Mikado rózsaszín paradicsom

  • Szerzői: Gavrish S.F., MORAV B.BAN BEN., Amcheslavskaya E.BAN BEN., Degovtsova T.BAN BEN., Wolf O.DE., Artemieva G.M., Redichina T.DE.
  • A feltételezések éve: 2015
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 94-95
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 180-220

Lásd az összes jellemzőt

Sok kertész Ez a fajta a császári néven ismert. Tehát informálisan becenevette a császári koronát emlékeztető gyümölcsök formáját.

A fokozat néhány szín. Tehát például a rózsaszín mellett sárga, fekete és vörös fajták vannak Mikado. Annak ellenére, hogy ilyen fajta, a paradicsom hasonló az íz- és termesztési rendszerhez.

Az eltávolítás története

A fajta az állami szinten tesztelhető, ami a megerősített jellemzők jelenlétét jelenti. Rosovoplood fajok 2013-ban bemutatott szelekciós cég Gavrish LLC. Gavrish S. Maga. F. és az ő hasonló gondolkodású emberei és kollégái a Morde arcán. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Degovtsova T. BAN BEN., Wolf O. DE., Artemieva G. M., Redichny T. DE. szokatlan fokozatú szerzők lett.

2015-ben a paradicsomot az ország minden régiójában használhatták. Ajánlott az üvegházban az egyéni leányvállalatokban. A nyílt talajban való leszállás csak a déli régiókban megengedett.

A fajták leírása

A Mikado fokozatosan a kis kertek saját magánjellegű mezőket termesztik. Paradicsom jövedelemermináns. A bokor legfeljebb 180-220 cm-ig terjed, és a függőleges támogatásra kell kötődnie.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Gyümölcsök a paradicsom Mikado Pink Növekszik elég nagy méretben. A magzat tömege eléri a 300-360 g-ot. Formájában lapos kör alakú, bordázott. Mielőtt megtalálná a szokásos rózsaszín színt, a gyümölcs fényt néz ki. A fruozen jelen van zöld folt.

Ahogy a héja zöld színárnyája halvány, megjelenik egy rózsaszínes. Az érett paradicsom teljesen rózsaszín lesz. A paradicsom színét nem lehet intenzív és homogén, hanem inkább unalmas rózsaszín.

A bőr és a pép meglehetősen sűrű, ami jó negyedik paradicsomot ad. Amellett, hogy a fajtát több kamera jelenléte jellemzi, amely nem tele van gyümölcslével. A magok a paradicsompapírban vannak.

Kóstolási jellemzők

Gyümölcs édességek édesek. Középső teljesítmény. Sokat, szelíd és lédús, kiváló ízű. Általános szabályként a Mikado paradicsom csak frissen használja, mert a feldolgozás megfosztja az ízminőség gyümölcsét.

A kóstolóbizottságtól kapott szakemberek, amelyek becsülték a besorolást, kiváló értékelést hoztak neki. Növényi tenyésztés Egyetért azzal, hogy a magas pontszámot Mikado-nél hallja.

Sok megjegyzi, hogy az ágyakban növekvő tíz fajták közül ez a paradicsom a legjobb mutatók az ízlés. A cukor és a szerves savak annyira harmonikusan kiegyensúlyozottak, hogy a paradicsom a lehető legnagyobb és étvágygerjesztőnek tűnik.

Érés és gyümölcsözés

Az érés ideje az első baktériumok után 94-95 nap óta van, az érett gyümölcsök jelennek meg. Ez a Mikado rózsaszín fajtájának megkülönböztető jellemzője, mivel a piros és sárga analóg lejáratának időtartama 100-110 napra esik. Minden bokor legfeljebb 7-9 gyümölcs.

Hozam

A hozam 5,0-6,0 kg / négyzetméter. M. A betakarítás július-augusztusban esik.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Idő vetés a palántákon – február utolsó napjai – az első számok március. A földre történő leszállás április végén történik.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A Mikado paradicsomi fajta palántáinak ültetése 60 x 50 cm-es területet igényel.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom reagál az öntözésre és a műtrágyára. Mikado kiválasztása a termesztéshez, fontos, hogy ne csak az erősségei és gyengeségeinek feltárása, hanem ismerje meg az agrotechnológia és a kultúra szabályait is.

A leszállás csak jól megvilágított. A napfény hiánya miatt a készletek száma csökken.

Párhuzamosan a lyukban lévő palánták ültetése, függőleges fából készült támogatást kell tenned. A jövőben egy bokor teszteli. A növénynek gőzölésre, csípésre és képződésre lesz szüksége az 1-2 darabos szárak számával.

Mivel a paradicsom növekszik, el kell távolítania az alsó lapokat. Az eljárást arra késztetjük, hogy lehetőséget adjon arra, hogy a tápanyagokat a gyümölcsök kialakulására fordítsa. Az alábbi levél eltávolítása jobb szellőzést biztosít, ami csökkenti a betegségek valószínűségét.

A Mikado fajta nem minden talajon zajlik, ezért rendszeresen laza és megtermékenyítenie kell. Az első etetés 5-7 napon belül a palánták ültetése után kerül megrendezésre. A földön beléphet egy tehéncsónak vagy készített csirke alom megoldására.

Ha ásványi műtrágyát használunk, előnyösnek kell lenni az ammónium-nitrátot, a kálium-sót és a szuperfoszfátot. Fontos, hogy ne tegye túlságosan nitric etetéssel, hogy ne okozza a levelek bőséges növekedését.

A növekvő rózsaszín Mikado azt jelenti, hogy az etetés második szakaszát, amely az első után 2 héttel az első.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az üvegházak növekedésének összefüggésében a paradicsomot szinte nem befolyásolja a gomba és a bakteriális betegségek. A nyílt talajon a tenyészet instabil a fitoophluorosishoz. Ez a probléma megoldani fogja. A réz réz vagy a dubcatch használata segít a gombásnak.

A talajba való kirakodás előtti palántákat a burgue folyadékkal kell kezelni. A tapasztalt kertek receptjét használhatja, amely előnyben részesítheti a magok feldolgozását friss tejjel. Ez jobban ellenáll a fitoophluorosisnak. A feldolgozáshoz 1: 10 arányú tejdel keveréket vesz igénybe. Egy pár yeod cseppek és egy teljes pohár fahamu adunk a tejelő-vizes oldat.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Magas páratartalommal a paradicsom megrepedhet. Mikado fokozat szerint a hőmérsékletváltozás fogadása. A bőr hőjén a gyümölcsök elveszíthetik integritását. A csökkentett hőmérséklet hátrányosan befolyásolhatja a növényeket.

Értékelések áttekintése

Ez a fajta Mikado, hogy sok kertész úgy ítéli meg, hogy ideális az ízlés és a szag, amely hasonlít a paradicsomra a gyermekkorból. A paradicsom nem hibrid, annyi ember önálló magokat kap.

Rosovoprod Mikado nagyra értékelte a csodálatos kóstoló tulajdonságokat és a meggyőző kereskedelmet. Érett gyümölcsök előnyben részesítik azokat az ínyenceket, akiknek ilyen cukor íze és húsos tartalma íze. Ugyanakkor nem számítanak a rekordtervre.

Nagy plusz rózsaszín fajtája az, hogy a magokat önállóan gyűjthetjük. És a hátrány az, hogy a gyümölcsök könnyen megsérülnek a szállítás során.

Érett paradicsomot használnak a vitamin saláták és friss gyümölcslevek készítésére. A megőrzés érdekében a Mikado gyümölcs nem túl alkalmas nagy méret és nem túl tartós bőr miatt.

A gyümölcsök olyan nagyok, hogy csak egy paradicsom fordulhat az egész család számára. Érdemes megjegyezni, hogy nagyon sokan szeretnek enni, mint a rózsaszín paradicsom. Hasznosabbnak, édesnek és lédúsnak tekintik.

A fajta jellemző az, hogy a legnagyobb gyümölcsök az alsó virágzatban vannak kialakítva. Minél magasabb, minél hamarabb a paradicsom a bokoron.

A paradicsom nagyon melegen illeszkedik, mert jól illeszkedik. De van egy hosszú napsütéses napja.

A hűvös éghajlatú régiók termesztéséhez szükség van egy üvegházra, és valószínűleg egy további világítási forrást.

Minden csatolt erőfeszítés a Mikado paradicsom paradicsom növelésére törekszik a csodálatos gyümölcsök kitűnő betakarításáról.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: