Ház garázsban: gyönyörű és funkcionális design

Egy vidéki ház élete magában foglalja az egyik vagy több autó számára egy garázs jelenlétét. A garázs önálló épületként épülhet fel, és a ház részét képezheti. A “kettő egy” opció gyakran előnyösebb a gyakorlatiasság miatt. Módja annak, hogy igazítsa a házat az emberek és az autó számára, sokat van. Ha szeretné, megtalálja a megoldást, amely teljes mértékben kielégíti a kéréseket és a tervezést, valamint a tervezést és az anyagot, amelyből a szerkezet épül.

Előnyök és hátrányok

A magánház egy garázsban egy tető alatt számos előnye van:

 • Szükségtelen anyagbefektetések nélkül a garázs meleg lehet a ház fűtési rendszerével való összekapcsolásával.
 • A garázsvízellátásban és a szennyvízben is eltöltheted, ami még kényelmesebbé teszi ezt a szobát.
 • Az autó fűtött, a tárolás helyén is engedélyeztetni kell a funkciók egy műhely vagy tornaterem, helyezzen egy szauna van, vagy egyszerűen csak így része a terület tárolására leltár. Ez is kényelmes, hogy pincét készítsen zöldségekre és savanyúságokra.

 • A lakosok otthon minden kényelmes időn belül a garázsba mennek, mint bármelyik szoba a házban. A szezon és az időjárás az ablakon kívül ebben az esetben nem fog szerepet játszani.
 • Egy másik előny – a föld szabad területének megtakarítása. Ez különösen fontos, ha minimális volt, de szeretném, ha saját vagyonunk van a zöldövezetnek.
 • Építési és befejező anyagok megtakarítása. Mivel a garázs és az otthoni közös tető, az alapítvány és az egyik falak, az építés olcsóbb lesz, és a szükséges munka gyorsabb lesz.

 • A garázsban található ingatlanbiztonság. Ilyen tárolásból szinte lehetetlen az autót vetni, és értékes dolgokat készít, mert a lopás során létrehozott zaj azonnal meghallja a ház bérlőit, ellentétben azzal a helyzetgel, amikor a garázs különálló.

Van egy ház garázs és hiányosságai:

 • A műszaki zaj esetleges behatolása és szagok az épület lakóövezetében;
 • A ház és a garázs közötti fal nincs ablak.

nyolc

Fotók

Bár ez lehetetlenné hívható ellenállhatatlan problémákkal. Vannak lehetőségei az ilyen kellemetlenség kompenzálására. A “garázs élet” hatásainak minimalizálása a ház életében, megbízható ajtót telepíthet a lakó- és technikai zónák között, vagy egyáltalán egy előcsarnokot készíthet. Maga a garázs jobb, ha az északi oldalról van egy épület, amely a süket szomszédos falával kombinálva akár az energiafogyasztást is csökkenti.

A ház garázsával kombinálható különböző módon:

 • A ház alapja. Ez a lehetőség jó, ha a lakóépület egy torzítóval rendelkezik. De ha a földalatti garázsba való bejárat meredek leereszkedést tartalmaz, akkor kényelmetlen. Emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen műszaki helyiségek építése különösen költséges lesz. A készülék súlyos földmunkát igényel. Ezenkívül lehetőség van arra, hogy ezen az opció csak egy bizonyos szintű felszín alatti vizeken legyen.

 • A fenti részben a lakóépületek alatt. Ily módon meg lehet menteni egy kis földterület helyét, de a ház magasabb lesz, és lakosainak egész élete elsősorban a tetőtér szintjén van. Az első emeleten, mint általában, van egy konyha étkezővel és egy nappali, valamint egy fürdőszoba. A ház e konfigurációjával fontos, hogy jól működjünk jól egy jó szellőzőrendszert, hogy a munkagépből származó szénmonoxid ne kerüljön lakószobai szobákba.
 • Fejléc. Ez az opció kényelmes, mert ez a műszaki szoba a ház közelében a ház közelében állítható fel, és nem építeni egyidejűleg a főépülethez, mint az első két esetben.
 • Garázs, amely otthoni lombkorona vagy galériával van összekötve. Egy ilyen tárgy valójában különálló épületnek nevezhető. De a ház egyetlen tetője miatt az emberek és az autók számára az. A garázs ebben az esetben nehezebbé válik, hogy meleg legyen, de a problémák nélküli megközelítés is bármilyen időben és az év bármely időpontjában is lehet. A ház és a technikai épület kombinációjának ilyenfajta konfigurációja lehetővé teszi a zaj és a szaglás megszüntetését az autóból.

7

Fotók

A tervezés során figyelembe kell venni a garázs méretét. A területe nagyon fontos a vidéki élet körülményeiben. Még a legkisebb és egyszerűnek is engedélyeznie kell az autó karbantartását. Szükséges, hogy az autó mindkét oldalán legalább hetven centiméter szabad hely maradt. Lehetővé teszi a lehetőséget, hogy csendben mozogjon a munka folyamatában.

Maga az autónak könnyen be kell lépnie, és elhagyja az “otthon”. A bejárat szükséges szélessége legalább 2,5 méter, legalább 2 méter.

Gyakran szükséges, hogy a garázs nagyon nagy, legalább 2 autót számítva. Ha a földterület önmagában teljesen kicsi, akkor elégedettnek kell lennie a beépített műszaki szobában, amely szűken van a formában, amelyben a gépek a vasúti kocsikhoz tartoznak.

10

Fotók

Ez kényelmetlen, mivel minden alkalommal, amikor egy hosszú távú autót vezet ki a garázsból, akkor ki kell mennie a tető alatt a második, ami zárja a folyosót. Vagy szükség van egy garázs megtervezésére oly módon, hogy két oldalra induljon ki belőle, bár nehéz lesz egy kis területen.

Súlyos kérdés, ha egy házat egy házzal kombinálva – egy tetőeszközt. Gyakran a házak tulajdonosai választják ki a duplex verzióját. Egy ilyen eszköz lesz a legkevésbé pénzileg drága és technikai szempontból. A legegyszerűbb. Bár az egyrészes tető a ház felett, és a garázs felett és egyáltalán lapos. Ennek köszönhetően a ház sziluettje újjáéledik. Csak komoly figyelmet kell fordítanod a vízelvezető eszközre. Végül, kap egy házat egy olyan garázs, amelyre szüksége van, a legegyszerűbb módja a szakemberrel. Elkészíti az illetékes projektet, figyelembe véve az ügyfelek minden kívánságait, és megfelel az építéshez kapcsolódó technikai árnyalatoknak való megfeleléshez.

Az építész az épület és a rajzok tervét szolgálja, amely alapján helyesen teljesítheti az alapítványt, az átfedések, a tető, valamint a mérnöki kommunikációt.

Alapként egy tipikus projektet tehetsz, amely csak unalmas lesz a területre, de egy személyt rendelhet. A második lehetőség sokkal drágább lesz, de igazán praktikus és egyedi építészeti tárgyat fog kapni.

A befejezett projektek alapján saját és önállóan fejlesztheted, de még ebben az esetben is helyesebb lesz, hogy tanácsot kapjon egy szakembertől.

Tervezés

A lakóépület észlelése nagyrészt attól függ, hogy a garázs és a ház egy tető alatt van-e. Az építés során nem csak a kiegészítő garázsban szállhat, hanem olyan garázs is, amely “kiterjesztés” marad. Csak olyan garázskapuk, amelyek lenyűgöző dimenzióval rendelkeznek, késleltetik a figyelem jelentős részét az egész struktúra felfogása során. A tervezés során néha fontos, hogy a látható méretük látható, hogy nem hagyta el minden mást.

Ha egy káddal egy nyári házról beszélünk, ami néha csak nyáron működik, a tulajdonosok nem számítanak, hogy a lakóövezet “felmerülő” lesz egy jelentős gazdasági jelentőségű épületnek. Bár ebben az esetben tisztességes kompozit megoldások vannak. Ha tisztességes vidékről beszélünk, az építészeti és tervezői összetevők előtérbe kerülnek.

Az ízlés és a képességek esetében egy nagy garázzsal építhet egy épületet két autó számára, és tetőtéri vagy lakóhelyi második emeleten. A tető gyönyörű sziluettje miatt a falak méltó kialakítása harmonikusan érzékelhető. A garázs ebben az esetben nem fog kinézni valami nehéz. Egy ilyen szerkezet jó lesz egy keskeny szakaszban. Ahhoz, hogy elegendő hely legyen a lakóhelyiségek befogadására, szükség van “növekedésre”.

A felső garázsba érkező házat egy terasszal vagy egy kiterjesztéssel lehet kapni. Jó hely lesz a pihenésre, a műhelyre vagy az irodára – ez mind a bérlők igényeitől függ. Szépház egy olyan ház, amelynek Erker és egy alacsony garázsrész van.

A házban lévő garázs a földszinten nem zavarja figyelmét, összpontosítva az építés általános kialakítására. Ugyanakkor, a tulajdonosok egy épület nem csak egy garázs, hanem egy pincében lehet elege további gazdasági funkciók.

A modern vidéki ház tökéletesen kombinálva garázzsal, úszómedencével és szaunával egyidejűleg.

Az építészeti tervezés végrehajtásakor nem kívánatos, hogy egy különleges színű garázsot hozzanak létre. Meg kell felelnie az általános stílusnak, és ugyanazon építőanyagokból, mint a főépület.

nyolc

Fotók

Anyagi elosztó

Az építőanyagok megválasztása nemcsak az ár, hanem a ház megjelenését is meghatározza a garázsban, valamint annak funkcionális jellemzői.

Az egyik legmegfelelőbb lehetőség egy faház építése Profilozott bárból Vagy egy lekerekített napló. Az ilyen házak szállítása kényelmes, jól belélegzik őket. Nyugodt lehet a környezeti biztonság érdekében. A rothadás és a tűzbiztonság problémái szintén sikeresen megoldódnak a speciális anyagfeldolgozás miatt.

Sok cég saját szolgáltatások a házak építése fából, amelyek saját gyártású építési anyagok és elemek a tervek jövőbeni házak. Kiválaszthat egy projektet egy hatalmas mennyiségű tipikus vagy rendelésből.

A fa lehetővé teszi, hogy több emeleten építsen épületeket. A bevált céghez való fordulás, akkor kaphat egy házat az ügyfél kívánságainak és a szabályozási dokumentumok követelményeinek megfelelően. A jövőbeli kialakítás elemei a gyárban felkészülnek, és a készlet gyártása mentén az összeszerelés, egy szalag vagy lemez alapítvány lesz végrehajtva. Építsen egy naplóházat, mint ilyen időt vesz igénybe.

Választhat ITechnológia Favázas épület, amelyet régóta alkalmaztak a skandináv országokban és Amerikában. Ez egy viszonylag olcsó építési lehetőség is. Az ilyen struktúra alapja, amely kis súlyú lehet, könnyű lehet, ezért nem különösebben drága pénzügyi szempontból.

A ház építéséhez kiválaszthatja a különböző technológiák által termelt hagyományos téglát és különböző blokkokat is.

Téglaház Hagyományosan, a presztízs és a tiszteletreméltóság mutatója, mivel az ilyen struktúra kialakítása nagyszámú kézi munkát jelent. A téglaházak sok tipikus projektje van. Az építési dokumentációt az építészek a jövőbeli tulajdonos kérésére készítik.

Ugyanakkor egyemeletes és kétszintes házak, például, habblokkokból, Mutassa be a legjobb tulajdonságukat, kezdve a nagy energiatakarékossággal. Nem véletlen, hogy ezt az anyagot széles körben használják Oroszországban, különösen az ország északi részén. Ez megkülönbözteti az erősség és a könnyű, ami csökkenti az alapítvány terhelését. Az épületházak költségeit nem terjesztik.

Lakóépületek is épülnek sip-panelek. A SIP egy strukturális szigetelő panel, amelyet keretszerkezetek létrehozásában használnak. A belső szigetelés, valamint a külső orientált chipboard (OSP) vagy rétegelt lemez.

Az ilyen anyag házait szeizmikus ellenállás jellemzi, jó mutatókkal rendelkezik az energiatakarékos és a zajszigeteléshez. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az anyag nagyvonalúan impregnálott antipiren, a tűzállóság számára utal. Az ilyen házakat a tartósság megkülönböztetik, könnyen és gyorsan felállnak.

Bár meg kell ismerni, hogy nem minden SIP-panel gyártója valóban kiváló minőségű anyagot szolgáltat a piacra, ezért ebben a kérdésben figyelni kell.

Gyönyörű példák az inspirációra

Ahhoz, hogy pontosan megtalálja a tökéletes házat egy garázsban, először a tervezői ötletek ihlette.

 • Ha megtartja az egyensúlyt a ház lakóövezetének és a garázsban, kiváló építészeti és tervezői megoldást kaphat. A ház nem veszik el a garázs hátterében, és a műszaki helyiségek bejárata nagy méretű, ami fontos a gazdasági ügyek számára.
 • A Galéria garázsához kapcsolódó ház lehetővé teszi, hogy ésszerűen eldobja a földterület meglévő területét, és tökéletes a földcsuszamláshoz.

 • Ha a ház tágas, a garázs nem fog uralkodik a háttérben, és akadályozza a mindennapi életet. A lakóövezet és a garázs közötti intermedier megoldja a kellemetlen szagok és a gépi zajok szobáiba való behatolás problémáját, és a Tamburo-ban kényelmes tárolóhelyet szervezhet.
 • Kívánt esetben olyan házat építhet, amelyhez a két oldalról származó garázsok kapcsolódnak. Egy – két autó esetében a második – az egyikre. A szerkezet általában a levél formája van.

 • A ház és a garázs kombinálásánál a P-alakú formában egy elég kompakt szerkezetet kaphat közvetlen hozzáféréssel az udvar hátuljához. Ugyanakkor a ház maga is hangulatos a természet és a kényelmes közvetlen belépés a garázsba.
 • A helyszínen található ház nagyon tömör lehet. Lakóépület, amelynek a büntetés formájában épült garázs, nem zavarja a figyelmet a terület természetes tájáról.

 • A garázskapuk és az egész szerkezetű dekoratív elemek eredeti kialakítása vizuálisan megkönnyíti a műszaki helyiség oldalától. Ennek köszönhetően az épület egésze megszabadul, hogy megszabaduljon a túlzott vizuális durvaságtól, amely gyakran fordul elő a lakossági és gazdasági rész egy tetőjének összekapcsolásakor.

Következő videó felülvizsgálata a ház projekt egy garázs.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: