A 12 legjobb Nokian gumiabroncs

A finn Nokian Tyres által gyártott Nokian gumiabroncsok személygépkocsikra, teherautókra, haszongépjárművekre és még nehézgépjárművekre is kaphatók. A finn gyártó a változékony hőmérséklethez és a nagy mennyiségű csapadékhoz igazítja őket. Összeállítottunk egy válogatást a Nokian Tyres Top 12 gumiabroncsból a minősítések és vélemények alapján, hogy segítsünk megtalálni a megfelelő gumiabroncsot az autójához, az Ön vezetési szokásaitól és körülményeitől függően.

A legjobb Nokian gumiabroncsok értékelése

Jelölés hely termék neve ár
Nokian legjobb nyári gumiabroncsok 1 Nokian gumiabroncsok Hakka Green 2 2 228€
2 Nokian gumiabroncsok Hakka Black 2 5 879€
3 Nokian Tyres Nordman SZ 3 120€
4 Nokian Tyres Nordman SX2 gumiabroncsok 1 954€
A Nokian legjobb téli gumiabroncsai 1 Nokian Tyres Hakkape
 • itta 9
 • 4 165€
  2 Nokian Tyres Hakkape
 • itta R3
 • 3 903€
  3 Nokian Tyres Nordman 7 2 570€
  4 Nokian Tyres Nordman RS2 gumiabroncsok 2 280€
  A Nokian legjobb abroncsai terepre 1 Nokian gumiabroncsok Hakka Black 2 SUV 7 360€
  2 Nokian Tyres Hakkape
 • itta 9 terepjáró
 • 6 800€
  3 Nokian gumiabroncsok Hakka Blue 2 SUV 5 060€
  4 Nokian Tyres Rockproof gumiabroncsok 6 852€

  Nokian legjobb nyári gumiabroncsok

  A Nokian nyári gumiabroncsok összetett futófelületi mintázattal rendelkeznek, amely elvezeti a vizet az érintkezési felületről. Emellett sokkal merevebbek, ami 100-130 km/h sebességnél növeli az autó iránystabilitását. Napi átlaghőmérséklet +5…+7 fokos “cipő” a következő legjobb gumiabroncsmodellekben.

  Nokian gumiabroncsok Hakka Green 2

  Értékelés: 4.9

  Nokian gumiabroncsok Hakka Green 2

  Ez egy új Nokian gumiabroncs, amely egyesíti a kereskedelmi és a sportváltozatok legjobb tulajdonságait. Különleges konstrukciós jellemzője a törőrúd eltérő alakja, amely kisebb átmérőjű acélszálakat használ. Ez hozzájárul a gumiabroncs súlyának csökkentéséhez és a sportkategóriához való közelítéséhez. A vékony zsinórok azonban szilárdak és robusztusak maradtak egy új összefonódási technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi számukra, hogy megőrizzék nagy vonóerejüket az útfelületen, és megrakják az autót csomagokkal. A tulajdonosok a Nokian Hakka Green 2 gumiabroncsok csökkentett zaj- és rezgésszintjét tanúsítják.

  Ezt a Nokian modellt jobb vízszórási tulajdonságai különböztetik meg. A vállminta közelebbi vizsgálata. Kétszer annyi keresztirányú barázda van benne, mint bármely más nyári gumiabroncsban. Ezenkívül a futófelület belső oldalán lévő barázdák íveltek, így a folyadék a kerekek forgása során gyorsabban kifelé kényszerül. Nagy vízelvezető képességüknek köszönhetően ezek az abroncsok esőben is biztonságosan vezethetők 100 km/órás sebességgel, sodródás nélkül.

  Előnyök

  • a gumiabroncs csökkentett súlya;
  • aquaplaning-ellenállás;
  • magas futófelületi szakadásállóság;
  • nincs alacsony frekvenciájú zaj és rezgés.

  Hátrányok

  • A bukkanókon való áthajtáskor a becsapódás jobban érezhető;
  • A jármű megcsúszhat a kanyarban a burkolatlan utakon.

  Nokian gumiabroncsok Hakka Black 2

  Értékelés: 4.8

  Hakka_Black_SUV.webp

  Ezek a Nokian gumiabroncsok 2018-ban jelentek meg, és a Performance kategóriába tartoznak. Úgy fejlesztették ki őket, hogy megbízható tapadást biztosítsanak száraz aszfaltfelületen. E célból a gumiabroncsokat Dynamic Grip System rendszerrel szerelték fel, amely többrétegű törőszerkezetből és speciális gumikeverékből áll. Ez hozzájárul az aktív tapadáshoz és a kormányzás pontosságához. A gumiabroncs tervezői merev blokkokat helyeztek el a belső zónában, hogy az egyenetlenségeken való áthajtás ne okozzon jelentős deformációt a gumiabroncs szerkezetében. A hosszanti bordákban a gyártó a Silent Groove rendszert alkalmazza, amely hatékonyan osztja el a légáramlást a kerékfelület hűtése érdekében. A járművezetők azt válaszolták, hogy szeretik a gumiabroncs gyorsaságát és hosszú élettartamát. Nyári futásteljesítmény egyeseknél akár 80 000 km is lehet.

  A Nokian modell különlegessége a bordák közötti barázdák megnövelt szélessége. Ez lehetővé teszi, hogy a betétek aktívan átméretezzék magukat, amikor érintkeznek az úttal (kemény kanyarodáskor a betétek benyomódnak és kiszélesednek, de “tartják” az utat). A gumiabroncsokat kifejezetten nagy sebességű vezetéshez és kiváló kezelhetőség fenntartásához tervezték.

  Előnyök

  • 270 km/h sebességindex;
  • stílusos kialakítás, 50-55 mm-re leengedett profillal;
  • Csökkentett légellenállás;
  • A jármű belsejében szinte semmilyen útzajt nem hallani.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • 17 hüvelyknél kisebb méretű gumiabroncs nem lehet.

  Nokian Tyres Nordman SZ

  Értékelés: 4.7

  NOKIAN ABRONCSOK NORDMAN SZ

  A Nokian SZ nyári gumiabroncsokat személygépkocsikra tervezték. A választék 16 és 18 hüvelyk közötti méreteket tartalmaz. A gumiabroncs két sebességindexszel (V és W) kapható 210 és 270 km/h sebességhez. A Nokian kemény acélbetétes nyári gumiabroncsait kifejezetten olyan nagy teljesítményű járművekhez tervezték, amelyek tulajdonosai szeretik megmutatni járművük képességeit. Egy masszív törőrúd elég jól csökkenti a gördülési ellenállást. A 40 mm és 55 mm közötti profilmagassággal minden autómárkán jól mutat, és sportos, sportos megjelenést kölcsönöz.

  Az elemzések azt mutatják, hogy ezek a Nokian gumiabroncsok bármilyen nyári úton kényelmes utazást biztosítanak. Ezt a kétrétegű futófelület-konstrukció teszi lehetővé. Az alapréteg extra merev, hogy nagy sebességnél is megőrizze a kormányzási pontosságot és a kanyarodási képességet. A keverék külső rétege azonban rugalmasabb anyagból készül, így a gumiabroncsok jobban “elnyelik” a bukkanókat, és simább vezetést biztosítanak.

  Előnyök

  • terhelési index kerékenként 670 kg;
  • a gömbhornyos hornyok csökkentik a zajkibocsátást;
  • a vízelvezető nyílások megnövelt belső kapacitása;
  • hatékonyan szabályozza a légáramlásokat.

  A hátrányok

  • a vízelvezető barázdákban lévő kövek könnyen megakadnak;
  • Nagyon rosszul kopik, ha megcsúszik az úton;
  • Csak R16-os mérettől felfelé kapható.

  Nokian Tyres Nordman SX2 gumiabroncsok

  Értékelés: 4.6

  NOKIAN ABRONCSOK NORDMAN SX2

  A Nokian Nordman SX2 nyári gumiabroncs R13 és R16 közötti méretekben kapható. Ez a konkrét modell a finn gyártó oroszországi gyártóüzemében készül. A módosítás jellegzetes jellemzője a megnövekedett akusztikai kényelem, amelyet az ügyfelek a véleményekben megjegyeztek. Ennek érdekében a finn gumiabroncsgyártók sekély bemélyedéseket használnak az oldalán, amelyek lépcsőzetes sorokban helyezkednek el. Csökkentik a légáramlási ellenállást és kiküszöbölik a felesleges gördülési zajt.

  A Nokian abroncsok fő előnye a vonzó ár, amely 2-4-szer alacsonyabb, mint a többi modellé. Bár a többi gumiabroncsnál alacsonyabb sebességi értékekkel rendelkeznek, a futófelület hatékonyan ellenáll az aquaplaningnak. A vállrészen lévő barázdák kúposak a gyorsabb vízelvezetés érdekében. A vízelvezető hornyok felülete magas fényűre polírozott, ami csökkenti a folyadékáramlás ellenállását. Az ilyen gumiabroncsok stabilan tartják az autót hirtelen eső esetén is.

  Előnyök

  • A trapéz alakú futófelületi profil iránystabilitást biztosít;
  • akusztikai kényelem az oldalsó bemélyedéseknek köszönhetően;
  • Fokozott vízkeringés;
  • nincs kifejezett aquaplaning.

  hiányosságok

  • A sebességindex észrevehetően alacsonyabb, mint más gumiabroncsoké – 190 km/h;
  • Kerékterhelés 387 kg-ig
  • elérhető Oroszországban.

  A Nokian legjobb téli gumiabroncsai

  A téli gumiabroncsoknál fontos a hóelvezetés, a stabil viselkedés jégen és a lágy keverékek. Az alábbi jellemzőkkel a következő Nokian abroncsmodellek rendelkeznek, amelyeket ebben a kategóriában gyűjtöttünk össze.

  Nokian Tyres Hakkape
 • itta 9
 • Értékelés: 4.9

  Nokian Tyres Hakkape<li></div><p>itta 9″ src=”/wp-content/uploads/2023/10/72216666194701-8312.jpg” height=”375″ title=”Nokián gumiabroncsok Hakkape</p><li>itta 9″><p>Ez a Nokian téli gumiabroncsok szegecselt változata, amely kiváló stabilitást biztosít jégen vagy jeges aszfalton. R14 és R22 közötti méretekben kapható, így minden autóhoz alkalmas. A futófelület mintázatát a borda középvonalától kiinduló két félhold alakú pont jellemzi. Ezenkívül a bordán kis bordák vannak, amelyek havas körülmények között jobb tapadást biztosítanak. A vállkomplexum széles barázdákkal van ellátva, hogy a hólepel ne tömítse el a futófelületet, hanem forgás közben kirepüljön belőle. Azok a járművezetők, akik korábban a Hakka 5-öt használták, csökkent zajszintről számoltak be a 9.</p><p>Szakértőink különös hangsúlyt fektetnek a termékben alkalmazott új Eco Stud 9 szegecselési technológiára. Minden fém alkatrész alatt egy légpárna található. Ezenkívül mind a 190 szegecsnek van egy ferde éle a magjában, ami minimalizálja a rájuk nehezedő igénybevételt. Ez a két tényező biztosítja, hogy a szegecsek tovább maradnak a gumiabroncsban, és nem vesznek el a téli utak csupasz aszfaltján.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kerekenként 670 kg-os terhelési index;</li><li>Répaolaj adalékok a gumikeverékben a rugalmasság érdekében;</li><li>öntisztító pengék;</li><li>innovatív futófelületi rendszer.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költségek;</li><li>a kerekek kicsit zajosak aszfalton.</li></ul><h3>Nokian Tyres Hakkape<li>itta R3</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=NOKIAN TYRES HAKKAPE<li></div><p>ITTA R3″ src=”/wp-content/uploads/2023/10/7391666194701-3212.jpg” height=”390″ title=”NOKIAN TYRES HAKKAPE</p><li>ITTA R3″><p>Íme a Nokian 14-21 colos személygépkocsikra tervezett, szegecs nélküli téli gumiabroncsai. A gumiabroncsgyártó az Arctic Sense Grip koncepciót alkalmazza, amely egy speciálisan kialakított lamellával megakadályozza, hogy a havas latyak eltömítse a futófelületet kanyarodás közben. A vállrészeken önzáró funkcióval ellátott nyílások vannak. Amikor megérintik az utat, több oldalról is megnyílnak. Ez nemcsak a középső blokk mozgékonyságát korlátozza, és biztosítja a pontos pályatartást, hanem növeli a vonóerőt is. Bár a gumiabroncs nem rendelkezik tüskékkel, az autó kevésbé csúszik jégen, mivel a gumiabroncs keverékében Cryo Crustal 3 részecskéket használnak. Ez biztosítja a vékony felső gumiréteg merevségét, hogy utánozza a tüske hatását a jeges felületen.</p><p>A Nokian gumiabroncsok a V alakú lamellák hosszanti réseinek sokaságáról nevezetesek. A barázdák 2-5 mm szélesek, és úgy működnek, mint a szivattyúk: nagyon gyorsan felszívják a havas latyakot. Ez a kialakítás szárazon tartja az érintkezési felületet, és megakadályozza, hogy a jármű egy kanyarban kisodródjon a havas útról.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Minden egyes kerék 690 kg-ig terhelhető;</li><li>fékezőerők a vállrészeken;</li><li>lamellás szivattyúk a hó gyorsabb elszállítása érdekében;</li><li>A kristályrészecskék szilárd tapadást biztosítanak a jégen.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A 170 km/h sebességet nem szabad túllépni</li><li>az off-road pálya nem jól kiépített, így nem okoz gondot a kátyúból való kijutás.</li></ul><h3>Nokian Tyres Nordman 7</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Nokian Tyres Nordman 7Nokian Tyres Nordman 7

  Egy másik szegecselt változat a Nokiantól. A gumiabroncsok a “Bear Claw” technológiával rendelkeznek. Biztosítja, hogy a csapszeg függőlegesen álljon az úttesthez képest. Más modellekkel ellentétben, ahol a szegecsek eltörhetnek, a 90 fokos szög mindig megmarad, ami hozzájárul a megbízható tapadáshoz a jégen. Annak érdekében, hogy a kerekek ne zúgjanak túlságosan, a gyártó a horgonyszekció alatt egy légteret alakított ki. Lengéscsillapítóként működik, csökkenti a fém alkatrészre ható feszültséget és kiküszöböli a zaj egy részét.

  A szerkesztők véleménye szerint a Nokian Norman 7 a legjobb a havas utakon. Számos további sekély barázda a vállrészen (4 minden egyes kaptafán) a további stabilitás érdekében. Ez jobb tapadást eredményez, és megakadályozza, hogy a hó felhalmozódjon az érintkezési felületen. A vezetők beszámolói szerint a gumiabroncsok különösen jól teljesítenek hirtelen irányváltáskor vagy váltáskor – ez télen a városban és az országúton egyaránt hasznos.

  Az érdemei

  • ferde élek a vállrészen a könnyű irányváltás érdekében;
  • poligonális ütközők a jobb tapadásért a jégen;
  • a forgásirány egyértelműen fel van tüntetve, hogy szereléskor ne legyen félreértés;
  • széles barázdák a közepén a hó elnyelésére.

  Hátrányok

  • a sebesség nem haladhatja meg a 190 km/h-t;
  • csattogás aszfalton való vezetéskor;
  • maximális méret R17.

  Nokian Tyres Nordman RS2 gumiabroncsok

  Értékelés: 4.6

  NOKIAN ABRONCSOK NORDMAN RS2

  A különösen hideg régiók számára a finn Nokian gumiabroncsgyártó az RS2. A szokatlan futófelületi kialakítás széles középső bordával és hosszúkás háromszög alakú keresztszemekkel rögtön feltűnik a szemrevételezéskor. A futófelületen lévő rések biztosítják, hogy a hó gyorsan elszálljon, és az érintkezési felület tiszta maradjon. A vállrészen lévő fogazott, kiegészítő cikkcakkos kialakítás megkönnyíti a hótorlaszok feldarabolását. Az ügyfelek szerint ezekkel a gumiabroncsokkal még a durva utakon is biztonságos a közlekedés. A széles barázdák ellenére a Nokian gumiabroncsok szélesebb lamellás mintázatúak. A miniatűr elemek ezernyi apró élt hoznak létre, amelyek jól tapadnak a tömött hóban.

  A Nokian RS2 egy különösen puha gumiabroncs az északi sarkvidékre, sőt, a sarkkörre is. A finn gyártó 2/3 szilícium-dioxid alapú krioszilánból állítja elő őket. Ez akár -40 °C-os hőmérsékleten is rugalmasan tartja a futófelületet…-50 fok.

  Előnyök

  • elfogadható ár
  • Sok lamella a vállrészen a jobb kezelhetőség érdekében manőverezéskor;
  • rövidített fékút;
  • Vízfelvétel csepp alakú üregekben.

  Hibás

  • +3 hőmérsékleten a gumi gyorsan kopik…+6 fok;
  • Erősen fékez, amikor pocsolyába hajt.

  A Nokian legjobb gumiabroncsai terepjárókhoz

  A terepabroncsok nagy R17-R22 méretekkel és 500 kg-tól megnövelt teherbírással rendelkeznek. A Nokian márkából 4 jó tulajdonságokkal és véleményekkel rendelkező modellt választottunk ki, amelyek alkalmasak a SUV kategóriába.

  Nokian gumiabroncsok Hakka Black 2 SUV

  Értékelés: 4.9

  Nokian gumiabroncsok Hakka Black 2 SUV

  Ezek a nyári gumiabroncsok SUV-ok és teljes méretű crossoverek számára készültek, amelyek több mint 3 tonna járműtömeget képesek elviselni. A Nokian 2017-ben vezette be az új terméket. A személygépkocsi-változattól eltérően ezek a gumiabroncsok további aramidszálakkal megerősített vázzal rendelkeznek. A gumiabroncs oldalfalai vastagabb keresztmetszettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a gumiabroncs ellenálljon az ütéseknek és a járdaszegélyek súrlódásának anélkül, hogy a szálak megtörnének. A Nokian a Hydro Canyon Grooves technológiát alkalmazza a Nokian gumiabroncsok gyártása során, amely a bordákban lévő kúp alakú barázdákból áll. Ez az aquaplaning elleni védelem. A terepjáró-tulajdonosok az értékelésekben dicsérik a gumiabroncsokat csendes működésük miatt.

  A Nokian gumiabroncsot univerzális kialakítása miatt választottuk, amely lehetővé teszi, hogy Észak-Európában (Moszkva, Szentpétervár) is használhassuk a járműveken. A speciális futófelületi kialakítás a külső csapokon lévő finom bordázással biztosítja a gyors vezetési jellemzőket, valamint a jobb tapadást a változó időjárási körülmények között. Ha váratlanul esik az eső, vagy akár jégeső is lehet, az autója készen áll rá.

  Előnyök

  • Terhelhetőségi index 875 kg-ig;
  • akár 240 km/h sebességgel is vezethető
  • Alacsony gördülési ellenállás;
  • akusztikai kényelem a Silent Groove komponensnek köszönhetően.

  hátrányok

  • nagyon magas költségek;
  • Esetenként a 2017-ben gyártott gumi (kód 5017 és mások) 2019-ben is kapható.

  Nokian Tyres Hakkape
 • itta 9 terepjáró
 • Értékelés: 4.8

  NOKIAN TYRES HAKKAPE<li></div><p>ITTA 9 SUV” src=”/wp-content/uploads/2023/10/751666194701-6612.jpg” height=”380″ title=”NOKIAN TYRES HAKKAPE</p><li>ITTA 9 SUV”><p>Ezt a SUV-okra szánt téli gumiabroncsot különböző konfigurációjú és sűrűségű szegecsekkel tervezték, amelyek megbízható tapadást biztosítanak csúszós felületeken, és egyenletesen osztják el a kerék terhelését. A finn gyártó a merevítőben alkalmazza az Eco Stud System rendszert, amely megvédi a szegecseket a túlzott kopástól és kényelmesebbé teszi a vezetést. A csapok közötti hasadás összetett szerkezetet képez a víz, a latyak vagy a sár gyorsabb elvezetése érdekében. A széleskörű vásárlói visszajelzések a Nokian abroncsokat az egyenes vonalú fékút rövidségéért dicsérik, függetlenül az útfelület típusától. R17-22″ méretű gumiabroncsok állnak rendelkezésre. 255 és 315 mm közötti kerékszélességgel kapható, a sebességtől és a terepképességtől függően.</p><p>A Nokian Tyres Hakkape a legjobb téli gumiabroncs a legnagyobb 7 üléses terepjárókhoz, amelyek tetőcsomagtartó kapacitása 400 l, és amelyekhez egy extra tetőbox is felszerelhető. E súly ellenére a gumiabroncsok nem lapulnak ki vagy lógnak meg túlságosan, mivel kerékenként 950 kg-os terhelési indexszel rendelkeznek.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>önzáró lamellák a rövidebb fékút érdekében</li><li>a csapok hosszú élettartama;</li><li>Könnyű áthaladás a jeges utakon;</li><li>60 km/h sebesség után a futófelület azonnal elkezd leválni.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a magas költségek;</li><li>Nagyon hangos az úton;</li><li>nehéz autókon 2.5-3.0 t t úgy érzi, hogy a kanyarba való belépéskor hátul megcsúszik a hátsó részen.</li></ul><h3>Nokian gumiabroncsok Hakka Blue 2 SUV</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=NOKIAN GUMIABRONCSOK HAKKA BLUE 2 TEREPJÁRÓ

  A Nokian nyári crossover gumiabroncsok három középső szalagot tartalmaznak, amelyek ferde szegecsekkel rendelkeznek, amelyek biztosítják az érintkezési felület gyors vízelvezetését. R16-19 méretben kapható gumiabroncsok. A vásárlói visszajelzések szerint tetszik a kopásjelző jel a középső bordán. A mérőműszer milliméterben jelzi a maradék mélységet, ami jelzi a vezetőnek, hogy mikor van itt az ideje a gumiabroncsok cseréjének. A gumi futófelületén egy csepp szimbólum is található. Ha eltűnik, az egy jelzés az autótulajdonosnak, hogy legyen óvatosabb, amikor nedves úton közlekedik.

  A Nokian gumiabroncsok a legjobbak a tartósság szempontjából. Két vegyület hibrid keverékének felhasználásával készülnek. A gumi kívülről rugalmasabb és nagyobb a hővezető képessége. Csökkenti a gördülési ellenállást és javítja a tapadást nedves felületen. A gumi belülről merevebb, ami megvédi a gumiabroncsot a kilyukadástól. Ezenkívül az oldalfalakba erősítő szálakat varrtak, amelyek növelik a gumiabroncs ellenállását a repedésekkel és a törésekkel szemben. A gumiabroncsok lehetővé teszik, hogy magabiztosan hajtson le az útról az erdőbe és a járdaszegélyre.

  Előnyök

  • terhelhetőségi index 850 kg-ig
  • akár 240 km/h sebesség is lehetséges;
  • Az oldalfalakba aramidszálakat építettek be;
  • tippek a futófelület mintázatára.

  Hátrányok

  • R20-22-es méretű gumiabroncs a nagyobb terepjárókhoz nem használható;
  • viszonylag alacsony kopásállóság – akár 50.000 km-t is kibír.

  Nokian Tyres Rockproof gumiabroncsok

  Értékelés: 4.6

  Nokian Tyres Rockproof gumiabroncsok

  A Nokian Rockprof gumiabroncsok gyors áttekintése hasonlóságokat mutat a teherautóabroncsokkal. Valójában néhány tervezési jellemzőjüket a nagy járművek gumiabroncsainak kialakításából vették át. A futófelület szerkezetét például magas, összetett formájú bordák jellemzik, amelyek az úttal érintkezve biztosítják a függőleges vonalvezetést. Az oldalfalakban lévő nagyméretű hornyok hozzájárulnak a lamellák szilárdságához és a jármű viselkedéséhez heterogén terepen. A nagyméretű futófelületi lemezek segítenek a kimosott nyomvályúkból való kikormányzásban, vagy a futóhomokban a menetiránytól való éles elfordulásban. A vásárlói vélemények szerint a Nokian Rockprof abroncsokat gyakorlatilag lehetetlen felvágni vagy kilyukasztani.

  Úgy véljük, hogy ezek a Nokian abroncsok a legjobbak azok számára, akik terepjáró járművüket hegyvidéki terepen szeretnék kipróbálni. Ezeket egy külön kategóriába, az All Terrain nevű kategóriába sorolják. A gumiabroncs barázdákkal rendelkezik a barázdák alján, amelyek megakadályozzák, hogy a kövek beszoruljanak a futófelületbe, hanem inkább kilökik őket. Ez a megoldás megvédi a kerekeket a sérülésektől, és megbízható tapadást biztosít a sziklás terepen való közlekedés ellenére is.

  Előnyök

  • A gumikeverék egyszerre rugalmas és robusztus;
  • A futófelület sikeresen elnyeli az egyenetlenségekből eredő ütéseket;
  • megerősített oldalfalak;
  • sokszög alakú blokkok a fokozott tapadásért.

  Hátrányok

  • nagyon magas költségek;
  • nem haladhatja meg a 160 km/h sebességet;
  • 110 km/h után drasztikusan zúgnak.
  Olvasson tovább  22 legköltségvetőbb autó Oroszországban
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: