Hogyan kell kötni a megerősítő horgolt?

Az alapítvány minőségétől függ attól, hogy hány évet vagy évtizedes lesz, mint az épület. Az alapítványok már régóta megszűntek a kövek, téglák és cement segítségével. A legjobb megoldás vasbeton. Ebben az esetben a zsaluzat, ahol a betonoldat öntésre kerül, a megerősítési keret kerül elhelyezésre, amely egy rácsos design a kötőhuzal kötőhuzalokkal összekapcsolt rudakból.

Sajátosságok

Szerelvények a keretben jobb kötés, és nem hegesztve. A tény az, hogy a hegesztési varratok a hőmérséklet-ingadozása beton ruting, és a huzal a rugalmasság és a viszkozitás, így könnyen tűri több tucat szezonális fagy és felmelegedési ciklusban. Hegesztés, ha végrehajtják, egy magas osztályú szakember. de Az ilyen termékek hegesztési szerelvényeit a Snip szabályai tiltják, különösen a többszintes új épületek felépítésénél.

Bármilyen magas színvonalú és tartós hegesztés, lehet, hogy némileg felrobbanhat a hegesztések túlterheléséből, amelyek betonban repedhetnek.

Ennek eredményeként az alapítvány egy kicsit viselkedik, és a padló utána. Modern új épület – nem a Pisa-torony. A falaknak mindig meg kell felelniük a puszta függőlegesnek és az alapszintű padlónak és az alaptervezetnek – a Föld horizontjának.

Kézi kötés a megerősítés horoggal foglalkozással. A megerősítés kötődése kötőpisztolyt, csavarhúzóval vagy fúróval, valamint a kötéshorog változásaival. Alternatív megoldások: műanyag bilincsek, kész fém zárójelek. De a legfrissebb módszerek nem alkalmasak komplex (nem csak keresztreform) vegyületekre. Például, A műanyag meghosszabbodik és túlmelegedéssel nyúlik, és ez arra a tényre vezet, hogy könnyű megtörni a hidegben.

Használjon szerelvényeket egy bordázott felületi rudakkal egymással, amelyhez a legkisebb szigorításnál csatlakozik a kiemelkedésekhez.

Fontos, hogy a kapcsolat kiterjesztette a rúd súlyát többször megszorozva.

A kapcsolat megbízhatósága csak beton öntéskor szükséges. Amikor a befejezett alapítvány végül megkeményíti és erősíti az erősséget, a rudakat mechanikai ellenállásának köszönhetően betonban tartják, valamint a meglévő konvexitások és a dokkolópontok depresszióinak köszönhetően.

Mód

A megerősítést számos olyan eszközzel és eszközzel lehet összekötni. Sorolja fel őket.

 • Különleges pisztoly. Gyorsan dolgozik. Ez az eszköz azonban meglehetősen drága: 1 ezer értékű. dollár. De lehetetlen megközelíteni az alapítvány széles és magas keretének belső csapát. Ez az eszköz kényelmes dolgozni csak a keret szélső pontján.

 • Kötött horog. Kéziszerszámként használják, amelynek fogantyúja van, amelynek a golyóscsapágyak felszerelve vannak a forgatáshoz, és a félautomatikus, beillesztve a rögzítő kazetta fúróba vagy csavarhúzóba.

 • PASSATIA vagy kullancsok. Ha használják őket, nincs szükség további eszközökre. De nem túl kényelmesek a vezeték rögzítésének folyamatában.

 • Köröm. Jobb, ha egy kötött horogba hajolhat. Ez a készülék kettős hajlított huzal és erősítés és csavar között van, míg a huzal nem húzza a kábelköteg hasonlósságát, hogy megállítsa a vérzést. Ha nincs megfelelő köröm, akkor használhatja a keresztszívást vagy egy finom sima szerelvényt (vastagság legfeljebb 5 mm).

Nem számít, milyen eszközt alkalmaznak, a huzal tulajdonságainak meg kell felelniük – az acél alacsony szénatomot használnak, a hagyományos fémhez közeledő lágysággal.

Lágyíthatja az acélt, forrószivattyúzást, majd normál körülmények között hűlni.

Ha nincs lehetőség, vagy vágy vásárolni egy kész kötőhuzalt, akkor bármilyen régi gumiabroncsot éghet, majd csak az acélhuzal szükséges lágyság marad. De a laza acél részben skála, vékonyabbá és törőbb lesz, így egy ilyen megoldás egy extrém lehetőség.

Hook kiválasztása

A kötés megerősítésű horgok kiválasztása a következő tényezőket befolyásolja.

 • Az épületboltok és a főtt üzletek távoli területe, ahol kész ipari horogot vásárolhat. Sok esetben nagy köröm (legfeljebb 5 és hossza hossza – 100 mm-ig). A horognak elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy megkönnyítse a kötéshuzal forgatását. Minél hosszabb a kart, annál könnyebb az, hogy szélesítse.
 • Nem hajlandó, vagy az extra költségek szállítására szolgáló lehetőség. Nincs szükség a rossz minőségű acélból való szerszám megszerzésére, több tucatnyi páciensre törve, ha nem volt kiváló minőségű analóg. Ez nem csak a horgokra vonatkozik.
 • Vágy és képesség, hogy számos kisebb nehézséget hagyjon saját saját. Ha a felesleges óra és napok felépítését nyújtja, nem akarok gyorsan, a kész adaptáció megvásárlása gyors opciónak tekinthető.
 • A termék termékjellemzői. Ha egy építési folyamat, például az alapítványok elrendezése – a mester állandó kötelessége (és ritkán megoldott), ajánlott vásárolni egy kiváló minőségű, dolgozott kötési horogot. Egy ilyen eszköz tíz évig szolgál, és még több. A legjobb anyag az edzett instrumentális vagy rozsdamentes acél. A kissé rosszabb lehetőség az acélszerszám króm, molibdén, kobalt és egyéb adalékok hozzáadásával. Nem ajánlott az alacsony szén-dioxid-kibocsátású acélból származó termékek beszerzése.

A kötőeszköz és a huzal megvásárlásával vagy készítésével folytathatja a keret megerősítését.

Lépésenkénti utasítás

Lehetőség van gyorsan és helyesen rögzíteni a vékony (0,8-1,2 mm átmérőjű) vezetékes (átmérőjű). A NOVICE MASTER elérhető a három lehetséges mód közül.

First First

 • Hajlítsa meg a huzal szegmensét.
 • Mérje meg a hajtás jelenetének egyharmadát, és ismét hajlítsa meg újra.
 • Vegye a huzalt, hogy egyrészt egy hurok volt, a másik – két vége.
 • Helyezze be a horogot a hurokba, tartsa a második kézzel, és kissé húzza meg a szabad végeket.
 • Forgat. Horgassa a laza végeket, és görgessen több fordulattal.
 • Túl sokat generál.

A második módszer

 • Hajlítsa meg kétszer a huzal szegmensét, tekerje hozzá a megerősítéssel az alulról.
 • Hook egy horoghurok, helyezze be a szabad végeket a horogba.
 • Csavarja, amíg az armatúra keményen rögzíti a helyét.

Harmadik módszer

 • Hajlítsa meg a huzalot félig, kövesse azt a ferde vonal helyén.
 • Vágja a hurok horogot, és húzza a huzalt.
 • A második vége a horog hajlítási ponton.
 • Húzza magát, és forgassa el a horogot.

  Az utolsó módszerek lehetővé teszik, hogy jelentősen növeljék a megerősítés sebességét és minőségét. Ez a képesség könnyen és gyorsan kidolgozott.

  A kötőhuzalnak kétszer kell elnyomnia, és jobb – négy. Ne mentse meg: Megéri az erősítő rudak megbízható és nagy szilárdságú kapcsolatát, és megéri a nagy szilárdság alapjait.

  Hogyan kell kötni megerősítő horgolt, nézd meg.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: