11 legjobb akkumulátoros porszívó autókhoz

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérdezzen meg egy szakértőt.

Minden járművezető igyekszik tisztán tartani a jármű belsejét. Az egyik legmegbízhatóbb eszköz a porszívó. Egy háztartási készüléket nem mindig könnyű használni. Speciális járműporszívókat fejlesztettek ki, amelyek kompaktak, hatékonyak, és lehetővé teszik az autó belsejének gyors és egyszerű tisztítását. Ráadásul vannak vezeték nélküli, akkumulátoros modellek is. Az Expertology portál szakértői elemezték a piacot és a felhasználói visszajelzéseket, és ennek eredményeképpen összeállították a 11 legjobb akkumulátoros porszívó rangsorát.

A cikk tartalma
Olvasson tovább  20 legjobb terepgumi

11 legjobb vezeték nélküli porszívók

Jelölés Helyszín Név Értékelés
11 legjobb vezeték nélküli porszívók 1 Makita CL121DWA 5.0
2 BLACK+DECKER PD1820LF 4.9
3 Xiaomi Lydsto kézi porszívó Infla easure
4.8
4 Bomann AKS 713 CB 4.7
5 Gorenje MVC 148 FW 4.6
6

rofiCare PC-AKS 3034

4.5
7 Kitfort KT-557 4.4
8 Baseus A7 akkumulátoros autóporszívó 4.3
9 Xiaomi CleanFly Por

4.2
10 Anker Eufy HomeVac H11 4.1
11 Kitfort KT-5119-1 4.0

Makita CL121DWA

Értékelés: 5.0

Makita CL121DWA

Kezdjük a rangsorolást a Makita neves gyártójának nagy teljesítményű akkumulátoros porszívójával. Műszaki jellemzői alapján ez a modell nemcsak az autó tisztítására alkalmas, hanem építési vagy javítási munkákhoz is (például a műhelyben, ahol rendszeresen meg kell szabadulni a portól és más apró törmelékektől). Több üzemmóddal és akár 28 W szívóteljesítménnyel ez a tisztító elég erős ahhoz, hogy megtisztítsa az autó belsejét, még a nehezen hozzáférhető helyeken is (fúvóként is használható).

A Makita CL121DWA kompakt és könnyű – nem foglal sok helyet a csomagtartóban. A porszívó egy speciális, kivehető szemetesládával van felszerelve, amelynek kapacitása 0,5 liter. (de extra levehető zsákokat kell vásárolnia). kivehető akkumulátorral működik (tartalmaz egy készüléket a feltöltéshez, valamint néhány különböző fúvókát). Ha a porszívó működés közben túlterhelődik vagy túlmelegszik, a meghajtó automatikusan leáll. Átlagos ár az orosz piacon – körülbelül 15 ezer rubel.

Előnyök

 • szívóerő;
 • Magas színvonalú tisztítás;
 • kompakt méret;
 • jó felszereltségi csomag.

Hátrányok

 • magas ár;
 • gyenge akkumulátor.

BLACK+DECKER PD1820LF

Értékelés: 4.9

BLACK+DECKER PD1820LF

Praktikus, vezeték nélküli porszívó rugalmas tömlővel, amely egyaránt használható autóipari és háztartási tisztításhoz (pl. por, morzsák és kisebb törmelék a kárpitozott bútorokon vagy szőnyegeken). A modell ciklonikus szűrővel van felszerelve, így a szívóteljesítmény nem változik, még akkor sem, ha a porgyűjtő megtelt. A porszívó felépítése nagyon egyszerű, így a porzsák tisztítása nem okozhat gondot.

Fontos: A BLACK+DECKER PD1820LF vezeték nélkül és vezeték nélkül is működtethető. Az akkumulátor maximális teljesítmény mellett mindössze 17 percig bírja a használatot. Több különböző kefét és fúvókát, valamint hosszabbítócsövet és töltőállomást tartalmaz. A készülék súlya mindössze másfél kilogramm, és kompakt méretekkel rendelkezik. Az orosz piacon egy ilyen modell átlagosan 7-8 ezer rubelért vásárolhat.

Előnyök

 • magas színvonalú működés;
 • A rugalmas lehetőség lehetővé teszi, hogy ott szedje össze a szemetet, ahol akarja;
 • könnyű használat;
 • stílusos design.

Hátrányok

 • nincs észlelt hiba.

Xiaomi Lydsto kézi porszívó Infla easure

Értékelés: 4.8

Xiaomi Lydsto Handheld Vacuum Infla<table></div><tr>easure” src=”/wp-content/uploads/2023/10/99016666196281-8411.jpg” height=”400″ title=”Xiaomi Lydsto kézi porszívó Infla<table><tr>hátrányok”><p>Ha a korábbi modellek legalábbis némileg hasonlítottak a klasszikus porszívókra, akkor ez a Xiaomi változata radikálisan másképp néz ki. Az eszköz kicsi, és nem teszi lehetővé, hogy azonnal megértse, mire való. De ez egy újratölthető porszívó az autókhoz, amely ráadásul automatikus szivattyú funkcióval (kompresszor) van felszerelve – csak kapcsolja be az üzemmódot. Kompakt mérete ellenére nagy teljesítményű, amely képes megbirkózni a kisebb törmelékkel és porral is.</p><p>A modell 2500 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve – ez elegendő a készülék 30 perces folyamatos működéséhez (töltőcsatlakozó – Type-C). A gyártó állítása szerint az akkumulátor legalább 300 töltésig tart – ha bármilyen probléma merül fel, könnyen cserélhető. Két szűrővel rendelkezik, amelyek biztosítják a magas színvonalú tisztítást. A modell modern képernyővel van felszerelve (hasznos, ha a készüléket kompresszorként használják). Az átlagos ár Oroszországban egy porszívóért – 5-7 ezer rubel környékén.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>érdekes kialakítás;</li><li>kompresszorként használható;</li><li>Intelligens kijelzővel felszerelve;</li><li>használhatóság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kis kuka.</li></ul><h3>Bomann AKS 713 CB</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Bomann AKS 713 CB

Könnyű és mobil porszívó, amely az akkumulátorról és a szivargyújtóról is működik. Több funkcióval rendelkezik – por, törmelék és még folyadékok tisztítása is. Könnyen levehető és mosható, 800 ml-es porgyűjtővel felszerelt. A gyártó azt állítja, hogy az akkumulátor kapacitása 140 mAh, ami 10 órás üzemidőt biztosít – a felhasználók a véleményekben azt állítják, hogy ez a szám némileg túlzó.

Magán a készüléken kívül a csomag tartalmaz egy hálózati adaptert, több különböző méretű fúvókát a nehezen hozzáférhető helyeken lévő por tisztításához, valamint műszaki dokumentációt. A véleményekben az emberek gyakran panaszkodnak arra, hogy a Bomann AKS 713 CB nem rendelkezik teljesítményszabályozóval, finom szűrővel és turbókefével. Rendelkezik akkumulátorjelzővel, ami gyakran hasznos. Az orosz piacon ez a modell átlagosan 5000 rubelért vásárolható meg.

Előnyök

 • kompakt méret;
 • Akkumulátorral és szivargyújtóval is működik;
 • autonómia;
 • folyadékokat vehet fel;
 • több különböző ecsetet tartalmaz.

Hátrányok

 • Nincs teljesítményszabályozó;
 • Nem mindig birkózik meg a nagy törmelékkel.

Gorenje MVC 148 FW

Értékelés: 4.6

Gorenje MVC 148 FW

Vizuálisan hasonlít elődjére. Ez egy kompakt kézi porszívó, amely nedves és száraz porszívózásra is használható (például a kiömlött folyadékot is feltakaríthatja). A testen van egy szabályozó, amellyel beállíthatja a teljesítményt, valamint a töltés szintjének jelzője (egy ciklus 20 percig tart az akkumulátor élettartama). A készülék kompakt méretű, kis súlyú (alig több mint egy kilogramm) és zajszintű (72 dB).

A Gorenje MVC 148 FW újratölthető lítium-ion akkumulátorral működik. A porszívó használható az autó tisztítására vagy háztartási célokra (például a kárpitozott bútorok és a szőnyeg porának eltávolítására, sőt egy speciális tartozék a háziállatok szőrének tisztítására). A port egy kivehető tartályban gyűjtik össze – azonban sokan írják a véleményekben, hogy még az eltávolítás után is marad a por, vízzel kell kimosni. Ennek a modellnek az átlagos ára körülbelül 6 ezer rubel.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény;
 • könnyedén eltávolítja a nehezen hozzáférhető helyeken lévő szemetet;
 • könnyű kezelhetőség.

Hátrányok

 • A portartályt rendszeresen tisztítani kell, mivel a por ott felhalmozódik.

ProfiCare PC-AKS 3034

Értékelés: 4.5

A ProfiCare PC-AKS 3034

Folytatva az akkumulátoros porszívók felvonulását, amelyek megjelenésükben nem különböznek egymástól. Műszaki szempontból ez a modell gyakorlatilag nem különbözik néhány korábbi modelltől – kézi használat, száraz és nedves tisztítás, akkumulátor töltésjelző, teljesítményszabályozó, kivehető por- és folyadéktartály. Még az állítólagos zajszint is hasonló – 70 dB körül van.

A PC-AKS 3034 akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a porszívó 20 percig önállóan működjön. Kb. 4,5 órás teljes töltési ciklus (egy speciális rendszer védi az akkumulátort a túltöltéstől). A töltőn kívül a csomag több különböző fúvókát is tartalmaz (pl. a nehezen hozzáférhető helyeken történő tisztításhoz vagy a háziállatok szőrének eltávolításához a belső térből vagy a lakberendezési tárgyakból). A véleményekben a felhasználók nem elégedettek a modell megjelenésével (ez ízlés kérdése), valamint azzal a ténnyel, hogy a készülék gyakran gyorsan meghibásodik. oktatás 1 A felhasználók nem elégedettek a modell megjelenésével (ez ízlés kérdése). Az orosz piacon ez az autóporszívó átlagosan 5-6 ezer rubelért vásárolható meg.

Előnyök

 • magas színvonalú tisztítás;
 • autonómia;
 • teljesítményszabályozó.

Hátrányok

 • megjelenés;
 • A felhasználók gyakran panaszkodnak arra, hogy néhány hónap elteltével a készülék gyakran meghibásodik.

Kitfort KT-557

Értékelés: 4.4

Kitfort KT-557

Ez egy orosz márkájú porszívó nagy teljesítményű és jó tisztítási teljesítményű autóporszívó. Az autóban és otthon is használható: a gyártó állítása szerint tökéletesen tisztítja a bútorokat, a szőnyegeket és a nehezen hozzáférhető helyeket. A modell nemcsak a port és a törmeléket, hanem a folyadékokat is képes összegyűjteni. A készülékhez több kefe is tartozik a különböző tisztítási típusokhoz (ezek közvetlenül a töltőállomáson tárolhatók, ami nagyon praktikus).

A Kitfort KT-557 két sebességgel rendelkezik, van egy turbó kefe üzemmód, amely a sebességének köszönhetően megbirkózik a bolyhos felületek tisztításával. A szilikon fúvóka a folyadék összegyűjtésére szolgál, a hosszú, keskeny fúvóka pedig a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához. Az akkumulátor lehetővé teszi a porszívó 30 perces használatát újratöltés nélkül. A modell nagyon népszerű a piacon – átlagosan 5-6 ezer rubelért vásárolhat.

Előnyök

 • jó teljesítmény;
 • elegáns megjelenés;
 • autonómia.

Hátrányok

 • Az utastér tisztítása némi erőfeszítést igényel;
 • Fagyos hőmérsékleten nem kapcsolhat be.

Baseus A7 akkumulátoros autóporszívó

Értékelés: 4.3

Baseus A7 akkumulátoros autóporszívó

Ez az autóporszívó először az orosz piacon jelent meg a telemarketingeseknek köszönhetően. Dupla HEPA-szűrővel, stílusos kialakítással, kompakt mérettel és erős szívóerővel rendelkezik. Funkcionálisan a szokásos módon teljesít – otthon és autóban egyaránt használható, megbirkózik a porral és a folyadékokkal. A modell akkumulátorkapacitása – 2000 mAh (átlagosan 25-30 perc önálló munkára elegendő).

A Baseus A7 akkumulátoros autóporszívó lehetővé teszi, hogy az autó belsejét nagyobb gond nélkül megtisztítsa. A szemetet, port vagy folyadékot egy speciális tartályba gyűjtik – szükség esetén kiöblíthető. Több különböző kefével, extra szűrővel (a felhasználói vélemények alapján nem könnyű külön-külön megtalálni őket a piacon), műszaki dokumentációval, töltőzsinórral és egy speciális táskával rendelkezik. Ennek a modellnek az átlagára – 6-7 ezer rubel régiójában.

Előnyök

 • lenyűgöző dizájn;
 • Nagy teljesítményű működés;
 • gazdag kötegelés.

Hátrányok

 • Problémákat okozhat a fogyóeszközökkel (szűrőket nem könnyű találni a piacon).

Xiaomi CleanFly Por

Értékelés: 4.2

Xiaomi CleanFly Por<table></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/10/64216666196281-7011.jpg” height=”422″ title=”Xiaomi CleanFly Por</p><table>“><p>Nagyszerű választás azoknak, akik kompakt porszívót keresnek autójukba. A neves gyártó Xiaomi a rangsorunkban a legkisebb méretekkel rendelkező modellt kínálja. Természetesen az autó teljes belsejének tisztítása egy ilyen eszközzel problémás lesz – a munkaterület nem olyan nagy. De a helyi szennyeződések vagy például a nehezen hozzáférhető helyek tisztítása kiváló munkát végez, a vélemények alapján.</p><p>Mint mindig, a Xiaomi CleanFly Por</p><table>Látványos megjelenéssel büszkélkedhet – fekete műanyag ház, áttetsző por- és törmeléktartállyal (nem túl tágas). Egy másik határozott előnye a gyors újratöltési funkció: az akkumulátor körülbelül másfél óra elteltével újra használható (egy töltés akár 12 perc önálló munkavégzésre is elegendő). A modell LED-lámpával is fel van szerelve, amely szükség esetén sötét helyen világít. Vásároljon porszívót átlagosan 5-6 ezer rubelért.<h4>Előnyök</h4><ul><li>stílusos design;</li><li>gyors akkumulátortöltés;</li><li>LED háttérvilágítás;</li><li>kompakt méret.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>az autó teljes tisztítása sok időt vesz igénybe.</li></ul><h3>Anker Eufy HomeVac H11</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=Anker Eufy HomeVac H11

Egy másik kompakt modell, amely csak körülbelül 500 grammot nyom. Ez egy kis porszívó, amely akkumulátorról működik – 13 perc tisztításhoz elegendő újratöltés nélkül. Fő jellemzője, hogy egyesíti és légtisztító ózonnal – csak kapcsolja be a kívánt üzemmódot, és a környezet sokkal frissebb lesz (a gyártó figyelmeztet, hogy a készülék működése során az ózon funkció használata során nem szabad az emberek és az állatok közelében).

Az Anker Eufy HomeVac H11 hasonló teljesítményű – elég erős ahhoz, hogy felporszívózza a szemetet és a port az autó belsejéből, a kárpitozott bútorokból vagy bármilyen más rendetlen felületről, egy billentyűzetet. A porszívó kényelmesen ül a kezében, nem csúszik ki használat közben. Néhány felhasználó a csendes és kompakt méretét is dicsérte (valamivel kisebb, mint egy szabványos borosüveg). A porszívó átlagos ára az orosz piacon – körülbelül 6 ezer rubel.

Előnyök

 • Jó minőségű tisztítás;
 • alkalmas a kényes tisztításhoz (pl. billentyűzet);
 • stílusos design;
 • tömörség;
 • alacsony zajszint.

Hátrányok

 • nem észlelt.

Kitfort KT-5119-1

Értékelés: 4.0

Kitfort KT-5119-1

Befejezzük a minősítést egy másik érdekes modell a Kitfort márka által. Ez a legolcsóbb akkumulátoros porszívó a piacon, átlagosan 3-4 ezer USD-ért lehet megvásárolni. Funkcionalitását tekintve meglehetősen egyszerű – csak egy működési mód, három különböző fúvókával rendelkezik a por, a szemét és a folyadékok tisztítására, ciklonszűrővel, a nagy törmelék kiszűrésére.

A Kitfort KT-5119-1 egy normál akkumulátorral van felszerelve, amely 12 perc folyamatos működésre elegendő (teljes töltési ciklus kb. 4 óra). A súlya körülbelül 1,2 kg, és sokan panaszkodnak, hogy nem túl kényelmes a kézben tartása. Az alacsony költség a karosszéria alapanyagainak minőségét is befolyásolja – ez egy olcsó műanyag. A gyártó többféle színválasztékot kínál a modellhez.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • Jó munkát végez;
 • Három kefét és egy töltőt tartalmaz.

Hátrányok

 • a test olcsó műanyagból készült;
 • nem fekszik kényelmesen a kézben.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: