Hogyan találkozzunk egy lánnyal: 17 működő tipp

Nem nehéz megtalálni a megfelelőt – csak kezdjünk neki a megfelelő lépéseknek. Itt van a lista a tippeket, hogyan lehet találkozni a lányok a való életben vagy az interneten.

Hogyan találkozzunk egy lánnyal: 17 működő tipp

Randizás a valóságban

Bár a társkereső honlapok és a virtuális kommunikáció átvette a világot, a spontán utcai randizás megőrizte varázsát. Egy szokatlan módja a beszélgetés megkezdésének nagyszerű módja lehet egy romantikus történet elindításának, amelyet a gyerekeknek újra elmesélnek.

A randizás két fontos előnye:

  1. Egy valódi személyt lát maga előtt, nem pedig egy néhány évvel ezelőtti fényképet, így objektíven tudja értékelni az illető megjelenését és a kommunikációját;

  2. A valódi kommunikáció lehetővé teszi, hogy használd a karizmádat, ami drámaian növeli a siker esélyét, és nem használható a levelezésben.

Tehát, tippjeink a sikeres randizáshoz a valóságban.

Mosolyogj és légy nyitott

A megfelelő benyomás érdekében figyeljen a nem verbális jelzésekre:

  1. Mosolyogj barátságosan, de ne vidd túlzásba, nehogy azt higgye, hogy furcsán nézel ki;

  2. teremtsen és tartsa fenn a szemkontaktust (de ne bámulja őt fél órán keresztül);

  3. vegyen nyitott pózt: ne keresztezze a karját, fordítsa a testét a hölgy felé, és hajoljon kissé előre.

Minél magabiztosabbnak és lazábbnak tűnsz, annál valószínűbb, hogy bármelyik lánnyal jól kijössz.

Légy úriember

Tartsa neki az ajtót, ajánlja fel, hogy viszi a táskáját, vegye fel az elejtett szemüvegét – ezek után a lány barátságos lesz, és számíthat rá, hogy megkapja a telefonszámát.

De ne keverjük össze az udvariasságot a tolakodással. Ha azt mondják, hogy egyedül is elbírsz egy nehéz zsákot, az gyakran azt jelenti, hogy a lánynak nincs kedve bemutatkozni. Ha ebben az esetben túlságosan előremutató vagy, azt negatívan fogják értékelni.

A rendelkezésre álló információk felhasználása

Nézze meg alaposan a személyt, akit bemutat. Ha a parkban ül egy könyvvel, egy híresség pólóját viseli, vagy a kutyát sétáltatja, ez jó beszélgetésindító, különösen, ha az ízlésetek megegyezik. Ha kritizálod a szerzőt, akit felolvas, vagy a hírességet, akit ábrázol, nem valószínű, hogy jó bemutatkozást kapsz.

Legyen tapintatos és udvarias. Például tapintatlannak tűnik, ha a telefonon tett megjegyzéseket teszel a lány cselekedeteire, különösen, ha a kezével eltakarja a képernyőt.

Hozza ki a legtöbbet a környezetéből

Ideális esetben, ha tetszik a lány egy tévéműsorban. Ez azt jelenti, hogy hasonló az ízlésetek, és biztosan van valami közös pont. De bármilyen rendelkezésre álló környezetet is használhat: kávézók, edzőtermek, üzletek és még a postahivatal is. Például kérjen tanácsot egy bizonyos termékkel vagy étellel kapcsolatban, tegyen megjegyzést arra, amit a postai alkalmazott csinál, vagy kérje meg, hogy segítsen kitölteni egy címet (ehhez még egy extra borítékot is vásárolhat).

Olvasson tovább  Családi viszály, mi a teendő??

Függetlenül attól, hogy hol találkoztok, használjátok ki a környezeteteket arra, hogy beszélgetést kezdeményezzetek.

Bókolj neki

Hogyan találkozzunk a lányokkal: 17 működő tipp

Nem véletlenül mondják, hogy a lányok szeretik a füleket. Vegyük kiindulópontnak. De ügyeljen arra, hogy a bók ne legyen elcsépelt és túlságosan elcsépelt. Eredetiségét és humorérzékét nagyra értékeljük.

Másrészt viszont ne építs tökéletes mondatokat, mert a további beszélgetésnek meg kell felelnie az elejének, ami azt jelenti, hogy folyamatosan új szellemes és érdekes fordulatokkal kell előállnod. Tehát ne menjen túlzásba, hagyja, hogy a bók szép, de nem vulgáris, vicces, de nem szarkasztikus.

És ha nem vagy biztos benne, hogy sikerül, csak sétálj oda a lányhoz, és mondd meg neki őszintén, hogy tetszik neked, és szeretnéd megismerni. Az őszinteséget mindig értékelik.

Ne légy megfélemlítő

A valós életben való randizás spontaneitással jár, ami viszont veszélyt rejt magában. Amikor beszélgetést kezdeményez, tegye egyértelművé, hogy nem azért van ott, hogy bajt okozzon. Viselkedj a lehető legtermészetesebben és legnyugodtabban, ne menj túl közel a lányhoz, és ne légy tolakodó vagy durva. Ellenkező esetben a randizási kezdeményezést negatívan fogják értékelni, és a lány megpróbál minél hamarabb távozni.

Hogyan lehet találkozni egy lány az interneten

Az online társkeresés az 1990-es években kezdett lendületet venni, de a virtuális társkeresés még most sem veszítette el az érdeklődését. Vannak érdekes tények az online társkeresésről. Például bebizonyosodott, hogy az online megismert emberek gyorsabban házasodnak, és a válási arány alacsonyabb, mint a valódi randizásnál. Ez azzal a ténnyel magyarázható, hogy az emberek az interneten többet beszélnek és magukról beszélnek, illetve jobban és gyorsabban megismerik egymást.

A Stanford szociológusa, Michael Rosenfeld is ígéretesnek tartja az online társkeresést, mert az embereknek választási lehetőségeik vannak. Több tucat profilt néznek meg, mielőtt kapcsolatba lépnének valakivel, és az olvasottak alapján választanak.

Így az online társkeresés is vezethet boldog párkapcsolathoz. A legfontosabb dolog az, hogy megtaláljuk a megfelelő lányt, és elkezdjünk helyesen randizni vele.

Keresés bizonyos csoportokban és fórumokon

A legbiztosabb módja annak, hogy találj egy lányt, ha érdekcsoportokban keresed meg, majd írsz neki egy személyes üzenetet. Tekintettel a hasonló érdeklődési körre, a beszélgetés megkezdése könnyű lesz.

Írjon és tegyen megjegyzéseket

Természetesen egy lány örülni fog, ha megkapja a “tetszésedet”, de ez nem jelenti azt, hogy kapcsolatba fog lépni veled, hogy megismerjen téged. Ha kedveled őt, ne pazarold az idődet. Ön is adhat egy bókot a megjegyzésekben, az ilyen nyilvános elismerés kellemes lesz a lánynak.

Ha csak a “tetszik” adsz neki, akkor nem valószínű, hogy félreértik, ezért légy szóbeli a vágyadról, hogy megismerd őt.

Olvasson tovább  A túlhajszoltság 10 jele

Ellenőrizze a takarmányt

Győződjön meg róla, hogy a profilja nem tartalmaz olyan személyes megjegyzéseket, amelyek becsmérlik Önt. Ha például exeket posztolsz, vagy olyan képeket, amelyeken minden lány buta, olcsó ribanc, akkor nem meglepő, hogy senki sem akar megismerni téged.

Szánj időt a profilod elemzésére, mielőtt felvennéd a kapcsolatot valakivel, aki tetszik neked. Ha nem vagy elégedett a válasszal, szerkeszd meg, mielőtt megpróbálsz randizni.

Félreértés ne essék

Az írástudás azt mutatja, hogy intelligens és értelmes vagy, ezért ne hagyd figyelmen kívül. Ne légy lusta ellenőrizni az üzeneteidet, mielőtt elküldöd őket, győződj meg róla, hogy nem cserélted ki véletlenül. Persze, senki sem fogja ellenőrizni a hozzászólásaidat piros tollal, és néhány kihagyott vessző nem katasztrófa. Minél jobban írsz, annál nagyobb az esélyed a sikerre.

Kerülje a szélsőségeket

Kezdd azzal, hogy az első üzenetben udvariasan “te”-nek szólítod, ahelyett, hogy “bökdösöd”. De hetekig ne szólítsd a kereszt- és középső nevén. Keresse a középutat, udvariasan kérdezze meg tőle, hogy nem bánja-e a “te” szót. Kommunikáljon érzékenyen, nagyképűség nélkül, de a személyes határokat figyelembe véve.

Hogyan ismerkedjünk meg a társkereső oldalakon

Hogyan találkozzunk egy lánnyal: 17 tipp a megismerkedéshez

Ismerkedjen meg a speciális oldalakkal egyrészt kényelmesebb, mert egy adott célra vannak regisztrálva. A verseny azonban egyre keményebb, ezért kövesse tanácsainkat, hogy növelje sikerének esélyeit.

Töltse ki megfelelően a profilját

A profilodnak – mint egy álláskeresési önéletrajznak – meg kell mutatnia az előnyeidet másokkal szemben. Ne küldj személyes üzenetet, és ne csináld jól: koncentrálj az erősségeidre, és játssz a gyengeségeiddel.

Ne posztold az avatarodat meztelen felsőtestként vagy más fedetlen testrészként, még akkor sem, ha tényleg van mire büszkének lenned. Sokkal jobb, ha olyan képeket használsz, amelyeken látszik az arcod és esetleg a hobbid. Tegyél fel egy fényképet például horgászatról vagy táncról, ez felhívja a figyelmet rád, mint személyre.

Továbbá, ne hanyagolja el az érdekekről szóló részt, minél részletesebben töltse ki, annál nagyobb az esélye, hogy találkozzon egy olyan lánnyal, aki osztozik velük.

Ne küldjön sms-t újoncoknak

A legtöbb társkereső oldal a nemrég regisztrált tagok profiljait mutatja meg először a keresésekben. Ez olyan lányokhoz vezet, akik éppen most töltöttek ki egy csomó üzenetet, és a tiéd elveszhet közöttük. Az is előfordulhat, hogy még nem ismerte ki teljesen a weboldal működését, és nem fog tudni technikailag válaszolni Önnek, Ön pedig jelezheti, hogy nem akar megismerkedni.

Tehát válassza a tapasztalt lányok profiljait, akik tudják, hogy miért vannak itt, és sugározzák, hogy. Ráadásul az újonnan érkezőkkel ellentétben ők valószínűleg már levették a rózsaszín szemüveget a leendő feleséget kereső milliomos agglegények őrült számáról. Ezért józanabbul értékeljük a helyzetet, és ezért készen állunk a párbeszédre.

Kerülje a túlzott ismertséget

A virtuális kommunikáció nem írja felül az etikettet, ezért kezdje a beszélgetést a lehető legsemlegesebben. A vadmacska és a hercegnő összehasonlítása az első üzenetben nem valószínű, hogy egy komoly lánynak tetszene. Még van idő a simogató szavakra, ha a kommunikációtok fejlődik, nem kell sietni.

Olvasson tovább  Hogyan válhat érdekes emberré

Ne légy elcsépelt

A társkereső oldalakon több százezer profil van, ami azt a benyomást kelti, hogy van választási lehetőség. És ne feledje, hogy a lányoknak sokkal nagyobb valószínűséggel írnak először, mint a férfiaknak. Ezért el kell gondolkodnia azon, hogyan tűnhet ki a tömegből. Ne írj egy banális “Szia, hogy vagy??” nem valószínű, hogy vágyat ébreszt a válaszadásra, nemhogy arra, hogy tovább ismerkedjünk egymással.

Ne csak általánosságokban beszélj, nézd meg a lány profilját, mielőtt üzenetet írsz, hogy megtudd, mi az érdeklődési köre és szándékai. Éppen ezért a bemutatkozásodat a lehető legkonkrétabbá kell tenned, hogy megmutasd, valóban érdekel egy nő, akit nem csak sms-t írsz körbe.

Ne csináld a levelezőlistát

Ez a tipp az előzőre épül. Sok férfi összeállít egy nagy üzenetet, amelyben magáról beszél és rutin kérdéseket tesz fel, majd elküldi az összes lánynak, aki tetszik neki. Az ilyen “süteményes” megközelítés azonnal észrevehető, és nem jelenti a kommunikáció sikeres fejlesztését.

Ha nem akarsz minden nőnek külön üzenetet írni, akivel találkozol, megteheted ezt is. Döntse el, milyen típusú lány érdekli: kor, lakóhely, érdekek, családi állapot, és így tovább. Legyen tisztában a fontos tényezőkkel, és építsen köréjük közös üzenetet. Végezzen egy gyors keresést, és küldje el az üzenetet annak, akit a rendszer javasol. De ne feledje, ez a végső megoldás, jobb, ha egyetlen, de élénk mondatot ír, mint egy egész, személyiség nélküli üzenetet.

Ne halogassa a tényleges megbeszélést

Lányokkal való találkozás: 17 tipp a kezdéshez

Míg a távkapcsolat saját romantikus tulajdonságokkal rendelkezik, ne várj túl sokáig, hogy az üzeneted valósággá váljon. Fontosak a közös érdeklődési körök és a rokonság, de az érzés, hogy valóban együtt vagyunk valakivel, a legfontosabb. És itt nem is a kinézetről van szó, a képei alapján meg lehet ítélni őt. Ez a fizikai kompatibilitás és a vonzalom kérdése, olyan dolgoké, amelyeket nem lehet levelezéssel ellenőrizni. A statisztikák azt is mutatják, hogy minél hosszabb a virtuális kommunikáció időtartama, annál nehezebb azt valóságossá tenni, mert van egy bizonyos komfortzóna, amelyből nehéz kilépni.

A legfontosabb dolog, hogy ne feledje, hogy soha nem szabad kimenni egy idegen, így nem pazarolja az időt kérdezi őt, és győződjön meg róla, hogy ő az egyetlen az Ön számára. És ha a találkozó nem működik, úgy érzi, hogy nem érzi jól magát vele, és összességében nem az Ön típusa, nyugodtan folytathatja a lelki társ keresését.

Természetesen minden eset más és más, és lehet, hogy a legszokatlanabb és legromantikusabb találkozásod lesz álmaid lányával, amikor nem számítasz rá. De ha azt tervezi, hogy céltudatosan keresi a másik felét, vegye figyelembe tippjeinket, és a kommunikáció folytatásának valószínűsége többszörösére nő.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
  1. Olivér

    Szia! Érdekelne, hogy hogyan találkozzunk egy lánnyal a következő 17 működő tipp alapján? Vagy esetleg van valami más módszer, amit tanácsolnál? Kíváncsi vagyok az ötleteidre! Köszönöm előre is a segítséget!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: