A 11 legjobb oktatójáték egyéves korig

Minden fejlesztő játék szerepe az önálló tevékenység ösztönzése kell, hogy legyen. Ha a gyermek nem tud játszani, még akkor sem, ha egy felnőtt felszólítja, elveszíti az érdeklődését. Ezért fontos, hogy az 1 évesnél fiatalabb gyermek számára megfelelő fejlesztő játékot válasszunk.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő játékot

Van néhány árnyalat, amit figyelembe kell venni a fejlesztő játék kiválasztásakor:

 1. A terméknek biztonságosnak kell lennie. Kerülje az éles sarkokat, réseket, ahol a keze vagy az ujja be tudna dugulni.
 2. Minden alkatrészt biztonságosan rögzíteni kell.
 3. A legjobb, ha hipoallergén és környezetbarát anyagokból készült termékeket választunk. A játékot nem szabad mérgező festékkel bevonni. A baba biztosan megkóstolja a játékot.
 4. Fontos ellenőrizni, hogy rendelkezésre áll-e minőségi tanúsítvány.
 5. Nem ajánlott készleteket vásárolni idősebb gyermekek számára. Lehet, hogy apró részeket tartalmaznak, és egyáltalán nem érdeklik a gyermeket.
 6. Ne válasszon túl nagy és nehéz játékokat.
 7. A játéknak könnyen használhatónak és praktikusan moshatónak kell lennie.

Nehéz a fejlesztés minden szempontját egy játékban egyesíteni. Mindegyik más-más kategóriába tartozik:

 1. Motoros fejlődés. Ezek közé tartoznak a ruhás könyvek, csörgők, csörgők és nyikorgók. A babák különösen szeretik a különböző töltelékkel ellátott zsákot, az ujjlabirintusokat.
 2. Figyelemfelkeltő képességek fejlődése, memória, logika. Ez a kategória piramisokat, rejtvényeket, különböző társasjátékokat, konstruktorokat tartalmaz.
 3. Kreatív készségeket fejleszt. Ezek közé tartoznak az ujjfestékek, speciális rajzszőnyegek, mozaikok, modellező készletek.
 4. Fizikai fejlődés. Ezek közé tartoznak a különböző járókák, tolókák, futópadok és labdák. Minden termék elősegíti a korai fizikai fejlődést, erősíti a láb-, kar- és hátizmokat.

Az egy év alatti babák biztosan imádni fogják a színes játékokat, amelyek megtanítják őket az egyszerű mozgásokra, a hangok utánzására és a hangok utánzására. A legfontosabb dolog az, hogy ne vigyük túlzásba az információt. Minden játéknak egy vagy két tulajdonságot kell tükröznie. A baba irányításakor fontos, hogy nagyobb önállóságot és képzelőerőt adjunk neki. Szakértőink átnézték a babatermékek hatalmas választékát, és a szülői vélemények és a gyermekorvosok tanácsai alapján a legjobb játékokat értékelték a kisgyermekek számára.

A legjobb játékok 1 éves korig

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb olcsó oktatási játékok 1 év alatti kisgyermekeknek: Költségvetés €1000. 1 Tiny Love “Magic ball” csörgő 569 €
2 El’BascoToys ‘Állatkert’ fürdőszett 454€
3 A nagy csillagpiramis 329€
4 Miakishi Eco Cubes 215€
5 Színes Bondibon labirintus 201€
A legjobb oktató játékok 1 éves kor alatti kisgyermekeknek: 3000 euró alatti költségvetés. 1 Oochi-Puti Színes óceán” szőnyeg 1 630€
2 Fisher-Price Piano-Puppy zenélő játék 1 819€
3 Plan Toys’ Ball Beater 1 999€
A legjobb oktatási játékok 1 éves kor alatti gyerekeknek: 5000 rub alatti költségvetés. 1 Smoby Cotoons tevékenységi központ 4 330€
2 Keenway “Walk and Play” hintázó babakocsi 3 870€
3 Fisher-Price Learning Robot BiBo 4 400€
Olvasson tovább  15 legjobb téli babakocsi újszülötteknek

A legjobb olcsó fejlesztő játékok 1 éves kor alatt: 1000€ alatti költségvetés.

0 és egyéves kor között a csecsemők fogékonyabbak a hallott információkra. Élvezi az élénk színeket és az új hangokat. A mai gyermekjátékok választéka tele van különböző piramisokkal, csörgőkkel és kockákkal, amelyeket biztosan szeretni fog a gyermek. Ezek is eléggé megfizethetőek.

Tiny Love “Magic Ball” csörgő

Értékelés: 4.

Tiny Love csörgő

A baba finommotorikus készségeinek fejlesztésére tervezett varázslabda. Születéstől kezdve használható. A kerek csörgő élénk színű és buborékos sziromlevelekkel rendelkezik. Ezeknek a szeleteknek a belsejében van egy tükrözött felület. A labda közepén van egy vicces arc, amelyet meg lehet forgatni, és figyelni, hogyan változik a szín sárgáról narancssárgára.

A játék masszív szerkezete megakadályozza, hogy eltörjön, még akkor is, ha a kisgyermekek szobáról szobára dobálják. Vicces hangot ad, amikor gurítja vagy kézzel rázza meg. A termék minden baba figyelmét magára vonzza, és segít megnyugtatni őt, amikor sír. A kisgyermeke élvezni fogja a nézegetést, a tükröződő felület felfedezését és a szeletek keverését.

Előnyök

 • eredeti design;
 • robusztus felépítés.
 • élénk színek;

Hibák

 • nagyon hangos.

El’BascoToys állatkerti fürdőszett

Értékelés: 4.

El'BascoToys

Az Index második legkedvezőbb ár-érték arányú terméke a fürdőzőkészlet, sok színes állatszoborral. Víziló, oroszlán, kenguru, zsiráf és majom, sőt még egy teve is. Mindegyik puha tapintású és elég nagy. Polimerből készült. Lányoknak és fiúknak 1 éves korig. A játék nemcsak az állatok megismerését teszi lehetővé, hanem a finommotoros készségek fejlesztését is.

A baba imádni fog játszani az állatokkal, amelyek könnyen megtapadnak a csempe vagy a kád sima felületén. Ráadásul az elemek könnyen moshatók és kevés helyet foglalnak el. A fürdőkészlet megkönnyíti az egész színházi show-t. Ezért az “Állatkert” különösen alkalmas olyan gyermekek számára, akik nem nagyon szeretik a vízi eljárásokat.

Előnyök

 • sűrű anyag;
 • Eredeti ötlet a fürdéshez.
 • Élénk színek;

Hátrányok

 • nem található.

A Nagy Piramis csillagkép

Értékelés: 4.

Stellar

Bár a gyártó 1 éves kortól adta meg, a piramis 6 hónapos kortól tökéletes a gyermekek számára. 14 edényt tartalmaz. Összehajtva nagyon kompakt. 65 centiméteres magasságot ér el. A piramis segít a gyermeknek a színek memorizálásában, a méretmegfeleltetésben és az első számolási készségek elsajátításában. Játszható otthon a padlón, a homokozóban, fürdés közben a kádban. És minden tárgynak vannak lyukai a még több szórakozásért a vízben. A cserepek lyukai mind különbözőek, és geometriai alakzatokba illeszkednek.

Érdekes, hogy a piramis kétféleképpen is összeállítható: befelé és felfelé. Az összeszerelt szerkezet stabil, mivel a poharak aljukkal egymáshoz tapadnak. Minden termék teljesen biztonságos a baba számára.

Előnyök

 • biztonság;
 • magas minőség;
 • feltűnő design;

Hátrányok

 • nem található.

Miakishi Eco Cubes

Értékelés: 4.

Miakishi Eco Cubes

Az “Eco” puha kockák színes, biztonságos játékok, amelyek természetes és környezetbarát anyagokból készülnek: pamutból és vászonból. Optimális méret, élénk színek és különböző méretek. A különböző textúrák és hangelemek ösztönzik a gyermek elemző rendszerének fejlődését. Fejlesztik a finommotoros készségeket és az építők építési készségeit.

Olvasson tovább  13 legjobb gyerek robogó

Nemcsak tornyot, hanem ösvényt, házat, sőt létrát is lehet belőlük készíteni. A gyerekek a kockákból vonatokat, székeket és ágyakat készítenek más játékok számára. A készlet 6 darabot tartalmaz, stílusos papírzacskóba csomagolva.

Előnyei

 • természetes anyag;
 • A gyermeki képzelet fejlesztése;
 • biztonság;

Hátrányok

 • nincsenek minták, nincsenek betűk, nincsenek számok.

Színes labirintus Bondibon

Értékelés: 4.

Bondibon

A fejlesztőjáték természetes fából és fém elemekből készült. Biztos, hogy felkelti a gyermek figyelmét, és szórakoztatja őket. A színes labirintus egy állvány, amelyhez két drót van csatlakoztatva. Mindegyikre csúszóelemek vannak felfűzve nagy gyöngyök formájában.

A játékot nagyon könnyű megérinteni. Ezenkívül segíti a térbeli képzelőerő fejlesztését és elősegíti a motoros aktivitást. A labirintussal való játék nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is. Minden játékelem szilárdan rögzítve van, ezért a színes labirintus teljesen biztonságos a gyerekek számára.

Előnyök

 • környezetbarátság;
 • A logikus gondolkodás és a finommotoros készségek fejlesztése.

Hátrányok

 • Nem található.

A legjobb oktatási játékok 1 év alatti gyerekeknek: 3000 rubel alatti költségvetés.

Ez a minősítési kategória funkcionálisabb játékokat tartalmaz. Teljesen biztonságosak és elősegítik a szükséges készségek fejlődését.

Oochi-Puti színes óceán” szőnyeg

Értékelés: 4.

Oochi-Puti Többszínű Ocean lábtörlő

A fejlődési szőnyegek már régóta népszerűek a szülők és gyermekeik körében. Segítenek nemcsak a baba figyelmét elterelni, hanem a motoros funkciókat is fejleszteni. A többszínű óceán szőnyeg egyedülálló környezetet teremt, ahol a baba szórakozhat és megismerheti a világot. Megtanulja megkülönböztetni a formákat és a színeket, megismeri a hangokat, és élvezi a kiegészítő elemek, köztük egy puha párna, egy hal golyókkal a belsejében, egy zenélő teknős, egy virág tükörrel és egy polip ugratóval való érintését.

A szőnyeg kerek és 85 cm átmérőjű. Két ívvel rendelkezik, amelyek a játékokhoz kapcsolódnak. Maga a szőnyeg szövetből készült, és az ívek kiakasztásával mosható. Fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas.

Előnyök

 • Fejleszti a hallást és a vizuális érzékelést;
 • könnyen tisztítható;
 • élénk színű design;

Hátrányok

 • no pronounced no.

Fisher-Price “Piano-Puppy” zenélő játék

Értékelés: 4.

Fisher-Price 'Zongorakölyök'

A zenélő zongorakölyök megismerteti a babát a különböző színekkel, hangokkal és állatnevekkel. Ezzel a játékkal gyermeke megtanulja az első orosz szavakat, és képes lesz önállóan játszani a billentyűkön, saját dallamokat alkotva. A baba élvezi a zongorán való ütögetést és a billentyűk játékos hangjainak nézegetését. Kompakt méretének köszönhetően útra, sétára vagy a klinikára is magával viheti.

A zongorakölyök 2 játékmóddal rendelkezik, 30 dallammal, dallammal és mondattal. Világító billentyűkkel, a könnyű hordozhatóságot biztosító fogantyúval és interaktív füzettel rendelkezik. A kiskutya orra egy teljes értékű gomb, és egy izzóval van felszerelve, részt vesz a játék programjaiban. A termék testén található egy hangerőszabályzó, egy némító és egy be-/kikapcsoló gomb. Az oldalán gyűrűk vannak, amiket rágcsálhatsz. A játék meglehetősen erős, ezért nagyon nehéz eltörni.

Előnyök

 • élénk színek;
 • Sima felület;
 • szórakoztató dalok;

Hibák

 • túlárazott.

Plan Toys “Ball Beater” fejlesztő játék

Értékelés: 4.

Terv játékok

Minden gyerek szereti a kezét és a játékokat ütögetni. Ez a szórakozás a ‘Ball Beater’ segítségével oktatási tevékenységgé alakítható. A Plan Toys fából készült játéka nem csak azzal izgatja a gyermeket, hogy a kalapáccsal ütögeti a golyókat, hanem azzal is, ahogy a golyó a zsebébe ütközik, és a héj másik oldalán gurul ki. A játék igazi öröm a baba számára, fejleszti a finommotoros készségeket, a vizuális koordinációt. A játék folytatásához egyszerűen helyezze vissza a labdát, és üsse meg újra a kalapáccsal.

Olvasson tovább  Top 7 újrahasználható pelenka

A játék tartalmaz egy dobozt, három különböző színű labdát és egy kalapácsot. Kaucsukfából készült, nem mérgező festékekkel.

Előnyök

 • környezetbarátság;
 • a vizuális és motoros funkciók fejlődése.

Hátrányok

 • Szűk nyílásokkal rendelkezik;
 • Elég nagy tömeg.

A legjobb oktató játékok 1 év alatti gyerekeknek: költségvetés akár 5000 dörzsölje.

A 3 ezer rubel feletti fejlesztési játékok többfunkciósak, nagy méretűek és eredeti kialakításúak. A termékek széles skálája közül nem könnyű kiválasztani a legtöbbet, így a minősítésünk csak a legjobb játékokat tartalmazza az egy év alatti gyerekek számára.

Smoby Cotoons tevékenységi központ

Értékelés: 4.

Smoby Cotoons Activity Centre, rózsaszín színű

A Smoby játékasztal tükörrel, forgó fogaskerekekkel, dobokkal, színes piramissal és elektronikus szortírozóval segíti gyermeke fejlődését. Minden elemet biztonságosan rögzítünk a panelhez, így a baba nem fogja elveszíteni őket. Az asztal színes részleteivel lefoglalja a kisgyermekét, és a szülőknek egy kis pihenést biztosít. A játék fejleszti a ritmusérzéket, a hallást, a színek és formák fogalmát, a térbeli gondolkodást.

A központ minőségi műanyagból készült, amely nem okoz allergiát és nem elektrifikál. A fejlődési asztal 6 hónapos korú gyermekek számára készült. Egyszerű és megbízható a használata. Eladó lapos csomagolásban, elemmel működik.

Előnyök

 • Sok játékos elem;
 • biztonság;
 • stabilitás;
 • A színes dizájn;

Hátrányok

 • önösszeszerelés;
 • nincs magasságállító.

Keenway “Walk and Play” járássegítő babakocsi

Értékelés: 4.

Keenway Go and Play hintázó kerekesszék

6 és 12 hónapos kor között a csecsemők mindent megragadnak, amit látnak. Különösen alkalmas olyan székekhez, amelyek hajlamosak a babára vagy a baba közelébe esni. Keenway játék járókeret robogó funkcióval. Szilárdan állnak a padlón, és a baba jól érzi magát a lábán.

A játék műanyagból készült, amely kellemes tapintású. A fogantyúnak van egy kis dudora, hogy a baba könnyebben tudja tartani és ne csússzon el. A kocsi nagyon színes és sok érdekes részlettel rendelkezik: tekercs, kulcsok, telefon… Mindegyiknek van zenei hatása. Az izzó világít, ha megnyomják. A játék hangerőszabályzóval rendelkezik.

Előnyök

 • kényelem;
 • A motoros készségek fejlesztése;
 • könnyedség;
 • funkcionalitás;
 • magas minőség;
 • biztonság;

Hátrányok

 • nem található.

Fisher-Price Tanuló robot BeeBo tanuló játék

Értékelés: 4.

Fisher-Price

A Fisher-Price Learning Robot 9 hónapos kortól ajánlott csecsemők számára. Ez az interaktív játék fény- és hanghatásokkal rendelkezik. Három játékmóddal rendelkezik: tánc és mozgás, játék és tanulás, felvétel és remix. Tud énekelni és beszélni. Amikor leírják, Bibo megismétli a mondatot, miközben a hasát nyomja. A robot megismerteti a babákat az ábécével, a színekkel, a számokkal és a számokkal.

A Bíbo műanyagból és textilből készült. 35 dallamot ismer, amelyekre huncutul táncol. Ez a játék szórakoztató és hasznos módon tölti el az időt. A robot fejleszti a gyermekek kézügyességét, erősíti a mozgásszerveket, elősegíti a motoros készségek fejlődését, és alapvető ismereteket nyújt.

Előnyök

 • több funkció;
 • feltűnő design;
 • Mentális és fizikai stimuláció;

Hátrányok

 • magas ár.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: