A 15 legjobb alkalmazás az angol nyelvtanuláshoz

A modern világban nem lehet angol nyelvtudás nélkül – legalább alapszinten beszélni kell, hogy elmagyarázza az utat egy külföldinek, hogy elolvassa valamilyen eszköz utasításait, hogy lefordítsa a külföldi partnerek levelét és válaszoljon. A legtöbb ember az iskolában, főiskolán vagy egyetemen tanul egy nemzetközi nyelvet, de idővel a készségek elfelejtődnek. Ha már befejezted az iskolát, és el kell sajátítanod az angol nyelvtudásodat, egy angol tanulási alkalmazás lehet a megfelelő megoldás. A felhasználók, szakértők és tanárok szerint a legjobbakat mutatjuk be áttekintésünkben.

A legjobb angol nyelvtanulási alkalmazások rangsora

Jelölés hely Az alkalmazás értékelés
A legjobb angol tanulási alkalmazások értékelése 1 Easy Ten 5.0
2
 • nguaLeo
 • 4.9
  3 Szavak 4.8
  4 Duo
 • ngo
 • 4.7
  5 HelloTalk 4.7
  6 Tanulj Eng
 • sh
 • 4.7
  7 Eng
 • sh Nyelvtan használatban Tevékenységek
 • 4.6
  8 Memrise 4.5
  9 Rosetta Stone 4.5
  10 Anki 4.5
  11

  hrasalstein

  4.4
  12 FluentU 4.3
  13 WordBook – Eng

 • sh szótár Szótár Szótár
 • 4.2
  14 Eng
 • Nyelvtani teszt
 • 4.1
  15 Városi szótár 4.0

  Easy Ten

  Értékelés: 5.0

  Easy Ten

  Az egyik legjobb alkalmazás a könnyű és nem fárasztó nyelvtanuláshoz. Az anyag formája – szórakoztató kártyák, amelyek segítségével naponta 10 szót tanulhatsz meg mindössze 3-5 perc alatt. A program arra kéri Önt, hogy hallgassa meg a helyes kiejtést, és ismételje meg az ismétlést. Az óra előtt be kell állítania a lecke nehézségi szintjét a kezdőtől a folyékonyig. Határozza meg a tanulmányok általános témáját a javasolt kategóriák szerint: emberek vagy állatok, technológia, üzleti élet, orvostudomány és mások – lehetséges, hogy egy szűkebb témát is tanuljon, és általánosságban szélesítse a látókörét. A tudáspróba egy feleletválasztós teszt vagy egy online vetélkedős játék formájában. Hátrányai: nincs lehetőség további, a szótárban nem szereplő szavak hozzáadására a programhoz.

  A felhasználók szerint a nyelvtanulás gyors és hatékony – napi néhány szó, minimális idő ráfordítással. A program nemcsak angol, hanem más nyelveket is kínál.

  Az EASY TEN alkalmazás ingyenesen telepíthető bármely Android vagy iOS eszközre. Egyhetes ingyenes próbaképzés, amely az alkalmazás telepítése után aktiválódik.

  Előnyök

  • A különböző eszközökről történő munkavégzéshez és a naprakészen tartáshoz fiókszinkronizálás is rendelkezésre áll;
  • A szavak kényelmes kiválasztása nehézség és kategória szerint;
  • Kényelmes interfész;
  • Minden okostelefon platformra.

  Hátrányok

  • Ingyenes csak az 1. héten;
  • Nincs lehetőség szavak hozzáadására a szótárhoz.

 • nguaLeo
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>nguaLeo” src=”/wp-content/uploads/2023/10/43516666193281-715.jpg” height=”403″ title=”</p><li>nguaLeo”><p>Második helyezett a népszerű Memrise alkalmazásban</p><li>nguaLeo. Ez egy sokoldalú program, amely segít az angol nyelv elsajátításában a kívánt szintre, valamint az iskolások és diákok számára a rendszeresen megszerzett tudás megszilárdításában és növelésében.<p>Az első dolog, amit az alkalmazás kínál, egy regisztrációs szolgáltatás. Így</p><li>nguaLeo gondoskodik a folyamat dinamikájáról. A meglévő nyelvi szintet is ki kell választania a nullától a haladó szintig. Ezután következik maga a tanulási folyamat, amely 2 blokkból áll – elmélet a nyelvtani kurzusokkal és gyakorlat. A fejlesztők igyekeztek megkönnyíteni az angol nyelv elsajátítását – az anyagot tömören mutatják be, minden leckét kiejtési gyakorlat követ, majd tesztelés következik.<p>Gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. A felhasználókat a főszereplő, az oroszlánkölyök Leo kíséri, akit húsgolyókkal kell etetni, amelyeket a rendszer a feladatok helyes elvégzéséért ad. Az ingyenes programban csak az alapképzésen vehet részt, a több lehetőségért fizetős fiókot kell vásárolnia – ez lehetővé teszi, hogy egyéni programot készítsen!</p><p>Az alkalmazás letölthető bármely Android, iOs, Windows eszközre. Az Apple felhasználók körében</p><li>Az nguaLeo a legnépszerűbb angol tanulási alkalmazásunk.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Tanulás a nyelvi szintnek megfelelően;</li><li>A tanulás ösztönzése interaktív háziállattal;</li><li>A számla szinkronizálása;</li><li>Ingyenes és fizetős tanfolyamok;</li><li>Kényelmes tanulási program.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem azonosított.</li></ul><h3>Szavak</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Szavak

  A népszerű Words alkalmazás, amellyel angolul és németül tanulhatsz, a harmadik helyen végzett az értékelésben.

  A tananyag jól felépített: tematikus egységekre van osztva, minden egységen belül memóriakártyákkal, és különféle gyakorlatokkal a szókincs megerősítésére. Minden lecke átlagosan 20-30 percet vesz igénybe naponta – ez elegendő idő a kényelmes formában bemutatott anyag elsajátításához. Az alkalmazásban összesen 8000 szó található, 300 leckébe csomagolva, 26 témakörben, de csak az első 5 ingyenes – a többiért fizetni kell, szerencsére csak egyszer, hogy teljes hozzáférést kapjon az anyaghoz.

  A Words folyamatosan tanulja a statisztikákat és számolja az eredményeket. Az egyik leghatékonyabb program, amely audiofil és vizuális tanulók számára egyaránt alkalmas, jó memóriatréningre. A szolgáltatás megjegyzi a problémás szavakat, és felajánlja, hogy gyakrabban dolgozzunk rajtuk, mint másokon.

  A Words ingyenesen elérhető Android és iPhone rendszereken.

  Előnyök

  • Témaválogatás;
  • A problémás szavak memorizálása;
  • Minden lecke hang- és képi kísérete;
  • 25 szó naponta;
  • 5 ingyenes lecke.

  Gyengeségek

  • Nincs telepítés Windows alatt.

  Duo
 • ngo
 • Értékelés: 4.7

  Duo<li></div><p>ngo” src=”/wp-content/uploads/2023/10/98416666193281-6815.jpg” height=”368″ title=”Duo</p><li>ngo”><p>A Duo alkalmazás</p><li>Alkalmas azok számára, akik minden kontinensről szeretnének idegen nyelveket tanulni. A felületet pedig különböző nemzetiségű emberek is használhatják, például német vagy orosz nemzetiségűek angolul tanulhatnak. A program különböző algoritmusú tréningeket kínál a szükséges készségszint függvényében: barátok, utazás, munka, memóriatréning stb. . Az alkalmazás a kezdeti képzés és a felhasználó által a folyamatra fordítandó napi idő – 5-20 perc – alapján választja ki a tanfolyamot., bármikor megváltoztatható.<p>A tanulási folyamat játék formájában zajlik: szavakat tartalmazó kártyákat kap, majd meg kell oldania a feladatot. A diáknak 5 élete van, de a rendszer folyamatosan frissíti őket, és az első alkalom ingyenes, majd előfizetéssel. Megjegyzi a problémás szavakat és a gyakori hibákat, amelyekre támaszkodhat a leckéi összeállításakor.</p><p>A tanfolyamon belül több mint 2000 angol szót tanulhatsz meg klasszikus brit kiejtéssel. Duo</p><li>Bármilyen PC-re, táblagépre vagy okostelefonra telepíthető.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Bizonyított tanulási hatékonyság;</li><li>Választható tanulási idők és funkciók;</li><li>Bármilyen PC-re, Androidra és iPhone-ra telepíthető;</li><li>A hibák megjegyzése és feldolgozása.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Váratlanul néhány lecke után jól jön egy fizetős előfizetés.</li></ul><h3>HelloTalk</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=HelloTalk

  A HelloTalk szolgáltatást az egyik legjobbnak tartják az angol kiejtés gyakorlására az anyanyelvi beszélőktől való tanulás alapján. A nyelvi módok közötti váltás automatikusan történik. A tanulás különböző országokból származó emberekkel folytatott valós beszélgetéseken alapul, videoüzeneteken, levelezésen, és. A beszélgetőpartnerek a tanuló hátterének, kommunikációs céljainak és preferenciáinak megfelelően kerülnek személyre szabásra.

  A HelloTalk a Google Play 2017 legjobbjának választották a közösségi alkalmazások kategóriájában. Az egyik legtöbbet letöltött szoftver lett világszerte, és magas értékeléseket kapott. Az emberekkel való kommunikáció ingyenes, de a leckéket fizetés után kínálják fel. Előnye, hogy kényelmesen kategorizálva és tantervbe rendezve biztosítják a sikeres és logikus tanulást.

  A

  • Minden windows, iOs, androidos készülékhez;
  • Élő kommunikáció anyanyelvi beszélőkkel;
  • 2017 legjobb közösségi alkalmazása;
  • A szavak és mondatok kiejtésének javítása.

  Hátrányok

  • Fizetett nyelvtanórák;
  • Nem könnyen érthető felület.

  Tanulj Eng
 • sh
 • Értékelés: 4.7

  Learn Eng<li></div><p>sh” src=”/wp-content/uploads/2023/10/43616666193281-7915.jpg” height=”409″ title=”Angol nyelvtanulás</p><li>sh”><p>Learn Eng app</p><li>sh csak androidon és teljes verzióban a weboldalon elérhető. Ez egy komplett program a különböző szintű angol nyelvtanuláshoz, amelyet egy brit egyetem oktatói fejlesztettek ki. A Learn Eng<li>sh javíthatja a kiejtési készségeket, elsajátíthatja a nyelvtant és az üzleti angol nyelvet, olvashat klasszikusok és kortársak irodalmát eredetiben, magazinokat. A tanulás kvízek, vetélkedők, érdekes tevékenységek formájában történik.<p>A hátrányok közül megemlítjük az orosz nyelv hiányát az oldalon – a szolgáltatás ideális azok számára, akik már rendelkeznek alapszintű angliai nyelvtudással</p><li>sh. Az alkalmazás és az oldal kvízeket, videókat, rajzfilmeket és egyebeket is tartalmaz.<p>Online és offline tanfolyamok a haladó tanuláshoz; távoktatási korrepetálás. Az alapleckék ingyenesek, vannak fizetős szolgáltatások.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Angol nyelv brit tudósok által</li><li>Különféle offline és online tanfolyamok;</li><li>Tanulás az egész család számára.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>A pályázatok letöltése kizárólag a hivatalos honlapon keresztül.</li></ul><h3>Eng<li>sh Nyelvtan használatban Tevékenységek</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Eng<li></div><p>sh Nyelvtan használatban Tevékenységek” src=”/wp-content/uploads/2023/10/35716666193281-615.jpg” height=”378″ title=”Eng</p><li>Sh Grammar in Use Activities”><p>A rangsorban a következő az Eng alkalmazás</p><li>A sh Grammar in Use Activities az angol nyelvtudás fejlesztésére összpontosít azok számára, akik már rendelkeznek legalább alapfokú angol nyelvtudással. A program magával ragadó leckéket és gyakorlati teszteket kínál, de csak az első néhány szakasz érhető el ingyenesen. Néhány felhasználó panaszkodott arra, hogy a blokkok megnyitása késik a fizetés után, de ezt a problémát a szolgáltatás adminisztrációja gyorsan megoldja.<p>Az Eng alkalmazás</p><li>Grammar in Use Tevékenységek és a weboldal angol nyelven.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Az egyik legjobb alkalmazás a középfokú egyetemes angol nyelvtanuláshoz;</li><li>A helyes kiejtés gyakorlása;</li><li>Felkészülés a középfokú nyelvi szintre.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nehézségek a fiókok szinkronizálásával (észlelték, de nem minden felhasználó esetében);</li><li>Az alkalmazás angol nyelven íródott.</li></ul><h3>Memrise</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=MemriseMemrise

  A Memrise alkalmazás elsősorban a szóbeli kommunikáció javítására összpontosít. A program különbözik a többitől a tanulás megközelítésében.

  Bejelentkezéskor regisztrálnia kell, hogy szinkronizálni tudja fiókját, és naprakészen követni tudja előrehaladását. Az alkalmazás ezután megkéri, hogy válassza ki a szintet és a tanulási célt, majd jön a mókás rész: a tanulási folyamat nem csak az anyanyelvi beszélők szavainak és mondatainak hallgatásán és ismétlésén alapul, hanem a memorizálás egyedülálló módjait használja – asszociációkat. A videóban szereplő emberek élénkek és érzelmesek, de ha valamiért nem ragad meg a kifejezés az emlékezetedben, akkor létrehozhatod a saját mém-asszociációdat. Az eredményt a memóriatréning és a tesztelés szilárdítja meg. Minden egyes új válasszal az alkalmazás felhasználója pontokat szerez, amelyeknek köszönhetően újabb szintekre léphet.

  A Memrise ingyenes verziójával alapszinten sajátíthatja el az angol nyelvet. Ha bővíteni szeretné ismereteit, fizetős tanfolyamot kell vásárolnia. App elérhető minden OS számára.

  Előnyök

  • Az új szavak és kifejezések gondos gyakorlása;
  • Könnyen navigálható;
  • A brit és amerikai angol kiejtés elsajátításának képessége;
  • Asszociatív memorizálás.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Rosetta Stone

  Értékelés: 4.5

  Rosetta Stone

  Egy másik alkalmazás, amely Windowsra, androidra és iphone-ra is elérhető; a Rosetta Stone csak nyelvtudással rendelkező felhasználók számára alkalmas. Ez a praktikus program nemcsak a nyelvtudás szintjének javítását teszi lehetővé, hanem a szövegértés és a kiejtés közel tökéletesre fejlesztését is. A Rosetta Stone azon kevés alkalmazások egyike, amely a kiejtésellenőrző használatához számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefon mikrofonhoz való kapcsolódást igényel.

  Az alkalmazás többnyire angolul van írva, de nagyon könnyen navigálható. A Rosetta Stone-t úgy tervezték, hogy telepíthető legyen androidra, iPhone-ra és számítógépre is. A szolgáltatás csak az első 3 napban ingyenes.

  Az erősségek a következők

  • 3 napos próba hozzáférés a leckékhez ingyenesen;
  • Kiejtésellenőrzés és kiejtésszabályozás;
  • Több nyelv közül választhat;
  • Sok médiatartalom.

  Hiányosságok

  • Nehéz lehet regisztrálni a postafiókot;
  • Csak angolul alapfokon beszélőknek.

  Anki

  Értékelés: 4.5

  Anki

  Az Anki alkalmazás fejlesztői elsősorban arra a lehetőségre összpontosítottak, hogy könnyebben megjegyezzék az angol szavakat. Az Anki-felhasználók visszajelzései alapján elmondható, hogy sikerrel jártak: az anyagot strukturált formában, kártyákon mutatják be, a megszerzett készségek ellenőrzésére pedig tesztet írnak ki. A rendszer statisztikát és elemzést vezet a tanulási görbéről: mennyi időt töltött el, milyen szavakat tanult meg, és mire kell visszamennie.

  A tanulás profilok szerint szerveződik: kommunikáció, orvosi és jogi oktatás, világföldrajz, klasszikusok és kortársak prózája és költészete. Az Anki segítségével fejlesztheti angol nyelvtudását, és felkészülhet a szakmai használatra, vagy felkészülhet a vizsgákra, vagy beutazhatja a világot.

  Az Anki telepíthető Windows, android, ios eszközökre.

  Előnyök

  • Praktikus módja a szavak memorizálásának;
  • Strukturált anyag;
  • A kártyák szűrése és rendszerezése manuálisan történik;
  • Bizonyított tanulási hatékonyság.

  Hátrányok

  • Az élénk és asszociatív információ hiányzik néhány felhasználónak.

  hrasalstein

  Értékelés: 4.4

  Phrasalstein

  Nem lenne teljes az áttekintésünk a Phrasalstein nélkül, amely egy olyan alkalmazás, amely segít az összetett igék és mondatok elsajátításában. Ezek az angol nyelv legnehezebb szavai közé tartoznak, és a diákok gyakran nehezen értik meg őket. A fejlesztők 100 igéhez használtak fülbemászó animációkat, és végigvezetnek Dr. Phrasalstein és barátai tanulmányozásán.

  Az alkalmazás folyamatosan frissül újabb igékkel és kifejezésekkel. Az angol nyelvtanulás francia, orosz, német és más nyelvekből is elérhető – az alkalmazást a világ számos országában használják. A Phrasalstein szerzői a Cambridge University Press tagjai.

  Előnyök

  • Tanuljon meg összetett szerkezeteket az angol nyelvből;
  • Asszociatív tanulás;
  • Tanuljon több nyelven.

  Hátrányok

  • A nyelvtanulás szűk specifitása.

  FluentU

  Értékelés: 4.3

  FluentU

  A FluentU sosem unalmas: olyan embereket szólít meg, akik szeretnek videókat nézni, és így mutatja be az összes anyagot. Feliratozás és fordítás a könnyebb megértés érdekében.

  A videótár zenei videókat, filmklipeket és trailereket, szappanoperákat és oktatási műsorokat tartalmaz. Az alkalmazás felhasználója először alaposan áttanulmányozza a videóanyagot, majd a leckét követően egy teszttel teszteli. Egyébként a lecke kezdete előtt meghatározhatja a videó kívánt témáját. Az alkalmazás a leggyakoribb preferenciák, a tudásszint és a megértés szintje alapján térképezi fel a tanulási folyamatot.

  A FluentU telepíthető androidra és ios-ra is.

  Előnyök

  • Angol nyelvtanulás feliratos videókon keresztül;
  • Videó témák kiválasztása;
  • Asszociatív memorizálás;
  • Nyilvánvalóan hatékony tanulás.

  Hátrányok

  • Ingyenes hozzáférés 2 hétig, de a használat megkezdése előtt előfizetést kell fizetni.

  Szókönyv – Eng
 • Szótár Szótár
 • Értékelés: 4.2

  WordBook — Eng<li></div><p>Sh szótár Thesaurus” src=”/wp-content/uploads/2023/10/6641666193291-1415.jpg” height=”392″ title=”WordBook – Angol</p><li>Szótár szótár”><p>WordBook alkalmazás – Eng</p><li>sh szótár A Thesaurus szótár alkalmasabb az alapfokú angol nyelvtudással rendelkező felhasználók számára, hogy új szavakat tanuljanak. A tanulás játékos formában történik, a szavak anyanyelvi ismétlésével, a szavak jelentésének megfejtésével és a beszédben való használatuk példáival. A kiválasztott szavakat kedvencekként lehet megjelölni a mélyebb tanulmányozáshoz, vagy fontos szavakként lehet elmenteni.<p>Az alkalmazás iOs eszközökre, valamint androidos okostelefonokra és táblagépekre íródott.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alkalmas új szavak mélyreható tanulására kényelmes üzemmódban;</li><li>Kompakt és intuitív kezelőfelület;</li><li>Mindenféle mobil eszközhöz.</li></ul><h4>Hibás</h4><ul><li>Korlátozott ingyenes előfizetés;</li><li>Csak azoknak, akik ismerik az angol nyelv alapjait.</li></ul><h3>Eng<li>Nyelvtani teszt</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=Eng<li></div><p>sh Nyelvtani teszt” src=”/wp-content/uploads/2023/10/70316666193291-5015.jpg” height=”372″ title=”Eng</p><li>sh Nyelvtani teszt”><p>Az egyik legjobb angol nyelvtanulási alkalmazás, az Eng</p><li>sh Nyelvtani teszt. Ez egy széles körű kvízcsomag különböző szintekhez és fókuszokhoz, a nyelvtantól a tanulmányi profilokig. A felhasználók az iskolásoktól a fordítási szakemberekig megnézhetik. Eng<li>A sh Nyelvtani teszt lehetővé teszi a memóriád átmozgatását, a nyelvi egységek gyengeségeinek azonosítását és a tananyag megszilárdítását.<p>Az alkalmazás nemcsak kérdéseket és válaszlehetőségeket tartalmaz, hanem magyarázatokat is minden feladatnál, így javíthatja saját nyelvtani ismereteit. Igaz, a felhasználók megjegyzik a mondatok fordításának hiányát – minden angolul van írva. Ezenkívül a rendszer nem kínálja fel a korábban megoldott tesztek felvételét az anyag megszilárdítása érdekében.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alkalmas bármilyen képzettségi szinten lévő felhasználók számára;</li><li>Magyarázat az egyes kérdésekhez;</li><li>A nyelvtan jó bemutatása;</li><li>Minden operációs rendszer esetében.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Rossz tesztválogatás.</li></ul><h3>Városi szótár</h3><p>Értékelés: 4.0</p><div style=Városi szótárVárosi szótár

  A rangsor kiegészítéséhez tekintse az Urban Dictionary családi tanulmányi alkalmazást. Ez egy mobil szótár, amellyel feltöltheti a napi szókincsét – a rendszer véletlenszerűen kiválasztott szavakat kínál, amelyeket az okostelefon megrázásával keverhet meg. A hátrányok – csak online üzemmódban működik, internet-hozzáférésre van szükség, offline még nem áll rendelkezésre. A szótáradatbázishoz való ingyenes hozzáférés és a családdal, barátokkal vagy kollégákkal való szinkronizálás lehetővé teszi, hogy a tanulás szórakoztató és élvezetes legyen.

  A

  • Egynél több személy csatlakoztatása a számlához;
  • Kényelmes és ingyenes felület;
  • Új szavak vizuális és asszociatív tanulása.

  Hátrányok

  • Nincs offline mód.
  Olvasson tovább  Top 25 PC versenyek
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: