Válasszon egy állványt egy keresővilágításhoz

Állvány kiválasztása a keresővilágításhoz – A széleskörű ajánlatok széles választéka az online áruházakban, mind pedig az otthoni árukkal rendelkező szupermarketekben, valamint a fotózás, a festészet, a bevásárló és az építőipari berendezések szakosodása. Spotlight – gyűjtőnév világítóberendezés, az ötlet, amelyik Leonardo da Vinci, és egy teljes körű kiviteli alak Oroszországban – a zseniális hazai találmány. Kulibin. A javaslatok széles skálájának ellenére vegye fel az állványt egy adott specifikáció alatt, nem könnyű.

Miért van szükség?

Állvány a keresőfényhez – olyan speciális eszköz típusa, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan javítsa és küldjön egy optikai eszköz erőteljes fénysugarat. Olyan állvány lehet, amelyen a világítóeszköz csatlakoztatva van. Menj szabadtéri hordozható rack, rögzített állvány speciális opciókkal, a csúszó támaszokkal és más típusú felszerelésekkel rendelkező eszközzel. Mindegyikük szükséges ahhoz, hogy megkapja a megfelelő szöget, szöget vagy teljes világítást és a világítóeszköz teljes használatát.

 1. Az állványok és egyéb funkcionális eszközök típusai a modern vállalatok termékeitől függenek, kiterjedt javaslatokkal, amelyek egy tágas kifejezéssel rendelkeznek.
 2. Korábban azt értette, hogy az eszközöket, amelyekkel a fénysugarakat koncentráltuk és egy irányba rohantunk. A különbségeket differenciálták a reflektoron (kúp alakú vagy parabolikus), amelynek szerepe tükröt vagy polírozott fémfelületeket végezhetett.
 3. A találmány felhasználását a vasúton, katonai ügyekben gyakorolták. Gyakorlati kiviteli alak a mindennapi életben megakadályozta a szükséges méreteket a könnyű fluxus szükséges teljesítményének és koncentrációjának megszerzéséhez.
 4. A keresőmotorban egyfajta forradalom után a fókuszáló objektívek fényvisszaverő felülete helyett változó, kompakt és nem túlmenően különböző elveken dolgozott, amelyeket széles körben használtak a mindennapi valóság különböző területein.
 5. Azonban az összes ipari sokszínűség ellenére (a reflektorok halogénatom és fém-halogeniddel, LED-t és infravörös, valamint nátriumlámpákkal rendelkeznek), gyakorlati célokra, kreativitás, javítás komplex technikai eszközök, és még a kereskedelmi helyiségek elrendezésében is bonyolultak A kívánt hatás elérése a megbízható rögzítés nélkül.

Ha egy adott pontig vagy egy adott felületre vonatkozó maximális iránytű, számos eszközt és eszközt alkalmaznak:

 • konzol;
 • zárójelek;
 • felfüggesztések;
 • talajcsapok;
 • forgatható modulok;
 • Gyors hordozás lehetőségei – a világítóeszköz és a fogantyú alapjával;
 • állványok.

Az állvány egy speciális design (bármilyen gyártási formában), amelyet az optikai eszköz rögzítésére terveztek. Ezt a kialakítást a professzionális fotósok használják a stúdióban, a film és a videó rögzítésére a fényképezőgép. A geodéziai és geológiai felmérésekben használják, hogy speciális eszközökkel rendelkező földterületeket mérjék.

A fő célja az állvány, hogy támogatja a telepített eszköz, a torzítás kiküszöbölése érdekében, rezgés és hibákat kézzel készített, rögzítse egy adott helyzetben, adok megbízhatóság és ne valószínű károk.

Mi történik?

A világítás ipari vonalában sok olyan eszköz van, amelyek differenciálódhatnak méretben, tervezésben, megjelenésben és a használt világítás típusának. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan sokoldalú termékcsalád jelenlétének szükségessége van, amelyek megfelelnek a különálló típusú világítóeszköz tulajdonosának igényeinek, valamint a mindennapi szakmai tevékenységek bizonyos iparágainak használatának célját.

Sorolja fel az összes ipari termék fajtáját meglehetősen nehéz, de bemutathatja a leggyakoribb és keresett utat. A következő paraméterek függvényében differenciálódnak.

 • Tervek. Ezek monopódok, állványok és mini. Trenoga a leghíresebb a tervek, három támogatással, de mindkettő egy láb, amely nem biztosít megbízható rögzítést, de a fotósok elengedhetetlenek az excerpt javítása érdekében. A keresőfényű monopód szükséges, ha szükséges a keresőfény rövid távú rögzítéséhez a földön vagy a homokba. Mini állvány – hordozható, a magasságra telepítve. A fajta bilincsnek tekinthető, amely stabil felületeken van rögzítve, egy fermentor vagy berendezés felszerelésére szolgálnak.

 • Anyaggyártás. Speciális állvány fém, fa, műanyag, szénszálas. A legolcsóbb világító állvány fémből készül, de súlya nehézségekbe ütközik, ha az eszköz folyamatos mozgása és telepítése szükséges. Alumínium – nem a legolcsóbb, de könnyű, műanyag – törékeny. A fa a legdrágább és funkcionális, különösen akkor, ha ipari módon készülnek.

 • Célcél. Az állvány egy építési geodéziai, forgatás, LED világítás (otthon, a középületek, a szórakozás és a kereskedelmi létesítmények), padló teleszkópos projektor állvány. Az utóbbi mindig az online áruházak tartományában van. Vannak lehetőségei két, egy vagy több spotlámpa, a hazai és külföldi gyártóktól. Ez lehet egyszerű és további javítások, amelyek egy zsákkal vannak felszerelve az átvitelhez, gumi tippek a lábakon. Több szín lehetnek.

Kétszeres állvány – bizonyos célokra használják. A választás összetettsége kis mennyiségű lehetőségből áll. De az állványnál egy fejjel, amely 3 méteres sugárzást ad, vannak olyan árnyalatok, amelyeket vásárolni kell.

Tippek a választáshoz

E számlán nincsenek univerzális ajánlások – végül is minden felhasználónak saját preferenciái és követelményei vannak, amelyek a céltól és a céloktól függenek. Az első a szovjetek nem figyelni, hogy ne egy márkás, vagy kevéssé ismert gyártó, a magas vagy költségvetési érték, de a mértéke megfelel-e a készülék, hogy menjen a célokat, az alkalmazási kör. A fotós, az Illuminator, a szoba tervezője lehet néhány nélkülözhetetlen körülmények között. Ha magas színvonalú világítás szükséges, az autó javításakor, a földvilágítás telepítésével, lehet, hogy kevésbé igénylik az egyik tulajdonságot, és figyeljen másra. Általános ajánlások:

 • Gyártóanyag – álló helyzetben, jobb tartós fém vagy szénszálas hordozható – alumíniumot vagy műanyagot kell készíteni;
 • A lábak száma előnyös az állványhoz, de egyes esetekben a monopód vagy az állvány legoptimálisabb megszerzése;
 • lábak – csőszerű vagy nem tesztelt, alkalmazott zárak vagy bilincsek, szekciók száma, tippek a csúszás megakadályozására;
 • A mobil telepítéshez, a hajtogatás elve, a kényelem a szállítás során, de nem lehet a teljesítmény jellemzői és funkcionalitásának kárára;
 • A telepítési helyek száma – Nincs pont a kettős vásárlásra, ha egy keresőfényt szeretne használni;
 • Konstruktív jellemzők – magasság, központi rack, fenntarthatósági módszerek, fejtípus – labda, 3D vagy 2 tengely, rögzítő platform.

Ha az értékesítésre javasolt lehetőségek egyike sem felel meg a fogyasztónak, akkor emlékezhető arra, hogy az állványok a legtöbb esetben a kreatív szférában szakmai felhasználásra szolgálnak, és ez a szerelvények magas költségeit és elérhetőségét jelenti Ha az állványra van szükség egy egyszerű telepítési világító eszközhez. Ebben az esetben a hazai mesterek ajánlásaira utalhat.

Hogyan lehet magad?

Házi állványok – Gyakran egy egyszerű és olcsó megoldás a megjelent problémához, a kívánt eszköz megszerzésének módja unalmas keresések és súlyos befektetések nélkül. A népi kézművesek rajzai és utasításai lehetővé teszik a speciális nehézségek nélkül és független “kerékpár találmánya”, hogy állványt készítsen az alulteljesített eszközökből – fémhulladék vagy polipropilén csövekből:

 • Ahhoz, hogy az utóbbi esetben álljon meg az állványt az utóbbi esetben – elegendő ahhoz, hogy két csatlakozót forgalmazzon maguk között, három darab polipropiléncsőből, és csatlakoztassa a kapott csatlakozást a fémcsőhöz;
 • Az állvány lábai 90 fokos sarkokból készülnek, amelyekhez a dugók forrasztottak, a szálat olyan szálat vágják, hogy a kialakítás szétszerelje;
 • Ehhez nincs szükség speciális eszközre – van egy házi készítésű házigazda;
 • Miután a propiléncsövet egy fémcsőn figyeli, egy mobil kocsi van rögzítve a rackhez, amely egy pólóból, 2 klipből és csavarkötőkből áll;
 • Tartalmaz egy platformot a telepítéshez vagy más tartóhoz, amelyhez házi adapter szükséges.

Független eszközök gyártása – nem mindig a legegyszerűbb kiút. Ez időre, gyenge anyagokra van szüksége, és a kreativitás kötelező eleme.

Ez azonban elkerülhetetlen, ha egy személy ipari termékei nem felelnek meg a költségeknek, minőségnek vagy anyagoknak, amelyekből az állvány befejeződött a keresőfény számára.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: