Az 5 legjobb Bosch lézeres vízmérték

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Mielőtt megvásárolná a terméket, konzultálnia kell egy szakemberrel.

A lézerszintek segíthetnek felgyorsítani az otthoni befejező és felújítási munkákat. Különösen alkalmasak a pontos függőleges vagy vízszintes igazításhoz. A jól ismert német Bosch cég jól megtervezett eszközöket fejleszt és gyárt. Az orosz piac a lézeres szintezők széles választékát kínálja. Műszaki paraméterekben, méretekben, súlyban és árban különböznek. Az Expertology magazin szakértői azt tanácsolják, hogy a szint kiválasztásakor vegyen figyelembe néhány dolgot.

ajánlások az Ön kiválasztásához

Bosch vízmérték vásárlásakor figyelembe kell venni a termék felépítését és funkcionalitását.

Vízmérték típusa. A lézeres vízmérték alkalmazási köre nagymértékben függ a szerkezetétől.

 1. A pontmodellek a legegyszerűbbek. Ezek 3-5 pont különböző síkokon történő beállítására használhatók. Szükséged lesz egy kötélre, hogy összekapcsold őket.
 2. A lineáris szinteket kis helyiségekhez tervezték. Az eszközök függőleges és vízszintes vonalakat rajzolnak.
 3. A forgószinteket széles körben használják az építkezéseken. Segítségükkel akár 360º-ig is el lehet fordítani a gépet. A gépek tele vannak funkciókkal.

Porvédelmi osztály. A por és nedvesség elleni védelem szintjétől függően megkülönböztetünk kültéri és beltéri modelleket.

 1. Ha a gyártó IP50 vagy magasabb védettségi osztályt adott meg, akkor a készülék ellenáll az időjárásnak és a pornak.
 2. Beltéri használatra kedvezőbb szintek állnak rendelkezésre IP20-tól kezdve.

Súly és méretek. A lézeres vízmértékek súlyukban és teljes méreteikben jelentősen különböznek egymástól.

 1. A pont- és lineáris eszközök a legkompaktabbak és legkönnyebbek. Ritkán nyomnak többet 500 g-nál, egyes modellek zsebben is hordozhatók.
 2. A professzionális forgószintek súlya akár 5 kg is lehet. Speciális állványt vagy tartót igényelnek.
Olvasson tovább  10 A 10 legjobb alaplap ragasztó

Extra opciók. A lézeres szintezők számos lehetőséget kínálnak, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a munkát.

 1. Az automatikus kikapcsolás energiát takarít meg és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A készülék használaton kívül kikapcsolja magát.
 2. Az automatikus önnivellálás segít gyorsan megtalálni a vízszintes helyzetet, függetlenül a vízszintes test tájolásától. Bizonyos esetekben hasznos lehet az automatikus szintezés kikapcsolása.
 3. Megszabadulni állványok és támogatja lézer merülés. Vannak állítható támasztékkal ellátott vízszintmérők is.

Csak 5 a Bosch legjobb lézeres vízmértékek közül a felülvizsgálatunkban. Mindegyiküket sikeresen tesztelték orosz építkezéseken, és pozitív visszajelzéseket kaptak a mesteremberektől.

Az 5 legjobb Bosch lézeres szintező

jelölés Helyszín Név Értékelés
Top 5 Bosch lézeres vízmérték 1 BOSCH GLL 3-80 Professional (0601063S00) 5.0
2 BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3 4.9
3 BOSCH GLL 2-10 Professional 4.8
4 BOSCH UniversalLevel 3 Basic 4.7
5 BOSCH Quigo III (0603663521) 4.6

BOSCH GLL 3-80 Professional (0601063S00)

Értékelés: 5.0

BOSCH GLL 3-80 Professional (0601063S00)

A BOSCH GLL 3-80 Professional lézeres vízmérték a legfunkcionálisabb a piacon. Rekord hatótávolsággal rendelkezik vevő nélkül (30 m), szükség esetén ez a távolság 4-szeresére növelhető (120 m-ig), kiegészítő berendezésekkel. A gyártó felszerelte a modell 3-bar konstrukciós rendszer, a készülék pontossága 0,3 mm / m. A szint széles hőmérséklet-tartományban használható (-10…+40ºC). A szakértők megjegyzik a robosztus kialakítás, ellenáll a véletlen esések alacsony magasságból történő lezuhanásának. Műanyag tok és táska áll rendelkezésre az elektronikus egység tárolásához és szállításához. A további opciók közé tartozik az automatikus kikapcsolás, a hang- és fényjelzés, a kiegyenlítés kikapcsolása. A modell aranyat nyert a felülvizsgálatunkban.

A tulajdonosok a BOSCH GLL 3-80 Professional szintjét dicsérik a derékszögek könnyű kivitelezéséért, a nagy pontosságért, a kiváló minőségű kivitelezésért és a tartósságért. A hátránya, azt mondják, az akkumulátorok gyors lemerülése…

Előnyök

 • Hosszú munkatávolság;
 • nagy pontosság;
 • jó felszerelés
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • robusztus felépítés.

hátrányok

 • az akkumulátor csak egy munkanapig tart.

BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3

Értékelés: 4.9

BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3

A dobogó második fokán a BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3 lézerszintmérő áll. Egy lineáris típusú egység két 360º-os forgási szögű sugarat hoz létre. A szakértők különösen az alacsony energiafogyasztást dicsérték, ebben a tekintetben a modell felülmúlja versenytársait (12 óra folyamatos munka). Az építés távolsága nélkül vevő nélkül a készülék csak a győztesnek (20 m), dicséret és nagy pontosság (0,4 mm/m) megérdemli a győzelmet. Ragyogó, vékony fénysugár, amely lehetővé teszi a beltéri és a napsütésben való munkavégzést. Tartalmazza a lézeres vízmérték alkalmazási területének bővítéséhez szükséges szerelési tartozékot. A gyártó a modell tárolásához és mozgatásához egy tokot is mellékelt.

Olvasson tovább  Az újratölthető fűrészekről

A nagyszámú vélemény alapján a BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3 szint népszerű az orosz mesterek körében. Elégedettek a pontossággal, a könnyű használhatósággal és a kényelmes rögzítő konzollal. A felhasználók szerint a hátrányok közé tartozik a szoros kioldószerkezet, amely a készülék csúszását okozza.

Előnyök

 • gazdaságos energiafogyasztás;
 • jó műszaki jellemzők;
 • könnyen használható;
 • kényelmes konzol.

Hátrányok

 • szoros be / kikapcsoló gomb.

BOSCH GLL 2-10 Professional

Értékelés: 4.8

BOSCH GLL 2-10 Professional

A BOSCH cég legnépszerűbb lézeres szintezője hazánkban a GLL 2-10 Professional modell. Ilyen következtetést vontak le szakértőink, miután jelentős mennyiségű NM-re adott választ elemeztek. Bár a készülék gyengébb a vezetőknél a vevőkészülék nélküli építési tartományban (10 m), de a pontosságban ugyanazt az arányt mutatja, mint a felülvizsgálat győztese (0,3 mm / m). Ezenkívül a vízmérték széles üzemi hőmérséklet-tartományban (-10…+50º). Ugyanakkor a folyamatos működési idő eléri a 9 órát, a készülék 3 AA elemmel működik. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően az elektronikus eszköz még a kezdő mesteremberek számára is könnyen érthető. A termék könnyűségét és kompakt méretét előnyként kell megemlíteni, még a szint is zsebben hordozható. A BOSCH GLL 2-10 Professional a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A hazai felhasználók a német készüléket jó minőségűnek tartják, amelyet megfelelő áron értékesítenek. Néha nehéz a padlóra derékszöget jelölni, mert blokkolni kell a lézert, majd a padlóra kell irányítani.

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • nagy pontosság
 • széles üzemi hőmérséklet-tartomány;
 • Energiatakarékos energiafogyasztás.

Hátrányok

 • nehéz derékszöget jelölni a padlón.

BOSCH UniversalLevel 3 Basic

Értékelés: 4.7

BOSCH UniversalLevel 3 Basic

A BOSCH UniversalLevel 3 Basic lézerszintezővel számos típusú befejező munka végezhető a helyiségekben. A kiváló minőségű LED-ek fényes fénysugarat alkotnak, a hatótávolság 10 m (vevő nélkül). A termék három üzemmódban (billenés, 2 és 3 lézervonal) 120º-os szögben működtethető. Működési hőmérséklet-tartomány +5 és +40 Celsius fok között, a felülvizsgálat vezetőihez képest gyengébb modell a pontosság tekintetében (0,5 mm/m). A szintezőt három AA elem energiájával működteti, a folyamatos üzemidő 5 órára korlátozódik. A szakértők kiemelték több hasznos lehetőség a készülékben, egyszerűsíti a munkát az automatikus igazítás és a képesség, hogy kapcsolja ki. A lézeres vízmérték a könnyű tárolás érdekében tokkal van ellátva. A modell egy lépésre áll meg a díjátadó dobogótól.

Olvasson tovább  Hidraulikus ollók: Leírás, típusok és felhasználási finomságok

A felhasználók dicsérik a BOSCH UniversalLevel 3 Basic szintet a tömörségéért és könnyűségéért, a kiváló minőségű kivitelezésért, a tiszta vonalakért. Nem elég néhány kézműves állvány a készülékkel való munkához.

Előnyök

 • könnyűség és tömörség;
 • minőségi összeszerelés;
 • tiszta vonalak;
 • könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • szerény funkcionalitás.

BOSCH Quigo III (0603663521)

Értékelés: 4.6

BOSCH Quigo III (0603663521)

Alacsony költséggel kiemelkedik a versenytársak közül a BOSCH Quigo III lézeres vízmérték. A szakértőknek tetszett a készülék a tömörség és a könnyűség (270 g) miatt. A modell egyetlen gerendát vetít ki a függőleges és vízszintes síkban. A maximális hatótávolság 10 m-re korlátozódik, 0,8 mm/m pontossággal. Egyszerűen használható, a szint automatikusan kiegyenlítődik mindössze 6 másodperc alatt. Átlós gerendákat vetíthet a készülék megdöntésével. Ha a dőlés meghaladja a szintezési tartományt 4 fokkal vagy annál nagyobb mértékben, a lézersugarak kikapcsolnak. Két AAA elem tölti be az áramellátás szerepét, 5 óra folyamatos üzemidőt biztosítva. A szintezőgép a Bosch öt legjobb lézeres szintezője közé tartozik.

A felülvizsgálatokban a felhasználók aktívan megvitatják a költségvetési modell előnyeit és hátrányait. Egyesek szerint a készülék könnyen kezelhető, tartós és meglehetősen pontos. Más mesterek hiányolják az állványt, nem szeretik a napellenző szűk nyitási/zárási pozícióját.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • könnyűség és tömörség;
 • könnyű használat;
 • Megbízhatóság és tartósság.

Hátrányok

 • a napellenző szorosan mozgatható.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: