Hogyan tetszel egy férfinak az első randin

Az első randi meghatározó pillanat a kapcsolat fejlődésében. A találkozás eredménye, a benyomás, amit teszel, meghatározza, hogy újra találkozol-e a lelki társaddal. Nem ismerhetsz meg valakit egyik napról a másikra, és az első benyomás általában felszínes. De ez elég ahhoz, hogy érdeklődést és vágyat keltsen, hogy újra találkozzunk.

Egy férfi vágya, hogy kapcsolatot építsen egy lánnyal, attól függ, hogy milyen képet mutat. Számos részletre figyel: megjelenésre, beszédmódra és arra, hogy érdekes beszélgetést tudjon folytatni. Fontos, hogy tudd, hogyan mutasd be magad az első randin, hogy a férfi tovább akarjon beszélgetni veled és ajánlatot tegyen neked.

Számos fontos szempontra kell odafigyelni:

Hogyan szereti az ember az embert az első randin

Megjelenés

Az első randin való megjelenéseddel már előre kell foglalkoznod. A férfi pszichológiája úgy van kialakítva, hogy minden szép dolgot észrevegyen az életben. És a gyönyörű ruhádat, a káprázatos mosolyodat és az ápolt hajadat értékelni fogják. De érdemes megjegyezni, hogy egy férfi értékeli a nő természetes szépségét, ezért egy tonna sminket el kell hagyni. Jó választás az arc és a sziluett közvetlenségének hangsúlyozása. Nőies ruha, tiszta kezek és manikűr, diszkrét smink – mindez pozitív benyomást kelt egy férfira.

A találkozó előtt fontos, hogy jól aludjon, mivel ez egészséges megjelenést kölcsönöz az arcnak és a szemnek.

Természetesség

Fontos, hogy az első randin nyíltan és természetesen viselkedjünk. Ne tégy úgy, mintha olyan lennél, ami nem vagy. A férfi azonnal észreveszi, és elfelejtheted a kapcsolat folytatását. Jó a logikájuk és az intuíciójuk, ami elvezetheti őket a helyes következtetésre veled kapcsolatban. Ha nem mutatja ki elégedetlenségét azzal, ami történik, az nem jelenti azt, hogy nem lát vagy nem ért semmit.

Olvasson tovább  Hogyan találjunk egy jó feleséget, és ne égjünk meg

A férfiak értékelik az őszinteséget és a nyitottságot. Szeretik, amikor egy lány megengedi magának, hogy szívből nevessen, csodálkozzon valamin, nyíltan kifejezze érzelmeit, tanácsot adjon, megossza benyomásait és gondolatait. A partnere nyugodtan és kényelmesen fogja érezni magát Ön mellett. Ha nyíltan mutatkozol be, számíthatsz arra, hogy a kapcsolatod folytatódik.

Megszabadulni a komplexumoktól

Gyakori, hogy a nőknek komplexusaik vannak a kinézetükkel kapcsolatban. Rengeteg hibát találnak: túl nagy orr, nagyon vékony ajkak, kis mellek, szeplők, cellulit … Egy férfi nem veszi észre ezeket a hiányosságokat. De a bizonytalanságodat, a megjelenéseddel kapcsolatos aggodalmaidat és a rossz hangulatodat azonnal észre fogják venni. A férfi úgy látja a nőt, ahogy az tudja, hogyan mutassa meg magát.

Manapság van egy olyan időszak, amikor egy fiatal lánynak, akinek nincs tapasztalata egy komoly kapcsolatról, komplexusai vannak. Gondolkodó barátnők, akik sokat szexeltek, sokat tudnak nyújtani. Ez nem igazán igaz. Gyakran előfordul, hogy egy komoly kapcsolatot tervező férfi minden kapcsolatban szívesen lesz az első.

Érdeklődés a partnered iránt

Ez a szempont az egyik kulcsa annak, hogy pozitív benyomást keltsünk magunkról. Gyakran a lányok nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy az első randevú nemcsak a bemutatásról szól, hanem a partnerük előnyeit és hátrányait is meg kell tanulniuk. Érdeklődik az élete, érdekei iránt – nem csak a szükséges információkat kapja meg, hanem azt is megmutatja, hogy érdekli őt. Mivel a férfiak nagyra értékelik a lányok figyelmét, ezt a partnered sem hagyhatja figyelmen kívül. Ezzel elérheted, hogy a férfi fontosnak érezze magát, és kihozhatod belőle a legjobbat.

Gyakrabban kellene a keresztnevén szólítania a kedvesét. A tudósok bebizonyították, hogy a legédesebb hang, amit egy ember kiadhat, a nevének hangja.

5.jpg

A megközelíthetetlenség levegője

Közismert tény, hogy a férfiak természetüknél fogva vadászok. A nő megközelíthetetlensége még inkább vonzza a férfit. Végül is, amit kívülről láthatunk, az csak felszínes érdeklődést vált ki. A titokzatosság, amit egy nő mutat, felkelti a férfi érdeklődését, hogy többet tudjon meg a társáról, hogy felkeltse a figyelmét. Tehát ne fedje fel egyszerre az összes titkát magáról, vagy ne mutassa ki szimpátiáját a partnere iránt. Visszafogott személyiséged felkelti a férfi érdeklődését és kíváncsiságát. Ez arra készteti, hogy újra találkozni akarjon veled.

Olvasson tovább  11 dolog, amit pénzért nem lehet megvenni

Diszkréció

Ez az aspektus mindenre vonatkozik: ruházat, viselkedés, kommunikáció, smink… A túlzott távolságtartás és a félelem attól, hogy egy szót is szóljon, a választottja úgy érzékelheti, hogy nem érdeklődik iránta. A túl extravagáns imázs pedig elidegenítheti őt. Ezért mindig az arany középutat kell követni. Különös figyelmet kell fordítani az alkoholra. Egy pohár bor biztosan nem árthat. Az exedről való beszélgetés segít egy kicsit feloldódni, oldani a feszültséget és közösségi érzést kelteni. De ne fogyassz belőle annyit, hogy az első randevúd az utolsó legyen.

Segítséget kérni

A férfiak imádják, ha egy nő segítségért fordul hozzájuk. Így hősnek érzi magát. Érdemes azonban nem elfelejteni, hogy a segítségnek nem kell világszínvonalúnak lennie. Ennek a választottja hatalmában kell állnia, és meg kell felelnie annak az időnek, amióta ismerik egymást. Megkérheted például, hogy segítsen neked telefont vagy televíziót választani. Ez tökéletesen elfogadható lenne.

Az igazság

Nem arról van szó, hogy minden titkodat elárulod a párodnak. Azt mondjuk, hogy ha kényelmetlenül érzi magát, ne habozzon szólni. Vagy mesélj egy vicces történetet, ahogy te tetted. Aggódik a randevú miatt. A férfi gyorsan felveszi a beszélgetést, ami csökkenti a feszültséget.

Az este további része

A randi hamarosan véget ér, és azon tűnődsz, hogy mi vár rád ezután. Úgy érzed, hogy egy egész láng lángol köztetek… Mi a teendő ebben a helyzetben?

A híres Cosmopo magazin felmérése

 • A barnaságból kiderült, hogy a nők 83 százaléka azt mondta, biztos benne, hogy a randevújukat elriasztaná, ha egy lány hajlandó lenne szexelni az első randin. A férfiak 67%-a pedig azt állítja, hogy még csak nem is gondolt rá. Az OkCupid statisztikái szerint a nők kisebb valószínűséggel tervezik a szexet az első randin, mint a férfiak. Ebből arra következtethetünk, hogy ez a szempont az önkéntesség elvéhez kapcsolódik. És nem szabad következtetéseket levonni egy emberről az alapján, hogy folytatja-e az estét vagy sem.
  Olvasson tovább  9 életet megváltoztató könyv

  A fenti tippek mellett érdemes megjegyezni, hogy mit kell kategorikusan elkerülni az első randin.

  A rossz étel kiválasztása

  Ha az első randin egy kávézóba vagy étterembe mentek, próbáld meg nem meglepni a választottadat a kiválasztott ételek exkluzivitásával. A túl drága ételek kiválasztása összezavarhatja a férfit. Ragaszkodjon a megszokottabb étrendhez.

  Ex történetek

  Ez a lányok egyik fő hibája. Soha ne felejtsd el, hogy az első randin soha ne használd az exed nevét. A múltadról beszélhetsz, ha akarsz, de csak később. Továbbá, ne kérdezd a partneredet a korábbi kapcsolatairól. Beszélgessünk az érdeklődési körünkről, hobbinkról, munkánkról. Nem ismeretlen, hogy egy férfi a volt barátnőiről kezd el beszélni. Ebben az esetben a beszélgetést tovább kell vinni.

  Beszélgetés a jövőről

  Korlátozza a jövőre vonatkozó tervekről való beszélgetést. Az elemi ember talán még nem áll készen egy esküvőre és egy hétvégi kirándulásra szeretett nagymamájához. Elég néhány találkozó ahhoz, hogy elkezdjük a közös jövőt tervezni.

  Ajánlja fel, hogy fizessen magának

  Egy nőnek jó, ha anyagilag független. De az első randin fontos, hogy a férfi fizesse a számlát. Ellenkező esetben a férfi kényelmetlenül érezheti magát, és ez sérti a méltóságát.

  A telefon gyakori használata

  Ma már nehéz elképzelni az életünket telefon nélkül. De az első randit hagyd meg enélkül. Nem kell otthon hagynia. Csak némítsd el, és nézz rá minél kevesebbet.

  Az első randevút használd arra, hogy a lehető legjobban próbáld megismerni az érdeklődő személyt. Merüljön el a vele folytatott beszélgetésben. Beszélgessetek izgalmas életeseményekről, és találjatok közös érdeklődési köröket, amelyek segítenek a kötődésben.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: