Hogyan válasszunk iskolai egyenruhát

Az iskolai egyenruha vásárlásakor ne feledje, hogy gyermeke a hét 5-6 napján fogja viselni. Tehát válasszon olyan termékeket, amelyekben mindig kényelmesen és magabiztosan fogja érezni magát.

tartalom

 1. A legnépszerűbb iskolai egyenruha gyártók
 2. mit kell keresni az etetőszék kiválasztásakor
 3. Tippek az iskolai egyenruha kiválasztásához
Hogyan válasszunk iskolai egyenruhát

A legnépszerűbb iskolai egyenruha gyártók

Az orosz piacon képviselt számos modell nem nevezhető minőségi. Szintetikus anyagokból készülnek, nem lélegeznek túl jól, gyorsan elhasználódnak, és unalmas a kialakításuk. Néhányan közülük még allergiás reakciókat is okoznak a gyermeknél – kiütések a bőrön és rossz közérzet.

Ezért az ismeretlen cégektől (különösen a kínaiaktól) származó iskolai egyenruhák vásárlása helyett jobb, ha a bevált orosz gyártók termékeit választjuk:

 1. Skylake;
 2. G
  • ver;
  • OLMI;
  • Aurora;
  • Ezüstkanál;
  • Nemes emberek.

A fent említett márkák termékeit a jó minőség és a szabásvonal jellemzi. Higiéniai és egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik, és biztonságos a baba egészségére, mielőtt forgalomba kerülne.

Mit kell keresni az iskolai egyenruha kiválasztásakor

az iskolai egyenruhák kiválasztási kritériumai

Elérhető a

Az iskolai egyenruháknak a lehető legtöbb természetes anyagból kell készülniük. Az ilyen anyagok rendkívül tartósak, puhák és higroszkóposak, légáteresztőek, és optimális mikroklímát teremtenek a gyermek számára. Így a tanuló elég kényelmesnek és magabiztosnak érzi magát, és kevésbé izzad. A melegebb hónapokra vászon- és pamutruhákat, télire és hideg őszre pedig gyapjúruhákat ajánlunk.

Azonban nagyon nehéz lesz 100%-ban természetes anyagból készült iskolai egyenruhát találni. A szintetikus szálakat általában a természetes anyagok szerkezetéhez adják hozzá. Ezek növelik a termék élettartamát, így tartósabbá, olcsóbbá és könnyebben ápolhatóvá válik. 55% szintetikus anyag hozzáadása egy öltönyszövethez és 35% egy inghez vagy blúzhoz elfogadható. Ha a szintetikus szálak mennyisége meghaladja ezeket az értékeket, a ruházat már nem biztonságos és kényelmes a gyermek számára.

A gyermek bőrével érintkező iskolai egyenruha bélés csak természetes anyagokból készülhet.

Varratok és szerelvények

Ne feledje, hogy a gyermek a szünetben, valamint az iskola előtt és után sokat mozog, és a fiatalabb diákok általában egymás után szaladgálnak, és megmutatják barátaiknak az újonnan tanult harci mozdulatokat vagy a rugalmasság egyéb csodáit. Ezt az “életet” csak minőségi termékkel lehet elviselni. Tehát vásárlás előtt mindig ellenőrizze a külső és belső varratok minőségét, hogy nincsenek-e kiálló szálak, hogy a tartozékok és a bélés jól vannak-e varrva.

A vágás

Győződjön meg róla, hogy a gyermek ruhája nem szorítja, nem szorítja a hasát, karját vagy lábát. Az ilyen termékek zavarják a normális vérkeringést, akadályozzák a légzést, megakadályozzák az agy oxigénellátását, és így csökkent koncentrációhoz és figyelemhez vezetnek. Túlságosan feszül a hasán, és gyomor- és bélrendszeri problémákat okozhat gyermekének. Ezenkívül zavarhatja a hőanyagcserét és allergiát okozhat.

Színes

Az iskolai egyenruhák élénk színei nem megengedettek. A ruháknak semleges színűeknek kell lenniük. A legjobb, ha pasztell, szürke, sötétzöld vagy kék, bordó színű egyenruhát választunk.

Tippek az iskolai egyenruha kiválasztásához

Tippek az iskolai egyenruha kiválasztásához
 1. az egyenruha megvásárlása a ruhapróbálás után. Gyermekének jóvá kell hagynia az új ruháit, különben kényelmetlenül fogja érezni magát a tanév során. Győződjön meg róla, hogy a forma nemcsak megfelel neki, hanem kényelmes is a járás, a futás, a hajolgatás és az ülés.
 2. Próbáljon meg méret szerint ruhát választani. Az új egyenruhák “kinövése” nevetségesen fog kinézni a gyermekén, és egy évvel később rongyosnak fog tűnni.
 3. Győződjön meg arról, hogy a terméknek nincs szúrós szaga, ami arra utalhat, hogy a gyártás során veszélyes vegyi színezékeket használtak.
 4. Válasszon egynél több ruhadarabot. Például egy lánynak minden napra két vagy három blúzt, egy napernyőt vagy ruhát, két nadrágot, egy szoknyát és egy elegáns blúzt kell vásárolnia. Egy fiú számára több nadrág, egy kabát és mellény, néhány hétköznapi ing és legalább egy ünnepi ing ajánlott.

!

A következő cikkekben szakértőink elmondják, hogyan válassza ki a megfelelő széket gyermeke számára az iskolában, és a hátizsák kiválasztásának titkait.

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk egy párnát egy gyermek számára - szakértői vélemények
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: