10 a legjobb háromégős főzőlapok közül

*A szerkesztőség véleménye szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A három égős főzőlapok a felülvizsgálatunkban. Ez a fajta technológia még csak most kezdi meghódítani a hazai piacot, de minden évben egyre több tűzhely van 3 égőre. Népszerűségük oka – kompakt méret. Statisztikailag szinte soha nem használjuk mind a 4 égőt egyszerre, ráadásul a háromégős főzőlap kevesebb helyet foglal el. Tökéletes kis konyhákba vagy stúdiólakásokba.

A 10 legjobb főzőlap kiválasztása. A jelölteket működési elvük szerint három kategóriába sorolták: indukciós főzőlapok, elektromos főzőlapok és gázfőzőlapok. Ez a felülvizsgálat nem terjed ki a prémium szegmensbe tartozó berendezésekre, mivel azok nem felelnek meg számos kiválasztási kritériumnak, nevezetesen az ár/teljesítmény aránynak.

A modellek kiválasztása az építési minőség, a funkcionalitás, az ár, a formatervezés és a műszaki paraméterek alapján történt. Különös figyelmet fordítottunk a gyakorlati oldalra is – hogyan teszteltük a főzőlapokat a valós életben.

Az információkhoz felülvizsgálati oldalakról, fórumokról, a gyártók hivatalos honlapjairól, népszerű piacterekről és más nyilvános forrásokból származó adatokat használtunk fel.

10 legjobb háromégős főzőlap

JelölésA helyNévÁr
A legjobb háromégős indukciós főzőlapok4Weissgauff HI 430 B40 030 €
3MAUNFELD EVI.453-BK31 990 €
2Haier HHY-Y53NVB22 990 €
1Kaiser KCT 6736 FI59 899 €
A legjobb háromégős elektromos főzőlapok3Weissgauff HV 431 B27 570 €
2Korting HK 6351 B326 389 €
1Electrolux EHF 6232 IOK34 305 €
A legjobb háromégős gáztűzhely főzőlapok3Simfer H45V30M42015 340 €
2Weissgauff HGG 451 XFH18 990 €
1GEFEST PVG 2100-01 K3323 803 €

A legjobb háromégős indukciós főzőlap

Ez a csoport 4 főzőlapot tartalmaz Oroszország népszerű gyártóitól. Mindegyik modellnek megvannak a saját jellemzői, amelyek megkülönböztetik a versenytársaitól.

Weissgauff HI 430 B

Értékelés: 4.6

Weissgauff HI 430 B

A német gyökerekkel rendelkező orosz gyártó Weissgauff HI 430 B paneljével kezdjük áttekintésünket. Erre a főzőlapra 12 hónap garancia vonatkozik.

A modell lakonikus stílusban készült, így tökéletesen illeszkedik egy modern konyhába. A gyártó a fűtési zónák hagyományos kör alakú jelölése helyett eredeti, kereszt alakú jelöléseket használ.

Érintésvezérlő panel a jobb alsó sarokban. Intuitív és egyszerű. A főzőlap alapfunkciói közül kiemelhetjük az egyes főzőzónák teljesítményszabályozását (1-től 9-ig), a gyermekzárat, a kikapcsolási időzítőt (1-től 99 percig). A készülék túlmelegedése vagy egyéb hibás működése esetén biztonsági leállító rendszer is van.

A gyártó szerint az érzékelőket úgy kalibrálták, hogy egyetlen érintésre aktiválódjanak, még akkor is, ha a felhasználó keze nedves vagy hideg.

A főzőlap egyik nagyszerű tulajdonsága a Booster funkció, amely a három főzőzóna közül kettőn áll rendelkezésre (ahogy a főzőlapon található felirat is jelzi). Ennek az opciónak az aktiválásával a főzőlap teljes teljesítménye egy adott égőre irányul, ami jelentősen felgyorsítja a főzési folyamatot.

A modell nagyon népszerű a fogyasztók körében, amit a “vásárlók választása” jelzés is bizonyít a Yandexen.Piac. A felhasználók megjegyzik a stílusos kialakítást, az egyszerű kezelhetőséget és a kikapcsolási időzítőt. Hátrányként érdemes megemlíteni a megnövekedett zajszintet működés közben.

A minőség és az ár közötti optimális kompromisszum, valamint a drága opciók hiánya miatt a Weissgauff HI 430 B gázfőzőlap kedvezően hasonlítja össze versenytársait, és a rangsorunkban a legjobbak közé tartozik.

Előnyök

 • Eredeti tervezés.
 • Booster üzemmód.
 • Kényelmes kezelőpanel.

Hátrányok

 • Fokozott háttérzaj (az ügyfelek visszajelzései alapján).

MAUNFELD EVI.453-BK

Értékelés: 4.7

MAUNFELD EVI.453-BK

A rangsorunkban a következő hobbi a MAUNFELD EVI.453-BK egy orosz márkától, angol regisztrációval. A tűzhelyet Kínában szerelik össze, és 12 hónap garancia vonatkozik rá.

Viszonylag alacsony ára ellenére a modell széles körű funkciókkal van felszerelve. Az első dolog, amit meg akarok említeni, az az égő teljesítményének csúszkás vezérlése. Kényelmesebb és egyszerűbb, mint a hagyományos, lehetővé teszi a fűtési zóna gyorsabb és pontosabb szabályozását. Opcionális extraként minden főzőzónához időzítő tartozik. A három égő közül kettő támogatja a Booster funkciót, amely aktiválásakor a tűzhely teljes teljesítményét rövid időre egyetlen áramkörre irányítja.

A főzőlap többlépcsős biztonsági rendszerrel van felszerelve – nem kapcsol be, ha rosszul csatlakozik a hálózathoz, automatikusan kikapcsol, ha túlmelegszik, vagy ha víz érintkezik a kezelőpanellel. Gyermekzárral is rendelkezik.

A fűtési zónák hűtésére két nagy teljesítményű beépített ventilátor szolgál.

A vásárlók értékelik a gyors felfűtési időt, a könnyű csúszkavezérlést és a főzőlap biztonságos működését. A technikus tulajdonosok hátrányai közé tartozik a hangos zúgás maximális teljesítménynél, valamint a diszkrét (impulzus) fűtési üzemmód, amely során a főzőlap nem folyamatosan működik, hanem bizonyos ideig bekapcsol, és bizonyos időközönként kikapcsol.

A MAUNFELD EVI indukciós főzőlap a megfelelő egyensúlyt kínál a költség és a funkcionalitás között.A 453-BK elnyerte a fogyasztók bizalmát, és az egyik legnépszerűbb modell az árkategóriájában.

Előnyök

 • Csúszka vezérlés.
 • Többlépcsős védelmi rendszer.
 • Gyorsan üzemmódba kapcsol.
 • Boost funkció.

Hátrányok

 • Diszkrét fűtés.
 • Erős zúgás maximális teljesítménynél (a vásárlói visszajelzések szerint).

Haier HHY-Y53NVB

Értékelés: 4.8

HAIER HHY-Y53NVB

A Haier HHY-Y53NVB egy háromégős indukciós főzőlap egy nagy kínai háztartási készülék- és elektronikai gyártótól. A modellhez 12 hónap garancia jár.

A főzőlap egyik jellemzője a feltűnő megjelenés, amelyet a fűtőzónák négyzet alakú körvonalai és az üvegkerámia lemez 45 fokos ferde élei tesznek lehetővé.

A menő külső mellett a panel érintésérzékeny vezérlőrendszerrel, kilenc teljesítményszinttel, időzítővel és gyermekbiztos zárral is büszkélkedhet. A Boost funkciónak köszönhetően a főzőlap teljes teljesítménye 5 percre egyetlen főzőzónára kerül át, így a hő a lehető leggyorsabban oszlik el.

A főzőlap tulajdonosai dicsérik a modern, stílusos kialakítást, valamint az egyszerű kezelhetőséget és a gyors felmelegedést. Nem találtunk kritikus hátrányokat, de néhány felhasználó panaszkodik a három azonos átmérőjű fűtési zónára, ami nem túl kényelmes, ha túl kicsi vagy túl nagy átmérőjű edényekkel dolgozik.

A Haier HHY-Y53NVB indukciós főzőlapot minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki egy kompakt, kényelmes és funkcionális készüléket szeretne.

A

 • Modern design.
 • Gyors fűtés Boost funkcióval.
 • Egyszerű érintésvezérlés.

Hátrányok

 • Egyenlő átmérőjű főzőzónák (a vásárlói visszajelzések szerint).

Kaiser KCT 6736 FI

Értékelés: 4.9

Kaiser KCT 6736 FI

A legújabb főzőlap ebben a kategóriában a Kaiser KCT 6736 FI a nagy háztartási gépek német márkájától. A felület Németországban készül, és egy év gyártói garancia vonatkozik rá.

Az üvegkerámia felületet a német SCHOTT CERAN gyártja – a világ egyik vezető üvegkerámia háztartási készülék gyártója. A felület ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a hőmérséklet-ingadozásoknak, a grafikai elemek pedig ellenállnak a kopásnak, a vegyi anyagoknak és a csiszolóanyagoknak. Ez garantálja, hogy a főzőlap hosszú éveken át megőrzi megjelenését.

A panel jellemzői között érdemes megjegyezni, hogy mindhárom fűtési zóna különböző méretű, lehetővé téve a különböző átmérőjű edények használatát alsó részen. Minden főzőzóna fel van szerelve a POWER opcióval, amelynek köszönhetően a főzőlap teljes teljesítménye rövid időre egy adott égőre kapcsolható.

A csúszka lehetővé teszi a fűtési zónák pontosabb és kényelmesebb szabályozását, míg a gyermekzár megakadályozza a beállítások véletlen felborítását. Az egyes főzőzónák időzítője pontos kikapcsolási időt biztosít a teljesen automatikus főzéshez.

A főzőlap modern kialakítását a ferde élek fokozzák.

A főzőlap tulajdonosai dicsérték a főzőlap stílusos külsejét és a praktikus csúszkás vezérlőket. A hátrányok között néhány felhasználó a fűtés egyenetlen növekedését jelezte a teljesítményszintek között.

A német építési minőség, a stílusos kialakítás és az egyszerű csúszkás érintésvezérlés lehetővé tette, hogy a Kaiser KCT 6736 FI panel az egyik legjobb modell legyen a 40 ezer rubel árkategóriában.

Előnyök

 • Minden fűtési zóna különböző átmérőjű.
 • POWER teljesítmény funkció.
 • Német kerámia SCHOTT CERAN.
 • Csúszásvezérlés.

Hátrányok

 • Túl nagy teljesítménykülönbség a szomszédos szintek között.

A legjobb háromégős elektromos főzőlapok

A három fűtési zónával rendelkező legjobb elektromos panelek kategóriájában három modell van a népszerű gyártóktól. Ezek mind üvegkerámia alapúak. A palacsintasütővel ellátott fém főzőlapok elavultságuk és műszaki elavultságuk miatt nem kerültek be a rangsorunkba.

Weissgauff HV 431 B

Értékelés: 4.7

WEISSGAUFF HV 431 B

Megnyitja a Weissgauff HV 431 B főzőlapot. Ez a második tűzhely ettől a márkától a felülvizsgálatunkban.

A tűzhely különleges jellemzője a kettős fűtési zóna, amely lehetővé teszi a különböző alsó átmérőjű edények és serpenyők használatát. Az üvegkerámia lemez alatt sávos fűtőtestek találhatók Hi-

 • A ght, amely megbízhatóbb és nagyobb hőkibocsátással rendelkezik, mint a hagyományos fűtőelemek.

  Az égők egy közös csúszka segítségével vezérelhetők, ami egyszerűvé és egyszerűvé teszi a hőfok beállítását. A választható extrák közé tartozik a vezérlőpanel zárja és az időzítő.

  Ha víz kerül az érzékelőkre, ha egy főzőzóna túlmelegszik, vagy ha hosszabb ideig használják, a biztonsági rendszer elindítja a főzőlap leállítását.

  A főzőlap nagyon népszerű a fogyasztók körében, amit a termék magas minősítése bizonyít a Yandex erőforráson.Piaci és vásárlói választási jel. Az előnye ennek a modellnek, a tulajdonosok a technológia közé tartozik a gyors visszavonása egy nagy égő egy előre meghatározott hőfok, a rendelkezésre álló csúszka és az alacsony költségek. A hátrányok között a fogyasztók a túl rövid tápkábelt és az égő hosszú hűtési folyamatát említik.

  A Weissgauff HV 431 B elektromos kompakt főzőlapot ajánljuk, amely ebben az árkategóriában a legjobb kompromisszumot kínálja az ár, a használhatóság és a kivitelezés minősége között.

  Előnyök

  • Kényelmes csúszkavezérlés.
  • A funkcionalitás, a praktikum és a minőség optimális kombinációja.

  Hátrányok

  • Rövid vezeték.
  • Hosszú ideig tart a lehűlés (a felhasználói vélemények szerint).

  Korting HK 6351 B3

  Értékelés: 4.8

  KORTING HK 6351 B3

  A következő főzőlap a felülvizsgálatunkban a Korting HK 6351 B3. Ez az európai márka a Gorenje konszern része. A főzőlapot Olaszországban szerelik össze, a gyári garancia 1 év.

  A modell két, különböző átmérőjű, egyetlen fűtőzónával és egy háromkörös égővel rendelkezik, ami lehetővé teszi szinte bármilyen méretű edény használatát.

  A felhasználó kényelme érdekében megvalósított csúszka vezérlés. A főzőlap fel van szerelve minden szükséges opcióval – időzítő, biztonsági reteszelésű vezérlőpanel, automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén.

  A kerámia főzőlap oldalsó élei 45 fokos ferdeséggel rendelkeznek, ami a főzőlap eredeti megjelenését adja.

  A panel előnyei között a felhasználók megjegyzik a csúszka jelenlétét, a hármas főzőzónát és a modern kialakítást. Nem azonosítottak kritikus hibákat.

  A Korting HK 6351 B3 főzőlap minőség, funkcionalitás és ár tekintetében az egyik legjobb a termékkategóriájában, így bátran ajánljuk minden felhasználónak.

  Előnyök

  • Csúszka vezérlés.
  • Háromkörös égő.

  Hátrányok

  • Nem.

  Electrolux EHF 6232 IOK

  Értékelés: 4.9

  Electrolux EHF 6232 IOK

  Befejezi a legjobb háromégős elektromos főzőlapok áttekintését Electrolux EHF 6232 IOK. Németországban készül, a hivatalos garancia 1 év.

  A legtöbb háromégős modellel ellentétben ez a főzőlap teljes méretű, nagyjából 60 cm széles. Ez egyszerre előnye és hátránya is a tűzhelynek. Hátránya, hogy nem kompakt, és ugyanannyi helyet foglal el, mint egy hagyományos 4 égős főzőlap. Előnye, hogy három különböző átmérőjű aljú edényt használhat a tűzhelyen, így azok nem érnek egymáshoz.

  A modell jellemzői közé tartozik a nagy, háromkörös égő, amelynek maximális átmérője 27 cm. Az érintésvezérlés minden főzőzónához külön-külön használható.

  A Yandex weboldalán.Az Electrolux EHF 6232 IOK elnyerte a “vásárlók választása” védjegyet, amely a készülék minőségéről és a fogyasztók nagyfokú bizalmáról szól. Az előnyök közé tartozik a nagyméretű égő, a könnyen kezelhető érintésvezérlés és a kiváló minőségű kivitelezés. Hátrány – nincs időzítő.

  Az okosan kialakított munkaterületek és az intuitív kezelőszervek teszik az Electrolux EHF 6232 IOK főzőlapot az egyik legjobb versenytárssá az árcsoportjában.

  Előnyök

  • Háromszoros főzőzóna, maximális átmérője 27 cm.
  • Az égők intelligens elhelyezése.

  Hátrányok

  • Nincs időzítő.

  A legjobb háromégős gáztűzhely főzőlapok

  A legjobb háromégős gáztűzhelyek kategóriájában a népszerű márkák három modelljét választották ki. Minden jelölt magas pontszámot kapott a fogyasztóktól, valamint a Yandex piactér szerint a rangos “vásárló választása” jelet.Piac. Minden főzőlapnak megvannak a maga egyedi jellemzői, amelyekkel kiemelkedik a termékcsoporton belüli versenytársak közül.

  Simfer H45V30M420

  Értékelés: 4.7

  SIMFER H45V30M420

  Kezdjük e kategória áttekintését a Simfer H45V30M420 főzőlappal. A készüléket Törökországban, a vállalat saját gyártóüzemében szerelik össze, és öt év garancia vonatkozik rá.

  A főzőlap alapanyaga AISI-304 rozsdamentes acél, amely fokozott vegyi ellenállással és mechanikai szilárdsággal rendelkezik. A kezelőpanel az alján található, és a három gomb mindegyike beépített elektromos gyújtással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy az égőt könnyen, egy kézzel begyújthassa.

  A sütőlap szilárd zománcozott és rozsdamentes. A nagy égő a jobb oldalon helyezkedik el, ahol rengeteg hely áll rendelkezésre. Ez lehetővé teszi egy serpenyő vagy egy nagy aljú serpenyő használatát.

  Minden, ami a főzőlap gyors összeszereléséhez és a hálózati gázhoz vagy gáztároló tartályhoz való csatlakoztatáshoz szükséges, a készüléket tartalmazza. Nincs benne gázcső.

  A felület előnyei – kompakt méret, az égők helyes elhelyezése, a fogantyúba integrált gyújtás. Hátránya – a “gázszabályozó” rendszer hiánya.

  A Simfer H45V30M420 háromégős főzőlapot minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki megbízható és praktikus készüléket keres megfizethető áron.

  Előnyök

  • Rozsdamentes acél felület.
  • Beépített elektromos gyújtás.

  Hátrányok

  • Nincs gázszabályozó rendszer.

  Weissgauff HGG 451 XFH

  Értékelés: 4.8

  WEISSGAUFF HGG 451 XFH

  Új csúcsmodellünk: Weissgauff HGG 451 XFH. A főzőlap rozsdamentes acélból készült, és modern, stílusos kialakítású.

  A legtöbb versenytársától megkülönböztető jellemzője az öntöttvas rácsok jelenléte. A zománcozott acéllal ellentétben az öntöttvas nem ég vagy vetemedik, és nagy terhelést is kibír.

  A kezelőgombok középen, alul helyezkednek el, és van egy beépített elektromos gyújtáskapcsoló is. Gázvezérléssel a biztonságos működés érdekében. Ha az égő lángja huzat miatt kialszik, a panel elzárja a gázellátást.

  Egy másik előnye a nagy kettős lángú égő. Ez nemcsak azt teszi lehetővé, hogy gyorsabban főzzön a nagyobb alsó átmérőjű edényekben, hanem azt is, hogy lekerekített aljú WOK serpenyőt vagy wokot használjon.

  A modell előnyei közé tartozik a gázbiztonsági rendszer, az öntöttvas rácsok, a turbóégő. Hátrány – nincs mellékelt szögadapter a menetes csatlakozáshoz (csak egy gumitömlő és egy bilincs csatlakozója van).

  A jó gyártási minőség, a biztonsági rendszer, az öntöttvas serpenyőtartók és a turbóégő kiemeli a Weissgauff HGG 451 XFH-t a konkurenciától az árkategóriájában.

  Előnyök

  • Öntöttvas rácsok.
  • Gázszabályozás.
  • Turbóégő.

  Hátrányok

  • Nincs menetes adapter (vásárlói visszajelzések alapján).

  GEFEST PWG 2100-01 K33

  Értékelés: 4.9

  GEFEST PWG 2100-01 TO33

  A legújabb modell ebben a kategóriában és az egész felülvizsgálatban a GEFEST PVG 2100-01 K33 a konyhai tűzhelyek és beépített készülékek fehérorosz gyártójától. A készülékekre két év gyártói garancia vonatkozik.

  A panel szembetűnő jellemzője a kialakítása. A modell gázzal az üvegre szerelt kivitelű, és fekete, edzett üveget használ alapként. Az edénytartók öntöttvasból készültek, és minden egyes égőhöz külön vannak. Ez az anyagkombináció modern és nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a felületnek. Az üvegalapot is nagyon könnyű ápolni. Az egyetlen hátránya, hogy könnyen megkarcolódhat vagy eltörhet, ha nem bánunk óvatosan a felületével.

  A vezérlőpanel a jobb alsó sarokban található. Minden gomb beépített gyújtáskapcsolóval és minden égő gázvezérlő érzékelővel rendelkezik. Jobb oldali nagy kétkörös égő.

  Az ügyfelek dicsérik a panel kialakítását, a turbóégőt és az öntöttvas konzolokat. Hátrányai közé tartozik a fekete üveg magas jelölése, amely a ruhából származó port és foltokat mutatja.

  A GEFEST PVG 2100-01 K33 főzőlapot eredeti kialakítása, okosan elhelyezett égők és kiváló minőség miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Öntöttvas tartók.
  • Gázszabályozás.
  • Jól néz ki.

  Hátrányok

  • Üvegfestmény (a fogyasztói vélemények szerint).
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: