Az elektromos elvezetett szolgáltatások jellemzői

Ha meg szeretné kapcsolni webhelyét a műalkotásba, akkor nem teheted meg letétkezelés nélkül, mert a szokásos titok nem tud vonzó növényeket adni az udvarban. Az ilyen eszköz segít mindegyike egy egyszerű vágásban, és ábrázolni.

Sajátosságok

A kerti elektromos csiszolásnak sok előnye van, de nem kell ilyen asszisztenst vásárolni, mert meg kell felelnie bizonyos követelményeknek, hogy nem fog csalódni a vásárlásban. A mechanikus eszközökkel ellentétben a kategória benzin vagy újratölthető modelljei nagy teljesítményt és nagy teljesítményt büszkélkedhetnek. Ugyanakkor nem hoznak létre sok zajt, miközben dolgoznak és nyilvánosságra hoznak új lehetőségeket a felhasználó előtt.

A tiszta elektromos berendezések használata egyetlen hátránya az energiaforrás iránti szeretet. Szükség esetén a kertész használhatja a bővítő lejátszót, hogy növelje a Currenhouse mobilitását saját részen. Ezenkívül a gyártók már szolgáltak egy hosszú vezetékes hálózati kapcsolat, amely 30 méter távolságra nyílik.

A működési szabályzatban korlátozások vannak a készülék használatának pontosan, mert a hálózatból működik. Nem tudják használni az esőben, vagy akár magas páratartalom mellett.

Az ilyen ecsetvágóknak kis súlya és átgondolt kényelmes kialakítása van. A termék megvásárlása előtt érdemes figyelmet fordítania nem csak a specifikációkra, hanem az egység képességeire is.

Hogyan működik?

Ha részletesebben szétszereled a bushodéza munkájának elvét, nagyon hasonlít a kerti feldolgozásra szolgáló elektromos ollóhoz. A vágást két fém pengével készítik, amelyek egymás ellen vannak elrendezve. A következő elemek jelen vannak az ilyen aggregátum kialakításában:

 • Befogadó kar;
 • elektromos motor;
 • kölcsönös mechanizmus;
 • hűtőrendszer;
 • pengék;
 • Biztonsági pajzs;
 • zsinór;
 • Termináldíj.

A motor forgó fogaskerekek mozgó kúpok. Az ollók mechanizmusa 1 perc alatt az olló mechanizmusa miatt több vágási ciklust végeznek.

A gyártók felszerelik szerszámukat különböző befogadó karokkal, hogy ilyen módon biztosítsák a felhasználót. Csak akkor, ha egyszerre nyomja meg, az ecsetvágó elkezd dolgozni. A szerszám tervezése úgy gondolja, hogy az üzemeltető mindkét keze a bokrok vágáskor elfoglalt, így nem véletlenül az egyiket a pengék között lehet. A pengék a pajzs mögött helyezkednek el.

A készülék használata előtt meg kell vizsgálni a bokrokat vezetékek, idegen tárgyak, például vezeték, pillérek hiányában. A tápkábelt a vállára kell dobni, mert csak így nem tud a bokorra, és nincs esélye, hogy a felhasználó festeni fogja. A KRONE felülről lefelé, és referenciaként, néha a kötelet.

Munka után a berendezést szükségszerűen levelek tisztítják. Ehhez egy kefét használnak, amellyel a szellőzőnyílásokból származó aggregátumot eltávolítjuk. Az eset és a pengék száraz ruhával törölhetők.

Nézetek

Az elektromos kefe vágó is más lehet:

 • trimmer;
 • Magasság.

A trimmer elektrokuszáv ellenáll a nagy terheléseknek, és bármilyen körülmények között magas színvonalú munkát mutat. Ha technikai szempontból nézzük, és összehasonlítjuk a kaszálással, akkor egy ilyen aggregátumban a halászati ​​vonal cseréje a fém pengéket.

Az egyik fő jellemző a különböző fúvókák használatának lehetősége, beleértve a lemezeket, a kést. A motor az alsó vagy az emeleten található, mindez a modelltől függ. Az alsó hely ideális kis cserjék számára, de az ilyen barnák nem különböznek a termelékenységben.

A nagy magasságú Gruster lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolítsák az ágakat a korona tetején – ahol a kertész anélkül, hogy a stepapder nem tesz. A teleszkópos rúd könnyű anyagból készül, hogy ne veszítse el a designt.

A legjobb modellek értékelése

Az interneten sok vélemény van arról, hogy mely ecsetek megérdemelték a jogot, hogy a legjobbnak nevezzék. Úgy döntenek, hogy a felhasználók személyes véleménye szerint nehéz, ezért az egyes modellek minőségi felülvizsgálatára támaszkodni kell.

A gyártóktól, akiknek több, mint mások nyertek a modern fogyasztó bizalmát:

 • Gardena;
 • Zöldművek;
 • Fekete&Decker;
 • Sterwins;
 • Szamárság;
 • Ryobi;
 • Kalapács flex.

Ezek a márkák, amelyek különös figyelmet érdemelnek, mivel sok éve részt vesz a kerti készlet gyártásában. A CABSTODAZA neve, amelyben ezek a szavak jelen vannak, már beszélnek a megbízhatóságról, minőségről.

Kiemelkedjen a kertészeti berendezések és modell javasolt tartománya között “Bajnok hte610r”. A klaszternek van egy zárgombja a házon, ami lehetővé teszi a hátsó fogantyú szögének megváltoztatását. Kések 610 mm hosszú. A gyártó egy horgot adott a felhasználó számára, hogy lehessen lógni az elektromos vezetéket rajta.

Ha a kiváló minőségű teleszkópos bokorokról beszélünk, a modell kiemelkedik Mac allister YT5313 Egy kicsit több mint 4 kilogramm. A szerszám kétoldalas fűrész formájában történik, gyorsan és könnyen eltávolítja az ágakat nagy magasságban, és értékeli a minőséget és a megbízhatóságot.

Bosch Ahs 45-16 megfelel a kertészeknek, akiknek nincs tapasztalata. Hosszú ideig a piacon ez a márka megbízhatósági szimbólum lett. Ez az egység nagyon egyszerű és könnyen használható. A férfiak és a nők sok előnyt ünnepeltek a Kustorza működésének időpontjában. A lézeres élesítés látható a késeken, köszönhetően az ágaknak gyorsan levágva. Kívánatos, hogy átmérőjük ne haladja meg a 2-et.5 centiméter. Mindezzel a szerszámot alacsony méret és méretek jellemzik.

A gyártó megpróbálta a kezelést a lehető legkényelmesebbé tenni. A készülék kellemes kiegészítéseként a biztonsági rendszert úgy állították elő, hogy a gyártó javult. Mivel egy kettős futó rendszert szolgál, azaz mindkét kar nincs megnyomva, a kefe vágó nem kapcsol be.

Japán Makita UH4261 A kényelmet is kínálja, adott esetben különleges készségeket élvezhet az ilyen berendezések használatához. A terv súlya mindössze 3 kilogramm, a méretek nagyon kompakt. Ennek ellenére az eszköz nagy teljesítményt mutat, mert van egy erőteljes motor.

Ha nincs tapasztalat az ilyen berendezésekkel, akkor ne aggódjon: a három kapcsoló kiváló védelmi rendszere barna. A készülék véletlenszerű elindítása egyszerűen nincs valószínűsége. Ez kiváló minőség, megbízhatóság, biztonság és megfizethető költségek kombinációja.

Nem rosszabb a népszerűség és a lehetőségek összesítése Bosch AHS 60-16. Könnyebb, mint a korábban leírt eszköz, mivel tömege csak 2.8 kilogramm. Kostodorza jó egyensúlyt, egészet, a fogantyú kérheti ergonómiát és kényelmet. A megjelenés azonnal világossá válik, hogy a gyártó gondoskodott a felhasználónak, amikor létrehozott ilyen asszisztenst.

A tervezésben van egy nagy teherbírású motor, és a kések pengéi elégedettek az élességével. Hosszuk 600 mm.

Hogyan válasszuk ki?

A hatalmas tartományban lévő körülmények között a cushing választása elviselhetetlen feladatnak tűnhet. Annak érdekében, hogy ne csalódjon a vásárlás során, figyelembe kell venni a műszaki jellemzőket, nevezetesen: a használt anyagok hossza, a pengék hossza. A tervezés és a szín nem mindig játszik alapvető szerepet, hanem ergonómia ügyeket. Minél hosszabb a szerszám kései, annál több lehetőség a felhasználó számára, aki megvalósíthatja a leginkább bátor fantáziáját. STLADDER használata nélkül a magas ágak elérése és a tökéletes korona kialakítása. A vevő szükségszerűen érdemes figyelmet fordítani a használt eszköz biztonságára. Sokkal jobb, hogy megvásárolni ezt a terméket házán amelyet érdemes védelmet nyújt a véletlen indítás, és van is egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy húzza a készüléket sürgős, még ha ez azt cserélték.

Az eszközzel való együttműködés során megvalósítható termelékenység függ a Cush vágó erejétől. Teljesítmény 0.4-0.5 kW elég ahhoz, hogy kezelje a személyes kertet egy szabványos háztartási telken.

Ami a penge hosszát illeti, a leghatékonyabb a 400-500 mm. Ha a sövénygel kell dolgoznia, akkor jobb, ha hosszabb ideig választja a készüléket, mert lehetséges lesz a feladat elvégzéséhez szükséges időt csökkenteni.

Az anyag, amelyből a pengét gyártják, szintén nagy figyelmet fordítanak. Kívánatos, hogy a felső rész acélból készült, és az alsó fém, amely képes öngyűjtésre. Ráadásul a pengék lehet:

 • egyoldalú;
 • kétoldalú.

Kezdőknek, egyoldalúnak, kétoldalúnak – a fejlett kertészekhez

Az áramkör minősége az ilyen indikátortól függ, mint a kések gyakorisága. Mint amennyire több, a vágás a vágás.

A pengék másképp mozoghatnak. Ha mindkét pengék mozognak, akkor összekapcsolódnak, és ha az egyik rögzített, akkor ez egyirányú eszköz. Ha kényelmesen beszélünk, akkor természetesen az összekapcsolás sokkal jobb, mivel az ilyen aggregátum kevesebb erőfeszítést igényel. A bontatlan rezgés erős rezgés, annyi megjegyzés a használat során – a fáradtság gyorsan jön.

Amikor kényelmesen érkezik, érdemes figyelembe venni a fogantyú alakját, a gumiabroncsok jelenlétét, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban tartsa a szerszámot.

Bosch Ahs 45-16 Electric Bosch Ahs 45-16 Áttekintés Az alábbi videó.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: