték az iskolában: mit tegyen?

Ha egy lány a következő viselkedésformák egyikét mutatja, akkor nem valószínű, hogy potenciális társnak tekint, inkább csak jó barátnak lát téged. A viszonosság szintén egy lehetőség lehet, de nehezebb lehet elérni, mintha a nő.

Okok, amiért egy lány kommunikál, de nem akar kapcsolatot

Ha aktívan kommunikáltok, moziba, kávézóba jártok és rendszeresen leveleztek, de a kapcsolatnak nincs hivatalos státusza, annak is lehetnek okai.

Ez azért lehet, mert ő az:

 1. Nem ismer elég régóta, mert mindenkinek más a kötődési tempója;

 2. Nem tartja elég komolynak a szándékait;

 3. Hibát lát benned, például a munkahiányt, a rossz szokásokat vagy a birtokló magatartást stb..;

 4. Érzelmeket táplál egy másik iránt, és te csak egy jó barátnak tartod.

Ezek a jelek azt mutatják, hogy a lány kételkedik – érdeklődik irántad, de nem eléggé ahhoz, hogy szerelmesnek érezze magát. Ebben az esetben határozottan kell cselekednie, hogy a kapcsolatot gyorsan más státuszba helyezze.

Hogyan ne viselkedjünk

Hogyan lehet egy lányt szerelembe ejteni veled?

Ha azt látod, hogy szívesen beszél veled, de nem mutatja ki az érzéseit, ne légy dühös, és ne rontsd el teljesen a kapcsolatotokat.

Még ha az ilyen viselkedés sértő és sértő is, nincs rá szükség:

 1. Agresszivitás vagy hiszti – ez végleg elriasztja a lányokat attól, hogy kommunikáljanak veled;

 2. A megvetés és a közömbösség álarcát felvenni a kitartó közeledések után jó módja annak, hogy méltósággal fejezzük be a kapcsolatot, megőrizve az arcunkat;

 3. Pletykákat terjeszteni róla csúnya dolog, és rossz színben tünteti fel magát mások előtt.

Ha rájössz, hogy ő tényleg nem akar kapcsolatot, a legjobb, ha más témára váltasz, és véget vetsz a jelenlegi kapcsolatnak.

Hogyan lehet egy olyan lányt kapni, aki nem akar kapcsolatot – egy cselekvési algoritmus

Annak érdekében, hogy a kiválasztott viszonozza, bizonyos viselkedési szabályokat kell követnie. Íme a tippjeink, hogyan viselkedjünk, hogy elnyerjük egy lány szimpátiáját.

Légy ott neki

Ha egy lány kommunikál veled, az annak a jele, hogy érdeklődik irántad. Ez lehetőséget ad arra, hogy erősítse az érzéseidet azzal, hogy mindig ott van melletted. Mutasson érdeklődést a napja, élete és hobbija iránt. A lányok szeretik a figyelmet, így előbb-utóbb értékelni fogja az ilyen viselkedést, és elkezd melegen bánni veled.

Próbáld meg megnyerni őt

Fontos, hogy a figyelem ne legyen passzív, mutassa meg neki, hogy érdekli őt, mint lányt: adjon virágot, bókoljon, fejezze ki az érzéseit. Ne félj attól, hogy elcsépeltnek hangzik, a szép nem szereti a romantikus gesztusokat, még akkor is, ha büszkének és függetlennek akarnak tűnni.

Olvasson tovább  A gyermekem rosszalkodik az iskolában, mit tegyek?

Változtasson a taktikáján

Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd, tarts egy kis szünetet, és néhány napig ne írj vagy telefonálj. Válassza ki magadnak ennek a viselkedésnek az időtartamát, de úgy, hogy ideje legyen észrevenni a távollétét, de ne felejtsen el téged. A legjobb, ha öt-hét napra eltűnsz, majd sms-t küldesz neki, vagy felhívod. Nem kell megmagyaráznia a távollét okát, de ha megkérdezi, mondhatja, hogy sürgős ügyről van szó.

A jó hír az, hogy ha hozzászokik az állandó figyelemhez, akkor érzékenyebben reagálhat arra, ha nem figyelsz rá. Ez legalábbis fáj neki, és még fontosabbá tesz téged számára. Legfeljebb azt a vágyat fogja kiváltani, hogy ne csak visszatérjünk a régi kerékvágásba, hanem a kapcsolatot a következő szintre emeljük.

Itt fontos, hogy ne vigyük túlzásba – ne tűnjünk el sokáig, és ne várjuk meg, hogy a nő először felhívjon. Az Ön feladata, hogy felkeltse a figyelmét, nem pedig az, hogy bosszantsa

Ne siettesse a dolgokat

Még akkor is, ha már a következő napon meg akarja csókolni őt, miután randizott vele, és kijelentette a szerelmét, akkor vissza kell fognia magát. Néhány lány örülhet az ilyen kitartásnak, de a legtöbbjük óvatos lesz vele kapcsolatban. Ez gyorsan kétségeket ébreszthet az érzelmei komolyságát illetően, és ahhoz vezethet, hogy túlságosan flörtölni kezd.

Ne adj neki ultimátumokat

Ha már egy ideje tartjátok a kapcsolatot, és belefáradtok abba, hogy nem tudjátok, akkor megkérdezhetitek tőle közvetlenül, hogy szerinte ki vagy az életében. De tegye ezt óvatosan, anélkül, hogy ultimátumot állítana.

Ha azt mondod egy lánynak, hogy holnaptól egy pár vagytok, vagy nem fog többé látni, valószínűleg a második lehetőséget fogja választani. Még ha nem is akar elveszíteni téged, fontosabb számára, hogy megőrizze a saját döntéseihez való jogát.

Hogyan lehet egy lányt szerelembe ejteni

Ne légy túlságosan védelmező

Amikor elszántságról és cselekvésről beszélünk, ne lépjük át a határokat. Fontos a gyengédség és az udvarlás, nem pedig a fizikai színészkedés.

Próbáld meg megcsókolni őt csak akkor, ha látod, hogy az ő részéről egy csipetnyi kölcsönösséget, különben nem biztos, hogy lesz második esély. És különösen, ne “nyissa ki a kezét”, az ilyen viselkedés azonnal keresztet vet a további kísérletekre, hogy új szintre lépjen a kapcsolat új szintjére.

Olvasson tovább  Ne haragudjon a gyermekére: 6 lépés az agressziótól a nyugalomig

De ne zárja ki teljesen a tapintási érzéseket. Az alkalmi ölelések, a derék, a kéz, a térd könnyű érintése érzelmeket ébreszt, és segít megérteni, hogy megvan-e a “kémia” köztetek.

Ne játsszon a féltékenységgel

Gyakori tipp, hogy a barátnőd féltékennyé tétele érdekében hivalkodóan más nőkre figyelsz. Ez azonban kockázatos módszer, mert:

 1. kétségeket fog ébreszteni az érzéseid őszinteségét illetően;

 2. Adj okot egy másik lánynak, hogy reménykedjen.

Így egy ilyen módszer alkalmazásának következményei további problémák lehetnek, amelyek nemhogy nem segítik a kitűzött cél elérését, hanem akadályozzák azt.

Vegyen részt az önfejlesztésben

Az időd 99%-át egy olyan lánynak szentelni, akit kedvelsz, rossz ötlet. Az önellátó emberek, akik tudják, hogy mit érnek, és magabiztosságot sugároznak, vonzóbbak. Ha már régóta szeretne új vállalkozásba fogni vagy munkahelyet váltani – itt az idő!. Ne félj attól, hogy nem tudsz elég időt szentelni a barátnődnek – egy elfoglalt fiatalember több érdeklődést és tiszteletet ébreszt, mint egy olyan ember, akinek nincs semmi dolga, és készen áll az első hívásra, hogy a barátnőjéhez fusson.

Ne korlátozza őt

Ne szabj határokat, és ne próbálj megtiltani dolgokat. Még akkor is, ha már stabil a kapcsolat, ez a viselkedés csak ront rajta. De amikor először kezdtek el randizni és kommunikálni, az ilyen korlátozások csak elidegenítik a szerelmedet.

Szánj időt a hölgyre, de ne kérdezd meg, miért nem tud ma találkozni. Ne próbáld meg ellenőrizni a telefonját, és ne szerezz egy listát mindenkiről, akivel egy nap kapcsolatba lépett. Adj a barátnődnek egyfajta szabadságérzetet azzal az érzéssel, hogy ott vagy neki, és ő ezt gyorsan értékelni fogja.

Ha felajánlja, hogy barátok maradnak, mondj igent

Nem tudsz senkit sem rávenni, hogy szeressen téged. Ha egy lány nem akar kapcsolatot veled, az nem jelenti azt, hogy nem vagy méltó rá, csak más érdekei vannak. Ha azt javasolja, hogy maradjunk barátok, mondj igent, így ott lehetsz mellette, és igazán közel kerülhetsz hozzá. És idővel találkozni fogsz azzal, aki értékelni fog téged és boldoggá tesz.

Így sok oka van annak, hogy egy lány nem akar kapcsolatot, de aktívan kommunikál. Szinte mindegyikük lehetőséget ad arra, hogy a megfelelő hozzáállással feljebb lépj a dolgok szintjén, ezért csak szánj rá időt és légy türelmes.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: