5 legjobb autó napellenző gyártó

Napsütéses időben a jármű belseje nagyon felforrósodik, és az ultraibolya sugárzás hatására számos elem elveszíti eredeti színét. A napellenzőt ennek a problémának a megoldására fejlesztették ki. A tonizálás helyettesítésére az orosz jogszabályok szigorítása után került sor. Az autófüggönyöknek van még egy funkciója: megvédik az autó belsejét a kíváncsi szemektől. Ma a hazai piacon sok különböző modell létezik, amelyek különböznek a kialakításban, a méretben és az árban. Az autójához legmegfelelőbb opció kiválasztásához érdemes meghallgatni szakértőink ajánlásait.

Hogyan válasszuk ki a napellenzőket

Tervezési jellemzők.A napellenzőknek több fontos összetevője van.

 1. az alap a hálós képernyőszövet. Sok gyártó rugalmas PVC-t használ. A szakértők a kiégéssel szembeni ellenállást tartják az anyag egyik előnyének. De mint minden más szintetikus szövet, az ilyen függönyök környezetbarátsága a nyári melegben nagy kérdés. A természetes pamutszövetek használatát azonban az emberre való teljes ártalmatlanság jellemzi.
 2. A fényvédőknél különböző rögzítési módszereket alkalmaznak. Egyes gyártók tapadókorongokkal szerelik fel termékeiket, mások kétoldalas ragasztószalaggal történő rögzítést javasolnak, megint mások pedig statikus elektromosságot használnak, hogy a képernyőruhát az üvegen tartsák.
 3. A redőnyök működtetésének maximális kényelme érdekében speciális szerkezetek a fel- és lehajtáshoz, valamint elektromos meghajtások használhatók. De minél trükkösebb, annál drágább és nehezebb a fenntartása.

Fajták.A legelterjedtebb redőnytípusok jelenleg a következők.

 1. A pajzsok egy darab poliuretán szövetből állnak, amelynek egyik felületén ezüst bevonat található. Kiváló fényvisszaverő tulajdonságaiknak köszönhetően a járókelők csak az autó ablakában látják a tükörképüket. A rögzítéshez tapadókorongokat és gumiszalagokat használnak.
 2. Egy másik népszerű redőnytípus a keretredőny. Ezek hasonlóak a színezéshez, de az ilyen termékek hatékonysága sokkal magasabb (akár 70% -ig). A függönyök szilárd keretből és rugalmas műanyagból állnak, sötétítő ráccsal. Szalaggal vagy tapadókoronggal vannak rögzítve, de az ablak belülről történő mosásához le kell venni őket.
 3. A napellenző egy ragasztóval ellátott műanyag hálós képernyő. A szintetikus anyagot elektrosztatikus vonzás is az ablakhoz rögzítheti.
 4. A legpraktikusabb megoldás a redőny. Előnyük, hogy képesek ablakokat nyitni. A redőnyök az ajtó felső vagy alsó részére vannak rögzítve, és a vászon könnyen feltekerhető és kiegyenesíthető.
 5. A keret nélküli napvédők egy kicsit archaikusnak tűnnek. Ezek házi készítésű függönyök, amelyek oldalra csúsztathatók és hevederrel rögzíthetők. A fejlettebb modellek elektromos meghajtással vannak felszerelve.

Az áttekintésünkben kiválasztottuk a napellenzők 5 legjobb gyártóját. Mindannyian hazánk forgalmazási hálózatában értékesítik termékeiket. Szerkesztőségünk figyelembe veszi a szakértői véleményeket és az orosz autótulajdonosok véleményét.

A legjobb napellenző gyártók értékelése

Jelölésűrtermék neveminimális árértékelés
A legjobb napernyőgyártók rangsora1TROKOT2 950€5.0
2Skyway915€4.9
3EscO1 100€4.8
4

HANTOM

180€4.7
5Laitovo1 148€4.6

TROKOT

Értékelés: 5.0

TROKOT

Egy fiatal orosz vállalat

Az OKOT 2012-ben alakult. A vállalat alapítói úgy döntöttek, hogy a keret napvédőkre fogadnak, mint a színezett üvegek alternatívájára. A gyártás egy 20 négyzetméteres kis garázsban kezdődött. m, egy hónap alatt akár 25 készletet is le lehetett gyártani. Ma a havi terv meghaladja a 8000 készletet, és új anyagokat és technológiákat használnak a minőség javítása érdekében. A vállalat nemcsak hazánk régióiba, hanem Örményországba, Németországba, Izraelbe és Svédországba is szállítja termékeit. A szakértők dicsérték a vállalat fejlődését, és a márkának a győztes babérjait adták.

Az első függönyökre sok panasz érkezett az autósoktól, de a gyártó még odáig is elment, hogy 3-4 év után új modellekre cserélte őket. Dicséretes az egyszerű telepítés és eltávolítás.

Előnyök

 • A végső védelem a kíváncsi szemek elől;
 • egyszerű összeszerelés;
 • jó minőség;
 • vonzó megjelenés.

Hátrányok

 • sokáig kell várni a rendelésre.

Skyway

Értékelés: 4.9

Skyway

A kínai Skyway márka 2012-ben kezdte meg a hatalmas orosz piac meghódítását a szibériai régiókkal. A 20 éves tapasztalattal a háta mögött a vállalat nagyon gyorsan növelte értékesítési volumenét. Míg 2012-ben az autós kiegészítők száma mindössze 40 volt, addig 2016-ra ez a szám már 3892-re emelkedett. Ma a márka hazánk 40 városában van jelen, ahol az árnyalatok széles választékát mutatják be. A szakértők a márkát a megfizethető árak, az érdekes formatervezés, a stílusos megjelenés miatt vették fel a minősítésünkbe.

Az orosz autósok szerint a Skyway árnyékolók hatékonyak, az ablakméretekhez igazíthatók és kedvező árúak. A hátrányok közül a leggyakrabban említett rossz ragasztó a szerelvényeken.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • Hatékonyság;
 • elegáns megjelenés;
 • könnyű összeszerelés.

Hátrányok

 • rossz ragasztó a tartókon.

EscO

Értékelés: 4.8

ESCO

A közepes árkategóriában az EscO foglalja el a vezető pozíciókat. A gyártó minőségi hálót használ, amely hosszú évekig megőrzi rugalmasságát. Érdemes megjegyezni, hogy a vállalat alkalmazottai úgy döntöttek, hogy a közösségi hálózatokon keresztül népszerűsítik terméküket. Néhány év alatt több ezer ügyfél érdeklődött a függönyök iránt, és több tucatnyi vállalkozás ajánlott együttműködést. A katalógus függönyöket kínál az autók széles skálájához, beleértve a hazai VAZ és UAZ autókat is. A különböző weboldalakon található vélemények elemzése után a szerkesztők arra a következtetésre jutottak, hogy a márka a legnépszerűbb hazánkban.

A felhasználók leggyakrabban az ár-érték arányt tartják optimálisnak. Néhány autósnak nehézségei voltak a beszereléssel, a függönyök nem mindig megfelelő méretűek.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • jó minőség;
 • megbízható anyagok;
 • nagy népszerűség.

Hátrányok

 • pontatlan méretek.

HANTOM

Értékelés: 4.7

PHANTOM

A PHANTOM kínai napellenzőgyártó feltalálta a rögzítés legeredetibb módját. A képernyőt elektrosztatikus vonzás tartja az üveghez. a képernyő könnyű súlya megakadályozza a képernyő leesését mozgás közben. A redőny nem zavarja az ablakok nyitását, és eltávolítása után nem hagy nyomot az üvegen. A szakértők a márkát az egyediség, az egyszerűség és a megfizethetőség miatt vették fel a felülvizsgálatba. Sajnos a katalógus csak néhány méretre korlátozódik, így a tökéletes redőny kiválasztása problémás.

A felhasználók megjegyzik az egyszerű rögzítési módot, a kényelmes működést, a megfizethetőséget. Elégedetlenek a kis méretével, a ködösítő hatással, amely rossz időjárási körülmények között rontja a látási viszonyokat.

Előnyök

 • az eredeti rögzítés;
 • Pihenj;
 • Nem hagy nyomot a ragasztóból;
 • könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • kis méretek;
 • láthatóság.

Laitovo

Értékelés: 4.6

LAITOVO

A német Laitovo cég az autóablakok egyik legnagyobb gyártója. A termékek az EU-ban, az Egyesült Államokban, Ázsiában és a Közel-Keleten kaphatók. Oroszországban több mint 50 márkabolt van. A szakértők szerint a függönyök fő előnye a robusztusság (amelyet az acélkeret biztosít) és a tartósság (a strapabíró anyagnak köszönhetően). A gyártó katalógusában rengeteg autómárka és -modell számára találhatók termékek. A hazai Lada autók tulajdonosait nem hanyagolják el. A függönyök nemcsak a klasszikus autókhoz, hanem az AvtoVAZ új modelljeihez (Vesta, Xray) is kaphatók.

Az orosz autósok dicsérik a német márkát a hozzáértő reklámért, a kiváló minőségű hálóért, a gyors beszerelésért és eltávolításért. A minőség azonban még mindig nem tökéletes; ráadásul rossz időjárási körülmények között a látási viszonyok is romlanak.

Előnyök

 • széles termékválaszték;
 • megbízhatóság;
 • tartósság;
 • mobilitás.

Hátrányok

 • sok hamisítvány.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: