Diam csempe társaságok

Ha azt tervezi, hogy a csempézett anyagot a padlóra vagy a falra helyezi, akkor hasznos lesz egy speciális lemezre. Ez az eszköz lehetővé teszi a csempe sima vágását a kívánt méretű darabokra. Ma beszélünk ezekről a márkájú edényekről.

Diam csempe társaságok

Diam csempe társaságok

Diam csempe társaságok

Sajátosságok

Az átmérőjű burkolólapok kiváló minőségű, kezelt fémekből készülnek, amelyek gyakorlatilag nem vonatkoznak a korrózió hatálya alá. Ezek lehetnek elektromos és kézi. Az első opciót akkor kell kiválasztani, ha jelentős munkát kell végeznie. A márka aggregátumai képesek lesznek megbirkózni a különböző keménységű csempékkel. Sok eszköz képes lesz megközelíteni a porcelán feldolgozását.

A választék olyan kompakt mintákat tartalmaz, amelyek enyhe súlyúak, tökéletesek a házi műhelyek számára.

Diam csempe társaságok

Diam csempe társaságok

Diam csempe társaságok

Kézi modellek

Kezdjük, fontolja meg a gyártó néhány kézi csempe funkcióit.

 • Extra vonal Twin 850 L 600121. Az ilyen készülék a szakemberek számára a legjobb megoldás lesz. Van egy különleges lézeres mutatója töltővel. A lineáris csapágyak szállítása lehetővé teszi, hogy a leginkább sima és sőt csúszást biztosítson. Asztali asztal tartós alumíniumból készül. És azt is el van látva csúszó alumínium támaszok, amelyek jó stabilitást az egész tervezési működés közben. A készüléknek van egy oldalsó fókusza, amely lehetővé teszi a soros vágást.

Egy sorban, a csempe mellett is van egy tartály az olaj, az utasítás, a hatszög, a biztonsági szemüveg, az akkumulátortöltő.

Diam csempe társaságok

 • Ml-gt-b03. Ez a kézi födémnek alkalmasnak kell lennie a kerámia burkolólapok vágására, amelynek vastagsága legfeljebb 16 mm. A készülék olyan hordozószalaggal van felszerelve, amely a vasút mindkét oldalára kiterjed. Maximális vágási hossz Ez az eszköz eléri az 1000 mm-t. A termék teljes tömege 11 kilogramm.

Diam csempe társaságok

 • Proline 800 L. Egy ilyen eszköz megbirkózhat a kerámia csempe és a porcelán kőből. A 16 mm-ig vastag anyagokat képes kezelni. A termék hordozószalaggal van ellátva, amely két oldalról körülveszi a sínt és mozog a golyóscsapágyak miatt. A design is kényelmes lézer mutatóval van felszerelve. Az ilyen berendezések maximális vágási hossza 800 mm. Az egység teljes tömege eléri a 10,5 kilogrammot.

Diam csempe társaságok

 • Proline 1200 L. Ez a minta is használható kerámia csempe és porcelán kőből. A modell 7-16 mm vastagságú vágóanyagot tesz lehetővé. Különleges kialakításának köszönhetően a készülék lehetővé teszi, hogy legfeljebb 1200 kilogramm szétválasztó erőt képezzen, amelynek köszönhetően még a legnehezebb feldolgozható a minimális erőfeszítésekkel rendelkező tételek vágásához. Az ilyen berendezések maximális vágási hossza 1200 mm. Ez egy kényelmes lézer mutatóval is rendelkezik. A készülék tömege eléri a 13,5 kg-ot.

Diam csempe társaságok

 • Proline 1000 L. Az ilyen kézi típusú tűzoltó tartalmaz egy speciális csapágyegységet, amely 6 csapágyból áll, maximális teljesítményt és zökkenőmentes feldolgozást biztosít. Az asztal felszínén van egy gumírozott bevonat. Ez megakadályozza a részek csúszkáját a munkafolyamat során. A modell 1000 mm hosszúságúvá válhat. Súlya 12,1 kg.

Diam csempe társaságok

Diam csempe társaságok

Elektromos kályhák

Ezután elemezzük a gyártó elektromos burkolólapjának főbb jellemzőit.

 • PL-1200/1.6 600065. Ezt az elektromos tűzhelyet szakembereknek tervezték. A különböző típusú csempézett anyagokat kezelheti. A berendezés gyártása során magas minőségű acélt emelt szilárdsággal használjuk. A felső részben van egy erőteljes motor, amely 2800 fordulat / perc. Az ilyen típusú egység egy erős vágófejjel van fel van szerelve, amely 7 csapágyon felfüggeszthető, szükség esetén könnyen beállítható. Maximális vágási hossz Ez a készülék eléri az 1340 mm-t. A maximális vágási mélység 65 mm. A modell súlya 78 kg.

Diam csempe társaságok

 • ML 180/500 600083. Ez az elektromos vágás a kisebb kínálat a gyémánt kör használják, hogy csökkentsék a burkolólapok porcelánból és kerámiából. A modell a vízhűtés funkciója. Nincs korlátozása a feldolgozott anyag hosszára. Az építőtest kiváló minőségű tartós műanyagból készül. A munkagép cinkkel vagy speciális porvédő bevonattal jön létre. Maximális vágási mélység 34 mm. A minta olyan erőteljes motorral van felszerelve, amely percenként 2950 fordulatszámot hajt végre. A PlateKorez viszonylag kis méretű és kis tömegű (7 kg).

Diam csempe társaságok

 • ML-180/700. Ez a fajta alkalmas mind a kerámiákra, mind a porcelán kőből. A modell lehetővé teszi a vágást 45 és 90 fokos szögben. Feltételezi a vízhűtés funkcióját. Az ilyen gép háza tartós és megbízható műanyagból készült. A munkafelület tartós cink alkalmazással van ellátva. A minta bármilyen hosszúságú csempeanyag vágásához használható. A vágás legnagyobb mélysége 34 mm. Az ilyen termék teljes tömege 8 kilogramm.

Egy kis eszközt lehet felszerelni az asztalon bármely más sima vízszintes felületen.

Diam csempe társaságok

 • EX-1200/1.nyolc. Ezt az elektromos tűzhelyet pontos és még vágott márvány, porcelán kőből, kerámiákhoz használják. Gyakran használják a burkolólapok feldolgozására. A készülék mind a derékszögben, mind pedig 45 fokos szögben feltételezi. A modell lehetővé teszi a maximális vágási hosszúság 1200 mm, a legnagyobb mélység a vágás 50 mm. A készülék 1,8 kW-os kapacitású motorral van felszerelve. Tömege eléri a 75 kilogrammot.

Diam csempe társaságok

 • Ex-720/1.egy. Az ilyen aggregátum magában foglalja a vízhűtési funkciót. Alkalmas a burkolat vágására, szemben a kültéri csempe. A modell megbirkózik a kerámiákkal, márványokkal és porcelánnal. Mind a derékszögben, mind pedig 45 fokos szögben vágható. A fajta a maximális 750 mm-t teljesíti, legnagyobb mélysége eléri a 46 mm-t. A termék teljes tömege 42 kilogramm.

Diam csempe társaságok

 • Ex-940/1.öt. A készüléknek vízhűtési funkciója is van. 1,5 kW-os kapacitású motorral van felszerelve. A minta alkalmas a legkülönbözőbb csempékkel való együttműködésre. A motorral való kocsija függőleges lépéssel rendelkezik. A fajok csempe a vágás hossza 940 mm, a legnagyobb mélység eléri a 46 mm-t. A szerkezet súlya 57 kilogramm.

Diam csempe társaságok

 • ML-720/1.egy. A készülék 220 V-os hálózatból fut. Alkalmas kerámiák vágására és porcelán kőzet hossza legfeljebb 720 mm. A modellnek vízhűtési funkciója is van. Különleges rendszerrel van felszerelve a gyémánt kör emelésére és csökkentésére, amely lehetővé teszi, hogy az anyagban tiszta nyílások alakuljon ki. A fajta kényelmes összecsukható lábakkal rendelkezik, amelyek nagymértékben egyszerűsítik a szállítását és tárolását. Példány a gyémánt körmel. Lehetővé teszi, hogy a vágási hosszúságot akár 720 mm, 46 mm mélység. A termék súlya 56 kilogramm.

Diam csempe társaságok

 • SPL-250/1.5 600042. Az elektromos tűzoltást nagy teljesítmény jellemzi. Erőteljes motor lehetővé teszi, hogy 3000 fordulat / perc. A modellnek van egy rendszere a folyadék egyenletes áramlására a vágás helyére. Ez feltételezi, hogy tetszőleges szögben kezelhető. A példány végzi a maximális vágási hosszát 700 mm-re, a legnagyobb mélység eléri a 60 mm-t. A termék súlya 52 kilogramm.

Diam csempe társaságok

 • Spmax-250/1.öt. Ez az erőteljes gép 1,5 kW-os motorral van ellátva. Alkalmas porcelán kőburkolat, csempe, gránit, természetes kő vágására. A termék több állítható hordozóval, további kis asztallal és két hevederrel van felszerelve. A fajta 4 csapágyon felfüggesztett fuvarozást tartalmaz, közülük kettőt függetlenül állítható. A minta különböző szögben feldolgozhatja a feldolgozást. A vágás hossza 900 mm, mélysége 60 mm. A termék súlya eléri a 70 kg-ot.

Diam csempe társaságok

 • SP-200/0.8 600030. Ez a gép egy 800 W-os motorral rendelkezik. Alkalmas, beleértve a csempe anyagok vágását is. A berendezés lehetővé teszi, hogy akár 500 mm-es gengsztereket, akár 30 mm-es mélységet végezzen. A munka folyamatában 3000 fordulat / perc. A berendezés teljes tömege 32 kilogramm.

Diam csempe társaságok

 • SP-250/1.egy. Ezt a modellt 1,1 kW kapacitással szállítjuk. Különleges minőségű munkát végez. Például a vízhűtési lehetőség. Lehetővé teszi a vágás hossza 600 mm-re, a mélység eléri a 60 mm-t. Az ilyen elektromos kályhák teljes tömege 50 kg.

Diam csempe társaságok

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása