Üvegházak kezelése “fitosporin”

A következő szezonális munkák előtt az üvegházakban kívánatos megelőző intézkedéseket folytatni. A jövőbeni betakarítással kapcsolatos problémás pillanatok elkerülése érdekében a tavasszal tapasztalt taxitok szükségszerűen fertőtlenítik a talajt az üvegházban. Ehhez a “Phytosporin” használatához.

Vannak olyan éberséggel, amelyek e gyógyszerekhez kapcsolódnak, mérgezőnek tekintve őket. de, Ez a “phytosporin” teljesen természetes alapon történik, megfelel az összes típus kultúrájának, és felhasználható az emberek és a betakarítás kockázata nélkül.

Ebben a cikkben többet fogunk elmondani erről az univerzális médiumról a fitaszabolok elleni küzdelemről, figyeljen arra, hogy milyen ajánlásokat kell betartani, amikor tenyésztés, és említi a kábítószerrel való munkahelyi biztonsági intézkedéseket is.

Üvegházak kezelése "fitosporin"

Üvegházak kezelése "fitosporin"

Érvek és ellenérvek

A polikarbonát üvegházat leggyakrabban a “fittoosporin” -al kezeljük, így a termés megszerzésének új szezonjainak előkészítése során. Ez jó megelőzés különböző kártevőkből, valamint betegségekből: a gyógyszer talaj fertőtlenítést eredményez, miközben javítja a szerkezetét, és összetételét szerves anyagokkal gazdagítja.

“Phytosporin” utal az aktív és meglehetősen agresszív biológiai gyógyszerekre, bacillus subtilis bacillus baktériumokba, amely a földbe esik, aktívan szaporodott és tisztítsa meg a talajt a káros mikroorganizmusokból (megsemmisíti a lárvákat, vitákat, mikrobákat).

Ne aggódj a hasznos elemek miatt – nem szenvednek az adatbaktériumoktól. “Phytosporin” nem sérti a talaj szerkezetét.

Üvegházak kezelése "fitosporin"

Legyenek a kábítószer plipesén:

 • van egy rostegulogó tulajdon;
 • Környezetvédelem, biztonságos az ember számára;
 • Könnyen kezelhető;
 • nagyon hatékony a kórokozó mikroorganizmusok elleni küzdelemben;
 • segít a hozam növelésében egy negyedévben;
 • táplálja a talajt hasznos szerves anyagokkal;
 • más fungicidekkel is használható;
 • A gyógyszer elfogadható értéke.

Hiányosságokként az a tény, hogy a porot közvetlenül a tenyésztés után alkalmazzák. Ha egy kicsit áll, akkor már alkalmatlan lesz a használatra. Nos, hogy a közvetlen napfény baktériumok hatása alatt meghal.

Üvegházak kezelése "fitosporin"

Üvegházak kezelése "fitosporin"

“Phytosporin” és a növény fertőzésének idején, vagyis haszontalan “kezelni” őket, hanem a betegségek és kártevők megelőzésére – a legtöbbet.

Kezelési feltételek

Amint a meleg napok a tavasz érkezésével jönnek, elkezdhet fertőtlenítést. A feltételek az üvegházak időjárásától és helyétől függenek. A legtöbb régióban a talaj fertőtlenítését a hó első olvadása után lehet elindítani, amikor a Föld egy kicsit elmozdul a fagyoktól.

Az Oroszország központi részének üvegházak tavaszi feldolgozása áprilisban kezdődik, míg az ország déli részén – március első számában. Hidegebb régiókban – a májusi ünnepek alatt a leszállás előtt.

Üvegházak kezelése "fitosporin"

Hogyan kell hígítani a gyógyszert?

A “phytosporin” por, folyékony oldat és paszta formájában készült. A szerszámot az alábbiak szerint kell kötnie.

 1. A pépes készítményt meleg vízben oldjuk a paszta 1 részének aránya és a folyadék 2 részének aránya alapján. Az oldat maradékait 15 ° -kal sötét helyen tároljuk. A közvetlen napfény Ingun elfogadhatatlan.
 2. Adagolás “Phytosporin” por egy vödör meleg víz – 5 gramm. Az oldatot az üvegház és a víz talajrésze a leszállás alatt kezeljük. Ebben az oldatban a baktériumok gyorsan meghalnak, ezért azonnal használják, a készítmény nem tárolható.
 3. Vízszuszpenziófogyasztás (folyékony forma) “fitosporin” – 50 csepp minden liter meleg vízre. A főtt szerszámot azonnal használják, nem lesz megfelelő, ha állsz. Mosogatják az üvegházak falát és tetőjét.

Milyen formanyomtatványt választani – por, paszta vagy felfüggesztés – A dacket úgy dönt, hogy mit kell kezelni. És ne feledje, hogy csak a paszta tárolása, a por és a folyékony koncentrátum készítményei közvetlenül a főzés után használhatók.

Üvegházak kezelése "fitosporin"

Használati útmutató

“Phitosporin” kezeli az üvegházat és a földet. Az üvegházat évente kétszer fertőtlenítjük: tavasszal és ősszel. A hatóanyagot csak meleg vízben hígítjuk (előnyösen Nehloricated), adhat olyan gazdasági szappanokat az oldathoz (jobb, ha megragadja őket) vagy egy másik mosószert, beleértve a mosogatószert. A tapasztalt kertészek arról beszélnek, hogy a fürdési sampon hatékonyságáról beszélnek a háziállatok számára.

 • Az üvegházak megmosásához menjen az ecsettel, és alaposan tisztítsa meg az egész üvegházat: kivéve a falakat, séta a tetőn, feldolgozza a síneket és a keretek fertőtlenítését a palánták alatt.
 • Az ilyen kezelés után nem kell mindent vízzel mosni, az üvegházat a kondenzátum miatt önállóan tisztítják.
 • Az üvegház fertőtlenítése után a talaj feldolgozása. Már lesz szükség por vagy tészta, elvált meleg vízben.

Az üvegházhatást okozó keret fertőtlenítése után “fittoosporint” is kell használnia a talajra is? Először is meg kell szabadulni a kórokozóktól és a pesti lárváktól, amelyek túlterheltek a talajban.

Üvegházak kezelése "fitosporin"

  Ezenkívül a “fitosporin” a gombás és más betegségek megjelenését a Föld szerkezetének javítására és további szerves táplálásként használják. Tillae Tool Tool technológia következő.

  1. Hígítsuk a “fitosporint” meleg vízben az utasítások szerint (a fenti leírás).
  2. Ha koncentrátumot vesz, terjessze az 1 evőkanál aránya 10 liter vízzel. Az egyik ilyen rész elég ahhoz, hogy 2 négyzetméteres talajt öntsön.
  3. A feldolgozott talajt száraz talajjal kell megszárítani és fedjük le, a film fel fog jönni vagy aggasztott.
  4. Egy héttel később “Bedspread” eltávolították, egy másik nap elkezdheted a leszállást.

  Minden manipulációt csak 35 ° -nál nagyobb hőmérsékleten kell elvégezni, különben hasznos baktériumok fognak meghalni a készítményben, és az ilyen kezelésben nem lesz előny. Ha nem működött a talajfeldolgozás elvégzéséhez, mielőtt a növény leesne, akkor elvégezhető és után: a “fittoosporin” feloldása és megoldás, félelem nélkül, hogy károsítja azt.

  Üvegházak kezelése "fitosporin"

  Ebben az esetben szerves műtrágyaként működik, és blokkolója a fuzariosis okozó szerekre, az antrax. Az ilyen megelőző kezelés nem teszi lehetővé a fekete rothadás, a penész, a fitosporózis és más betegségek kialakulását.

  Elővigyázatossági intézkedések

  Annak ellenére, hogy a “fittoosporin” – a kábítószer biológiai és csak természetes mikroorganizmusokat tartalmaz, be kell tartania az egyszerű szabályokat, amikor dolgozik vele.

  1. Szigorúan tartsa be az utasításokat és a meghatározott arányokat a tenyésztés során.
  2. Osztjuk a gyógyszert csak meleg vízben, de nem magasabb, mint 35 fok.
  3. A koncentrátumból származó megoldás jobb 2 órával a használat előtt. Ezúttal hasznos mikroorganizmusokra van szüksége, amelyek az ébredés előkészítésében szerepelnek.
  4. Ne használja a “fittoosporint”, ha a levegő hőmérséklete kevesebb, mint 15 fokos hő. Ebben az esetben a baktériumok nem fognak működni, egyszerűen nem jönnek ki a hibernálásból.
  5. A “phytosporin” tenyésztési víz nem hideg és klórozott.
  6. Oszd meg a szerszámot csak tiszta edényekben, amelyek a kémiai készítmények tenyésztéséhez használtak.

  Üvegházak kezelése "fitosporin"

  Most, mint egy személy saját biztonsága: “Phytosporin” nem mérgező és általában biztonságos, de viszketést, égetést, vörösséget okozhat, ha a bőr esik. Tárolja a következő szabályokat a gyógyszerrel való együttműködésben:

  • Munka védőfelszerelésben: kesztyű, légzőkészülék vagy különleges maszk;
  • Ne dohányozzon a feldolgozás során;
  • Ne vegye az ételt a feldolgozott szobában;
  • Ha “fittoosporin” nyomja meg a nyálkahártyát vagy a bőrt, akkor azonnal mossa le ezeket a részeket meleg vízzel;
  • A kábítószer-bevitel esetén sürgősen öblítse le a gyomrot, és miután az aktivált szén injégzéséhez szükséges;
  • “Phytosporin” nem tenyésztett az edényekben, amelyet további táplálkozási célokra használnak;
  • A munka befejezése után mossa meg a meleg vizet mosószerrel.

  Tárolja a gyógyszert (hígítatlan formában), amely nem magasabb, mint 40 fok. A felfüggesztés egy külön sötét sarokban tárolható, a fő dolog az, hogy a gyógyszer nem áll rendelkezésre kisgyermekek és háziállatok számára. Ezenkívül azt jelenti, hogy nem ajánlott kábítószereket, élelmiszereket, takarmányt és így tovább.

  Üvegházak kezelése "fitosporin"

  Üvegházak kezelése "fitosporin"

  A kábítószer és a biztonság felhasználására vonatkozó valamennyi szabályozásnak megfelelően a phytosporin óriási hasznot hoz. Ne adjon patogén mikroorganizmusokat és lárvákat, hogy támadja meg a palántákat, helyesen alkalmazza a “Phytosporint” a munkájuk előnyeit.

  Az üvegház “Phytosporin” kezelésével kapcsolatban lásd a következő videóban.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása