Ülésfajták a Santek WC-hez

A Santek az egészségügyi kerámiák márkája, aki kerámiák LLC-t birtokol. A márkanév alatt én vagyok készített WC, bidé, mosdókagylók, vizeletek és akrilfürdők. A vállalat termékeik összetevőit termeli, köztük a WC-ek ülései. Univerzális modellek a vízvezetékhez vagy a gyártó egy adott gyűjteményéből származó opciókhoz a Más márkák WC-jéhez illeszkednek a méret és az űrlap véletlenszerűen. Kényelmes, mert az Unitasis részek bontásai gyakrabban fordulnak elő a kerámiából.

Általános tulajdonságok

Santek WC-ülések kerülnek bemutatásra az árkategóriában 1300-3000 rubel. Az anyagtól, a megerősítéstől és a méretektől függ. Különböző anyagokból készülnek.

 • Polipropilén – Ez egy szabványos gyártóanyag. Olcsó, könnyen feldolgozható. A felületek kerekített formák, a merevségi bordák belsejében, hogy növeljék az élettartamot. Műanyag diák a kerámiákon, hogy ne hozza kellemetlenséget, ha használják, belül vannak gumi betétek.

Mínusz polipropilén a törékenységben és a gyors kopásban.

 • Durvaság – Ez egyfajta erősebb műanyag, amely magában foglalja a gyantákat, a keményítőket és a formaldehidet, így úgy néz ki, mint a kerámiák. Az anyag nem szörnyű karcolások, mechanikai hatás, ultraibolya és különböző tisztítószerek. Nehéz, további erősítés nem szükséges. A durlust költsége magasabb, a használat időtartama több.
 • Durva luxus antibak – Ezüstön alapuló antibakteriális kiegészítésekkel műanyag. Ezek az adalékok további székfelületi higiéniát biztosítanak.

Az ülések rögzítése króm-permetezést tartalmazó fém. Szorosan tartják a székleteket, és a gumi bélések nem adnak fémeket, hogy megkarcolják a WC felületét. Növeli a mikrolifiz által képviselt borító megerősítésének költségeit. Ez az eszköz közelebb áll. Zökkenőmentesen felemeli és csökkenti a fedelet, ami csendben teszi, eltávolítja a felesleges mikrokráciaktól. Az éles mozgások hiánya kiterjeszti az élettartamot és a felvonót, és maga a terméket.

Plusz, az ülések a Santek fedéllel a könnyű telepítés, amely önállóan elvégezhető. A rögzítések egyszerűek, elegendő megérteni a designot és a megfelelő eszközt.

A WC-tál fő méretei a székletek kiválasztásához:

 • száma centiméterre a központtól, hogy a központ a lyukak, ahol a kötőelemek a fedél egészül ki;
 • A hossza a centiméterek száma a szerelési lyukakból a WC elülső széléhez;
 • Szélesség – a külső perem távoli távolsága a széltől a szélesebb részig.
Olvasson tovább  Mosógépek függőleges betöltő elektrolux: Kiválasztás és használati tippek

Gyűjtemények

A különböző megjelenés, színek és formák lehetővé teszik, hogy megtalálja a vevőt a belsejéhez szükséges. A műanyag fő színe fehér. A vállalat katalógusa 8 ösztöndíjat tartalmaz, a WC-k különböznek a megjelenésben és a méretekben.

“Konzul”

A modellek ovális székhellyel rendelkeznek, a fedél a puha-szoros mechanizmussal, a durlustól készült. A tartó közötti távolság 150 mm, szélesség 365 mm.

“Allegro”

A termék méretei 350×428 mm, a rögzítőelem lyukak közötti távolság 155 mm. A modelleket ovális forma képviseli, microlift, durplust, impregnálás nélkül.

“Neo”

A téglalap alakú termékeket fehér, 350×428 mm méretben mutatjuk be. Gyorskibocsátás, durlítkozóból készült.

“Caesar”

Ez a gyűjtemény fehér színű. Az ülés méretei 365×440 mm, a tartó közötti távolság 160 mm. A termékek Duraplestből készültek, mikrolifizve.

“Szenátor”

A gyűjtemény megfelel a névnek és szigorú formában történik. A fedélnek három egyenes éle van, és elöl kerekítve van. A termék méretei 350×430 mm, a lyukak között a rögzítőelemhez a távolság – 155 mm. A modellek durluszos lakosztályból készülnek, antibakteriális bevonattal.

“Északi”

A modellek méretei 36×43 cm, a -15,5 cm-es mellékletek között. A termékeket mikrolift tartalmazzák, kiegészítve a gyors felszabadulású rögzítéssel, antibakteriális durlust. Ez a gyűjtemény 4 színben jelenik meg: fehér, kék, piros és fekete. Ezeket a modelleket Olaszországban gyártják, a legdrágábbak.

“Animo”

A fehér ülések széles körű fedéllel különböztetik meg. Méreteik 380×420 mm, a kötőelemek között – 155 mm. A felület Duraplest antibakból készül. A rögzítőelemek króm.

“Szellő”

A modellek lekerekített formájúak, az antibakteriális bevonattal, fehér színben bemutatva. Méreteik 355×430 mm, a mellékletek közötti távolság 155 mm.

Modellek

Az utolsó helyek közül a WC-vel, érdemes kiemelni több legnépszerűbbet.

 • “Sander”. Ez a modell polipropilénből készült, micolift nélkül. Mérete 360×470 mm.
 • “Liga”. Az ovális forma fehér széke fém rögzítőelemekkel rendelkezik. Mérete 330×410 mm, a tartó közötti távolság 165 mm. A modellt mikrolift és anélkül értékesítik.

 • “Rimini”. Ez az opció DuraPSE Suite. Mérete 355×385 mm. A modell egyedisége szokatlan formában van.
 • “Alfor”. Az ülést hosszúkás formában képviseli. A tartó közötti távolság 160 mm, a szélesség – 350 mm, hossza 440 – mm.
Olvasson tovább  Falok előkészítése a csempe alatt: megoldások a fürdőszobában

Fogyasztói vélemények

  Ügyfél vevői vélemények Santek fedél főként pozitív. Meg kell jegyezni, hogy a felület sima és sima, nem igényel sok gondot, a szagok és a színek nem belépnek bele. A kötőelemek tartós, nem rozsda, és további tömítések a részletek között nem szabad elrontani sem a WC-t sem. A Microlift modulok minden bejelentett funkciót elvégeznek.

  Ha hátrányokról beszélünk, érdemes megjegyezni, hogy az olcsó modellek néhány év alatt sikertelenek. Néha a vásárlók szembesülnek azzal a ténnyel, hogy nehéz kiválasztani a kívánt méret lehetőségét.

  A következő videóban az ülés áttekintése a Santek Boreeal WC-re.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: