10 legjobb fékbetét Renault Loganhoz

A Renault Logan ma már népszerű személyautó Oroszországban. A személygépkocsi biztonságos vezetéséhez időben kell elvégezni a karbantartást. A fékbetét csere a karbantartás egyik eleme. Ma a hazai piacon különböző gyártók fogyóeszközei kaphatók. Az árak jelentősen eltérnek, a kedvező árú modellek 6-7-szer olcsóbbak, mint az eredeti alkatrészek. Így kísértésbe esel, hogy lefelé hajtsd a tulajdonlási költségeket. Használja szakértőink segítségét a helyes választáshoz.

Ajánlások a Rena induló készlet kiválasztásához
  t Logan

A gyártó ajánlásai.Először is, a fékbetétek kiválasztásakor figyelembe kell vennie az autógyártó ajánlásait. Mivel a Renault Logan többféle változatban készül, a fékrendszerben is vannak különbségek. A legtöbb Oroszországban gyártott modell 259 mm-es felnikkel készül. Egyes 1,4 literes motorral szerelt módosítások 238 mm átmérőjű tárcsákkal vannak felszerelve. A fékbetétek ugyanolyanok elöl. Az első és a második generációs Loganok betétjeinek alakja és méretei azonban eltérőek, ami a fékrendszer eltérő kialakításának köszönhető. Eredeti Rena első fékbetétek

  t 18 mm vastagságú súrlódó béléssel kell ellátni, a minimális vastagság 6 mm-re van korlátozva. A hátsó fékbetét megengedett kopása 3,5 mm (a talppal együtt). Az áttekinthetőség kedvéért az alábbi táblázatban felsoroltuk az eredeti betétek összes ajánlott kódját.

  Az eredeti betétek kódtáblázata (elöl, hátul)

  Járműmodell

  Első betétek

  Hátsó fékbetétek (dobátmérő, mm)

  Renault Logan I (motor 1.4L)

  7711130071

  7701205755

  (1.6L motor)

  7711130071

  7701208111

  410602192R

  432004255R

  7711130071, 410602192R

  440601749R

  Renault Logan II (motor 1.6 l)

  410602396R, 410602581R, 410602192R (szellőztetett tárcsákhoz)

  7701210108, 7701210109 – (228), 440A07208R – (203,2), 7701205755 – (180)

  Műszaki paraméterek. A fékbetétek minőségének meghatározásához a szakértők számos tényezőt vizsgálnak meg.

  1. A fékút az egyik legfontosabb paraméter. Minél alacsonyabb a szám, annál hatékonyabbak a párnák.
  2. Az új alkatrészek felszerelése után a féktárcsa felületén kell dörzsölődniük. Minél hamarabb megteszik, annál hamarabb érhetik el az optimális fékhatást.

  a betéteknek vezetés közben kell viselniük. Ebben a tekintetben a gyártónak meg kell találnia a finom határvonalat a fékbetétek kopásállósága és a féktárcsa (dob) épsége között.

  A féktárcsáknak meg kell őrizniük minden tulajdonságukatMég extrém leállások során is. Ezért van egy fontos hőpróba, amely meghatározza a kopás mértékét.

  Ebben az áttekintésben kiválasztottuk a 10 legjobb fékbetétet a Renault Loganhoz. Mindegyiket szakértői vizsgálatnak vetik alá a legfontosabb paraméterek tekintetében. A fogyasztási cikkek megvásárolhatók hazánk járműkereskedéseiben. A Renault Logan helyi tulajdonosainak szakértői véleménye és visszajelzései alapján készült értékelés.

  A legjobb fékbetétek értékelése Renault Loganhoz

  Értékelés hely: gyártó értékelés
  A legjobb fékbetétek értékelése Renault Loganhoz 1 ATE 5.0
  2 TRW 4.9
  3 embo 4.8
  4 VALEO 4.7
  5 ZIMMERMANN 4.6
  6 Ferodo 4.5
  7 Bosch 4.4
  8 Remsa 4.3
  9 Roadhouse 4.2
  10 LPR 4.1

  ATE

  Értékelés: 5.0

  ATE

  Az ATE német vállalat 1906-ban kezdte meg tevékenységét. Az e gyártótól származó fékbetétek nagyon népszerűek az autósok körében világszerte. A szakértők a márka sikerének okát a nagy megbízhatóságnak, az elfogadható árnak, a kiváló minőségnek és a lenyűgöző tartósságnak tulajdonítják. A pótalkatrészek akár 80%-át OEM alkatrészként szállítjuk a jól ismert autógyáraknak. Alapja egy modern ATE kerámia súrlódási anyag, amely csökkenti a zajt és a rezgést. Ezenkívül a féktárcsák jó öntisztító képességgel rendelkeznek. A márka a rangsorunk győztese.

  A Renault Logan autók hazai tulajdonosai megjegyzik a fékbetétek kiváló minőségét, amelyek megfelelnek az ECE R90 követelményeinek. Nem nyikorognak, nem porolnak, és sokáig nem kopnak el.

  Előnyök

  • minőségi gyártás;
  • megfizethető ár;
  • modern súrlódó anyag;
  • minimális zaj.

  hibák

  • nem található.

  TRW

  Értékelés: 4.9

  TRW

  Egy elismert vállalat

  W németországi székhelyű, különböző járművekhez gyárt fékbetéteket. Bár az alkatrészeket nem gyárilag szerelik be a Renault Loganba, jó alternatívát jelentenek a karbantartáshoz. Számos paraméter szerint párna W nem rosszabbak, sőt bizonyos tekintetben jobbak, mint az eredeti termékek. A bélés kopásállóságát (0,31 mm) a szakértők a normálisnál sokkal jobbnak ítélték. a fékbetétek már néhány fékpedál lenyomása után elhasználódnak. A gyártó büszkélkedhet a hőmérsékleti besorolással is, amelynek maximális felmelegedési pontja 380°C. A márka ezüstérmes a rangsorunkban.

  A felhasználók megjegyzik a megfizethető árat, t. . a betétek Kínából származnak. Ez azonban nem tükröződik a műszaki adatokban.

  Előnyök

  • Német minőség;
  • elfogadható ár
  • kopásállóság;
  • tartósság.

  hátrányok

  • hamisítványok találhatók.

  embo

  Értékelés: 4.8

  </div><p>EMBO” src=”/wp-content/uploads/2023/10/13516666194321-8710.jpg”></p><p>Olasz fékbetét gyártó <br />A VALEO 1961 óta működik az európai piacon. Három évvel a vállalat alapítása után szerződést kötött az Alfa Romeóval fékalkatrészek szállítására. A márka 1966-ban a Moto Guzzi egyik fő beszállítója lett. A szakértők figyelmet fordítottak a vállalat kutatási tevékenységére, amely lehetővé teszi termékeinek folyamatos fejlesztését. <br />Saját öntödék, amelyek minőségi fémet szállítanak. Ez pozitívan tükröződik a fékbetétek minőségében, amit a QS9000 és ISO 9001 tanúsítványok is megerősítenek. Rangsorunkban a Brand a harmadik helyet foglalja el.</p><p>Az orosz fogyasztók úgy vélik, hogy a párnák <br />strapabíró, kopásálló, megbízható. A hátrányokhoz a túlmelegedés utáni nyikorgás megjelenését kell hozzárendelni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kopásállóság;</li><li>magas minőség;</li><li>megbízhatóság;</li><li>viszkozitás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nyikorgás túlmelegedés után.</li></ul><h3>VALEO</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=VALEO

  A jól ismert francia VALEO vállalat egy tucat autómodellhez gyárt alkatrészeket, és a Renault Logan is szerepel ezen a listán. A szakértők úgy vélik, hogy a márka fékbetétjeinek fő előnyei a kiváló minőség és a tartósság. A tesztek során a szakértők észrevették, hogy a bélések csiszolás nélkül azonnal működni kezdenek. Vészfékezés során a súrlódó anyag kopása 0,32 mm, ami kiválónak tekinthető. És a kopás nem növekszik extrém hőség esetén sem.

  A mi rangsorunk egyrészt a hosszú élettartam, másrészt a magas ár alapján készült. Sok hazai autós találja indokoltnak a költségeket, mivel a betétek hatékonyan működnek mind a sima, mind az éles fékezéseknél.

  hátrányok

  • minőségi gyártás;
  • nincs szükség lappolásra;
  • kopásállóság;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • magas ár.

  ZIMMERMANN

  Értékelés: 4.6

  ZIMMERMANN

  Az OTTO ZIMMERMANN Gmbh német vállalat az alapítójáról kapta a nevét. 1948 óta működik, és a legjobb autóalkatrészeket kínálja az ügyfeleknek. A márka katalógusában mind a széria fékbetétek, mind a “sport” fékbetétek módosításai megtalálhatóak. Minden terméket többszintű minőségellenőrzésnek vetünk alá az ISO 9001:2008 (TS 16949) szabványnak megfelelően. A szakértők dicsérték a gyártó erőfeszítéseit, hogy megvédjék termékeiket a hamisítványoktól. A címkézés tartalmazza az egyedi négyjegyű számot, a holografikus logót, a gyártási dátumot, az üzemeltető számkódját és a lemez minimális vastagságára vonatkozó referenciaadatokat.

  A felhasználók dicsérik a megfizethető árat, a túlmelegedéssel szembeni ellenállást és a hamisítás elleni megbízható védelmet. A hátrányok a por és a nyikorgás.

  Előnyök

  • elfogadható ár;
  • többszintű minőségellenőrzés;
  • védelem a hamisítás ellen;
  • ellenállás a túlmelegedéssel szemben.

  Hátrányok

  • por és nyikorgás.

  Ferodo

  Értékelés: 4.5

  FERODO

  Az első Ferodo márkájú fékbetéteket a 19. században gyártották, de lóvontatású kocsikra szerelték őket. Ma a gyártó a fékrendszer alkatrészeinek széles választékát kínálja. A hazai Ladák tulajdonosai már régóta észrevették a Ferodo fékbetétek előnyeit, és az eredeti termékek helyett telepítették őket. a szakértők figyelmet fordítottak az Eco-friction vonalra, amely kisebb arányban tartalmaz rezet a betétek összetételében. A hatékonyság 15-17%-kal magasabb, mint a versenytársaké, fékezés közben nincs kellemetlen zaj. A márka a rangsorunk első 6 helyezettje közé került.

  A Renault Logan tulajdonosainak tetszett, hogy a Ferodo fékbetétek kíméletesek a féktárcsákhoz és olcsóak. A hátrányok közé tartozik a porképződés, és a hamisítványok is megtalálhatók a piacon.

  Előnyök

  • jó minőség;
  • hatékony fékezés;
  • gondoskodó hozzáállás a lemezekhez;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • por;
  • vannak hamisítványok.

  Bosch

  Értékelés: 4.4

  BOSCH

  Minden orosz autós ismeri a Bosch-t, de ennek a márkának a fékbetétjeit kevesen használják. A szakértők úgy vélik, hogy a termékek védettek a hamisítás ellen, könnyen megtalálhatók a katalógusban, és alkalmazkodnak az orosz viszonyokhoz. Meg kell jegyezni, hogy a fékrendszer pótalkatrészeinek gyártása több országban (Olaszország, India, Kína) folyik. Ezért a súrlódó betétek összetétele eltérő. A kivitelezés minősége és megbízhatósága azonban változatlan. Külföldi fióktelepeinek köszönhetően a jól ismert márka kedvező árakat tudott kínálni az orosz vásárlóknak.

  A rangsorban elfoglalt alacsonyabb helyezés a Renault Logan tulajdonosok visszajelzéseinek köszönhető. panaszkodnak a betétek rövid élettartamára és a nyikorgás jelenlétére. A rendezett csomagolás előnyként könyvelhető el.

  Hátrányok

  • elfogadható ár;
  • jó teljesítmény;
  • ne poroljon;
  • jó minőség.

  Hátrányok

  • korlátozott erőforrás;
  • nyikorgó.

  Remsa

  Értékelés: 4.3

  REMSA

  A spanyol Remsa vállalatot 1975-ben alapították. Tárcsa- és dobfékbetétekre specializálódott. Ma a márka a konszern tulajdonában van

  W, de saját gyártóüzemekkel rendelkezik Európában és Amerikában. A vállalat katalógusa több mint 1600 referenciát tartalmaz az autók széles skálájához. A szakemberek figyelmet fordítottak a saját anyagok előállítására is, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű alkatrészek gyártását. Megfizethetőség, tartósság és hatékony fékezés szempontjából a betétek a nyolcadik helyen állnak a mi értékelésünkben.

  A Renault Logan tulajdonosok szeretik a Remsa fékbetétek alacsony árát, a stabil minőséget és a megbízható csomagolást. Hátrányai a magas porképződés, rövid élettartam (20-25 ezer gumi), alacsony élettartam (20-25 ezer gumi), alacsony kopási élettartam. km).

  Előnyök

  • egyenletes minőség;
  • a saját anyagaik;
  • kopásállóság;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • szerény élettartam;
  • magas porképződés.

  Roadhouse

  Értékelés: 4.2

  ROADHOUSE

  Egy másik spanyol fékbetétgyártó is felkerült a rangsorunkba. Roadhouse márka, a konszern része

  W teljes ciklusú termeléssel büszkélkedhet. Az acéllemezeket és a súrlódó anyagokat házon belül gyártják. A szakértők dicsérték a vállalat saját kutatóközpontját az új formulák és formatervek kifejlesztése érdekében. A fékbetétek fő ellátása a másodlagos piacon történik, így az orosz autósok jól ismerik a márkát. A gyártó ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik; T.U.V., R.B.A., M.I.R.A.

  A Roadhouse betétek fazettált élekkel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a gyors lappolást. De a nagy keménység miatt a tárcsák elhasználódnak.

  Előnyök

  • elfogadható ár;
  • teljes gyártási ciklus;
  • jó minőség
  • gyors lappangás.

  Hátrányok

  • nagy keménység;
  • nyikorgás túlmelegedés után.

  LPR

  Értékelés: 4.1

  LPR

  A tíz legjobb fékbetét a Renault Logan gyártásához az olasz LPR cégnél. A gyártó széles értékesítési hálózatot hozott létre, amelyen keresztül az alkatrészek az Európai Unión kívülre is elkezdtek érkezni. Az LPR fékbetétek előnyei között a szakértők a megfizethető árat, a jó kivitelezést és a széles termékválasztékot említik. A gyártó különös figyelmet fordít az anyagok kiválasztására. A tuskókat gondosan ellenőrzik, mielőtt a szerelősorra kerülnének. Házon belüli laboratóriumban kész alkatrészek tesztelése. Az LPR birtokolja az AP és a RaL márkákat.

  A Renault Logan hazai tulajdonosai az LPR betétek számos gyengeségét tárták fel. Ez egy hónapos használat után a nyikorgás megjelenése, valamint a lemezek szabálytalan kopása.

  A

  • megfizethető ár;
  • jó minőség;
  • minimális hibák;
  • alacsony porképződés.

  hátrányok

  • nyikorog;
  • Kis élettartam (20 ths. km).
  Olvasson tovább  11 legjobb fékbetét Hyundai Solarishoz
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: