Hogyan jelenítheti meg a Windows 7 asztali számítógépén a szemetesládát?

A Microsoft operációs rendszerek felhasználói saját preferenciáik szerint alakíthatják az asztal kinézetét. A személyre szabási lehetőségek lehetővé teszik a háttérkép, a hang vagy a színséma megváltoztatását, valamint rendszerikonok hozzáadását. Szakértőink elmondják, hogyan jelenítheti meg a Windows 7 asztalon a Recycle Bin ikont.

Személyre szabott

A személyre szabási menü leggyorsabban a kontextus menü használatával érhető el.

Kattintson a jobb gombbal az ikonoktól mentes asztalon. A megjelenő kontextusmenüben válassza ki az utolsó, nyíllal jelzett elemet.

Ekkor megnyílik egy ablak a személyre szabási ablakkal. Az oldalmenüben kattintson a kerettel jelölt hiperhivatkozásra.

Jelölje be a “Recycle Bin” jelölőnégyzetet a további ablakban. Kattintson az “Alkalmazás” gombra, amelyet a képernyőképen a kettős jelölés jelez. A rendszer elmenti a változásokat, és azonnal láthatja, hogy a szemetes ikon megjelenik az asztalon. Nyomja meg az “OK” gombot, ha biztos benne, hogy elérte a kívánt hatást, és zárja be a beállítások ablakát.

Csoportházirend

A Pro és a

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: