6 a legjobb Hansa főzőlapok közül

*A legjobbak listája a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt beszélnie kell egy szakértővel.

A modern háztartási készülékekkel való főzés folyamata sokkal könnyebbé vált, mint korábban. A készülékek között különleges helyet foglal el a sütővel ellátott konyhai tűzhely, mert számos étel sült, főtt, pörkölt és párolt. oktatás 1 A konyhai tűzhely a sütővel ellátott konyhai tűzhelyen van. Mindenki a megfelelő tűzhelyet szeretné a konyhába – olyat, amely megfelel az igényeinek, illeszkedik a belső térbe és megfizethető árú. Az üzletek a jól ismert gyártók főzőlapjainak széles választékát kínálják.

A nagy háztartási készülékgyártók nagy listájáról a Bosch, a Samsung, az Indesit, az Electrolux, az Ariston és a Hansa népszerű választások közé tartozik. A mai tartalomban a német Hansa márkáról beszélünk, és megnézzük a neve alatt gyártott sütőket.

Szakértőink alapos elemzést végeztek a háztartási készülékek piacán, valamint figyelembe vették a hétköznapi felhasználók véleményét, hogy objektív minősítést hozzanak létre, amely 6 főzőkészüléket tartalmaz Hansa.

Hogyan válasszunk tűzhelyet

 1. Variety.Három fő kategória van: gázüzemű – mindenki ismeri a gázüzemű készülékeket. Gázvezetékkel ellátott lakásokba és házakba telepítve. Leggyakoribb Oroszországban és a FÁK-ban. Bár nehezebb főzni egy ilyen tűzhelyen, mert a tűz, ha nem megfelelően követi, gyorsan égetheti az ételt, és parázsra fordítja; elektromos – munka, mint a neve is jelzi, a villamos energiából. Egyenletesebben melegítik a főzőedényeket és az ételt, és ez megkönnyíti a kezdők számára a használatukat. Számos extra funkcióval és programmal rendelkeznek, amelyek segítik a főzést – csak meg kell nyomnia a megfelelő gombot. A modern modellek biztonságosak, ami szintén nagyon fontos, különösen akkor, ha a házban kisgyermekek vannak; kombinált – gázzal és elektromossággal is működhet. Ezek a tűzhelyes változatok lényegesen többe kerülnek. Csak olyan személyek számára alkalmasak, akik gyakran költöznek, és a készülékeket magukkal viszik az új otthonukba, ahol például nincs gázellátás. Mindenki másnak nem éri meg a vásárlás.
 2. Főzőlap. A sütőfelület többféle anyagból is kapható, és speciálisan bevonható. A legnépszerűbbek és legolcsóbbak a zománcozottak. Csak gázüzemű sütőkön található. Megfelelő ápolás mellett akár 50 évig is eltarthat. Ütközéskor alkalmanként lecsapódhatnak. A rozsdamentes acél főzőlapok szintén strapabíróak és tartósak, de magasabb árúak. A rozsdamentes acél gyorsan veszít a megjelenéséből, mivel a legkisebb karcolások is láthatóak rajta. Vitrokerámia – viszonylag új keletű fejlesztés. Csak az elektromos modellekhez rendelhető. Biztonságosak, mert csak a főzőedényekre tervezett körülírt rész melegszik fel. Az edzett üvegből készült főzőlapok olcsóbbak és könnyebben karbantarthatók, mint a kerámia főzőlapok. De a nem megfelelő gondoskodás és a hanyag használat észrevehető karcolásokat okoz a felületen.
 3. Sütő.Gázüzemű és elektromos sütők. A flip-top sütők olcsóak, de elavultnak számítanak. Kicsit drágább, de kényelmesebbek a csúszókocsis modellek. A sütő kapacitásának kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy hány emberrel szeretne főzni. Egy 2-3 fős család számára elegendő egy 40-50 literes sütő, egy 3 vagy több fős nagycsalád számára pedig 60-80 literes.
 4. Vezérlés.A mechanikus típus forgókapcsolókkal rendelkezik, amelyek szabályozzák az égő teljesítményét stb. Hátránya, hogy a fogantyúk gyorsan szennyeződnek és nehezen tisztíthatók, és nem lehet pontosan beállítani a hőmérsékletet. Ezek a modellek alkalmasabbak az idősek számára, akiknek nehézséget okozhat az új technológiához való hozzászokás. Elektronikus – lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet fokon belüli beállítását. Érintéses billentyűkkel vezérelhető. Az ilyen típusú sütőkön, amelyek általában elektronikusak, gyakran vannak automatikus üzemmódok, amelyek már előre be vannak programozva a gyakori ételekhez.
Olvasson tovább  8 legjobb Panasonic többszemélyes főzőgép

Hansa top hob rangsor

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb elektromos tűzhelyek Hansa 1 Hansa FCIW53000 33 665€
2 Hansa FCCX59129 26 912€
3 Hansa FCCW53019 15 982€
4 Hansa FCEW53001 11 109€
A legjobb gázfőzők Hansa 1 Hansa FCGW53021 17 550€
2 Hansa FCGW51001 9 650€

A Hansa legjobb elektromos főzőlapjai

Hansa FCIW53000

Értékelés: 4.9

Hansa FCIW53000

A lista tetején négy különböző teljesítményű indukciós főzőlap található. A főzőlap üvegkerámiából készült. Csak akkor melegszik fel, amikor a főzőedényeket a tányérokra helyezi. Ez a tűzhely alkalmas kisgyermekes családok számára – a gyermek nem éghet meg, mert a felület mindig hűvös marad. Az elektronikus vezérlőegység, amely lehetővé teszi a teljesítmény beállítását, a munkalapon található, így könnyebben kezelhető, mintha a készülék oldalán lenne. 65 literes sütő elektromos grillfunkcióval. Ezt a forgatógombok vezérlik. A fiókban nemcsak serpenyők és tálcák, hanem alacsony serpenyők is elférnek.

Előnyök

 • Egy megnövelt méretű égő – 21 cm;
 • 8 sütési mód;
 • konvekció;
 • háromrétegű üveg az ajtóban.

Hátrányok

 • Drága – 37 ezer. .

Hansa FCCX59129

Értékelés: 4.8

Hansa FCCX59129

A második helyezett az üvegkerámia lemezzel és nagy, 66 literes sütővel rendelkező tűzhely. Az előző tűzhelytől eltérően itt négy elektromos égő van. Kettő közülük dupla áramkörös, hogy megkönnyítse a nagyméretű edények, például edények használatát. A modell szabványos méretekkel rendelkezik (60 x 50 cm), így a legtöbb konyhában használható. A sütő elektromos grillfunkcióval, világítással és időzítővel rendelkezik, és forgósütővel is fel van szerelve. Ezt a tűzhelyet forgatógombok vezérlik. A felhasználó által kiválasztott beállításokat egy tájékoztató kijelző mutatja.

Előnyök

 • Megtakarítja az áramfogyasztást;
 • konvekció;
 • Háromrétegű üveg az ajtóban;
 • edénytartó fiók.

Hátrányok

 • viszonylag drága – 28 ezer. .

Hansa FCCW53019

Értékelés: 4.7

Hansa FCCW53019

A harmadik pozíciót egy négyégős főzőfülke foglalja el, ahol két megnövelt átmérőjű – 18 cm-es – égő található. Az előző két modellhez hasonlóan a főzőfelület hőálló üvegkerámiából készült. Maradékhő-jelzővel rendelkezik a leforrázás megelőzése érdekében. A sütő kapacitása 69 liter, ezért a tűzhelyet a több fős családoknak kell megfontolniuk. Egy ilyen konyhai segédeszközzel egy egész madarat süthet egy ünnephez, mint egy pulyka vagy liba. A főzőlap vezérlése mechanikus, forgatógombok segítségével történik. A felhasználók megjegyezték, hogy idővel a gombok nem fordulnak el könnyen, valószínűleg a szennyeződések behatolása miatt.

Olvasson tovább  9 a legjobb sütőtálcák közül

Előnyök

 • Szia főzőzónák
 • ght;
 • könnyen tisztítható a sütő;
 • háttérvilágítás;
 • az edényes fiókot;
 • megfizethető ár – 19 ezer. .

Hátrányok

 • az ajtó (kétrétegű üveg) felmelegszik;
 • nincs konvekció.

Hansa FCEW53001

Értékelés: 4.5

Hansa FCCEW53001

A negyedik modell egy nagy energiafogyasztású elektromos tűzhely, amely lehetővé teszi a családi költségvetés megtakarítását. A főzőlap fehér zománcozású. A négy főzőzóna két párra van osztva, amelyek átmérője 18 cm és 14,5 cm. Lehetővé teszik, hogy egyszerre különböző méretű edényekkel és serpenyőkkel főzzön. A termék sütője nagy, 69 literes kapacitással rendelkezik, így kiváló választás a nagycsaládosok és a sokat főzők számára. A gyártó a költségmegtakarítás érdekében csak két üvegtáblát épített be a sütő ajtajába, így az maximális hőmérsékleten melegszik fel. A kezelőszervek mechanikusak és hosszú idő után is tökéletesen működnek. A tágas alsó tárolófiók nemcsak a főzőedények tárolásában, hanem a hőelvezetésben is segít.

Előnyök

 • 2 sütési mód;
 • Ésszerű áron 13 ezer. .

Hátrányok

 • Nincs maradékhő-jelző.

A Hansa legjobb gázfőzőlapja

Hansa FCGW53021

Értékelés: 4.8

Hansa FCGW53021

A klasszikus négy égővel rendelkező gáztűzhely az első helyen áll. Az egyik nagyobb teljesítményű, így gyorsabban felmelegszik, időt takarítva meg a felhasználónak. Rozsdamentes acélból készült főzőfelület. Mechanikus működés, forgatógombokkal, amelyekkel könnyen szabályozható a láng kimenete. A fogantyúba egy praktikus elektromos gyújtási lehetőség is van beépítve. A sütő kapacitása 58 liter, ami elegendő egy 3-5 fős család számára. A gázszabályozó funkció biztosítja a biztonságot. A főzőlaphoz tartozó elektromos grill és nyárs segít egyenletesen grillezni az ételeket, így ízletes kéreg keletkezik.

Előnyök

 • hőszabályozás;
 • Különböző átmérőjű égők;
 • sütőfény;
 • Időzítő hangjelzéssel;
 • könnyen tisztítható zománc;
 • Főzőfiók.

Hátrányok

 • az ajtó fűthető (dupla üvegezésű);
 • viszonylag drága – 18500 p.

Hansa FCGW51001

Értékelés: 4.7

Hansa FCGW51001

Egy könnyen használható és praktikus modellel zárja a rangsorolási kategóriát. A főzőlap tartós zománcbevonata könnyen tisztítható és karcolható, még akkor is, ha csiszolóanyagoknak van kitéve. Négy speciálisan kialakított, különböző teljesítményű és átmérőjű főzőzóna lehetővé teszi, hogy minden főzési feladathoz kiválaszthassa az ideális főzőzónát. 58 literes sütő, amely képes egy egész madarat megsütni vagy nagy süteményeket készíteni. A háttérvilágításnak köszönhetően a felhasználónak nem kell kinyitnia az ajtót a folyamat vezérléséhez. Elődjéhez hasonlóan mechanikus vezérléssel rendelkezik.

Előnyök

 • Akár 12%-os gázmegtakarítás;
 • Gázvezérlő funkció;
 • edényes fiók;
 • alacsony költség – 9800 p.

Hátrányok

 • Az ajtó fűthető (dupla üvegezés).
Olvasson tovább  6 legjobb multikonyha ár és minőség szerint
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
 1. Ábel

  Melyik a legjobb Hansa főzőlap a hat közül? Szeretnék vásárolni, és szeretném tudni, melyik a leghatékonyabb és legjobb minőségű. Várom ajánlásaikat és tapasztalataikat!

  Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: