12 legjobb Continental gumiabroncs

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

A német Continental AG Európában az első, a világon pedig a 4. helyen áll a gumiabroncsgyártók között. A márka termékei hosszú élettartamukkal és jó kezelhetőségükkel tűnnek ki. Mindezt és a vezetők visszajelzéseit is figyelembe vettük, amikor összeállítottuk a Top 12-t, amely a legjobb Continental abroncsokat tartalmazza. Az információk segítenek a járművezetőknek abban, hogy szakszerűen “cseréljék” autójukat, az évszaknak, az autónak, az útviszonyoknak és a vezetési stílusnak megfelelő terméket választva.

Continental gumiabroncsok rangsora

Jelölés helyszín termék neve ár
A legjobb Continental nyári gumiabroncsok 1 Continental ContiSportContact 5 5 970€
2 Continental PremiumContact 6 4 050€
3 Continental EcoContact 6 3 330€
A CONTINENTAL LEGJOBB TÉLI GUMIABRONCSAI 1 Continental ContiWinterContact TS 850 6 100€
2 Continental IceContact 3 6 600€
3 Continental ContiVikingContact 7 4 177€
A CONTINENTAL LEGJOBB ABRONCSAI TEREPRE 1 Continental ContiSportContact 5 SUV 6 400€
2 Continental IceContact 2 SUV 6 000€
3 Continental ContiCrossContact LX2 Continental ContiCrossContact LX2 6 060 €
4 Continental Conti4x4IceContact 4 500€
5 Continental ContiCrossContact AT 6 697€
6 Continental CrossContact ATR 6 095€

A legjobb Continental nyári gumiabroncsok

A nyári gumiabroncsok speciális futófelületi kialakítással rendelkeznek, amely elvezeti a vizet az érintkezési felületről. Természetesen az építőanyag keményebb, hogy ellenálljon a +50 °C-ig felmelegített aszfalt hőmérsékletének…+70 fok. Íme a Continental legjobb termékei ebben a kategóriában.

Continental ContiSportContact 5

Értékelés: 4.9

Ezek a Continental nyári gumiabroncsok aszfaltos felületeken történő terepjáró használatra készültek. A futófelület mintázatát középen széles borda, oldalt pedig hasonló nyomvonalak jellemzik, a szegecsek között pedig finom hasadékok találhatók. Kemény, sima felületeken a vízelvezetés és a szilárd tapadás érdekében kialakítva. A Continental modell abroncsa olyan jól teljesít, hogy külön kapható a sportos Mazeratira való felszereléshez. Több mint 30 méretben kapható R18-tól R22-ig. A Jeep tulajdonosok szeretik a gumit a 200 km/h sebesség ellenére alacsony zajszintű véleményekben.

Ez a legjobb Continental gumiabroncs a crossoverek és SUV-ok tulajdonosai számára, akik szeretik megmutatni autójuk erejét az aszfalton. Ebben a gumiabroncsban a Black Chil keverési technológiát alkalmazták

Olvasson tovább  A 10 legjobb antenna az autójához
 • , magas futófelületi kialakítás az extra stabilitás és a kerék tartóssága érdekében. A gumi molekuláris szinten szilárdan kötődik, hogy ellenálljon az autó súlyából és a hőből eredő igénybevételeknek. A gumiabroncs 160-180 km/h sebességgel haladva tökéletesen megtartja alakját és a pályáját.

  Előnyök

  • peremvédővel rendelkezik;
  • Kemény tapadás a felniken;
  • Javított kezelés;
  • manőverezés biztonsága.

  Hátrányok

  • egy-két szezonnyi kemény terepjáró használat után elhasználódik;
  • 1 réteggel kevesebb, mint a versenytársaké.

  Continental IceContact 2 SUV

  Értékelés: 4.8

  CONTINENTAL ICECONTACT 2 TEREPJÁRÓ

  Ez a Continental téli szöges gumiabroncsa könnyű és nehéz terepjárók számára. “A modell szépsége a Kristall Stud nevű új szegecstechnológia. Ezek 25%-kal kisebb súlyúak más típusokhoz képest. Az ötvözet keménysége azonban változatlan maradt. A Continental abroncsokat széles körben használják Oroszországban, Skandináviában és Észak-Európában. Figyelje meg az új aszimmetrikus futófelületi mintázatot!. A gumiabroncs külső oldala nagyobb tapadást biztosít a kanyarokban, a belső oldala pedig hozzájárul a tapadási jellemzőkhöz.

  Az IceContact 2 SUV gumiabroncsokat a személygépkocsi abroncsokhoz hasonlóan tervezték. A terepjáró járművek esetében azonban a vázszerkezetet megerősítették, vastagabb merevítéssel és megerősített oldalfallal, hogy a jármű súlyát elbírja 1.5-2.5 tonna. Ezt a Continental abroncsot tartjuk a legjobbnak a crossover tulajdonosok számára, akik gyakran közlekednek jeges utakon. A gumiabroncsok segítenek stabilan tartani a nehéz járművet és fenntartani a sebességet szélsőséges körülmények között is.

  Előnyök

  • kiválóan alkalmas a szabadban való tartózkodásra;
  • Kiváló úttartás kemény hóban és jégen;
  • Nem pattog a kormánykerék, amikor a kátyúban utazik;
  • A stabil oldalfal nem sérül a járdaszegélyhez való dörzsölődés miatt.

  Hátrányok

  • zörgés és csattogás aszfalton való vezetéskor;
  • Kissé csúszós a kanyarokban nedves betonon (parkolás).

  Continental ContiCrossContact LX2 Continental ContiCrossContact LX2

  Értékelés: 4.7

  Continental ContiCrossContact LX2 Continental ContiCrossContact LX2

  Ez a Continental gyártó nyári terepabroncsa. A ContiCrossContact LX2-t olyan crossover járművekhez tervezték, amelyek főként aszfalton vagy száraz útburkolaton közlekednek. A gyártó által alkalmazott nagyszámú egyenes lamella rövidített fékutat eredményezett. ez különösen nedves utakon válik nyilvánvalóvá, mivel a lamellák a felülettel érintkezve kinyílnak, és éles széleikkel kifelé nyomják a vizet. A terepjáró vezetők a véleményekben a Continental abroncsok csendes működésére és hosszú élettartamára panaszkodnak. Ha nyáron akár 10000 km-t is megtesz, ez a gumiabroncs 5 szezonon át tart.

  Olvasson tovább  8 legjobb vastagságmérő az AliExpressről

  Szerintünk ez a legjobb Continental gumiabroncs a kezelhetőség szempontjából. Ezt a szimmetrikus mintázatnak köszönhetően érik el, amely nem rendelkezik egyértelmű iránymintával. A kanyargó bordaforma és az átlós nyílások megkönnyítik a kerék elfordítását és az irányváltoztatást. Nincs megnövekedett ellenállás az útról. A futófelület középső része a vállrészhez kapcsolódik, ami a futófelület integritását és merevségét biztosítja. Az autó nem “lebeg” éles kanyarban, hanem megfelelően reagál az irányváltoztatásra.

  Előnyök

  • alacsony zajszint;
  • nagyfokú biztonság a kiváló iránystabilitás révén;
  • hatékony fékezés;
  • Formastabilitás bármilyen sebességnél.

  Hátrányok

  • A futófelület eltömődik a sárban;
  • Lehet, hogy 50-90 g-os súlyokra lesz szükséged az egyensúlyozáshoz.

  Continental Conti4x4IceContact

  Értékelés: 4.6

  CONTINENTAL CONTI4X4ICECONTACT

  Ezeket a Continental gumiabroncsokat kifejezetten terepen közlekedő, négykerék-meghajtású terepjárókhoz tervezték. A tulajdonosok véleménye alapján jól teljesítenek laza fekete földön, nedves homokban és mély hóban. A gyöngyszög kialakítás kiváló vonóerő teljesítményt biztosít. Véletlenszerű tüskék tapadása a fagyott aszfalton. A gumiabroncs többrétegű szerkezetű, különböző keménységű keverékekkel rendelkezik, hogy alacsony hőmérsékleten kényelmes vezetést, téli felmelegedéskor pedig mérsékelt merevséget biztosítson. Csúszás esetén a magas oldalsó csúszók lehetővé teszik a gyors visszatérést a kormányzáshoz. Ez a Continental gumi megkönnyíti, hogy egy teherautó után kikerüljünk a barázdából egy országúton.

  Ezek a Continental gumiabroncsok széles barázdákkal rendelkeznek a csapok között, amelyek sok havat fogadnak be. A gumiabroncs még terepen való vezetéskor is képes megtartani az érintkezési felületét a barázdákkal, így jó tapadást biztosít. A kerekei nem fognak hógolyóvá válni, és ha már az úton vannak, gyorsan tisztulnak anélkül, hogy elveszítenék a stabilitásukat.

  Előnyök

  • Úgy tervezték, hogy ellenálljon a súlyos hőmérséklet-ingadozásoknak;
  • Egyszerre merevek és puhák;
  • Az oldalfalaknak köszönhetően könnyen kihúzható a rögökből;
  • éles visszajelzés.

  Hátrányok

  • A Continental ContiCrossContact AT az egyetlen olyan gumiabroncs, amely csupasz aszfalton zajt csap;
  • 5 év használat után kevés szegecs maradt, bár a futófelület még mindig mély.

  Continental ContiCrossContact AT

  Értékelés: 4.5

  Continental ContiCrossContact AT

  A Continental egész szezonra alkalmas abroncsa crossoverekre és SUV-kre alkalmas. Az AT egy terepabroncs, amely aszfalton és földön egyaránt jól használható. Sokoldalú gumiabroncsok 19 méretben kaphatók 15 és 18 hüvelyk közötti átmérővel. A mintázat három hosszanti bordája, amelyek sok kisebb blokkot tartalmaznak, jó fékezési vagy gyorsítási tulajdonságokat biztosít. A blokkok sokszög alakját a számítógépen tervezték meg. Az önzáró lamellák, amelyek növelik a gumiabroncs merevségét, megkülönböztető jegyet jelentenek. A terepjáró tulajdonosok az aquaplaninggal szembeni nagyobb ellenállásról számolnak be, ami szokatlan ennél a gumiabroncstípusnál.

  Olvasson tovább  5 legjobb folyékony gumi

  Szakértőink a Continental-t találták a legjobbnak a rugózási teljesítménnyel kombinált kényelem szempontjából. A gumiabroncsban lévő barázdákat és nyílásokat úgy tervezték, hogy a betétek hatékonyan mozoghassanak, és a kisebb egyenetlenségeket is fel tudják venni. Az okos gumikeverék jól viselkedik a nyári melegben, mérsékelten merev marad, és a téli hidegben, nem hagyja, hogy a műanyag az utastérben csattogjon.

  Előnyök

  • különösen jól kezeli a nedves utakat;
  • minimális külső zaj;
  • nem csökkenti a jármű sebességét;
  • Elősegíti a gumiabroncs fékezési hatékonyságát.

  Hátrányok

  • gyorsabban elhasználódnak, mint mások;
  • Jégen a kezelés elveszik.

  Continental CrossContact ATR

  Értékelés: 4.4

  CONTINENTAL CROSSCONTACT ATR

  A Continental szimmetrikus mintázatú nyári gumiabroncs-változata zárja áttekintésünket. A gumiabroncsot R15-20 colos felnikkel rendelkező terepjárók számára tervezték. A gyártó összesen 50 méretet gyárt. A 75-80 mm-es magas profilú és a 40-45 mm-es alacsony profilú gumiabroncsok közül választhatunk, ami a 275 mm-es szélességgel együtt sportosabbá teszi az autót. A gumiabroncsok 50/50 arányban alkalmasak terepen és terepen való használatra. Az értékelésekben nyilatkozó sofőrök a fékpedálra adott jó reakciót és a sima vezetést dicsérik. A gumiabroncs vállán váltakozó keskeny és széles barázdák váltakoznak, hogy a víz gyorsabban el tudjon folyni. A burkolatlan terepen is hagyják, hogy a kerék fennakadjon, amikor elhagy egy barázdát.

  Ezek a Continental gumiabroncsok a legjobbak, mert segítenek magabiztosan elindulni és gyorsulni. A gumiabroncs közepén három funkcionális terület található. Résekkel vannak elválasztva, de együtt működnek, és így hozzájárulnak a magas vonóerő- és tapadási teljesítményhez. 120-150 km/h sebességgel való haladáskor ez a bakok csoportja stabilitást biztosít, és segít tisztán látni az irányt, amerre haladunk. Pihenhet az úton, és egy kézzel tarthatja a kormánykereket.

  Előnyök

  • Kiváló tapadás nedves úton;
  • csendes működés;
  • Könnyű gyorsítást tesz lehetővé;
  • Lehetővé teszi a biztonságos közlekedést vékony havon, az őszi időjárás hirtelen változása esetén.

  Hátrányok

  • alacsony kopásállóság;
  • összetörheti az autóját a jégen;
  • magas ár.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: